Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:21Ταπώθηκες και άρχισες τα γνωστά σας...Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:20Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:18
Θα συνεχίσεις με τα κοπιαρισμενα ακροδεξιά τσιτάτα ή θα κάνεις μία τουλάιχστον απέλπιδα προσπάθεια να στηρίξεις την αρχική μαλακία που είπες και για την οποία ταπώθηκες;![]()
Κανε κουτ αρλεκινε γιατι για παρτυ σου δε γυρναω ουτε μια σελιδα πισω και σε φιξαρω μέχρι να πεις ΜΚΟ .Συριζωον σου απαντησα ηδη .Highlander έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:45Τα μέλη των ΜΚΟ κάνουν καλύτερη τη ζωή των ταλαίπωρων μεταναστών, οι ακροδεξιοί κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη χειροτερέψουν!Νon4me έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:48 Οι ΜΚΟιτες ειναι ενα σκαλοπάτι πιο κατω απο τους ακροδεξιους βελάζοντα ζαίε .
Συνεπώς όχι μόνο δεν είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους ακροδεξιούς, αλλά πάααρα πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω.![]()
Νon4me έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:58Την μονη ζωη που κανουν καλυτερη ειναι την δικη τους δινοντας φρουδες ελπίδες με το αζημιωτο . αντε να παιξεις παραπεραHighlander έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:50
Τα μέλη των ΜΚΟ κάνουν καλύτερη τη ζωή των ταλαίπωρων μεταναστών, οι ακροδεξιοί κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη χειροτερέψουν!
Συνεπώς όχι μόνο δεν είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους ακροδεξιούς, αλλά πάααρα πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:13Και οι βιντεοσκοπημένες επιθέσεις και τραμπουκισμοί σε βάρος μελών μκο από ακροδεξιές ομάδες που τελικά υποχρέωσαν μέλη των μκο να αποχωρήσουν από τα νησιά λόγω φόβου για τη σωματική τους ακεραιότητα, προβοκάτσια;Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:11Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:03
Μιλούσαμε για τις ακροδεξιές τραμπουκικές επιθέσεις στα νησιά και τώρα το γύρισες στον έβρο... σωραιος![]()
Κάτι μπορεί να γίνεται από ψηφισμένη κυβέρνηση, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και δημοκρατικό και σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα...
Διαφορετικά να βγάλουμε και τον χίτλερ και τις πράξεις και το πρόγραμμα του δημοκρατικά, γιατί ψηφίστηκε από τον κυρίαρχο γερμανικό λαό.
Δεχομεθα επιθεση, παρτο χαμπαρι! Η κυβερνηση οφειλει να προστατεψει τους Ελληνες πολιτες. Στην τελικη εαν θες να μιλησουμε σοβαρα, εαν εχεις αποδειξεις οτι το εκαναν οι νησιωτες μας τρεχα στον εισαγγελεα. Δεν μπορεις να ξερεις τι εγινε, μπορει να ηταν προβοκατσια απο τους ιδιους τους ΜΚΟιτες, μπορει απο τους λαθρο, μπορει απο τουρκους πρακτορες, μπορει καποιος λαθρο να εκανε πυροκλανι και να του ξεφυγε μπορει μπορει μπορει.... Εαν εχεις αποδειξεις γι ααυτο που λες, στον εισαγγελεα....![]()
Αφου θες σωνει και ντε να μιλησουμε σοβαρα θα σου πω. Δεν το γνωριζω και θα σου πω γιατι, ενα πρωτοξαδελφακι που εχω στο νησι τα χωνει στους ΜΚΟιτες νυχθημερον και ειναι αριστερος. Στη Λεσβο δεν εναντιωνονται μονο οι δεξιοι εναντιον τους, εναντιωνονται ολοι ασχετως κομματικης προελευσης. Δεν αντεχει ο κοσμος αλλο, τερματισε, δεν εχουν να δωσουν κατι αλλο, τους φερατε στο Αμην. Αριστερος ετσι, ψηφοφορος του Συριζα τουλαχιστον τις 2 τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις. Αλλος γνωστος μου ΔΥ παρατησε τη μονιμοτητα και πηγε σε ΜΚΟ γιατι εβγαζε περισσοτερα λεφτα. Αριστερος επισης ετσι, αλληλεγγυος μεχρι τα μπουνια αλλα και η τσεπη τσεπαρα. Γι αυτος σας λεω επαγγελματιες ανθρωπιστες. Τεσπα αρκετα τα σοβαρα για σημερα, παμε παλι πισω στο χαβαλε. ΟΚ;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Highlander
Κι εγώ
Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:01
Τη ζωή των μεταναστών κάνουν έμπρακτα καλύτερη, περιθάλποντάς τους, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και παρέχοντας τους διάφορες υποδομές.
,,,,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 08 Μαρ 2020, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Highlander
Ναι υπάρχουν και κάποια στιγμή που πέφτουν οι μάσκες και φαίνεται ποιος είναι αριστερός και ποιος αριστερός αλα καρτ, δηλαδή μόνο όταν αφορά τα δικά του συμφέροντα έναντι των πλουσίων.Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:25Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:13Και οι βιντεοσκοπημένες επιθέσεις και τραμπουκισμοί σε βάρος μελών μκο από ακροδεξιές ομάδες που τελικά υποχρέωσαν μέλη των μκο να αποχωρήσουν από τα νησιά λόγω φόβου για τη σωματική τους ακεραιότητα, προβοκάτσια;Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:11
Δεχομεθα επιθεση, παρτο χαμπαρι! Η κυβερνηση οφειλει να προστατεψει τους Ελληνες πολιτες. Στην τελικη εαν θες να μιλησουμε σοβαρα, εαν εχεις αποδειξεις οτι το εκαναν οι νησιωτες μας τρεχα στον εισαγγελεα. Δεν μπορεις να ξερεις τι εγινε, μπορει να ηταν προβοκατσια απο τους ιδιους τους ΜΚΟιτες, μπορει απο τους λαθρο, μπορει απο τουρκους πρακτορες, μπορει καποιος λαθρο να εκανε πυροκλανι και να του ξεφυγε μπορει μπορει μπορει.... Εαν εχεις αποδειξεις γι ααυτο που λες, στον εισαγγελεα....![]()
Αφου θες σωνει και ντε να μιλησουμε σοβαρα θα σου πω. Δεν το γνωριζω και θα σου πω γιατι, ενα πρωτοξαδελφακι που εχω στο νησι τα χωνει στους ΜΚΟιτες νυχθημερον και ειναι αριστερος. Στη Λεσβο δεν εναντιωνονται μονο οι δεξιοι εναντιον τους, εναντιωνονται ολοι ασχετως κομματικης προελευσης. Δεν αντεχει ο κοσμος αλλο, τερματισε, δεν εχουν να δωσουν κατι αλλο, τους φερατε στο Αμην. Αριστερος ετσι, ψηφοφορος του Συριζα τουλαχιστον τις 2 τελευταιες εκλογικες αναμετρησεις. Αλλος γνωστος μου ΔΥ παρατησε τη μονιμοτητα και πηγε σε ΜΚΟ γιατι εβγαζε περισσοτερα λεφτα. Αριστερος επισης ετσι, αλληλεγγυος μεχρι τα μπουνια αλλα και η τσεπη τσεπαρα. Γι αυτος σας λεω επαγγελματιες ανθρωπιστες. Τεσπα αρκετα τα σοβαρα για σημερα, παμε παλι πισω στο χαβαλε. ΟΚ;
Γιατί υπάρχουν και τώρα άνθρωποι που συνεχίζουν να βοηθούν τους μετανάστες στα νησιά και ενδιαφέρονται γι αυτούς και δεν διασπείρουν το μίσος.
- Highlander
Εεε, όχι εσύ είσαι που υποστηρίζεις ότι είναι χειρότεροι τα μέλη των μκο που βοηθούν τους μετανάστες και κάνουν τη ζωή των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων καλύτερη, σε σχέση με τους ακροδεξιούς που παλεύουν να κάνουν τη ζωή τους χειρότερη.
Εν τω μεταξύ ο highlander απαντάει όμορφα και χωρίς χαρακτηρισμούς και οι άλλοι μόνο που δεν βγάζουν αφρούς από το στόμα. Δεν συμφωνώ σε όλα μαζί σου αλλά σε πάω τρελά. Κέρνα αβερτα αντιλυσσικα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν τον παράδεισο, υπόσχονται στους μετανάστες πρόσβαση στην Ευρώπη, δίνουν στίγμα στους δουλεμπόρους για το πού να τους παραλάβουν και όταν φτάνουν, τους στιβάζουν σαν τα ποντίκια μέσα στα χοτ σποτ της κακιάς ώρας. Οι ίδιοι οι μετανάστες ομολόγησαν ότι τους είπαν ψέμματα.Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:21
Τα μέλη των ΜΚΟ κάνουν καλύτερη τη ζωή των ταλαίπωρων μεταναστών,
Και συνεχίζουν το ψέμα για να τα τσεπώνουν.
"Κάνουν τη ζωή των ταλαίπωρων μεταναστών καλύτερη".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Φυσικα και ειναι . αφου το κανουν για το χρήμα . μαζι με τα αργυρια θα επρεπε να παιρνουν και ενα δέντρο δώρο .Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:29Εεε, όχι εσύ είσαι που υποστηρίζεις ότι είναι χειρότεροι τα μέλη των μκο που βοηθούν τους μετανάστες και κάνουν τη ζωή των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων καλύτερη, σε σχέση με τους ακροδεξιούς που παλεύουν να κάνουν τη ζωή τους χειρότερη.
Χτες ήμουν παρέα με ένα καλό φιλαράκι που κατάγεται από αρκετά γνωστή οικογένεια της Λέσβου, ακριβώς, ακριβώς όμως τα ίδια πράγματα μου μετέφερε, αριστεροί και δεξιοί μαζί, δε ξέρω πόσο συχνά γίνεται αυτό!Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:25Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:13Και οι βιντεοσκοπημένες επιθέσεις και τραμπουκισμοί σε βάρος μελών μκο από ακροδεξιές ομάδες που τελικά υποχρέωσαν μέλη των μκο να αποχωρήσουν από τα νησιά λόγω φόβου για τη σωματική τους ακεραιότητα, προβοκάτσια;Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:11
Ο χαηλάντερ νομίζω ότι δεν μπορεί να δει πέρα από τις ιδεολογικές του παρωπίδες το τι συμβαίνει, δε με αρέσει που το λέω αυτό αλλά από το σημείο αυτό και πέρα είναι αποκλειστικά δικό του πρόβλημα, εμείς έχουμε άλλα αυτήν την στιγμή, λίγο πιο σοβαρά θαρρώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Highlander
Νομίζω ότι τσουβαλιάζεις λιγαααακι τα μέλη των μκο στα νησιά με τους διακινητές που τα αρπάζουν από τους μετανάστες στην τουρκία.Alien666 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:31Παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν τον παράδεισο, υπόσχονται στους μετανάστες πρόσβαση στην Ευρώπη, δίνουν στίγμα στους δουλεμπόρους για το πού να τους παραλάβουν και όταν φτάνουν, τους στιβάζουν σαν τα ποντίκια μέσα στα χοτ σποτ της κακιάς ώρας. Οι ίδιοι οι μετανάστες ομολόγησαν ότι τους είπαν ψέμματα.Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:21
- Highlander
Το ότι πολλοί πληρώνονται για το έργο τους, δε σημαίνει ότι το έργο τους δεν είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους μετανάστες που δεινοπαθούν.Νon4me έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:33Φυσικα και ειναι . αφου το κανουν για το χρήμα . μαζι με τα αργυρια θα επρεπε να παιρνουν και ενα δέντρο δώρο .Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:29Εεε, όχι εσύ είσαι που υποστηρίζεις ότι είναι χειρότεροι τα μέλη των μκο που βοηθούν τους μετανάστες και κάνουν τη ζωή των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων καλύτερη, σε σχέση με τους ακροδεξιούς που παλεύουν να κάνουν τη ζωή τους χειρότερη.
Τελευταια προσπαθεια, δωσε λιγο βαση γιατι 12.30 το βραδυ δεν ειναι για σοβαρες κουβεντες. Τους ΜΚΟιτες βριζει, το εγραψα ξεκαθαρα, οχι τους λαθρο, οταν τον ειχα ρωτησει για αυτους μου ειχε πει οτι κυκλοφορουν αναμεσα σε ενα τριγωνο, λιμανι, νοσοκομειο Μορια κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως και οτι δεν ενοχλουν. Δεν τα εβαλε ποτε με τους λαθρο, τους ΜΚΟιτες ομως τους βριζει διοτι ειδε απο πρωτο χερι οτι η ολη φαση ειναι για τα λεφτα και τιποτα παραπανω, επισης οι περισσοτερες εξεργεσεις που εγιναν απο τους λαθρο ηταν επισης συντονισμενες απο τους ΜΚΟιτες. Με βαση λοιπον ολα αυτα δεν μπορω να γνωριζω την πολιτικη ταυτοτητα αυτων που δερνουν ΜΚΟιτες. εαν ηξερα θα στην ελεγα, σιγα τα ωα. Αν θες πιστεψε τα αν οχι, καλη καρδια.Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:28Ναι υπάρχουν και κάποια στιγμή που πέφτουν οι μάσκες και φαίνεται ποιος είναι αριστερός και ποιος αριστερός αλα καρτ, δηλαδή μόνο όταν αφορά τα δικά του συμφέροντα έναντι των πλουσίων.Nostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:25Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:13
Και οι βιντεοσκοπημένες επιθέσεις και τραμπουκισμοί σε βάρος μελών μκο από ακροδεξιές ομάδες που τελικά υποχρέωσαν μέλη των μκο να αποχωρήσουν από τα νησιά λόγω φόβου για τη σωματική τους ακεραιότητα, προβοκάτσια;![]()
Γιατί υπάρχουν και τώρα άνθρωποι που συνεχίζουν να βοηθούν τους μετανάστες στα νησιά και ενδιαφέρονται γι αυτούς και δεν διασπείρουν το μίσος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgia την 08 Μαρ 2020, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μόνοι τους τσουβαλιάστηκαν από τη στιγμή που δηλώθηκαν οι 80κάτι από τις 400κάτι.Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:35Νομίζω ότι τσουβαλιάζεις λιγαααακι τα μέλη των μκο στα νησιά με τους διακινητές που τα αρπάζουν από τους μετανάστες στην τουρκία.Alien666 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:31Παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν τον παράδεισο, υπόσχονται στους μετανάστες πρόσβαση στην Ευρώπη, δίνουν στίγμα στους δουλεμπόρους για το πού να τους παραλάβουν και όταν φτάνουν, τους στιβάζουν σαν τα ποντίκια μέσα στα χοτ σποτ της κακιάς ώρας. Οι ίδιοι οι μετανάστες ομολόγησαν ότι τους είπαν ψέμματα.Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:21
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Μήπως υποφέρει απο κάποιο σύνδρομο κατωτερότητας...Bandit59 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:18Ρε μεγάλε τι πίνεις και δεν μας δίνεις; Ποιός μίλησε για μεγαλοϊδεατισμούς (sic); Και ναι, κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Το πρόβλημά σου εσένα ποιό ΑΚΡΙΒΩΣ είναι;Philip Mortimer έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:10Πληρώνονται και από τη δική μου φορολόγηση.Bandit59 έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:52
Καραβανά να πεις τον πατέρα σου. Περίεργο, αργήσατε να βγάλετε τα απωθημένα σας για τους στρατιωτικούς. Και δεν ήξερα ότι κάνεις ΤΟΣΟ σπουδαία δουλειά που ΕΣΥ πληρώνεις το μόνιμο προσωπικό. Ρε τι μαθαίνουμε στο πχόρουμ!![]()
Γι αυτό ας αφήσουν τους μεγαλοϊδεατισμους και να κάνουν τη δουλειά για την οποία τους πληρώνω.
Συνήθως αυτοι οι άνθρωποι εχουν συνεχώς εσωτερικές μάχες και το αποτέλεσμα ειναι να εκδηλώνουν συμπεριφορές επιθετικότητας ή υποβιβασμού κάποιου συγκεκριμένου ατόμου ή ομάδας.
Το : ΄΄Εγώ σε πληρώνω ΄΄
Είναι έκφραση που χρησιμοποιεί κάποιος, κυρίως, για να δείξει το θυμό του σε κάτι που δεν έχει εξυπηρετηθεί... ώστε να τον υποβιβάσει... Πιθανότατα ο κύριος το έχει ακούσει αναριθμητες φορές και είπε να το χρησιμοποιήσει και ο ίδιος , έτσι βρε αδελφε, πισω απο την ασφάλεια της οθόνης!
Τελικά κύριε δεν θα ντραπώ αλλο για εσάς ...
Σας λυπάμαι ....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση