Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Βάλτε και αυτούς μέσα στην χώρα μαζί με τους άλλους που έχουν μαζευτεί και σε λίγο θα κάνει πάρτι η αλητεία, όπως κάνει βέβαια εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα φέρνει ενισχύσεις.
Παιδάκια και γυναίκες, έως και περούκες είχαν για να φαίνονται γυναίκες, όσο για τα παιδάκια γνωρίζουμε πως τα χρησιμοποιούν. Αν θέλουν να πάνε Ευρώπη να περάσουν από Βουλγαρία ή να τους παίρνουν κατευθείαν από την Τουρκία, όσους πληρούν τα κριτήρια. Αυτό που κάνουν είναι κλασσική τακτική κατσαπλιάδων και γύφτων όπως γνωρίζουν από πολλούς αιώνες.
Μάλλον αυτό δίνει απάντηση και στο γιατί κάποιοι έβγαζαν τα ρούχα τους, βούταγαν και επέστρεφαν πίσω.
Ήταν οι κομπάρσοι της παραγωγής.
εγώ προτιμώ να πιστεύω ότι είναι αληθινό, αν και ανθέλληνας ,με χαροποιεί κάπως η είδηση ότι ο στρατός μας απέτρεψε 10 εισβολείς να περάσουν τ σύνορα και τους έστειλε πίσω ξεβράκωτους
Nero έγραψε: 06 Μαρ 2020, 18:49
αν και ανθέλληνας ,με χαροποιεί κάπως η είδηση ότι ο στρατός μας απέτρεψε 10 εισβολείς να περάσουν τ σύνορα και τους έστειλε πίσω ξεβράκωτους
Η κατάσταση τούτη είναι ιδανική να ξεχωρίσετε τους ανθέλληνες από τους πατριώτες. Σε περίοδο τέτοιας κρίσης για την πατρίδα, υπάρχουν προδότες που κλείνουν τα μάτια στην εισβολή
αν και ανθέλληνας ,με χαροποιεί κάπως η είδηση ότι ο στρατός μας απέτρεψε 10 εισβολείς να περάσουν τ σύνορα και τους έστειλε πίσω ξεβράκωτους
Η κατάσταση τούτη είναι ιδανική να ξεχωρίσετε τους ανθέλληνες από τους πατριώτες. Σε περίοδο τέτοιας κρίσης για την πατρίδα, υπάρχουν προδότες που κλείνουν τα μάτια στην εισβολή
Η αλήθεια είναι ότι δε μ'αρέσει γιατί χάνω το street cred μου. Μου άρεσε η ταμπέλα του ανθέλληνα τουρκολάγνου κλπ και τώρα πλέον νοιώθω πολύ λίγος. Δεν μπορώ να συναγωνιστώ με την καμιά τον μερκούρη και λοιπούς συριζαίους
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:43
εχουν πλακα οι νοικοκυραιοι ενω την ιδια στιγμη ο συστημα που στηριζουν δημιουργει το πλαισιο μαζικης αγαμιας για τους ντοπιυς ανδρες
Ακόμα ψάχνεις για μνι εσύ; Αναμενόμενο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Και άφησαν αμολυτό τον δημοσιοκάφρο να τραβάει πλάνα!
Ρε μην νομίζετε ότι είμαστε μαλάκες. Αλλού ψάχτε τους, στο συνάφι σας!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
εγώ προτιμώ να πιστεύω ότι είναι αληθινό, αν και ανθέλληνας ,με χαροποιεί κάπως η είδηση ότι ο στρατός μας απέτρεψε 10 εισβολείς να περάσουν τ σύνορα και τους έστειλε πίσω ξεβράκωτους
Οκ, έχω αρχίσει ασκήσει ψυχραιμίας μαζί σας (ξες εσύ σε ποιους αναφέρομαι) γιατί ήδη μου βγάλατε οφ ένα πληκτρολόγιο.
Δεν ξανανοίγω ΠΟΤΕ μήνυμα σας, την ώρα που βάζω στο στόμα μου το ποτήρι.
Οκ, έχω αρχίσει ασκήσει ψυχραιμίας μαζί σας (ξες εσύ σε ποιους αναφέρομαι) γιατί ήδη μου βγάλατε οφ ένα πληκτρολόγιο.
Και άφησαν αμολυτό τον δημοσιοκάφρο να τραβάει πλάνα!
Ρε μην νομίζετε ότι είμαστε μαλάκες. Αλλού ψάχτε τους, στο συνάφι σας!
Στην κάτω αριστερή φώτο που είναι με τα σώβρακα αν μεγεθύνεις φαίνεται απέναντι άσπρο αγροτικό.
Αυτά που έχει η αστυνομία στην Ελλάδα και στα σύνορα.
Η φώτο τραβηγμένη από την πλευρά της Τουρκίας....
.
Καλά λές....
35 χρόνια τώρα μάς κλείνουν τά μάτια οι ΔημόσιοΥπαλληλικοί Προδότες
νά μή δούμε ότι εφαγαν 400 Δις....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
δεν καταλαβαίνω...
Εντάξει, θα πω σε ποιους αναφέρομαι.
Εσύ, ο Καβαλιέρε και ειδικώς το κρυμένο ταλέντο ο φόσι, με κάνετε να νοιώθω σχεδόν ζαία μ' αυτά που γράφετε.