Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μάλιστα.
Ότι αρνητικό ανακοινώσουν τουρκικά ή άλλα ξένα ΜΜΕ για την Ελλάδα είναι ψέμματα και προπαγάνδα ενώ ότι λένε τα δικά μας ΜΜΕ για την Τουρκία, τον Ερντογάν και τους πρόσφυγες είναι αληθές.
Για πολλοστή φορά μόνο εμείς έχουμε δίκιο και μόνο εμείς ξέρουμε την αλήθεια.
aspergillus έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:22
Μάλιστα.
Ότι αρνητικό ανακοινώσουν τουρκικά ή άλλα ξένα ΜΜΕ για την Ελλάδα είναι ψέμματα και προπαγάνδα ενώ ότι λένε τα δικά μας ΜΜΕ για την Τουρκία, τον Ερντογάν και τους πρόσφυγες είναι αληθές.
Για πολλοστή φορά μόνο εμείς έχουμε δίκιο και μόνο εμείς ξέρουμε την αλήθεια.
Οκ, έχω αρχίσει ασκήσει ψυχραιμίας μαζί σας (ξες εσύ σε ποιους αναφέρομαι) γιατί ήδη μου βγάλατε οφ ένα πληκτρολόγιο.
Δεν ξανανοίγω ΠΟΤΕ μήνυμα σας, την ώρα που βάζω στο στόμα μου το ποτήρι.
δεν καταλαβαίνω...
Εντάξει, θα πω σε ποιους αναφέρομαι.
Εσύ, ο Καβαλιέρε και ειδικώς το κρυμένο ταλέντο ο φόσι, με κάνετε να νοιώθω σχεδόν ζαία μ' αυτά που γράφετε.
Είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.
κανένας απο τους τρεις μας δε νομίζω ότι άλλαξε απόψεις. Για την πλευρά μου τουλάχιστον μπορώ να μιλήσω σίγουρα. Εμένα μόλις πριν μια βδομάδα κολδρων με απειλούσε με φυλακή γιατί προσπαθούσα να "αποδομήσω τον Κολοκοτρώνη" δε φταίω εγώ που οι ταμπέλες σας των δεξιών and co είναι λίγο στραβές και μπερδεύεστε που δε στηρίζω ανοιχτά σύνορα και τζάμπα περίθαλψη σε όλους τους μετανάστες. Εδώ και χρόνια δηλώνω κεντρώος οπαδός του ρεπουμπλικανισμού. Δεν είχα ποτέ θέμα με τα σύνορα και δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίζω ή να δικαιολογώ τις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας επειδή λατρεύω την Οθωμανική ιστορία και δεν πιστεύω ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι εξ ορισμού απολίτιστοι υπάνθρωποι
είναι κάπως περίπλοκος ο κόσμος και ταιριάζει πάντα στα κουτάκι που έχουμε στο μυαλό μας(όλοι). Νομίζω οι Άγγλοι το λένε nuance
Nero έγραψε: 06 Μαρ 2020, 19:01
Η αλήθεια είναι ότι δε μ'αρέσει γιατί χάνω το street cred μου. Μου άρεσε η ταμπέλα του ανθέλληνα τουρκολάγνου κλπ και τώρα πλέον νοιώθω πολύ λίγος.
Σου άρεσε η ταμπέλα αυτή γιατί παρότι ετεροπροσδιορισμός, δήλωνε μια διαφορετικότητα.
Στις κρίσιμες στιγμές όμως αποδείχθηκε πως οι διαφορές είναι μικρές και αυτό που προέχει είναι η πίστη σε κοινούς μηχανισμούς.
Όλοι μαζί μπορείτε
Εντάξει, θα πω σε ποιους αναφέρομαι.
Εσύ, ο Καβαλιέρε και ειδικώς το κρυμένο ταλέντο ο φόσι, με κάνετε να νοιώθω σχεδόν ζαία μ' αυτά που γράφετε.
Είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.
κανένας απο τους τρεις μας δε νομίζω ότι άλλαξε απόψεις. Για την πλευρά μου τουλάχιστον μπορώ να μιλήσω σίγουρα. Εμένα μόλις πριν μια βδομάδα κολδρων με απειλούσε με φυλακή γιατί προσπαθούσα να "αποδομήσω τον Κολοκοτρώνη" δε φταίω εγώ που οι ταμπέλες σας των δεξιών and co είναι λίγο στραβές και μπερδεύεστε που δε στηρίζω ανοιχτά σύνορα και τζάμπα περίθαλψη σε όλους τους μετανάστες. Εδώ και χρόνια δηλώνω κεντρώος οπαδός του ρεπουμπλικανισμού. Δεν είχα ποτέ θέμα με τα σύνορα και δεν έχω κανένα λόγο να υποστηρίζω ή να δικαιολογώ τις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας επειδή λατρεύω την Οθωμανική ιστορία και δεν πιστεύω ότι όλοι οι μουσουλμάνοι είναι εξ ορισμού απολίτιστοι υπάνθρωποι
είναι κάπως περίπλοκος ο κόσμος και ταιριάζει πάντα στα κουτάκι που έχουμε στο μυαλό μας(όλοι). Νομίζω οι Άγγλοι το λένε nuance
Ναι, όντως είναι πιο περίπλοκος ο κόσμος. Ελπίζω το κουτάκι σου να παίζει και μουσική.