!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:21
Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:20
Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:18

Θα συνεχίσεις με τα κοπιαρισμενα ακροδεξιά τσιτάτα ή θα κάνεις μία τουλάιχστον απέλπιδα προσπάθεια να στηρίξεις την αρχική μαλακία που είπες και για την οποία ταπώθηκες; :smt017

Κανε κουτ αρλεκινε γιατι για παρτυ σου δε γυρναω ουτε μια σελιδα πισω και σε φιξαρω μέχρι να πεις ΜΚΟ .
Ταπώθηκες και άρχισες τα γνωστά σας...
Highlander έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:45
Νon4me έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:48 Οι ΜΚΟιτες ειναι ενα σκαλοπάτι πιο κατω απο τους ακροδεξιους βελάζοντα ζαίε .
Τα μέλη των ΜΚΟ κάνουν καλύτερη τη ζωή των ταλαίπωρων μεταναστών, οι ακροδεξιοί κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη χειροτερέψουν!

Συνεπώς όχι μόνο δεν είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους ακροδεξιούς, αλλά πάααρα πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω. :102:
Συριζωον σου απαντησα ηδη .
Νon4me έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:58
Highlander έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:50

Τα μέλη των ΜΚΟ κάνουν καλύτερη τη ζωή των ταλαίπωρων μεταναστών, οι ακροδεξιοί κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη χειροτερέψουν!

Συνεπώς όχι μόνο δεν είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους ακροδεξιούς, αλλά πάααρα πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω. :102:
Την μονη ζωη που κανουν καλυτερη ειναι την δικη τους δινοντας φρουδες ελπίδες με το αζημιωτο . αντε να παιξεις παραπερα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:13
Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:11
Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:03

Μιλούσαμε για τις ακροδεξιές τραμπουκικές επιθέσεις στα νησιά και τώρα το γύρισες στον έβρο... σωραιος :smt005:
Κάτι μπορεί να γίνεται από ψηφισμένη κυβέρνηση, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και δημοκρατικό και σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα...
Διαφορετικά να βγάλουμε και τον χίτλερ και τις πράξεις και το πρόγραμμα του δημοκρατικά, γιατί ψηφίστηκε από τον κυρίαρχο γερμανικό λαό.

Δεχομεθα επιθεση, παρτο χαμπαρι! Η κυβερνηση οφειλει να προστατεψει τους Ελληνες πολιτες. Στην τελικη εαν θες να μιλησουμε σοβαρα, εαν εχεις αποδειξεις οτι το εκαναν οι νησιωτες μας τρεχα στον εισαγγελεα. Δεν μπορεις να ξερεις τι εγινε, μπορει να ηταν προβοκατσια απο τους ιδιους τους ΜΚΟιτες, μπορει απο τους λαθρο, μπορει απο τουρκους πρακτορες, μπορει καποιος λαθρο να εκανε πυροκλανι και να του ξεφυγε μπορει μπορει μπορει.... Εαν εχεις αποδειξεις γι ααυτο που λες, στον εισαγγελεα....
Και οι βιντεοσκοπημένες επιθέσεις και τραμπουκισμοί σε βάρος μελών μκο από ακροδεξιές ομάδες που τελικά υποχρέωσαν μέλη των μκο να αποχωρήσουν από τα νησιά λόγω φόβου για τη σωματική τους ακεραιότητα, προβοκάτσια; :lol:

Αφου θες σωνει και ντε να μιλησουμε σοβαρα θα σου πω. Δεν το γνωριζω και θα σου πω γιατι, ενα πρωτοξαδελφακι που εχω στο νησι τα χωνει στους ΜΚΟιτες νυχθημερον και ειναι αριστερος. Στη Λεσβο δεν εναντιωνονται μονο οι δεξιοι εναντιον τους, εναντιωνονται ολοι ασχετως κομματικης προελευσης. Δεν αντεχει ο κοσμος αλλο, τερματισε, δεν εχουν να δωσουν κατι αλλο, τους φερατε στο Αμην. Αριστερος ετσι, ψηφοφορος του Συριζα τουλαχιστον τις 2 τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις. Αλλος γνωστος μου ΔΥ παρατησε τη μονιμοτητα και πηγε σε ΜΚΟ γιατι εβγαζε περισσοτερα λεφτα. Αριστερος επισης ετσι, αλληλεγγυος μεχρι τα μπουνια αλλα και η τσεπη τσεπαρα. Γι αυτος σας λεω επαγγελματιες ανθρωπιστες. Τεσπα αρκετα τα σοβαρα για σημερα, παμε παλι πισω στο χαβαλε. ΟΚ;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:24
Κι εγώ
Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:01
Τη ζωή των μεταναστών κάνουν έμπρακτα καλύτερη, περιθάλποντάς τους, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και παρέχοντας τους διάφορες υποδομές.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

,,,,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 08 Μαρ 2020, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:25

Δεχομεθα επιθεση, παρτο χαμπαρι! Η κυβερνηση οφειλει να προστατεψει τους Ελληνες πολιτες. Στην τελικη εαν θες να μιλησουμε σοβαρα, εαν εχεις αποδειξεις οτι το εκαναν οι νησιωτες μας τρεχα στον εισαγγελεα. Δεν μπορεις να ξερεις τι εγινε, μπορει να ηταν προβοκατσια απο τους ιδιους τους ΜΚΟιτες, μπορει απο τους λαθρο, μπορει απο τουρκους πρακτορες, μπορει καποιος λαθρο να εκανε πυροκλανι και να του ξεφυγε μπορει μπορει μπορει.... Εαν εχεις αποδειξεις γι ααυτο που λες, στον εισαγγελεα....
Και οι βιντεοσκοπημένες επιθέσεις και τραμπουκισμοί σε βάρος μελών μκο από ακροδεξιές ομάδες που τελικά υποχρέωσαν μέλη των μκο να αποχωρήσουν από τα νησιά λόγω φόβου για τη σωματική τους ακεραιότητα, προβοκάτσια; :lol:

Αφου θες σωνει και ντε να μιλησουμε σοβαρα θα σου πω. Δεν το γνωριζω και θα σου πω γιατι, ενα πρωτοξαδελφακι που εχω στο νησι τα χωνει στους ΜΚΟιτες νυχθημερον και ειναι αριστερος. Στη Λεσβο δεν εναντιωνονται μονο οι δεξιοι εναντιον τους, εναντιωνονται ολοι ασχετως κομματικης προελευσης. Δεν αντεχει ο κοσμος αλλο, τερματισε, δεν εχουν να δωσουν κατι αλλο, τους φερατε στο Αμην. Αριστερος ετσι, ψηφοφορος του Συριζα τουλαχιστον τις 2 τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις. Αλλος γνωστος μου ΔΥ παρατησε τη μονιμοτητα και πηγε σε ΜΚΟ γιατι εβγαζε περισσοτερα λεφτα. Αριστερος επισης ετσι, αλληλεγγυος μεχρι τα μπουνια αλλα και η τσεπη τσεπαρα. Γι αυτος σας λεω επαγγελματιες ανθρωπιστες. Τεσπα αρκετα τα σοβαρα για σημερα, παμε παλι πισω στο χαβαλε. ΟΚ;
Ναι υπάρχουν και κάποια στιγμή που πέφτουν οι μάσκες και φαίνεται ποιος είναι αριστερός και ποιος αριστερός αλα καρτ, δηλαδή μόνο όταν αφορά τα δικά του συμφέροντα έναντι των πλουσίων.
Γιατί υπάρχουν και τώρα άνθρωποι που συνεχίζουν να βοηθούν τους μετανάστες στα νησιά και ενδιαφέρονται γι αυτούς και δεν διασπείρουν το μίσος.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:26 εισαι καθυστερημενος ετσι ?
Εεε, όχι εσύ είσαι που υποστηρίζεις ότι είναι χειρότεροι τα μέλη των μκο που βοηθούν τους μετανάστες και κάνουν τη ζωή των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων καλύτερη, σε σχέση με τους ακροδεξιούς που παλεύουν να κάνουν τη ζωή τους χειρότερη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εν τω μεταξύ ο highlander απαντάει όμορφα και χωρίς χαρακτηρισμούς και οι άλλοι μόνο που δεν βγάζουν αφρούς από το στόμα. Δεν συμφωνώ σε όλα μαζί σου αλλά σε πάω τρελά. Κέρνα αβερτα αντιλυσσικα :hebit:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τα μέλη των ΜΚΟ κάνουν καλύτερη τη ζωή των ταλαίπωρων μεταναστών,

Παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν τον παράδεισο, υπόσχονται στους μετανάστες πρόσβαση στην Ευρώπη, δίνουν στίγμα στους δουλεμπόρους για το πού να τους παραλάβουν και όταν φτάνουν, τους στιβάζουν σαν τα ποντίκια μέσα στα χοτ σποτ της κακιάς ώρας. Οι ίδιοι οι μετανάστες ομολόγησαν ότι τους είπαν ψέμματα.

Και συνεχίζουν το ψέμα για να τα τσεπώνουν.

"Κάνουν τη ζωή των ταλαίπωρων μεταναστών καλύτερη".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:29
Εεε, όχι εσύ είσαι που υποστηρίζεις ότι είναι χειρότεροι τα μέλη των μκο που βοηθούν τους μετανάστες και κάνουν τη ζωή των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων καλύτερη, σε σχέση με τους ακροδεξιούς που παλεύουν να κάνουν τη ζωή τους χειρότερη.
Φυσικα και ειναι . αφου το κανουν για το χρήμα . μαζι με τα αργυρια θα επρεπε να παιρνουν και ενα δέντρο δώρο .
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χτες ήμουν παρέα με ένα καλό φιλαράκι που κατάγεται από αρκετά γνωστή οικογένεια της Λέσβου, ακριβώς, ακριβώς όμως τα ίδια πράγματα μου μετέφερε, αριστεροί και δεξιοί μαζί, δε ξέρω πόσο συχνά γίνεται αυτό!
Ο χαηλάντερ νομίζω ότι δεν μπορεί να δει πέρα από τις ιδεολογικές του παρωπίδες το τι συμβαίνει, δε με αρέσει που το λέω αυτό αλλά από το σημείο αυτό και πέρα είναι αποκλειστικά δικό του πρόβλημα, εμείς έχουμε άλλα αυτήν την στιγμή, λίγο πιο σοβαρά θαρρώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Alien666 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:31

Παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν τον παράδεισο, υπόσχονται στους μετανάστες πρόσβαση στην Ευρώπη, δίνουν στίγμα στους δουλεμπόρους για το πού να τους παραλάβουν και όταν φτάνουν, τους στιβάζουν σαν τα ποντίκια μέσα στα χοτ σποτ της κακιάς ώρας. Οι ίδιοι οι μετανάστες ομολόγησαν ότι τους είπαν ψέμματα.

Νομίζω ότι τσουβαλιάζεις λιγαααακι τα μέλη των μκο στα νησιά με τους διακινητές που τα αρπάζουν από τους μετανάστες στην τουρκία.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:33
Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:29
Φυσικα και ειναι . αφου το κανουν για το χρήμα . μαζι με τα αργυρια θα επρεπε να παιρνουν και ενα δέντρο δώρο .
Το ότι πολλοί πληρώνονται για το έργο τους, δε σημαίνει ότι το έργο τους δεν είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους μετανάστες που δεινοπαθούν.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:28

Ναι υπάρχουν και κάποια στιγμή που πέφτουν οι μάσκες και φαίνεται ποιος είναι αριστερός και ποιος αριστερός αλα καρτ, δηλαδή μόνο όταν αφορά τα δικά του συμφέροντα έναντι των πλουσίων.
Γιατί υπάρχουν και τώρα άνθρωποι που συνεχίζουν να βοηθούν τους μετανάστες στα νησιά και ενδιαφέρονται γι αυτούς και δεν διασπείρουν το μίσος.
Τελευταια προσπαθεια, δωσε λιγο βαση γιατι 12.30 το βραδυ δεν ειναι για σοβαρες κουβεντες. Τους ΜΚΟιτες βριζει, το εγραψα ξεκαθαρα, οχι τους λαθρο, οταν τον ειχα ρωτησει για αυτους μου ειχε πει οτι κυκλοφορουν αναμεσα σε ενα τριγωνο, λιμανι, νοσοκομειο Μορια κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως και οτι δεν ενοχλουν. Δεν τα εβαλε ποτε με τους λαθρο, τους ΜΚΟιτες ομως τους βριζει διοτι ειδε απο πρωτο χερι οτι η ολη φαση ειναι για τα λεφτα και τιποτα παραπανω, επισης οι περισσοτερες εξεργεσεις που εγιναν απο τους λαθρο ηταν επισης συντονισμενες απο τους ΜΚΟιτες. Με βαση λοιπον ολα αυτα δεν μπορω να γνωριζω την πολιτικη ταυτοτητα αυτων που δερνουν ΜΚΟιτες. εαν ηξερα θα στην ελεγα, σιγα τα ωα. Αν θες πιστεψε τα αν οχι, καλη καρδια. :wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgia την 08 Μαρ 2020, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:35
Alien666 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:31

Νομίζω ότι τσουβαλιάζεις λιγαααακι τα μέλη των μκο στα νησιά με τους διακινητές που τα αρπάζουν από τους μετανάστες στην τουρκία.
Μόνοι τους τσουβαλιάστηκαν από τη στιγμή που δηλώθηκαν οι 80κάτι από τις 400κάτι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

Bandit59 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:18
Philip Mortimer έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:10
Bandit59 έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:52

Καραβανά να πεις τον πατέρα σου. Περίεργο, αργήσατε να βγάλετε τα απωθημένα σας για τους στρατιωτικούς. Και δεν ήξερα ότι κάνεις ΤΟΣΟ σπουδαία δουλειά που ΕΣΥ πληρώνεις το μόνιμο προσωπικό. Ρε τι μαθαίνουμε στο πχόρουμ! :lol:
Πληρώνονται και από τη δική μου φορολόγηση.
Γι αυτό ας αφήσουν τους μεγαλοϊδεατισμους και να κάνουν τη δουλειά για την οποία τους πληρώνω.
Ρε μεγάλε τι πίνεις και δεν μας δίνεις; Ποιός μίλησε για μεγαλοϊδεατισμούς (sic); Και ναι, κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Το πρόβλημά σου εσένα ποιό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι;
Μήπως υποφέρει απο κάποιο σύνδρομο κατωτερότητας...
Συνήθως αυτοι οι άνθρωποι εχουν συνεχώς εσωτερικές μάχες και το αποτέλεσμα ειναι να εκδηλώνουν συμπεριφορές επιθετικότητας ή υποβιβασμού κάποιου συγκεκριμένου ατόμου ή ομάδας.

Το : ΄΄Εγώ σε πληρώνω ΄΄
Είναι έκφραση που χρησιμοποιεί κάποιος, κυρίως, για να δείξει το θυμό του σε κάτι που δεν έχει εξυπηρετηθεί... ώστε να τον υποβιβάσει... Πιθανότατα ο κύριος το έχει ακούσει αναριθμητες φορές και είπε να το χρησιμοποιήσει και ο ίδιος , έτσι βρε αδελφε, πισω απο την ασφάλεια της οθόνης!

Τελικά κύριε δεν θα ντραπώ αλλο για εσάς ...
Σας λυπάμαι ....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”