Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, αλλά τέλος πάντων, κάντο και βλέπουμε.sibylic έγραψε: 07 Μαρ 2020, 00:26δέν ξέρω πώς αλλά τελευταία μού έχει ανοίξει ή όρεξη καί γουστάρω νά μπαναριστώ γιά λίγους μήνες, μόνο καί μόνο γιά:
1-νά αποδείξω ότι δέν έχω εξάρτησηκαί.....
2-γιά νά δείξω σέ "κάποιους" καί στόν εαυτό μου ότι είναι μ@λ@κί@ νά παθαίνουν ψύχωση μέ πχορουμίτες πού δέν τούς
έχουν δεί ποτέ στή ζωή τους.....
νά φυλάγεστε λοιπόν....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Γιάννης
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Yochanan γυρνα πισω ή εστω τηλεφωνα, λείπεις
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
έλα ρέ "Αγιε" εσύ είσαι....όχι αγόρι μου δέν έχει νά κάνει μέ σένα,απλά διαπιστώνω ότι όταν κάθεται καποιοςΓιάννης έγραψε: 08 Μαρ 2020, 12:20Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, αλλά τέλος πάντων, κάντο και βλέπουμε.sibylic έγραψε: 07 Μαρ 2020, 00:26δέν ξέρω πώς αλλά τελευταία μού έχει ανοίξει ή όρεξη καί γουστάρω νά μπαναριστώ γιά λίγους μήνες, μόνο καί μόνο γιά:
1-νά αποδείξω ότι δέν έχω εξάρτησηκαί.....
2-γιά νά δείξω σέ "κάποιους" καί στόν εαυτό μου ότι είναι μ@λ@κί@ νά παθαίνουν ψύχωση μέ πχορουμίτες πού δέν τούς
έχουν δεί ποτέ στή ζωή τους.....
νά φυλάγεστε λοιπόν....
πολλές ώρες στά φόρουμ ιδίως μετά τίς 12 τά μεσάνυχτα καταλαμβάνεται από τή "Σκιά" του καί αυτό τό προβάλει
σέ κάποιον άλλο
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
Γιάννης
Α, αυτό ήταν όλο;
(Ναι, εγώ είμαι, αμάν πιά...)
(Ναι, εγώ είμαι, αμάν πιά...)
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
[ και εμένα που δεν σας ενόχλησα καθόλου, δεν μου λες την αιτία του μπαν. Ποιο σχόλιο ήταν; Τι είπα;
[/quote]
Γιατί εμένα μου φαίνεται τόσο πρόδηλο και αυτονόητο, όταν μπανάρεται κάποιος, να του αναφέρεται το επίμαχο κείμενο και πλήρης αιτιολογία εκ μέρους των συντονιστών;
[/quote]
Γιατί εμένα μου φαίνεται τόσο πρόδηλο και αυτονόητο, όταν μπανάρεται κάποιος, να του αναφέρεται το επίμαχο κείμενο και πλήρης αιτιολογία εκ μέρους των συντονιστών;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
διότι μετά θα θέλεις και δικαίωμα έφεσηςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 09:13 Γιατί εμένα μου φαίνεται τόσο πρόδηλο και αυτονόητο, όταν μπανάρεται κάποιος, να του αναφέρεται το επίμαχο κείμενο και πλήρης αιτιολογία εκ μέρους των συντονιστών;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- hellegennes
Γιατί εμένα μου φαίνεται τόσο πρόδηλο και αυτονόητο, όταν μπανάρεται κάποιος, να του αναφέρεται το επίμαχο κείμενο και πλήρης αιτιολογία εκ μέρους των συντονιστών;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 09:13 [ και εμένα που δεν σας ενόχλησα καθόλου, δεν μου λες την αιτία του μπαν. Ποιο σχόλιο ήταν; Τι είπα;
[/quote]
Η πλήρης αιτιολογία να συνοδεύεται και από απολογία; Σφραγίδα θέλουμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Συμπεριφέρονται σαν τον Ερντογάν.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2020, 09:13
πρέπει να βρούν και Γκιουλέν
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Rocco Siffredi
χασαμε τον μιστερ μαξ;
Να ήταν μόνο αυτός. Γιώργος ο πέμπτος, ο Σέλευκος, ο Ντάρνακας, ο Πατησιώτης, ο Scouzer, ο κ Βησσαρίων, ο Αρχικλεφταρος κλπ.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Hellegennes
[/quote]
Χμμ, αφού «ρωτάς», αυτό που θέλουμε είναι η διεγνωσμένη αναγνωστική δυσχέρεια να μην καρυκεύεται τόσο ψευδεπίγραφα με υποκατάστατα κωμικού άλατος, προκειμένου να αποφεύγονται συγχύσεις μεταξύ βούρτσας και πούρτσας, αιτιολογίας και απολογίας, σφραγίδας και αιγίδας…
Μη σπαταλάς το ταλέντο σου όπου να 'ναι: το φόρτε σου είναι στο νήμα που άνοιξες για τα επαγγελματικά θηλυκά, όπου έχουμε κάνει καινούργιο συκώτι με ό.τι εφευρίσκεις, που ούτε Κνίτες παλαιοδημοτικιστές δεν θα κατασκεύαζαν…
[/quote]
Χμμ, αφού «ρωτάς», αυτό που θέλουμε είναι η διεγνωσμένη αναγνωστική δυσχέρεια να μην καρυκεύεται τόσο ψευδεπίγραφα με υποκατάστατα κωμικού άλατος, προκειμένου να αποφεύγονται συγχύσεις μεταξύ βούρτσας και πούρτσας, αιτιολογίας και απολογίας, σφραγίδας και αιγίδας…
Μη σπαταλάς το ταλέντο σου όπου να 'ναι: το φόρτε σου είναι στο νήμα που άνοιξες για τα επαγγελματικά θηλυκά, όπου έχουμε κάνει καινούργιο συκώτι με ό.τι εφευρίσκεις, που ούτε Κνίτες παλαιοδημοτικιστές δεν θα κατασκεύαζαν…
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Highlander
Κρίμα που έφυγε ο μίστερ μαξ, σε μία περίοδο που έχουμε γεμίσει ορδές ακροδεξιών...
-
Ανδρέας
Μήπως τον έστειλαν με την Κυπριακή ομάδα φρούρησης των συνόρων στον Έβρο;Highlander έγραψε: 11 Μαρ 2020, 14:32 Κρίμα που έφυγε ο μίστερ μαξ, σε μία περίοδο που έχουμε γεμίσει ορδές ακροδεξιών...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις