Αυτές τις μέρες ξέρω ότι δίνεις εσωτερική μάχη.
Κράτα. Θα νικήσουμε.
Κλείσε τα αυτιά σου στα αριστερά κατάλοιπα και στα refugees welcome.
Είσαι δικος μας πλέον.
Κοιτάξτε να μαζέψετε τα παρατράγουδα που έχουν ξωκείλει, γιατί ο Κυριάκος είναι η μόνη μας ελπίδα!Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:17Αυτές τις μέρες ξέρω ότι δίνεις εσωτερική μάχη.
Κράτα. Θα νικήσουμε.
Είσαι δικος μας πλέον.
Ρε συ Otto, σε είχα για περισσότερο ρεαλιστή.Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:17Αυτές τις μέρες ξέρω ότι δίνεις εσωτερική μάχη.
Κράτα. Θα νικήσουμε.
Είσαι δικος μας πλέον.
Ή ίσως, ίσως λέω, αν τα συμπεράσματά σου ήταν προϊόν λάξευσης, θα ήταν μενίρ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:13Εγώ θα' λεγα ότι μέχρι εδώ έφτασαν οι αντοχές σου στην αναζήτηση ταυτότητας.
Μετά από μία σύντομη λιποταξία επανήλθες αυτοβούλως στο τάγμα των ευκλεών αντιρρησιών συνείδησης του αρχιστρατηλάτη πόντικα.![]()
Σίγουρα ναι.
Προσπαθώ απλά να ηρεμήσω τον ποντικα γιατί τον βλέπω και σπινιαρει λίγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:20Ρε συ Otto, σε είχα για περισσότερο ρεαλιστή.Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:17Αυτές τις μέρες ξέρω ότι δίνεις εσωτερική μάχη.
Κράτα. Θα νικήσουμε.
Είσαι δικος μας πλέον.
Όσοι από δαύτους δεν μπορούν να πιουν το μουρουνόλαδο και ψάχνονται με τις γεύσεις των ζελεδακίων, είναι ψιλοφήρα.![]()
Και μην πεταχτεί κανένας παπατζώνης για ορθογραφική επιμέλεια, ξέρω τι γράφω.
Αν κάποια στιγμή δω κάποιο μήνυμα σου με σαφή θέση και όχι στη γλώσσα των αντιφά ξωτικών, θα το σκαλίσω εγώ σε μενίρ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:22Ή ίσως, ίσως λέω, αν τα συμπεράσματά σου ήταν προϊόν λάξευσης, θα ήταν μενίρ.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:13Εγώ θα' λεγα ότι μέχρι εδώ έφτασαν οι αντοχές σου στην αναζήτηση ταυτότητας.
Μετά από μία σύντομη λιποταξία επανήλθες αυτοβούλως στο τάγμα των ευκλεών αντιρρησιών συνείδησης του αρχιστρατηλάτη πόντικα.![]()
Σίγουρα ναι.
Βάλε μια τάξη, να συνέλθουνΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:18Κοιτάξτε να μαζέψετε τα παρατράγουδα που έχουν ξωκείλει, γιατί ο Κυριάκος είναι η μόνη μας ελπίδα!Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:17Αυτές τις μέρες ξέρω ότι δίνεις εσωτερική μάχη.
Κράτα. Θα νικήσουμε.
Είσαι δικος μας πλέον.
Πρώτο λάθος της κυβέρνησης η διαγραφή του χειροκροτητή εμπρησμών; Ώρα για Φαηλοαντιπολίτευση;Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:24Προσπαθώ απλά να ηρεμήσω τον ποντικα γιατί τον βλέπω και σπινιαρει λίγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:20Ρε συ Otto, σε είχα για περισσότερο ρεαλιστή.Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:17
Κράτα. Θα νικήσουμε.
Είσαι δικος μας πλέον.
Όσοι από δαύτους δεν μπορούν να πιουν το μουρουνόλαδο και ψάχνονται με τις γεύσεις των ζελεδακίων, είναι ψιλοφήρα.![]()
Αντιλαμβάνομαι το σοκ του ως ένα σημείο. Ενώ είναι υπέρ του να ξηλωσουμε τον ιδεολογικό ρακομελισμο, εν τούτοις σοκαρεται οταν αυτό συμβαίνει.
Δεν χρειάζεται να τον πιέσουμε πολύ τώρα.
Πάλι καλά.
Eγώ τους γουστάρω όταν σπινιάρουν και τους αφιερώνω αυτό για να ανεβάσουν γκάζια.Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:24Προσπαθώ απλά να ηρεμήσω τον ποντικα γιατί τον βλέπω και σπινιαρει λίγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:20Ρε συ Otto, σε είχα για περισσότερο ρεαλιστή.Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:17
Κράτα. Θα νικήσουμε.
Είσαι δικος μας πλέον.
Αντιλαμβάνομαι το σοκ του ως ένα σημείο. Ενώ είναι υπέρ του να ξηλωσουμε τον ιδεολογικό ρακομελισμο, εν τούτοις σοκαρεται οταν αυτό συμβαίνει.
Ε ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:32Πρώτο λάθος της κυβέρνησης η διαγραφή του χειροκροτητή εμπρησμών; Ώρα για Φαηλοαντιπολίτευση;Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:24Προσπαθώ απλά να ηρεμήσω τον ποντικα γιατί τον βλέπω και σπινιαρει λίγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:20
Ρε συ Otto, σε είχα για περισσότερο ρεαλιστή.
Εγώ λέω να ξηλωθεί ο ακροδεξιός αληταμπουρισμός και μισανθρωπια.Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:24Προσπαθώ απλά να ηρεμήσω τον ποντικα γιατί τον βλέπω και σπινιαρει λίγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:20Ρε συ Otto, σε είχα για περισσότερο ρεαλιστή.Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 17:17
Κράτα. Θα νικήσουμε.
Είσαι δικος μας πλέον.

Εσύ μπορεί λες ο,τι θες, αλλά η ιδεολογία σου ψοφαει αργά και σταθερά.