ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:07
Εκανα εντιτ το ποστ αλλα μαλλον δε το ειδες οποτε το ξαναγραφω "Σε διαφορες πορειες, η αστυνομια πως εμποδιζει τοσο κοσμο?"
Ολα αυτα μαζι με παρατεταγμενες κλουβες/ ρεο, κτλ και οδοφραγματα.
Δε μου απαντησες ομως. Εστω οτι δεν υπαρχει τροπος να το σταματησεις, προτιμας να εχεις αποδεκατισμενους προσφυγες απο το να περασουν? Ενα ναι ή οχι αρκει.
Δεν θέλω να σκοτωθεί κανείς. Εδώ που έφτασε το πράγμα δεν θα εξαρτηθεί μόνο από εμάς.
ΚΑνενας (λογικος ανθρωπος) δε θελει να σκοτωθει καποιος αλλα την απαντηση σου την εκλαμβανω ως "ΝΑΙ" υπο την ενοια οτι δυστυχως δε γινεται αλλιως.
ΚΑι αντε ας παραμερησουμε τον "ανθρωπιστικο" παραγοντα. Μπουρλωτο ολα, ναρκες παντου. Δεκαδες/ εκατονταδες προσφυγες ωεκροι.
- Ποσους νομιζεις οτι θα σταματησουν οι ναρκες?
- Ποια νομιζεις οτι θα ειναι η συνεπεια για την Ελλαδα και τον Μητσοτακη συγκεκριμενα?
- Ο Σουλτανος θα βγει χαμενος ή νικητης απ'ολο αυτο?
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 01:08
Δηλαδη αν ολοι οσοι ειναι σε ΜΚΟ δεν πληρωνονταν (τιποτα, μηδεν, ουτε ενα ευρω), δε θα σκουζατε οπως σκουζετε τωρα? Η πληρωμη ειναι το προβλημα σας?
Πάει ανάποδα. Αν δεν πληρώνονταν, θα ήταν πολύ λιγότεροι, τα σκουξίματα τους το ίδιο και κατά συνέπεια θα υπήρχε και αντίστοιχη μείωση στα σκουξίματα αυτών που τους κράζουν.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:07
Εκανα εντιτ το ποστ αλλα μαλλον δε το ειδες οποτε το ξαναγραφω "Σε διαφορες πορειες, η αστυνομια πως εμποδιζει τοσο κοσμο?"
Ολα αυτα μαζι με παρατεταγμενες κλουβες/ ρεο, κτλ και οδοφραγματα.
Δε μου απαντησες ομως. Εστω οτι δεν υπαρχει τροπος να το σταματησεις, προτιμας να εχεις αποδεκατισμενους προσφυγες απο το να περασουν? Ενα ναι ή οχι αρκει.
Δεν θέλω να σκοτωθεί κανείς. Εδώ που έφτασε το πράγμα δεν θα εξαρτηθεί μόνο από εμάς.
ΚΑνενας (λογικος ανθρωπος) δε θελει να σκοτωθει καποιος αλλα την απαντηση σου την εκλαμβανω ως "ΝΑΙ" υπο την ενοια οτι δυστυχως δε γινεται αλλιως.
ΚΑι αντε ας παραμερησουμε τον "ανθρωπιστικο" παραγοντα. Μπουρλωτο ολα, ναρκες παντου. Δεκαδες/ εκατονταδες προσφυγες ωεκροι.
- Ποια νομιζεις οτι θα ειναι η συνεπεια για την Ελλαδα και τον Μητσοτακη συγκεκριμενα?
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε λιγότερα ψευτοδιλήμματα;
Δεν έχω καλή σχέση με τον φόβο μέχρι να γίνει υπαρκτός.
Ο φόβος έχει γίνει υπαρκτος, για πάρα πολλούς ηλικιωμένους που τους έχουν σακατέψει, για γυναίκες που τις έχουν σακατέψει και βιάσει, και για πολίτες όπως εκείνον που τον σκότωσαν για να του πάρουν την κάμερα, ή το παλικάρι που το πέταξαν από το γκρεμό για να του κλέψουν το κινητό.
Αλλά όλοι αυτοί και οι οικογένειές τους, για κάποιο λόγο, δε χρήζουν της πονοψυχιάς σου.
Ποιος το λέει; σου είπε κανείς ότι είμαι υπέρ της εγκληματικότητας;
Δηλαδη αν ολοι οσοι ειναι σε ΜΚΟ δεν πληρωνονταν (τιποτα, μηδεν, ουτε ενα ευρω), δε θα σκουζατε οπως σκουζετε τωρα? Η πληρωμη ειναι το προβλημα σας?
Πάει ανάποδα. Αν δεν πληρώνονταν, θα ήταν πολύ λιγότεροι, τα σκουξίματα τους το ίδιο και κατά συνέπεια θα υπήρχε και αντίστοιχη μείωση στα σκουξίματα αυτών που τους κράζουν.
Ποσοτικο ειναι το προβλημα δηλαδη? Θα εβαζες ενα πλαφον μεχρι χ εθελοντες σε καθε νησι ας πουμε?
Ποσοτικο ειναι το προβλημα δηλαδη? Θα εβαζες ενα πλαφον μεχρι χ εθελοντες σε καθε νησι ας πουμε?
under έγραψε: 07 Μαρ 2020, 21:16
Τουρκικο τεθωρακισμενο προσπαθει με σχοινι να ριξει τον φραχτη.Ποσο μεγαλα ΑΡΧΙΔΙΑ εχουν τα παιδια εκει πανω που κρατουν την ψυχραιμια τους και αποκρουουν καθε πουστια τους ;
Γιατί δεν ολοκλήρωσαν; τους τελείωσε τι σχοινί;
Εδώ δεν μπορούν να ρίξουν ένα γαμοφράχτη και ο πίθηκας προσπαθεί να μας πείσει ότι πρέπει να μας τρομάζουν οι μογγόλοι.
Και ένα καμινετο για καφέ να έβαζε κάποιος θα ήταν μια απάντηση. Αύριο θα έρθει με συρματοσχοινο, τι κάνουμε; μπορεί στο πικ της έντασης να πέσει στο φράχτη σαν τρελό φορτηγο. Μολότοφ σε όσους πλησιάζουν το φράχτη για δολιοφθορά, ή μίνι φλογοβολο αν υπάρχει.
Σε "ποιους" αναφερεσαι?
Ψευτοδιλημματα βλεπεις εσυ.
Εγω βλεπω αληθινα διλημματα.
Στους εθελοντές δεν μπαίνει πλαφόν.
οποτε δεν ειχες κατι ουσιαστικο να απαντησεις. ΟΚ, δεκτον.
Εφόσον δεν είμαι σταλινικος, δεν καταλαβαίνω γιατί μου τον αναφέρεις, χρυσαυγίτη.
Δε σας ξεχωρίζω, μλ κκε, κκεμλ, κκε σκέτο, κκε έξωτερικού, , ανταρcια, κκε εσωτερικού, μόνο κκε και τα μπαλάκια μέσα δεν έχει βγει ακόμα.
Εχμ συριζα είμαι.
Ε ναι, εσύ όποιον δεν είναι νεοναζί χρυσαυγίτης τον λες σταλινικό.
Ποια η διαφορα; ΚΚΕ το ορθόδοξο και οι λοιπές παραφυάδες.
BTW το ΚΚΕ έχω εχθρό και ας είναι στο 5. Εσύ θα γυρίσεις στο 2,99 με 3,01 μόλις σουτάρεις τον ΑΛ6 (καλώς έκλεισε η κυβέρνηση τα σύνορα -αυτός για να σωθεί θα πει καλως τους στέλνει ξερονήσια). Εσένα δε σε βλέπω κι ας έγινες κυβέρνηση. ΠΑΣΟΚ είναι ο αρχηγός σου, ΠΑΣΟΚ και οι ψηφοφόροι του. μέχτι και πράσινος σύριζα με σήμα τον ήλιο θα γίνεται, αλλά ουτε αυτό θα σας σώσει.
Δεν έχω καλή σχέση με τον φόβο μέχρι να γίνει υπαρκτός.
Ο φόβος έχει γίνει υπαρκτος, για πάρα πολλούς ηλικιωμένους που τους έχουν σακατέψει, για γυναίκες που τις έχουν σακατέψει και βιάσει, και για πολίτες όπως εκείνον που τον σκότωσαν για να του πάρουν την κάμερα, ή το παλικάρι που το πέταξαν από το γκρεμό για να του κλέψουν το κινητό.
Αλλά όλοι αυτοί και οι οικογένειές τους, για κάποιο λόγο, δε χρήζουν της πονοψυχιάς σου.
Ποιος το λέει; σου είπε κανείς ότι είμαι υπέρ της εγκληματικότητας;
Λαθρομετανάστευση και εγκληατιμότητα, πάνε πακέτο.
Αυτό το παραδέχονται όλοι, απλά λένε οτι είναι "αναγκαίο κακό". Γιατί είναι βέβαια αναγκαίο να φορτωθούμε λαθρο, δε μας λένε. Αν ρωτήσουμε μας λένε "φασίιιιιιιιιιστεεεεεεεες" με τις τσιριχτές φωνούλες τους.
Σε "ποιους" αναφερεσαι?
Ψευτοδιλημματα βλεπεις εσυ.
Εσύ τι προτείνεις; ή μάλλον πως βλέπεις την όλη κατάσταση; αντιμετωπίζεται σωστά; λάθος; μισό μισό;
Σε "ποιους" αναφερεσαι? Ψευτοδιλημματα βλεπεις εσυ.