!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βρυκόλακες βελανιδοφάγοι νεοναζί μάζεψαν "μάπες" στη Μυτιλήνη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Βρυκόλακες βελανιδοφάγοι νεοναζί μάζεψαν "μάπες" στη Μυτιλήνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

https://www.stonisi.gr/post/7411/eftasa ... onazi-pics
Έφτασαν και… οι Γερμανοί νεοΝαζί
Αναστάτωση στο κέντρο της πόλης, άνοιξαν το κεφάλι του ενός!

Εικόνα

Το παρών στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης δίνουν από το πρωί της Παρασκευής τουλάχιστον πέντε (νέο)Ναζί από τη Γερμανία και το κόμμα «Κίνημα Ταυτότητας».

Μετά τις 11 το πρωί, έκαναν βόλτα στην Ερμού, προσποιούμενοι τους ρεπόρτερ με κάμερες από τη Γερμανία, τραβώντας τα πάντα και σημειώνοντας «Ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ για να δείξουμε και την πλευρά του Έλληνα». Ο ένας εξ αυτών δέχτηκε επίθεση από κάποιον με μαύρο μπουφάν, όπως δήλωσε στο «Ν» αυτόπτης μάρτυρας που σημείωσε ότι του άνοιξαν το κεφάλι, καθώς και ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

«Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα» φέρονται να φώναζαν οι νεοναζί- προφανώς αναφερόμενοι στη 13η Δεκέμβρη του 1943 και στη μαζικότερη σφαγή αμάχων από τις δυνάμεις κατοχής των Ναζί στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.

Μία επιχειρηματίας στην αγορά της Ερμού που ξέρει γερμανικά τους μίλησε και της είπαν ότι είναι Γερμανοί δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ. «Εγώ δεν θέλω να είναι έτσι το νησί μου, έχουν καταστρέψει όλοι το νησί μου. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου» δήλωσε στο «Ν» σοκαρισμένη.

Ας σημειωθεί ότι μέσα στους «επισκέπτες» είναι και ο Mario Müller, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι νεοναζί και επικεφαλής της "Kontrakultur Halle", μιας περιφερειακής ομάδας του "Identitarian Movement Germany". ΟΠριν από τη μετάβασή του στη Σαξονία-Άνχαλτ, δραστηριοποιήθηκε στον οργανισμό νεολαίας NPD "Young National Democrats".
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Βρυκόλακες βελανιδοφάγοι νεοναζί μάζεψαν "μάπες" στη Μυτιλήνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Τους άλλους Γερμανούς όμως μια χαρά τους δέχονται λες και το 40 ήρθαν μόνο ΝΑΖΙ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Μα δεν είναι ναζί, απλά αγαπούν την πατρίδα τους και θέλουν το καλό της.
Να φύγουν οι φασίστες να ξεβρωμίσει η Μυτιλήνη.
Κόκκινο νησί ήμασταν, κόκκινο νησί θα ξαναγίνουμε κι όποιος δεν του αρέσει να πάει στην πνευματική του πατρίδα, την Γερμανία.
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Βλήμα έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:07 Να φύγουν οι φασίστες να ξεβρωμίσει η Μυτιλήνη.
Κόκκινο νησί ήμασταν, κόκκινο νησί θα ξαναγίνουμε κι όποιος δεν του αρέσει να πάει στην πνευματική του πατρίδα, την Γερμανία.
Καλά τα λες φίλε μου, να ξεβρωμίσει το νησί σας από τους φασίστες.
Δυστυχώς όμως είδαμε ελεεινές συμπεριφορές από πολλούς ντόπιους το τελευταίο διάστημα.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

aspergillus έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:10
Βλήμα έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:07 Να φύγουν οι φασίστες να ξεβρωμίσει η Μυτιλήνη.
Καλά τα λες φίλε μου, να ξεβρωμίσει το νησί σας από τους φασίστες.
Δυστυχώς όμως είδαμε ελεεινές συμπεριφορές από πολλούς ντόπιους το τελευταίο διάστημα.
Δίκιο έχεις. Ψέματα να πω; Κι εγώ το έχω παραδεχθεί σε άλλα νήματα.
:102:
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Στηρίζω μαχητικό αντιφασισμό. Μπράβο!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Parrot έγραψε: 06 Μαρ 2020, 15:56
https://www.stonisi.gr/post/7411/eftasa ... onazi-pics
Έφτασαν και… οι Γερμανοί νεοΝαζί
Αναστάτωση στο κέντρο της πόλης, άνοιξαν το κεφάλι του ενός!

Εικόνα

Το παρών στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης δίνουν από το πρωί της Παρασκευής τουλάχιστον πέντε (νέο)Ναζί από τη Γερμανία και το κόμμα «Κίνημα Ταυτότητας».

Μετά τις 11 το πρωί, έκαναν βόλτα στην Ερμού, προσποιούμενοι τους ρεπόρτερ με κάμερες από τη Γερμανία, τραβώντας τα πάντα και σημειώνοντας «Ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ για να δείξουμε και την πλευρά του Έλληνα». Ο ένας εξ αυτών δέχτηκε επίθεση από κάποιον με μαύρο μπουφάν, όπως δήλωσε στο «Ν» αυτόπτης μάρτυρας που σημείωσε ότι του άνοιξαν το κεφάλι, καθώς και ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

«Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα» φέρονται να φώναζαν οι νεοναζί- προφανώς αναφερόμενοι στη 13η Δεκέμβρη του 1943 και στη μαζικότερη σφαγή αμάχων από τις δυνάμεις κατοχής των Ναζί στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.

Μία επιχειρηματίας στην αγορά της Ερμού που ξέρει γερμανικά τους μίλησε και της είπαν ότι είναι Γερμανοί δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ. «Εγώ δεν θέλω να είναι έτσι το νησί μου, έχουν καταστρέψει όλοι το νησί μου. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου» δήλωσε στο «Ν» σοκαρισμένη.

Ας σημειωθεί ότι μέσα στους «επισκέπτες» είναι και ο Mario Müller, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι νεοναζί και επικεφαλής της "Kontrakultur Halle", μιας περιφερειακής ομάδας του "Identitarian Movement Germany". ΟΠριν από τη μετάβασή του στη Σαξονία-Άνχαλτ, δραστηριοποιήθηκε στον οργανισμό νεολαίας NPD "Young National Democrats".
Η επίθεση απο άπλυτο δεν είναι αναστάτωση. Είναι νένδειξη ότι οι βρυκόλακες των ΜΚΟ, ακόμη δρασηριοποιούνται στο νησί, έστω και στα μουλωχτά.

Ούτε φυσικά και το χοξ με τη δήθεν δήλωση για τα Καλάβρυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 06 Μαρ 2020, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Καταδικάζουμε τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται

πλάκα κάνω, και λίγες έφαγαν
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:19 Η επίθεση απο άπλυτο δεν είναι αναστάτωση.

Ναι, ρε. Α-πο-κλύ-ε-ται.
Τι είναι για να το πει; Ψυχοπαθής ναζιστής;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Βλήμα έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:20
Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:19 Η επίθεση απο άπλυτο δεν είναι αναστάτωση.

Ναι, ρε. Α-πο-κλύ-ε-ται.
Τι είναι για να το πει; Ψυχοπαθής ναζιστής;
Φυσικά και αποκλείεται. Μόνοι ψυχοπαθής αντιφα θα φαντασιωνόταν τέτοιες βλακείες για ανθρώπους που ήρθαν να κάνουν ρεπορτάζ προκειμένου να υποστηρίξουν τους Έλληνες.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:19 Ούτε φυσικά και το χοξ με τη δήθεν δήλωση για τα Καλάβρυτα.
ήσουν μπροστά;
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Γερμανοφοβικά σύνδρομα με ρατσιστικό πρόσημο
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Σέλευκας έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:23 Γερμανοφοβικά σύνδρομα με ρατσιστικό πρόσημο
Όχι μαν. Αυτοί δεν είναι Γερμανοί γενικά. Είναι ναζί. Έχουν κάνει την ενσυνείδητη επιλογή να είναι ναζί και να φαντασιώνονται τον θάνατο των αδύναμων.
Να πάνε να γαμηθούνε.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Βλήμα έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:26
Σέλευκας έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:23 Γερμανοφοβικά σύνδρομα με ρατσιστικό πρόσημο
Όχι μαν. Αυτοί δεν είναι Γερμανοί γενικά. Είναι ναζί. Έχουν κάνει την ενσυνείδητη επιλογή να είναι ναζί και να φαντασιώνονται τον θάνατο των αδύναμων.
Να πάνε να γαμηθούνε.
δεν φταίμε εμείς αυτοί είναι Γερμανοί :smt005:
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Nero έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:22
Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:19 Ούτε φυσικά και το χοξ με τη δήθεν δήλωση για τα Καλάβρυτα.
ήσουν μπροστά;
Ξέρω όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες τόσο πολύ καλά που είναι σαν να ήμουν όχι απλά μπροστά, αλλά και μέσα στο μυαλό όλων.

Γερμανοί εθνικιστές πήγαν στη Λέσβο για να υποστηρίξουν τους κατοίκους, κόντρα στην προπαγάνδα που κάνουν ΜΜΕ εναντίον των κατοίκων στη χώρα τους.

Κάποιοι αναρχοάπλυτοι (κατα 99% άτομα των ΜΚΟ) τους εντόπισαν και τους επιτέθηκαν. Και φυσικά προσπαθούν να το "δικαιολογήσουν" με αισχρή ψυχασθενική προπαγάνδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”