Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2018, 20:59
για μενα μιλαμε, η γενικα;
οι προσωπικες μου συνηθειες, ειναι μαλλον αδιαφορες για καθε ηλικιας γυναικες. ουτε κυνηγαω 25αρες στα 45 μου.
μιλω για οτι βλεπω διπλα μου, και οτι εχω ζησει. και τα ξενυχτια, και τα ταξιδια, και τη ζωη γενικοτερα, βλεπω να τη βαριουνται οι γυναικες καπου μετα τα 30, ζητανε σπιτακι παιδακια και σαρβαιβορ στην τηλεοραση, ενω οι αντρες οσο τους βαστανε τα ποδια τους ειναι πιο δραστηριοι.
ουτε οι υποχρεωσεις αλλαζουν σε καποια ορισμενη ηλικια, τα 30 που λες.σημαντικες υποχρεωσεις εχεις οταν κανεις παιδια, οταν οι γονεις σου θελουν περιθαλψη, και αυτα μπορει να σου συμβουν σε οποιαδηποτε ηλικια.
Και για σένα και γενικά. Ό,τι θες πες. Εγώ κατάλαβα ότι σκιαγραφείς τον εαυτό σου με αυτά που λες.
Κύριε ασέβαστε οι γυναίκες δεν είναι καθόλου λιγότερο δραστήριες από τους άντρες. Λάθος κατάλαβες. Μια χαρά τους αρέσουν και τα ταξίδια και τα ξενύχτια και η καλοπέραση γενικότερα. Άμα βοηθούσατε λίγο παραπάνω τις γυναίκες σας και δεν τις αντιμετωπίζατε σαν παραδουλεύτρες στο σπίτι μια χαρά βαστάνε και τα δικά τους πόδια. Μην μπερδεύεις την εξάντληση με την βαρεμάρα.
Και οι υποχρεώσεις μια χαρά αλλάζουν μετά τα 30 έχεις δεν έχεις παιδιά (καλά αν έχεις παιδιά ακόμα πιο πολύ, το δέχομαι). Αλλά πριν τα 30 είσαι σε μια φάση σπουδών, πιο χαλαρή, σκέφτεσαι ότι έχεις ακόμα περιθώριο, σε ψιλοσυντηρούν και οι γονείς σου. Μετά όλα αυτά κόβονται και τραβάς και άλλα άγχη καθώς περνούν τα χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
bizeli την 16 Ιουν 2018, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.