Φυσικα και δεν ειναι εμπιστη η Ωρα αλλα για μενα ΟΛΕΣ οι ελληνικες εφημεριδες ΔΕΝ ειναι εμπιστες.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:02 Ερντογάν σε Μέρκελ: Η συμφωνία για το προσφυγικό χρειάζεται αναθεώρηση
"Ο πρόεδρός μας ενημέρωσε τη Μέρκελ, τηλεφωνικά, για τη συμφωνία με τη Ρωσία για το Ιντλίμπ, σημειώνοντας ότι θα προστατεύσει τους πολίτες και τους Τούρκους στρατιώτες και θα διασφαλίσει την περιφερειακή σταθερότητα. Ζήτησε επίσης την αναθεώρηση της μεταναστευτικής συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ, δεδομένου ότι οι προηγούμενες συμφωνίες δεν λειτουργούν πλέον", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική κυβέρνηση.
https://www.ethnos.gr/kosmos/92484_ernt ... natheorisi
Μου γράφεις κάτι αλαμπουρνέζικα ότι πρώτος έγραψες νημα για τον Έβρο και σου κλέψανε το νήμα και τώρα το κλέβεις έσύ σαν παιδάκι κάνεις δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι δεν ασχολούμαι άλλο .Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:57Niki έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:51Δεν είμαι ανάγωγη να μπεις στο νήμα και να ενημερωθείς και να μην θίγεσαι τόσο εύκολα.Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:46
Mην εισαι αναγωγη. Γυρισα τωρα απο τη δουλεια μου και δεν μπορουσα να διαβασω 70 σελιδες που ανεβηκαν σημερα.
Να σκεφτομαστε λιγακι.
.
Όχι να περιμένεις ανοίγοντας νήμα να σε ενημερώσουν οι άλλοι.
Είναι πολύ καούμπόϊκο στυλακι και δεν είναι ωραίο να ανοίγεις νήμα για το ίδιο πράγμα.
Εντάξει θα έρθει ο επόμενος και θα ανοίξει νήμα χημικές τουαλέτες στα σύνορα για τους αστυνομικούς.
Δεν είναι όμορφο δεν είναι ωραίο.
Εισαι αναγωγη, θα πρεπε να στο γραψω με κεφαλαια, το ΠΡΩΤΟ νημα για την πολιορκια στον Εβρο το ανοιξα ΕΓΩ.
Μετα ο Kameron θελησε να ανοιξει δικο του και να μην γραψει στο δικο μου κι εγω χωρις κονξες πηγα και συμμετειχα στο δικο του και παρατησα το δικο μου.
Ξαναλεω το πρωτο νημα για το ζητημα ηταν το δικο μου αλλα εγω ειμαι ενηλικας και δεν παιδιαριζω οταν αλλος ανοιγει για το ιδιο ζητημα.
.
Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:04Παζαρευει.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:02 Ερντογάν σε Μέρκελ: Η συμφωνία για το προσφυγικό χρειάζεται αναθεώρηση
"Ο πρόεδρός μας ενημέρωσε τη Μέρκελ, τηλεφωνικά, για τη συμφωνία με τη Ρωσία για το Ιντλίμπ, σημειώνοντας ότι θα προστατεύσει τους πολίτες και τους Τούρκους στρατιώτες και θα διασφαλίσει την περιφερειακή σταθερότητα. Ζήτησε επίσης την αναθεώρηση της μεταναστευτικής συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ, δεδομένου ότι οι προηγούμενες συμφωνίες δεν λειτουργούν πλέον", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική κυβέρνηση.
.
Κοροϊδεύει.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:04Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:04Παζαρευει.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:02 Ερντογάν σε Μέρκελ: Η συμφωνία για το προσφυγικό χρειάζεται αναθεώρηση
.
Ρεζιλεύει.
Είμαστε απίστευτα τυχεροί που σε αυτή τη φάση έχουμε τον Στεφανη και τον Φλωρο σε θέσεις κλειδιάΑρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:35Nostalgia έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:25 Δεν περιμενε τετοια αντιδραση απο την Ελληνικη κυβερνηση, ο Κυριακος του τον εχωσε βαθεια και επειδη δεν τον παιρνει σε ανοιχτο πολεμο με εμας, γυρισε πισω να μην του ανοιξει και αλλο ο πατος....
Οχι ο Κυριακος αλλα ο ο Φλωρος. Αυτος ζητησε στο ΚΥΣΕΑ κλειστα συνορα για να αντιμετωπισθει η κριση και φημολογειται πως ειπε στον Κουλη πως αν δεν το δεχτει θα παραιτηθει.
.
τεν τεν έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:09Είμαστε απίστευτα τυχεροί που σε αυτή τη φάση έχουμε τον Στεφανη και τον Φλωρο σε θέσεις κλειδιάΑρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:35Nostalgia έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:25 Δεν περιμενε τετοια αντιδραση απο την Ελληνικη κυβερνηση, ο Κυριακος του τον εχωσε βαθεια και επειδη δεν τον παιρνει σε ανοιχτο πολεμο με εμας, γυρισε πισω να μην του ανοιξει και αλλο ο πατος....
Οχι ο Κυριακος αλλα ο ο Φλωρος. Αυτος ζητησε στο ΚΥΣΕΑ κλειστα συνορα για να αντιμετωπισθει η κριση και φημολογειται πως ειπε στον Κουλη πως αν δεν το δεχτει θα παραιτηθει.
.
Αλαλούμ επικρατεί απ' ότι λέει τώρα ο κωστιδης. Έκλεισαν τη δίοδο προς την Ανδριανούπολη (για να μη γεμίσει με μετανάστες) και έχουν προχωρήσει σε σιγή ασυρμάτου προς ώρας. Κάποιοι μεταναστες προσπαθούν να γυρίσουν πίσω, κάποιοι άλλοι ψάχνουν να βρουν βάρκες να περάσουν από το ποτάμι, οι Σύριοι έχουν ακούσει φήμες ότι θα ανοίξουν τα σύνορα αποκλειστικά για αυτούς ενώ κάποιοι παραμένουν κοντά στο φράκτη.Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:44 Ή ο Ερντογάν διαδίδει μούφες στα πλαίσια ενός ψυχολογικού πολέμου ή ετοιμάζεται να τα μαζέψει γενικά απο τα διεθνή μέτωπα (πλην ίσως του κουρδικού) και να ασχοληθεί με το εσωτερικό του. Ίσως ξανάχουμε μέρες 2013 στην Τουρκία.
Αυτό ήταν δηλαδή; Είπε ότι πέρασαν 150 χιλιάδες, έδωσε και την ανακοίνωση του και τέλος;ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:02 Ερντογάν σε Μέρκελ: Η συμφωνία για το προσφυγικό χρειάζεται αναθεώρηση
Niki έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:04Μου γράφεις κάτι αλαμπουρνέζικα ότι πρώτος έγραψες νημα για τον Έβρο και σου κλέψανε το νήμα και τώρα το κλέβεις έσύ σαν παιδάκι κάνεις δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι δεν ασχολούμαι άλλο .Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:57Niki έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:51
Δεν είμαι ανάγωγη να μπεις στο νήμα και να ενημερωθείς και να μην θίγεσαι τόσο εύκολα.
Είναι πολύ καούμπόϊκο στυλακι και δεν είναι ωραίο να ανοίγεις νήμα για το ίδιο πράγμα.
Εντάξει θα έρθει ο επόμενος και θα ανοίξει νήμα χημικές τουαλέτες στα σύνορα για τους αστυνομικούς.
Εισαι αναγωγη, θα πρεπε να στο γραψω με κεφαλαια, το ΠΡΩΤΟ νημα για την πολιορκια στον Εβρο το ανοιξα ΕΓΩ.
Μετα ο Kameron θελησε να ανοιξει δικο του και να μην γραψει στο δικο μου κι εγω χωρις κονξες πηγα και συμμετειχα στο δικο του και παρατησα το δικο μου.
Ξαναλεω το πρωτο νημα για το ζητημα ηταν το δικο μου αλλα εγω ειμαι ενηλικας και δεν παιδιαριζω οταν αλλος ανοιγει για το ιδιο ζητημα.
.
Άκουσε παιδί μου μάθε να συζητάς.
Η ελεύθερη ώρα δεν είναι η εφημερίδα που κάθε τρις και λίγο βγάζει πρωτοσέλιδα με τον Παίσιο να προφητεύει ότι θα πάρουμε την Πόλη;Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:46
Το εγραφε η Ελευθερη Ωρα που σημερα ειχε αφιερωμα για το Φλωρο. Τη βρηκα σε ενα καφενειο που την ειχαν αφησει.
.
Κυρία μου, έχει κάποιους εδώ μέσα που πάσχουν από βαρείας μορφής ναρκισσισμό.Niki έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:04Μου γράφεις κάτι αλαμπουρνέζικα ότι πρώτος έγραψες νημα για τον Έβρο και σου κλέψανε το νήμα και τώρα το κλέβεις έσύ σαν παιδάκι κάνεις δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι δεν ασχολούμαι άλλο .Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:57Niki έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:51
Δεν είμαι ανάγωγη να μπεις στο νήμα και να ενημερωθείς και να μην θίγεσαι τόσο εύκολα.
.
Άκουσε παιδί μου μάθε να συζητάς.
Ουτε ο Κυριακος ουτε το ΦλωροςΑρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:35Nostalgia έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:25 Δεν περιμενε τετοια αντιδραση απο την Ελληνικη κυβερνηση, ο Κυριακος του τον εχωσε βαθεια και επειδη δεν τον παιρνει σε ανοιχτο πολεμο με εμας, γυρισε πισω να μην του ανοιξει και αλλο ο πατος....
.
Namrail έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:17Η ελεύθερη ώρα δεν είναι η εφημερίδα που κάθε τρις και λίγο βγάζει πρωτοσέλιδα με τον Παίσιο να προφητεύει ότι θα πάρουμε την Πόλη;Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:46
Το εγραφε η Ελευθερη Ωρα που σημερα ειχε αφιερωμα για το Φλωρο. Τη βρηκα σε ενα καφενειο που την ειχαν αφησει.
.
Σε ποιο καφενείο πας ρε πστ, στην "Ωραία Ψεκασμενη";
blackpaint έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:51some fine research work hereΑρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:46
.![]()