Από την αρχή μου έβγαζε κάτι το λαμογιέ ο τύποςNamrail έγραψε: 06 Μαρ 2020, 22:05 Το τζοβενο που το κοινό θεωρεί σαν τον πιο αξιαγάπητο παίκτη το γάμησε σήμερα στο κουτσομπολιό εναντίον της άλλης ομάδας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Ωραίο πιάτο όντως, εμφανισιακά.
Η Ηλιάνα πριν αρχίσει να μαγειρεύει ας κάνει μια βόλτα από το σπίτι να τσεκαρει αν ξέχασε τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 06 Μαρ 2020, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει αρχίσει να κουράζει και η προσέγγιση της βιγκαν λεσβιασ που κάθε φορά που υπάρχει κρέας μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει πτώμα στο πιάτο.
Θα έλεγα τώρα κάτι με ζαρζαβατικα για αυτήν που δεν τρώει κρέας αλλά είμαι συντονιστής
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
το γυρισα για λιγο να δω τι βλεπετε,δεν μπορω να βλεπω να ζουλανε φαγητα με τα δαχτυλα κ.λπ!
ιδιως αν φορανε ενα σωρο δαχτυλιδια
ιδιως αν φορανε ενα σωρο δαχτυλιδια
Η πρώτη αντίδραση του μισελενατου αφότου ολοκλήρωσε το πιάτο ήταν να πει ότι "η σάλτσα μου είναι καλύτερη και από του σεφ".
Η δεύτερη αντίδραση ήταν χαρακτηρισμοί προς εκείνους τους συμπαίκτες που δεν τον γουστάρουν και υποσχέσεις οτι θα τους φτιάξει αυτός μόλις γυρίσει στο σπίτι.
Αυτά από έναν τύπο που πριν ξεκινήσει η διαδικασία αποχώρησης υποτίθεται ότι σκέφτηκε την οικειοθελή αποχωρηση.
Α ρε μουχριτσα κυπριακής προέλευσης.
Η δεύτερη αντίδραση ήταν χαρακτηρισμοί προς εκείνους τους συμπαίκτες που δεν τον γουστάρουν και υποσχέσεις οτι θα τους φτιάξει αυτός μόλις γυρίσει στο σπίτι.
Αυτά από έναν τύπο που πριν ξεκινήσει η διαδικασία αποχώρησης υποτίθεται ότι σκέφτηκε την οικειοθελή αποχωρηση.
Α ρε μουχριτσα κυπριακής προέλευσης.
Πάει η Ηλιάνα . Δε θα λείψει σε κανέναν
Ρε τον ηλια. Ρε τον μισελενατο.
Πόσο για τον πεο ειναι όλοι τους
Πόσο για τον πεο ειναι όλοι τους
Χάρηκε όλος ο ντουνιάς με την αποχώρηση του σκυλιού του πολεμου
- hellegennes
Τι διαφορετικό περίμενες;Namrail έγραψε: 06 Μαρ 2020, 22:17 Έχει αρχίσει να κουράζει και η προσέγγιση της βιγκαν λεσβιασ που κάθε φορά που υπάρχει κρέας μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει πτώμα στο πιάτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Να χαλαρώσει κάπου αφου το πόιντ της το πέρασε. Πρέπει να καταλαβαίνει και η ίδια ότι οι επαναλαμβανόμενες αναφορές στη βιγκαν ιδεολογία κουράζουν.hellegennes έγραψε: 06 Μαρ 2020, 23:46Τι διαφορετικό περίμενες;Namrail έγραψε: 06 Μαρ 2020, 22:17 Έχει αρχίσει να κουράζει και η προσέγγιση της βιγκαν λεσβιασ που κάθε φορά που υπάρχει κρέας μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει πτώμα στο πιάτο.
δεν νομιζω να υπαρχουν βιγκαν που απλως ειναι βιγκαν για την παρτη τους. πρεπει να ειναι βασικη αρχη του βιγκανισμου να σκοτιζεις τ αρχιδια των υπολοιπων.Namrail έγραψε: 07 Μαρ 2020, 08:22Να χαλαρώσει κάπου αφου το πόιντ της το πέρασε. Πρέπει να καταλαβαίνει και η ίδια ότι οι επαναλαμβανόμενες αναφορές στη βιγκαν ιδεολογία κουράζουν.hellegennes έγραψε: 06 Μαρ 2020, 23:46Τι διαφορετικό περίμενες;Namrail έγραψε: 06 Μαρ 2020, 22:17 Έχει αρχίσει να κουράζει και η προσέγγιση της βιγκαν λεσβιασ που κάθε φορά που υπάρχει κρέας μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει πτώμα στο πιάτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ο βεγκανισμος στο μέλλον θα κατατάσσεται στις ψυχικές διαταραχές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-