Θεραπεύονται;vagabondo έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:55Χρόνια;hellegennes έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:52
3. Φαίνεται να προκαλεί δευτερεύοντα χρόνια προβλήματα σε όσους θεραπεύονται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Παρατηρητής...
Το χρόνια πώς προκύπτει;ksk έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:12Θεραπεύονται;vagabondo έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:55Χρόνια;hellegennes έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:52
3. Φαίνεται να προκαλεί δευτερεύοντα χρόνια προβλήματα σε όσους θεραπεύονται.
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps ... 7b48e9ecf6
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αν δεν πάρουν σκληρά μέτρα άμεσα οι κυβερνώντες η κατάσταση θα ξεφύγει κυρίως στη Νότια Ελλάδα (Πελοπόννησο και Αθήνα) Ας παραδειγματιστούν από αυτά που έκαναν οι Κινέζοι και δεν έκαναν οι Ιταλοί. Πρέπει άμεσα να κλείσουν σχολεία, πανεπιστήμια, θρησκευτικοί χώροι. Να απαγορευτούν οι συναθροίσεις πολλών ατόμων. Βασικά να επεκταθούν κάποια από τα μέτρα στη Δυτική Ελλάδα σε όλη τη χώρα. Η περιοχή Ηλείας και Πάτρας πρέπει να μπει άμεσα σε πραγματική καραντίνα δυστυχώς. Αν δεν το κάνουν άμεσα θα γίνει hot spot του κορωνοιού στην Ελλάδα η Αθήνα με ότι αυτό θα σημαίνει και για την υπόλοιπη Ελλάδα.
- ksk
Ειναι όμως ετσι; Μήπως τα πράγματα ειναι πιο σοβαρά απο ότι λένε;
Παρατηρητής...
- ksk
Κάποια μέτρα θα παρθουν σύντομα...τεσπα.Arisvilla έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:20 Αν δεν πάρουν σκληρά μέτρα άμεσα οι κυβερνώντες η κατάσταση θα ξεφύγει κυρίως στη Νότια Ελλάδα (Πελοπόννησο και Αθήνα) Ας παραδειγματιστούν από αυτά που έκαναν οι Κινέζοι και δεν έκαναν οι Ιταλοί. Πρέπει άμεσα να κλείσουν σχολεία, πανεπιστήμια, θρησκευτικοί χώροι. Να απαγορευτούν οι συναθροίσεις πολλών ατόμων. Βασικά να επεκταθούν κάποια από τα μέτρα στη Δυτική Ελλάδα σε όλη τη χώρα. Η περιοχή Ηλείας και Πάτρας πρέπει να μπει άμεσα σε πραγματική καραντίνα δυστυχώς. Αν δεν το κάνουν άμεσα θα γίνει hot spot του κορωνοιού στην Ελλάδα η Αθήνα με ότι αυτό θα σημαίνει και για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Παρατηρητής...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τελικά ποσους νεκρούς έχουμε? Πέρασαν 2 βδομάδες απο το πρώτο κρόυσμα στην Ελλάδα. Πόσους κλαιμε?
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αυτή είναι η ερώτηση για την επόμενη εβδομάδα. Μόλις ξεπεράσεις τα 100 κρούσματα.Gewponos90 έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:25 Τελικά ποσους νεκρούς έχουμε? Πέρασαν 2 βδομάδες απο το πρώτο κρόυσμα στην Ελλάδα. Πόσους κλαιμε?
Όπως;
Εντωμεταξύ, στην Γερμανία με 799 κρούσματα δεν είχαν ούτε έναν θάνατο.
Occasio facit furem
Σκέψου να είχαμε συριζα.
Λάβε υπόψη ότι έχουμε ΝΔ.
Οπότε μάλλον είναι σοβαρότερα από ότι μας λένε τα κανάλια.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εμείς τα γράφουμε και εμείς τα διαβάζουμε. Ακούω για καθημερινές απολυμάνσεις μέσων ΜΜΜ αλλά τι να σου κάνει; Μέσα στο μετρό είμαστε σα σαρδέλες τις ώρες αιχμής.Arisvilla έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:20 Αν δεν πάρουν σκληρά μέτρα άμεσα οι κυβερνώντες η κατάσταση θα ξεφύγει κυρίως στη Νότια Ελλάδα (Πελοπόννησο και Αθήνα) Ας παραδειγματιστούν από αυτά που έκαναν οι Κινέζοι και δεν έκαναν οι Ιταλοί. Πρέπει άμεσα να κλείσουν σχολεία, πανεπιστήμια, θρησκευτικοί χώροι. Να απαγορευτούν οι συναθροίσεις πολλών ατόμων. Βασικά να επεκταθούν κάποια από τα μέτρα στη Δυτική Ελλάδα σε όλη τη χώρα. Η περιοχή Ηλείας και Πάτρας πρέπει να μπει άμεσα σε πραγματική καραντίνα δυστυχώς. Αν δεν το κάνουν άμεσα θα γίνει hot spot του κορωνοιού στην Ελλάδα η Αθήνα με ότι αυτό θα σημαίνει και για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Τι να κλασει η Γερμανία, η Τουρκία δεν έχει καν κρούσματα!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Οκ. ραντεβου την επόμενη βδομάδαST48410 έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:27Αυτή είναι η ερώτηση για την επόμενη εβδομάδα. Μόλις ξεπεράσεις τα 100 κρούσματα.Gewponos90 έγραψε: 07 Μαρ 2020, 23:25 Τελικά ποσους νεκρούς έχουμε? Πέρασαν 2 βδομάδες απο το πρώτο κρόυσμα στην Ελλάδα. Πόσους κλαιμε?
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Πώς εξηγείται στατιστικά ότι οι Ιταλοί έχουν 4%+ θύματα και οι Γερμανοί 0;
- hellegennes
Οι Γερμανοί ή μάς δουλεύουνε ή δεν ξέρουν να μετράνε θανάτους, γιατί έχουν 800 κρούσματα και μηδέν θανάτους. Ακόμη και με τα δεδομένα της Νότιας Κορέας, που έχει την χαμηλότερη θνησιμότητα (0,7%), θα έπρεπε να έχουν 4-5 θανάτους ήδη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις