Καταπληκτική παραδοχή.
Μήπως να ξανασκεφτείς την ιδεολογία σου;
Καταπληκτική παραδοχή.
Εγω καταδικαζω την βια απο οπου και να προερχεται. Εσεις εισαστε που μιλατε θετικα για εμπρησμους σχολειων κτλπ
Ωραία, να σμπρώξουμε το κουλι να πράξει τα δεονταNiki έγραψε: 08 Μαρ 2020, 16:29 Κανονικά καλείς τον πρέσβη και του δίνεις γραπτό διάβημα , βιντεο , στοιχεία περιμένεις απαντήσεις δεν σου δίνει σε γράφει το χρησιμοποιείς στην διεθνή διπλωματία .
Η Ελλάδα με γραπτό διάβημα τον Τούρκο πρέσβη ο οποίος δεν έδωσε καμία απάντηση μπλα μπλα.
Το έχεις για να το χρησιμοποιείς.
Αυτό για αρχή μετά τον διαολοστέλνεις.
Αν δεν σου ζητήσει άσυλο και αυτός.
Εγώ καταδικάζω τη βία ανάλογα που απευθύνεται.Στρακαστρουκας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 16:33Εγω καταδικαζω την βια απο οπου και να προερχεται. Εσεις εισαστε που μιλατε θετικα για εμπρησμους σχολειων κτλπ
Το αναφέρω γιατί πριν τρια η τέσσερα χρόνια έγινε κάτι τέτοιο με ένα πακιστανό πρέσβη τον καλέσανε να του πούνε κάτι και ζήτησε άσυλο.Fluffy έγραψε: 08 Μαρ 2020, 16:35Ωραία, να σμπρώξουμε το κουλι να πράξει τα δεονταNiki έγραψε: 08 Μαρ 2020, 16:29 Κανονικά καλείς τον πρέσβη και του δίνεις γραπτό διάβημα , βιντεο , στοιχεία περιμένεις απαντήσεις δεν σου δίνει σε γράφει το χρησιμοποιείς στην διεθνή διπλωματία .
Η Ελλάδα με γραπτό διάβημα τον Τούρκο πρέσβη ο οποίος δεν έδωσε καμία απάντηση μπλα μπλα.
Το έχεις για να το χρησιμοποιείς.
Αυτό για αρχή μετά τον διαολοστέλνεις.
Αν δεν σου ζητήσει άσυλο και αυτός.
ΥΓ αυτον τον μήνα δεν δίνουμε ασυλο
Εσυ οχι. Αλλοι στο φορουμ ομως χειροκροτανε οταν ακουνε οτιδηποτε εχει να κανει με βια σε βαρος μεταναστων, ακομα και οταν δεν δικαιολογειτεΑνδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 16:36 Εγώ καταδικάζω τη βία ανάλογα που απευθύνεται.
Μπορείς να βρεις έστω και ένα ποστ μου όπου μιλάω θετικά για εμπρησμούς σχολείων;
Άστο, μην κουράζεσαι...δεν υπάρχει!
Να σε ρωτήσω...εκείνος ο γαμιάς ο Βενεζουελάνος πρέσβης, απομακρύνθηκε;
Σαφώς όχι.Fluffy έγραψε: 08 Μαρ 2020, 16:24ωραια έκανες την δικη προθεσεων,ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 16:22Δεν μπορείς να πάρεις θέση γιατί έγραψες μια παπαριά, που αποδεικνύει πόσο βλήτα είστε.Fluffy έγραψε: 08 Μαρ 2020, 16:15
Δε θέλω να πάρω θέση προς το παρον
θελω αρχικά να δω το επίπεδο ξεφτίλας
Γιατί παίζουν μόνον 2 περιπτώσεις.
Στην περίπτωση που δέχεσαι ότι υπάρχει επίθεση από την Τουρκία, αυτομάτως πιστοποιείς ότι οι επιθετικοί φασίστες είναι οι Τούρκοι και όχι οι Έλληνες.
Στην περίπτωση που δεν πιστεύεις ότι υπάρχει επίθεση θέτεις ένα ερώτημα που έχει την ίδια σημασία με το αν προτιμάς ή όχι βρασμένο κρεμμύδι στο βρώμικο.
Και ακριβώς γι' αυτό σας θεωρώ ευάλωτο πληθυσμό.
εσυ έχεις θέση; για ριχτη
και που να ξερω
Αν, δε δεχομαστε επίθεση ολα καλά
Ότι δεχόμαστε επίθεση εσωτερικής βλακείας είναι βέβαιο.
Όλα υπο έλεγχο απ οτι φαινεται προς το παρον