https://www.stonisi.gr/post/7411/eftasa ... onazi-pics
Έφτασαν και… οι Γερμανοί νεοΝαζί
Αναστάτωση στο κέντρο της πόλης, άνοιξαν το κεφάλι του ενός!
Το παρών στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης δίνουν από το πρωί της Παρασκευής τουλάχιστον πέντε (νέο)Ναζί από τη Γερμανία και το κόμμα «Κίνημα Ταυτότητας».
Μετά τις 11 το πρωί, έκαναν βόλτα στην Ερμού, προσποιούμενοι τους ρεπόρτερ με κάμερες από τη Γερμανία, τραβώντας τα πάντα και σημειώνοντας «Ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ για να δείξουμε και την πλευρά του Έλληνα». Ο ένας εξ αυτών δέχτηκε επίθεση από κάποιον με μαύρο μπουφάν, όπως δήλωσε στο «Ν» αυτόπτης μάρτυρας που σημείωσε ότι του άνοιξαν το κεφάλι, καθώς και ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
«Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα» φέρονται να φώναζαν οι νεοναζί- προφανώς αναφερόμενοι στη 13η Δεκέμβρη του 1943 και στη μαζικότερη σφαγή αμάχων από τις δυνάμεις κατοχής των Ναζί στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Μία επιχειρηματίας στην αγορά της Ερμού που ξέρει γερμανικά τους μίλησε και της είπαν ότι είναι Γερμανοί δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ. «Εγώ δεν θέλω να είναι έτσι το νησί μου, έχουν καταστρέψει όλοι το νησί μου. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου» δήλωσε στο «Ν» σοκαρισμένη.
Ας σημειωθεί ότι μέσα στους «επισκέπτες» είναι και ο Mario Müller, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι νεοναζί και επικεφαλής της "Kontrakultur Halle", μιας περιφερειακής ομάδας του "Identitarian Movement Germany". ΟΠριν από τη μετάβασή του στη Σαξονία-Άνχαλτ, δραστηριοποιήθηκε στον οργανισμό νεολαίας NPD "Young National Democrats".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βρυκόλακες βελανιδοφάγοι νεοναζί μάζεψαν "μάπες" στη Μυτιλήνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Βρυκόλακες βελανιδοφάγοι νεοναζί μάζεψαν "μάπες" στη Μυτιλήνη
Re: Βρυκόλακες βελανιδοφάγοι νεοναζί μάζεψαν "μάπες" στη Μυτιλήνη
Τους άλλους Γερμανούς όμως μια χαρά τους δέχονται λες και το 40 ήρθαν μόνο ΝΑΖΙ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Να φύγουν οι φασίστες να ξεβρωμίσει η Μυτιλήνη.Μα δεν είναι ναζί, απλά αγαπούν την πατρίδα τους και θέλουν το καλό της.
Κόκκινο νησί ήμασταν, κόκκινο νησί θα ξαναγίνουμε κι όποιος δεν του αρέσει να πάει στην πνευματική του πατρίδα, την Γερμανία.
-
aspergillus
Καλά τα λες φίλε μου, να ξεβρωμίσει το νησί σας από τους φασίστες.Βλήμα έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:07 Να φύγουν οι φασίστες να ξεβρωμίσει η Μυτιλήνη.
Κόκκινο νησί ήμασταν, κόκκινο νησί θα ξαναγίνουμε κι όποιος δεν του αρέσει να πάει στην πνευματική του πατρίδα, την Γερμανία.
Δυστυχώς όμως είδαμε ελεεινές συμπεριφορές από πολλούς ντόπιους το τελευταίο διάστημα.
Δίκιο έχεις. Ψέματα να πω; Κι εγώ το έχω παραδεχθεί σε άλλα νήματα.aspergillus έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:10Καλά τα λες φίλε μου, να ξεβρωμίσει το νησί σας από τους φασίστες.Βλήμα έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:07 Να φύγουν οι φασίστες να ξεβρωμίσει η Μυτιλήνη.
Δυστυχώς όμως είδαμε ελεεινές συμπεριφορές από πολλούς ντόπιους το τελευταίο διάστημα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Στηρίζω μαχητικό αντιφασισμό. Μπράβο!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Golden Age
Η επίθεση απο άπλυτο δεν είναι αναστάτωση. Είναι νένδειξη ότι οι βρυκόλακες των ΜΚΟ, ακόμη δρασηριοποιούνται στο νησί, έστω και στα μουλωχτά.Parrot έγραψε: 06 Μαρ 2020, 15:56https://www.stonisi.gr/post/7411/eftasa ... onazi-pics
Έφτασαν και… οι Γερμανοί νεοΝαζί
Αναστάτωση στο κέντρο της πόλης, άνοιξαν το κεφάλι του ενός!
Το παρών στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης δίνουν από το πρωί της Παρασκευής τουλάχιστον πέντε (νέο)Ναζί από τη Γερμανία και το κόμμα «Κίνημα Ταυτότητας».
Μετά τις 11 το πρωί, έκαναν βόλτα στην Ερμού, προσποιούμενοι τους ρεπόρτερ με κάμερες από τη Γερμανία, τραβώντας τα πάντα και σημειώνοντας «Ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ για να δείξουμε και την πλευρά του Έλληνα». Ο ένας εξ αυτών δέχτηκε επίθεση από κάποιον με μαύρο μπουφάν, όπως δήλωσε στο «Ν» αυτόπτης μάρτυρας που σημείωσε ότι του άνοιξαν το κεφάλι, καθώς και ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
«Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα» φέρονται να φώναζαν οι νεοναζί- προφανώς αναφερόμενοι στη 13η Δεκέμβρη του 1943 και στη μαζικότερη σφαγή αμάχων από τις δυνάμεις κατοχής των Ναζί στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Μία επιχειρηματίας στην αγορά της Ερμού που ξέρει γερμανικά τους μίλησε και της είπαν ότι είναι Γερμανοί δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ. «Εγώ δεν θέλω να είναι έτσι το νησί μου, έχουν καταστρέψει όλοι το νησί μου. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου» δήλωσε στο «Ν» σοκαρισμένη.
Ας σημειωθεί ότι μέσα στους «επισκέπτες» είναι και ο Mario Müller, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι νεοναζί και επικεφαλής της "Kontrakultur Halle", μιας περιφερειακής ομάδας του "Identitarian Movement Germany". ΟΠριν από τη μετάβασή του στη Σαξονία-Άνχαλτ, δραστηριοποιήθηκε στον οργανισμό νεολαίας NPD "Young National Democrats".
Ούτε φυσικά και το χοξ με τη δήθεν δήλωση για τα Καλάβρυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 06 Μαρ 2020, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Nero
Καταδικάζουμε τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται
πλάκα κάνω, και λίγες έφαγαν
πλάκα κάνω, και λίγες έφαγαν
Ναι, ρε. Α-πο-κλύ-ε-ται.Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:19 Η επίθεση απο άπλυτο δεν είναι αναστάτωση.
Τι είναι για να το πει; Ψυχοπαθής ναζιστής;
- Golden Age
Φυσικά και αποκλείεται. Μόνοι ψυχοπαθής αντιφα θα φαντασιωνόταν τέτοιες βλακείες για ανθρώπους που ήρθαν να κάνουν ρεπορτάζ προκειμένου να υποστηρίξουν τους Έλληνες.Βλήμα έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:20Ναι, ρε. Α-πο-κλύ-ε-ται.Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:19 Η επίθεση απο άπλυτο δεν είναι αναστάτωση.
Τι είναι για να το πει; Ψυχοπαθής ναζιστής;
-
Nero
Γερμανοφοβικά σύνδρομα με ρατσιστικό πρόσημο
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Όχι μαν. Αυτοί δεν είναι Γερμανοί γενικά. Είναι ναζί. Έχουν κάνει την ενσυνείδητη επιλογή να είναι ναζί και να φαντασιώνονται τον θάνατο των αδύναμων.
Να πάνε να γαμηθούνε.
δεν φταίμε εμείς αυτοί είναι Γερμανοί
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Golden Age
Ξέρω όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες τόσο πολύ καλά που είναι σαν να ήμουν όχι απλά μπροστά, αλλά και μέσα στο μυαλό όλων.
Γερμανοί εθνικιστές πήγαν στη Λέσβο για να υποστηρίξουν τους κατοίκους, κόντρα στην προπαγάνδα που κάνουν ΜΜΕ εναντίον των κατοίκων στη χώρα τους.
Κάποιοι αναρχοάπλυτοι (κατα 99% άτομα των ΜΚΟ) τους εντόπισαν και τους επιτέθηκαν. Και φυσικά προσπαθούν να το "δικαιολογήσουν" με αισχρή ψυχασθενική προπαγάνδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 132 Απαντήσεις