!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Μετάληψη"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
bluerose

Re: Ο κοροναϊός δεν κολλάει με τη μετάληψη γιατί ο Χριστός δεν έχει μικρόβια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Λοιμωξιολόγος Ε. Γιαμαρέλλου: ''Η Θ. Κοινωνία είναι σώμα και αίμα Χριστού δεν μεταδίδει μικρόβια''

«Ανήκω σε αυτούς που θα πήγαιναν στην εκκλησία αλλά θα πρότεινα σε άτομα άνω των 65 ετών που έχουν καρδιοπάθειες, πνευμονοπάθειες, διαβήτη, προβλήματα με τα νεφρά ή σε ανοσοκαταστολή, μέχρι να εξελιχθεί η ιστορία και να μην έχει γίνει διασπορά κρουσμάτων, να παρακολουθούν τη θεία λειτουργία από το σπίτι τους από την τηλεόραση», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή «Τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελένη Γιαμαρέλλου.

«Αδίκως έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο θέμα. Η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κλπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών. Αν το πιστεύουμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να με μολύνει, τότε δεν πιστεύω στο μεγαλύτερο μυστήριο. Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο, τόνισε η κ. Γιαμαρέλλου.

Στην ερώτηση αν θα κοινωνούσε στην περίπτωση που στη θεία κοινωνία ο προηγούμενος πιστός είναι προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, η κ. Γιαμαρέλλου απάντησε ότι «θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω, όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο. Σας λέω αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου και το πιστεύω για όλους».

https://www.romfea.gr/epikairotita-xron ... j_KlCw5DFw
jey_pap
Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap »

Προβολική ταύτιση;
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
bluerose

jey_pap έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:14 Προβολική ταύτιση;
Τι είναι αυτό;
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Κρατάμε ότι είπε να μην πηγαίνετε στις εκκλησίες. Όλα τα άλλα είναι μπαρουφες
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
bluerose

Gewponos90 έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:20 Κρατάμε ότι είπε να μην πηγαίνετε στις εκκλησίες. Όλα τα άλλα είναι μπαρουφες
Κι άμα δε πας και κολλήσεις;
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

O I έγραψε: 06 Μαρ 2020, 15:10
Alphabet έγραψε: 06 Μαρ 2020, 14:41
O I έγραψε: 06 Μαρ 2020, 14:08 Που χάθηκες τόσο καιρό ορέ Alphabet;
Διάβαζα προχθές κάποιες επικές μάχες που είχαμε στο παλιό και σκεφτόμουν που χάθηκε αυτή η ψυχή.

Από υγεία καλά; πας ακόμα για ψάρεμα;
Εγώ το παράτησα. Πολύ τρέξιμο τα τελευταία χρόνια.
Χάσαμε και τον μπαρμπουνά τον Δέλτα που τού πούλαγαν μπαγιάτικα μπαρμπούνια για φρέσκα :003:

Πότε γύρισες; :)

Ο.Ι.
Γεια σου φιλε Ο.Ι. Πραγματι επικες μαχες.
Δοξα τω Θεω, εγω καλα ειμαι. Εσυ να μου πεις πως εισαι. Το ξεπερασες; Οποτε σε βλεπω να γραφεις αναρωτιεμαι πως εισαι.

Σοβαρο ψαρεμα γιοκ πλεον γιατι ο Σαρωνικος χοντρο-αδειασε. Τωρα ψαρεμα της πλακας για καμμια κατσουλα https://taeniko.wordpress.com/2012/08/2 ... %84%CE%B1/ ή στη καλη για κανενα σαφριδι το καλοκαιρι και για να περναει η ωρα, ναι.

Δεν εχουν τελικα νοημα αυτες οι συζητησεις φιλε, γι' αυτο μπαινω μια φορα τον χρονο και αν...
Να εισαι καλα με υγεια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου. Και που ξερεις, μπορει να ξαναδωσουμε καμμια μαχη αν και πολυ το αμφιβαλλω γιατι κατανοω την αναγκη του καθενος για πιστη και ελπιδα.
Με το χότσκιν μετά 9 χρόνια όλα καλά. Δόξα τῷ Θεῷ.
Τώρα κάνω προληπτικούς ελέγχους για καρδιά λόγω κληρονομικότητας. Έκανα στεφανιογραφία τον Οκτώβρη και οι δύο αρτηρίες είναι 50-55% βουλωμένες και η τρίτη 40-45%. Για 52 χρονών είναι λίγο τσιμπιμένα τα ποσοστά και τον Οκτώβρη θα ξανακάνω για να δω αν αυξάνουν και κατά πόσο γρήγορα. Παίρνω φάρμακα γι' αυτό.
Πριν 1 μήνα εκοιμήθη η μητέρα μου στα 84 και κατέβηκα Αθήνα να την θάψω. Καταλαβαίνεις...

Κατά τ' άλλα κι εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν βγαίνει άκρη με τις παλιές συζητήσεις για το αν υπάρχει η δεν υπάρχει Θεός και πως ή τι είναι Αυτός κι έτσι αραίωσα από τη θρησκειολογία. Τώρα γράφω τη γνώμη μου και σε άλλες ενότητες κυρίως για Εθνικά και άλλα θέματα που στο παλιό δεν έγραφα ποτέ σε άλλες ενότητες αν θυμάσαι.
Για την ανάγκη τού καθένα να πιστεύει ή να μη πιστεύει συμφωνώ μαζί σου. Δεν βγαίνει άκρη ΄αυτό το θέμα μιας και ο καθένας βλέπει το θέμα εκ διαμέτρου αντίθετα.

Χάρηκα που είσαι καλά και τα είπαμε μετά τόσο καιρό.
Αν θέλεις κάποια στιγμή να τα πούμε πιο προσωπικά, το μέιλ μου είναι διαθέσιμο

Να σ' έχει ο Θεός καλά εσένα και τούς οικείους σου!

Ο.Ι.
Το είχε συγγενής μου ,όλα καλά να σου πάνε φίλε και πάντα υγιής :wave:

Ο Λοξίας ( έτσι τον ξέρω από παλιά) εχάθη απ' τα φόρα κι αυτός και τα μπαρμπούνια του..
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

bluerose έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:26
Gewponos90 έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:20 Κρατάμε ότι είπε να μην πηγαίνετε στις εκκλησίες. Όλα τα άλλα είναι μπαρουφες
Ω μα τον τουτατις....

Προσωπικά πάω όπου θέλω ανεξάρτητα του κοροιναιου.. Άμα θες να πας στην Εκκλησιά πήγαινε. Δεν θα στο απαγορεψω ούτε έχω δικαίωμα να σε κρίνω. Αλλά να κρίνω όποιον λέει πως δεν κολλάς από την θεία κοινωνία γιατί είναι το αίμα του Χριστού είναι δικό μου δικαιωμα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
bluerose

Gewponos90 έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:32
bluerose έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:26
Ω μα τον τουτατις....

Προσωπικά πάω όπου θέλω ανεξάρτητα του κοροιναιου.. Άμα θες να πας στην Εκκλησιά πήγαινε. Δεν θα στο απαγορεψω ούτε έχω δικαίωμα να σε κρίνω. Αλλά να κρίνω όποιον λέει πως δεν κολλάς από την θεία κοινωνία γιατί είναι το αίμα του Χριστού είναι δικό μου δικαιωμα
Περιμένω πως και πως την ώρα να πάω
Πολλές φορές δε θέλω να φύγω από εκεί
Αυτό με τον ιό ούτε καν το έβαλα στο μυαλό μου από τότε που βγήκε

Προσωπική άποψη

Αν το σκεφτόμουν μπορεί να μη πήγαινα,δε ξέρω πως,δε με ενδιαφέρει

Εγώ, εσύ κάνε ότι θέλεις. Κι από το σπίτι γίνεται να προσευχόμαστε
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Στύγιος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:28
O I έγραψε: 06 Μαρ 2020, 15:10
Alphabet έγραψε: 06 Μαρ 2020, 14:41
Γεια σου φιλε Ο.Ι. Πραγματι επικες μαχες.
Δοξα τω Θεω, εγω καλα ειμαι. Εσυ να μου πεις πως εισαι. Το ξεπερασες; Οποτε σε βλεπω να γραφεις αναρωτιεμαι πως εισαι.

Σοβαρο ψαρεμα γιοκ πλεον γιατι ο Σαρωνικος χοντρο-αδειασε. Τωρα ψαρεμα της πλακας για καμμια κατσουλα https://taeniko.wordpress.com/2012/08/2 ... %84%CE%B1/ ή στη καλη για κανενα σαφριδι το καλοκαιρι και για να περναει η ωρα, ναι.

Δεν εχουν τελικα νοημα αυτες οι συζητησεις φιλε, γι' αυτο μπαινω μια φορα τον χρονο και αν...
Να εισαι καλα με υγεια και να χαιρεσαι την οικογενεια σου. Και που ξερεις, μπορει να ξαναδωσουμε καμμια μαχη αν και πολυ το αμφιβαλλω γιατι κατανοω την αναγκη του καθενος για πιστη και ελπιδα.
Με το χότσκιν μετά 9 χρόνια όλα καλά. Δόξα τῷ Θεῷ.
Τώρα κάνω προληπτικούς ελέγχους για καρδιά λόγω κληρονομικότητας. Έκανα στεφανιογραφία τον Οκτώβρη και οι δύο αρτηρίες είναι 50-55% βουλωμένες και η τρίτη 40-45%. Για 52 χρονών είναι λίγο τσιμπιμένα τα ποσοστά και τον Οκτώβρη θα ξανακάνω για να δω αν αυξάνουν και κατά πόσο γρήγορα. Παίρνω φάρμακα γι' αυτό.
Πριν 1 μήνα εκοιμήθη η μητέρα μου στα 84 και κατέβηκα Αθήνα να την θάψω. Καταλαβαίνεις...

Κατά τ' άλλα κι εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν βγαίνει άκρη με τις παλιές συζητήσεις για το αν υπάρχει η δεν υπάρχει Θεός και πως ή τι είναι Αυτός κι έτσι αραίωσα από τη θρησκειολογία. Τώρα γράφω τη γνώμη μου και σε άλλες ενότητες κυρίως για Εθνικά και άλλα θέματα που στο παλιό δεν έγραφα ποτέ σε άλλες ενότητες αν θυμάσαι.
Για την ανάγκη τού καθένα να πιστεύει ή να μη πιστεύει συμφωνώ μαζί σου. Δεν βγαίνει άκρη ΄αυτό το θέμα μιας και ο καθένας βλέπει το θέμα εκ διαμέτρου αντίθετα.

Χάρηκα που είσαι καλά και τα είπαμε μετά τόσο καιρό.
Αν θέλεις κάποια στιγμή να τα πούμε πιο προσωπικά, το μέιλ μου είναι διαθέσιμο

Να σ' έχει ο Θεός καλά εσένα και τούς οικείους σου!

Ο.Ι.

Ο Λοξίας ( έτσι τον ξέρω από παλιά) εχάθη απ' τα φόρα κι αυτός και τα μπαρμπούνια του..
Ευχαριστώ για τις ευχές φίλε Στύγιε :wave:

Του Δέλτα το μάτι με φοβήθηκε όταν είχα ποστάρει κάτι φωτο με 5κιλες συναγρίδες στο παλιό αλλά αυτός αμετανόητος μπαρμπουνοφάγος :8) Τον πείραζα.
Είχα παρακολουθήσει ττην κουβέντα που είχε κατά την αναχώρησή του από εδώ και κατάλαβα ότι έφυγε νοιώθοντας αδικημένος για κάποια μπανιαρίσματα.
Δεν ξέρω αν ας διάβαζες στο παλιό. Όταν πρωτομπήκα τότε στο παλιό, είχα και μ' αυτόν όπως και με τον ΑΒ επικές διαμάχες αλλά στο τέλος πείραζε ο ένας τον άλλον με ψαροπειράγματα και είχαμε αποδεχθεί στο ότι συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Κρίμα που έφυγε. Ήταν δυνατός "παίκτης" στις αντιπαραθέσεις.
Πρέπει να είναι κάπου στην ηλικία τού Νάνδρου ή ένα χρόνο μεγαλύτερος.

Μήπως τού συνέβη τίποτα με την υγεία; Ξέρεις;

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

O I έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:48
Στύγιος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:28

Ευχαριστώ για τις ευχές φίλε Στύγιε :wave:

Του Δέλτα το μάτι με φοβήθηκε όταν είχα ποστάρει κάτι φωτο με 5κιλες συναγρίδες στο παλιό αλλά αυτός αμετανόητος μπαρμπουνοφάγος :8) Τον πείραζα.
Είχα παρακολουθήσει ττην κουβέντα που είχε κατά την αναχώρησή του από εδώ και κατάλαβα ότι έφυγε νοιώθοντας αδικημένος για κάποια μπανιαρίσματα.
Δεν ξέρω αν ας διάβαζες στο παλιό. Όταν πρωτομπήκα τότε στο παλιό, είχα και μ' αυτόν όπως και με τον ΑΒ επικές διαμάχες αλλά στο τέλος πείραζε ο ένας τον άλλον με ψαροπειράγματα και είχαμε αποδεχθεί στο ότι συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Κρίμα που έφυγε. Ήταν δυνατός "παίκτης" στις αντιπαραθέσεις.
Πρέπει να είναι κάπου στην ηλικία τού Νάνδρου ή ένα χρόνο μεγαλύτερος.

Μήπως τού συνέβη τίποτα με την υγεία; Ξέρεις;

.,
Τον Λοξία τον ξέρω από πολύ παλιά ,εν έτει 2008, στο mavroforoum κι αργότερα λίγο σ' ένα άλλο. Ξαναεμφανίστηκε στο παλιό, έκτοτε σιωπή , δε γνωρίζω. :102:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Σέλευκας έγραψε: 06 Μαρ 2020, 15:05 Αν ο Χριστός είχε κρασί για αίμα θα του έπαιρναν το δίπλωμα
:smt005: :smt005: :smt005:

καλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

bluerose έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:13 Λοιμωξιολόγος Ε. Γιαμαρέλλου: ''Η Θ. Κοινωνία είναι σώμα και αίμα Χριστού δεν μεταδίδει μικρόβια''

«Ανήκω σε αυτούς που θα πήγαιναν στην εκκλησία αλλά θα πρότεινα σε άτομα άνω των 65 ετών που έχουν καρδιοπάθειες, πνευμονοπάθειες, διαβήτη, προβλήματα με τα νεφρά ή σε ανοσοκαταστολή, μέχρι να εξελιχθεί η ιστορία και να μην έχει γίνει διασπορά κρουσμάτων, να παρακολουθούν τη θεία λειτουργία από το σπίτι τους από την τηλεόραση», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή «Τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελένη Γιαμαρέλλου.

«Αδίκως έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο θέμα. Η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κλπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών. Αν το πιστεύουμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να με μολύνει, τότε δεν πιστεύω στο μεγαλύτερο μυστήριο. Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο, τόνισε η κ. Γιαμαρέλλου.

Στην ερώτηση αν θα κοινωνούσε στην περίπτωση που στη θεία κοινωνία ο προηγούμενος πιστός είναι προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, η κ. Γιαμαρέλλου απάντησε ότι «θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω, όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο. Σας λέω αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου και το πιστεύω για όλους».

https://www.romfea.gr/epikairotita-xron ... j_KlCw5DFw
δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας, καποιος τελοσπαντων να της παρει την αδεια ασκησεως;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
jey_pap
Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap »

bluerose έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:18
jey_pap έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:14 Προβολική ταύτιση;
Τι είναι αυτό;
Προβολική ταήτιση (το σωστό είναι "προβλητική ταυτιση", είναι μια ομάδα από "αμυντικές" διεργασίες στην ψυχανάλυση., με τις όποιες ήπιες, ήρεμες, ή παρερμηνεμένες μορφές της.
Με άλλα λόγια, η προβλητική ταύτιση κατά τον Hinshelwood, είναι ο μηχανισμός μέσω του οποίου απελευθερώνεται ο ψυχισμός από τα άγχη του, εξωθώντας τα έξω από τον ίδιο και εναποθέτοντας τα μέσα σε κάποιον άλλο, που γίνεται ο υποδοχέας αυτής της διαδικασίας.
O Hinshelwood καταγράφει κάποιες από τις ψυχικές χρήσεις της προβλητικής ταύτισης:
• Απαλλαγή από ανυπόφορες εμπειρίες • Απαλλαγή από ανυπόφορα κομμάτια του μυαλού (ειδικά όσα σχετίζονται με την πραγματικότητα)
• Άμυνα αποχωρισμού από το αντικείμενο • Άμυνα αναγνώρισης της διαφορετικότητας του αντικειμένου • Χειραγώγηση του αντικειμένου διατηρώντας την παντοδυναμία • Προβολή των καλών ιδιοτήτων για να τα προστατεύσει κάποιος άλλος μια που ο ίδιος ψυχισμός φοβάται ότι θα τις καταστρέψει • Ένας τρόπος επικοινωνίας με το μυαλό του άλλου
Επίσης άξιο προσοχής, κατ' εμέ, φαινόμενο ψυχανάλυσης, είναι η καλούμενη "ακραία υποτίμηση". Όσο περισσότερο εξιδανικεύεται κάποιο "αντικείμενο", τόσο πιο ραγδαία μορφή θα ακολουθήσει στην υποτίμηση που θα δεχτεί, γιατί οι αρχαϊκοί τρόποι εξιδανίκευσης θεωρούνται ως καταδικασμένοι να προκαλούν... απογοήτευση.

Στην απέναντι πλευρά έχουμε την "ακραία εξιδανίκευση" .
...
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Άβαταρ μέλους
Alphabet
Phorum.gr user: Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet »

Επιεικως απαραδεκτη η Γιαμαρελλου και ο ιατρικος συλλογος οφειλει να την καταδικασει.
Η πιστη δεν εχει καμμια σχεση με το αν ο ανθρωπος μπορει να μολυνθει ή οχι απο το σαλιο του προηγουμενου που χρησιμοποιησε το ιδιο κουταλι. Οι ιοι δεν ξεχωριζουν αν καποιος πιστευει ή οχι.

Θα προτεινα στην Γιαμαρελλου και σε οποιον αλλο πιστευει ακραδαντα οτι μονο με την πιστη δεν θα παθουν τιποτα, να ακολουθησουν τοτε την προτροπη του Ιησου που ειπε: "Ἐκείνους δὲ ποὺ θὰ πιστέψουν, θὰ τοὺς ἀκολουθοῦν τὰ ἑξῆς σημεῖα: ... ἄν πιοῦν κάτι θανατηφόρον, δὲν θὰ τοὺς βλάψῃ." (Μαρκος 16:17-18)

A, και θα τους ημουν υποχρεος αν με την λιγη πιστη που χρειαζεται, μπορουσαν να μετακινησουν γυρω στα 20 μετρα τον Λυκαβηττο για να βλεπω την θαλασσα. :lol:
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Το άμα τελείται ή όχι το μυστήριο δεν είναι θέμα πίστης των λαϊκών ούτε θέμα αξιοσυνης του ιερέα. Εάν κάποιος δεν το πιστεύει ούτε αυτό, τότε πολύ απλά, ας μην μεταλαβει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”