Να πάνε να φάνε βουλγάρικη φέτα.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:37Αλήθεια δεν σε ρώτησα, εσύ Γκερ τι προτείνεις;Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:36Σώπα καλέ.Namrail έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:08
Δεν νομίζω ότι το παίζουν τρελιτσα, απλά δεν αντιλαμβάνονται το ανεδαφικό των όσων λένε. Συμβαίνει ενιοτε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν πρέπει να τους αρέσει. Για πες, τι λες να κάνουμε;Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:45Να πάνε να φάνε βουλγάρικη φέτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Μάλλον το πήραν απόφαση και θέλουν να πέσουν ηρωϊκά.
Ο χορός της κουμουντουρου, ντουρου ντουρου, ντουρου ντουρου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
φυσικη επιλογη το λενε.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:53Μάλλον το πήραν απόφαση και θέλουν να πέσουν ηρωϊκά.
Ο χορός της κουμουντουρου, ντουρου ντουρου, ντουρου ντουρου.![]()
![]()
τα μηδενικα θα τα παρει ο Χαρος
Μιλάμε για σούρεαλ καταστάσεις. Ανοίξτε κάποιος νήμα #με_τον_ταγιπ please εγώ δεν μπορώ ακόμα
https://twitter.com/bogdanosk/status/12 ... 4018840578
https://twitter.com/bogdanosk/status/12 ... 4018840578
- Μαύρο Πρόβατο
Η Naida φανταζομαι ειναι τακτικη αναγνωστρια της Αυγης...
Πυρ στο ψαχνό και τεζα οι κατσαρίδεςNaida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:47Δεν πρέπει να τους αρέσει. Για πες, τι λες να κάνουμε;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μου είναι εντελώς αδιάφορο το τους αρέσει και τι όχι.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:47Δεν πρέπει να τους αρέσει. Για πες, τι λες να κάνουμε;
Σοβαρά τώρα. Είμαι πρόσφυγας, έφυγα από Χαλέπι με το παιδί μου πριν 5 χρόνια και δεν το θαλασσόπνιξα στο Αιγαίο αλλά το έφερα στα σύνορα κι εκεί ανακαλύπτω πως βρίσκομαι σε εμπόλεμη ζώνη σαν αυτή που άφησα πίσω μου. Παίρνω το παιδί μου, που το μόνο που με νοιάζει είναι να παραμείνει ζωντανό και φεύγω για Βουλγαρία. Αυτό κάνει η μάνα και ο πατέρας. Δεν κρατάει το παιδί του ανάμεσα σε δύο στρατούς περιμένοντας να δει από πού θα του έρθει η σφαίρα.
Επίσης εντελώς σοβαρά, επειδή μεγαλώνω παιδί, καταλαβαίνω πως το να γεμίσει η χώρα με κάθε καρυδιάς καρύδι που δεν έχει αντικείμενο, σταθερή δουλειά, απασχόληση και ζει από επιδόματα μέσα σε καταυλισμούς χωρίς υποδομές, υπονομεύει το μέλλον του.
Έτσι έχουν τα πράγματα.
Είτε σου αρέσει, είτε όχι.
Τα σύνορα κλειστά για όλους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Δεν παίρνω εφημερίδες, ενημερώνομαι από το φόρουμ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
bolek έγραψε: 08 Μαρ 2020, 12:01Αρλεκιν διαβαζει
Στην Βουλγαρία δηλαδή περνάνε;Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 12:03Μου είναι εντελώς αδιάφορο το τους αρέσει και τι όχι.
Σοβαρά τώρα. Είμαι πρόσφυγας, έφυγα από Χαλέπι με το παιδί μου πριν 5 χρόνια και δεν το θαλασσόπνιξα στο Αιγαίο αλλά το έφερα στα σύνορα κι εκεί ανακαλύπτω πως βρίσκομαι σε εμπόλεμη ζώνη σαν αυτή που άφησα πίσω μου. Παίρνω το παιδί μου, που το μόνο που με νοιάζει είναι να παραμείνει ζωντανό και φεύγω για Βουλγαρία. Αυτό κάνει η μάνα και ο πατέρας. Δεν κρατάει το παιδί του ανάμεσα σε δύο στρατούς περιμένοντας να δει από πού θα του έρθει η σφαίρα.
Επίσης εντελώς σοβαρά, επειδή μεγαλώνω παιδί, καταλαβαίνω πως το να γεμίσει η χώρα με κάθε καρυδιάς καρύδι που δεν έχει αντικείμενο, σταθερή δουλειά, απασχόληση και ζει από επιδόματα μέσα σε καταυλισμούς χωρίς υποδομές, υπονομεύει το μέλλον του.
Έτσι έχουν τα πράγματα.
Είτε σου αρέσει, είτε όχι.
Τα σύνορα κλειστά για όλους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Μαύρο Πρόβατο
Καλα κανεις, στο πχωρουμ υπαρχει πολυφωνια.Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 12:06Δεν παίρνω εφημερίδες, ενημερώνομαι από το φόρουμ.
Έτσι.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 08 Μαρ 2020, 12:09Καλα κανεις, στο πχωρουμ υπαρχει πολυφωνια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση