!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Κορονοϊός από την κινα
Γραφονται απιστευτες παπαριες γι αυτο ειναι επιτακτικο να ειπωθουν καποια απλα πραγματα
H Koρεα(οπως και η Σιγκαπουρη) δεν εθεσε καμια περιοχη σε καθεστως καραντινας οπως η Κινα και η Ιταλια και εκει σχεδον εχουν ελεγξει πληρως το spread
Δεν επιβεβαιωνεται απο καμια μελετη το οτι η καραντινα των Κινεζικων πολεων περιορισε την διαδοση
Επιβεβαιωνεται οτι καθυστερησε την διαδοση
Και οχι
Η American Hospital Association δεν προβλεπει
96,000,000 infections
4,800,000 hospitalizations
1,900,000 ICU admissions
480,000 deaths
Ηταν μια προβλεψη ενος γιατρου του James Lawler σε ενα webinar της American Hospital Association στις αρχες Φλεβαρη
H Koρεα(οπως και η Σιγκαπουρη) δεν εθεσε καμια περιοχη σε καθεστως καραντινας οπως η Κινα και η Ιταλια και εκει σχεδον εχουν ελεγξει πληρως το spread
Δεν επιβεβαιωνεται απο καμια μελετη το οτι η καραντινα των Κινεζικων πολεων περιορισε την διαδοση
Επιβεβαιωνεται οτι καθυστερησε την διαδοση
Και οχι
Η American Hospital Association δεν προβλεπει
96,000,000 infections
4,800,000 hospitalizations
1,900,000 ICU admissions
480,000 deaths
Ηταν μια προβλεψη ενος γιατρου του James Lawler σε ενα webinar της American Hospital Association στις αρχες Φλεβαρη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 08 Μαρ 2020, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Τάδε έφη ΓΓ, ειδικός επιδημιολόγος από την Σεούλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ειμαι ενας απλος πολιτης που πασχιζει να ενημερωνεται σωστα αγαπητε φιλε
Πιασε τωρα 15 φετες γαλοπουλα Sarry και λεπτοκομμενες παρακαλω
Αρίστος for Tsirpas
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- hellegennes
Τότε ενημέρωσε τον εαυτό σου και περιορίσου στο να αναπαράγεις ειδήσεις και έρευνες από το πρωτότυπο και να μην προσπαθείς να διορθώνεις με βάση τι νομίζεις ή τι καταλαβαίνεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 02:26 Ειμαι ενας απλος πολιτης που πασχιζει να ενημερωνεται σωστα αγαπητε φιλε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι μου προτινεις να κανω κατι που δεν κανεις εσυ;
Περιεργο μου φαινεται
Περιεργο μου φαινεται
Αρίστος for Tsirpas
Μέσα σε λεωφορείο ή τρένο υπάρχει θέμα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Μλκ ψάχνω μια βδομάδα για κωλοχαρτο και δεν υπάρχει τιποτα πουθενά. Ρε τι μαλακες είναι αυτοί ρε, το κωλοχαρτο ρε μαλακες;;;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 02:26 Ειμαι ενας απλος πολιτης που πασχιζει να ενημερωνεται σωστα αγαπητε φιλε
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Northern Spirit
Κομμουνισμος: αποκαλεσε τον Σι ασχετο στο θεμα του χειρισμου του κορονοιου και αντιμετωπιζει 15 χρονια φυλακη..
https://www.theguardian.com/world/2020/ ... subversion
https://www.theguardian.com/world/2020/ ... subversion
China activist who called Xi clueless on coronavirus faces years in jail for 'subversion'
Xu Zhiyong is being held in secret detention and has been denied access to a lawyer, say friends
Verna Yu in Hong Kong
Sun 8 Mar 2020 04.40 GMT Last modified on Sun 8 Mar 2020 05.26 GMT
Shares
42
Chinese rights advocate Xu Zhiyong
Chinese rights advocate Xu Zhiyong, who called Xi Jinping ‘clueless’ over his handling of the coronavirus outbreak. Photograph: Reuters
A prominent Chinese activist detained for criticising President Xi Jinping’s handling of the coronavirus outbreak is being held on a state security charge that carries a maximum sentence of 15 years in jail, his friends said on Sunday.
Xu Zhiyong, a former law lecturer and founder of the social campaign New Citizens Movement, was taken away by police on 15 February during a fresh crackdown on freedom of speech precipitated by the coronavirus crisis.
Xu’s family found out from Beijing police on Saturday that he has been held in secret detention on the charge of “inciting subversion of state power” and has been denied access to a lawyer, according to friends Teng Biao, a legal academic, and fellow activist Hua Ze.
Chinese activist detained after calling Xi Jinping 'clueless' on coronavirus crisis
They said Xu had been placed in “residential surveillance at a designated location” – a form of solitary detention that can last up to six months in an unknown location without lawyer or family access. Many human rights lawyers who have been held in this form of secret detention were tortured for months before being formally charged and jailed on state security crimes.
Xu’s girlfriend, Li Qiaochu, is also being held in secret detention on the same charge at an unknown location, fellow activist Hu Jia said.
Xu published an essay last month, which called on Xi to resign for what he saw as his lack of ability to govern China, citing the coronavirus crisis and the mishandling of the Hong Kong pro-democracy protests.
“You didn’t authorise the truth to be released, and the outbreak turned into a national disaster,” Xu wrote. “Whenever you face looming crisis, you’re clueless … Mr Xi Jinping, please step down.”
Teng, now based in the US, fears that Xu’s detention will end in a lengthy jail term, because he has previously been jailed and the authorities tend to punish repeated offenders harshly.
Xu, who started activism in 2003 with Teng as PhD graduates, was jailed in January 2014 for four years on the charge of “assembling a crowd to disrupt order in a public place” after writing an open letter critical of Xi and for staging protests for equal rights for migrant children and official transparency over private assets.
“Judging from previous cases, authorities tend to hand down much heavier sentences for people jailed before. And his charge this time is a much more serious than before, we worry he will be heavily sentenced,” Teng said.
A staff member at the Dongxiaokou police station in Beijing, which is responsible for Xu’s case, refused to answer questions by phone on Sunday.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

- hellegennes
Στην Αμερική θα γίνει σφαγή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δυστυχώς ναι.
Εν τω μεταξυ, στην Ιταλια γινεται της πουτανας. Τραγελαφικες καταστασεις.
Δεν μπορεις να βγεις-μπεις στην πολη, αλλα ταυτοχρονα επιτρεπεται να ταξιδεψεις με αεροπλανο και τραινο.
Δεν επιτρεπεται να πας σε εστιατορια και μπαρ, αλλα ειναι ανοιχτα. Δηλαδη θα πηγαινει μονο το προσωπικο και θα την παιζει?
Δεν μπορεις να βγεις-μπεις στην πολη, αλλα ταυτοχρονα επιτρεπεται να ταξιδεψεις με αεροπλανο και τραινο.
Δεν επιτρεπεται να πας σε εστιατορια και μπαρ, αλλα ειναι ανοιχτα. Δηλαδη θα πηγαινει μονο το προσωπικο και θα την παιζει?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις