Εγκλημα δεν είναι, απλά είναι μια έννοια που δεν υπάρχει και το οτι έχει επιβληθεί για τους δημόσιους υπαλλήλους έφερε τα γνωστά αποτελέσματα.zteo έγραψε: 08 Απρ 2018, 10:55Αυτο ειναι κομπλεξισμος.Σε τελικη αναλυση απο ποτε εχει γινει η μονιμη και σταθερη εργασια εγκλημαOANNHSEA έγραψε: 08 Απρ 2018, 10:15Για την ακρίβεια το απολαμβάνουμε...Οργισμένος έγραψε: 07 Απρ 2018, 16:59 ευχαριστω για τι ειρωνιες σας, ο κοσμος μου διαλυεται κι εσεις καγχαζετε.
Τι νομίζεις ότι θα κάναμε;;;
Βλέπεις εγώ ήμουν 3 χρόνια άνεργος το 2010 - 2013 στα πρόθυρα της τρέλας και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι εκείνη την περίοδο ήταν σίγουροι για το μισθουλάκι τους και για την ψήφο τους στα αριστερά και πασοκικά ξεράσμαστα.
Τώρα ήρθε η σειρά σου!!!![]()
.
Κανένας κομπλεξισμός δεν υπάρχει σε αυτό που λέει ο χρήστης παραπάνω. Κομπλεξισμός θα υπήρχε αν μιλούσαμε για εργαζόμενους διαφορετικών χωρών που καθόλου δεν επηρέαζε ο ένας τον άλλον.
Στην προκειμένη περίπτωση ο εργαζόμενος του ΙΤ πλήρωνε κάθε μήνα απο τον μισθό του τον μισθό του "οργισμένου" και όταν έμεινε άνεργος πάλι έπρεπε να πληρώνει ο ίδιος προσωπικά την μόνιμη και σταθερή εργασία του κάθε "οργισμένου".
Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι απαραίτητοι αλλά δεν παράγουν κανέναν πλούτο για την χώρα και ως εκ τούτου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι, άρτια καταρτισμένοι, να χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες, να αξιολογούνται συνεχώς, να πηγαίνουν σπίτι τους όταν δεν είναι αποδοτικοί. Ο ρόλος τους είναι να προσφέρουν υπηρεσίες σε αυτούς που παράγουν πραγματικά.
Πρέπει φυσικά να βρεθεί μια φόρμουλα ωστε να μην τους ξηλώνουν οι πολιτικοί για να βολέψουν τους δικούς τους. Αυτή η φόρμουλα δεν μπορεί να είναι η άνευ όρων μονιμότητα.
Γενικά σε μια χώρα το όνειρο του νέου ανθρώπου θα πρέπει να είναι να γίνει καλλιτέχνης, επιχειρηματίας, επιστήμονας. Όχι να μπεί σε ένα βρωμογραφείο του ΙΚΑ και να μην παράγει τίποτα απολύτως.