!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Επιδρομές στα σούπερ μαρκετς μετα τον πρώτο μόλις νεκρό.

https://www.protothema.gr/world/article ... -ta-rafia/
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

παντως μιλωντας για την ελλαδα δεν βλεπω κανεναν απολυτως λογο να συνεχιζουν τα πανεπιστημια την λειτουργια τους...
θα μου πεις μετα φοιτητες θα γεμισουν τις καφετεριες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Namrail έγραψε: 07 Μαρ 2020, 13:50 Επιδρομές στα σούπερ μαρκετς μετα τον πρώτο μόλις νεκρό.

Στις ΗΠΑ πιστεύω θα γίνει χαμός, η αδιαφορία των αρχών είναι πλήρης.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Κόκκορας έγραψε: 07 Μαρ 2020, 13:52 παντως μιλωντας για την ελλαδα δεν βλεπω κανεναν απολυτως λογο να συνεχιζουν τα πανεπιστημια την λειτουργια τους...
Οι περισσότεροι δεν πατάνε στα μαθήματα. :D
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Μηχανικός έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:50
Κόκκορας έγραψε: 07 Μαρ 2020, 13:52 παντως μιλωντας για την ελλαδα δεν βλεπω κανεναν απολυτως λογο να συνεχιζουν τα πανεπιστημια την λειτουργια τους...
Οι περισσότεροι δεν πατάνε στα μαθήματα. :D
Ισχύει αλλά πρέπει να πω ότι η νέα γενιά είναι πολύ καλύτερη από την δικιά μου. Όσους ξέρω παρακολουθούν συστηματικα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:36
Namrail έγραψε: 07 Μαρ 2020, 13:50 Επιδρομές στα σούπερ μαρκετς μετα τον πρώτο μόλις νεκρό.

υπαρχουνε ηδη σχεδια που δεν ανακοινωνονται δημοσια ... αν ζορισει θα εφαρμοσθουνε σε ωρες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nostromos

The CDC has now categorized COVID-19 as endemic :8)
https://www.evergreenhealth.com/community-message-3420
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Όταν βγαίνει ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ και λέει οτι τα στοιχεία του ιού δείχνουν οτι μπορει και να ειναι κατασκευασμένος και άρα λογικά πιθανώς θα υπάρχει ηδη εμβόλιο για τον ιο, γιατί μου λέτε εμένα οτι αυτό δεν γίνεται? (να υπάρξει εμβόλιο κατά του ιού) :smt017
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Δεν βλεπω καμια χώρα να έχει πάρει σοβαρά μετρα στην Ευρώπη. Στην πουτσα τους ολοι,ακομα παιζουν μπαλα, ανοιχτες εκκλησιες, ανοιχτα σχολεια, ανοιχτα αεροδρόμια.
Άβαταρ μέλους
nostromos

9/10 are male patients ! Just 2/10 have co-morbidities . Lots of young peoples are getting critically ill

https://twitter.com/critconcepts/status ... 2802589698
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

hellegennes έγραψε: 06 Μαρ 2020, 01:47 Ενδιαφέροντα όλα αυτά.
Spoiler
H αναλογία με τα κλειδιά είναι από το βιβλίο The Red Queen: Sex and the Evolution of Human Nature το οποίο βασικά εξετάζει το γιατί οι άνθρωποι (και πολλά άλλα είδη) αναπαραγόμαστε με sex δύο φύλων και δεν διχοτομούμαστε (όπως οι αμοιβάδες) ή είμαστε ερμαφρόδιτοι. Εκ πρώτης όψεως δεν είναι οικονομοτεχνικά σωστό, δεδομένου ότι: (1) πρακτικά ο μισός πληθυσμός (τα αρσενικά) δεν μπορούν να δώσουν απογόνους και (2) επιβάλλεται από την φύση μια δραστηριότητα η οποία κοστίζει σε χρόνο και ενέργεια που θα μπορούσε να διατεθεί για άλλες εργασίες που κατατείνουν στην επιβίωση του είδους. Αν και παραθέτει διάφορες εξηγήσεις (μεταξύ των οποίων και την μεταγενέστερα τυποποιημένη court jester theory), ως καλύτερη θεωρεί την υπόθεση ότι αυτός είναι απλά ένας μηχανισμός για την δημιουργία γενετικής βιοποικιλότητας η οποία επιβραβεύει τα χαρακτηριστικά που προστατεύουν από τα παράσιτα (επί της ουσίας βέβαια εννοεί παθογόνα γιατί αναφέρεται και στους ιούς).

Επί της ουσίας η αναπαραγωγή οποιουδήποτε είδους είναι μια κλήρωση τζόκερ, όπου το επιθυμητό χαρακτηριστικό που κληρώνει κάθε φορά είναι ένα. Ο άνθρωπος θα παίξει δύο - τρία δελτία των 40+10 αριθμών και ο ιός εκατομμύρια των 5+1.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σουβλίτσα έγραψε: 07 Μαρ 2020, 17:01 Όταν βγαίνει ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ και λέει οτι τα στοιχεία του ιού δείχνουν οτι μπορει και να ειναι κατασκευασμένος και άρα λογικά πιθανώς θα υπάρχει ηδη εμβόλιο για τον ιο, γιατί μου λέτε εμένα οτι αυτό δεν γίνεται? (να υπάρξει εμβόλιο κατά του ιού) :smt017
Ποιος είπε ότι δεν γίνεται; Ήδη έχουν παρουσιάσει υποψήφιο εμβόλιο. Θα περάσει κανας χρόνος μέχρι να ελεγχθεί.

Βέβαια είναι τελείως χαζό να φτιάξει κανείς εμβόλιο για ένα βιολογικό όπλο, σε ποιον θα το κάνει; Καλύτερα να έφτιαχνε φάρμακο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Σουβλίτσα έγραψε: 07 Μαρ 2020, 17:01 Όταν βγαίνει ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ και λέει οτι τα στοιχεία του ιού δείχνουν οτι μπορει και να ειναι κατασκευασμένος και άρα λογικά πιθανώς θα υπάρχει ηδη εμβόλιο για τον ιο, γιατί μου λέτε εμένα οτι αυτό δεν γίνεται? (να υπάρξει εμβόλιο κατά του ιού) :smt017

Και μπορεις να μας πεις για ποιον λογο η αποψη του συγκεκριμενου αντιπρυτανη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο την αποψη του Βρασιδα του σκουπιδιαρη του Νικου του Τορναδορου , του Μιχαλη του Barista και του Χελι του μινιμαρκετα;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
nostromos

nostromos έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:44
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:36

υπαρχουνε ηδη σχεδια που δεν ανακοινωνονται δημοσια ... αν ζορισει θα εφαρμοσθουνε σε ωρες
https://www.nbcnews.com/news/us-news/fe ... n-n1147016
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Και που το ξέρει ο συγκεκριμένος αντιπρυτανης; Μελέτησε τα στελέχη του ιού στο μικροσκόπιο και ανακάλυψε ανθρώπινη παρέμβαση;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”