Γιατί εσύ δεν έκανες μηνύσεις στα μέλη της ΕΕΑ επειδή δεν σου άρεσε η απόφαση τους;jason0 έγραψε: 06 Μαρ 2020, 15:29
Καμιά πολυιδιοκτησια δεν αποδείχτηκε
Η μεγαλύτερη ξεφτιλα είναι να αφαιρείς με το έτσι θέλω βαθμούς από ομάδες και να κάνεις κάθε βδομάδα μηνύσεις στους διαιτητές γιατί είσαι δεύτερος
ομάδα σου οι δικές σου "φιλικές" ομάδες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πρωτάθλημα της Μαρούπα
Re: Το πρωτάθλημα της Μαρούπα
Ναι, το ίδιο είναι μια αυθαίρετη απόφαση για υποβιβασμό ομάδας με ένα ανάποδο οφσάιντNamrail έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:04Γιατί εσύ δεν έκανες μηνύσεις στα μέλη της ΕΕΑ επειδή δεν σου άρεσε η απόφαση τους;jason0 έγραψε: 06 Μαρ 2020, 15:29
Η μεγαλύτερη ξεφτιλα είναι να αφαιρείς με το έτσι θέλω βαθμούς από ομάδες και να κάνεις κάθε βδομάδα μηνύσεις στους διαιτητές γιατί είσαι δεύτερος
Μπορεί να σου πει ότι έχει στοιχεία για δόλο και δεν ήταν απλά ένα ανάποδο οφσάιντ. Η ουσια είναι και οι δύο γαύροι κυνηγάτε με μηνύσεις όσους δεν κάνουν αυτά που σας αρέσουν.jason0 έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:41Ναι, το ίδιο είναι μια αυθαίρετη απόφαση για υποβιβασμό ομάδας με ένα ανάποδο οφσάιντNamrail έγραψε: 06 Μαρ 2020, 16:04Γιατί εσύ δεν έκανες μηνύσεις στα μέλη της ΕΕΑ επειδή δεν σου άρεσε η απόφαση τους;jason0 έγραψε: 06 Μαρ 2020, 15:29
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής
-