Θα είχαμε υπερπληθωρισμό λέμε.ksmyrn έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:14Δεν υφίσταται η πρόταση σου, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.axilmar έγραψε: 05 Μαρ 2020, 13:57Αμα δεν ειμασταν στην ΕΕ θα παιρναμε ενα σωρο χαρτακια που θα εγραφαν επανω ΔΡΑΧΜΑΙ 10000000 και δεν θα ειχαν κανενα αντικρυσμα.ksmyrn έγραψε: 05 Μαρ 2020, 11:26 Δεν πειράζει πότε θα παίρνουμε σύνταξη, αρκεί να έχουμε ευρώ και να είμαστε στην ΕΕ.
Το ιδιο δεν ειναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθημερινή: συνταξη στα 68 το 2024 με προοπτικη τα 72
Re: Καθημερινή: συνταξη στα 68 το 2024 με προοπτικη τα 72
Εδώ είναι που κάνεις αίτηση για
Καθημερινή σύνταξη στα 68 2024 ευρω με προοπτικη τις 72.000 ευρώ;
Ο πατέρας μου πλησιάζει τα 60.
Ενθουσιάστηκα.
Αγαπάω ΝΔ.
Καθημερινή σύνταξη στα 68 2024 ευρω με προοπτικη τις 72.000 ευρώ;
Ο πατέρας μου πλησιάζει τα 60.
Ενθουσιάστηκα.
Αγαπάω ΝΔ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
stergiosbik
- EKPLIKTIKOS
hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:19 Το προηγούμενο σύστημα ήταν για τα μπάζα αλλά και το νέο εφεύρημα είναι εξίσου γελοίο. Βλέπω το ΕΦΚΑ να χρεοκοπεί πολύ σύντομα, για μια ακόμη φορά.
Σωστα τα λες. Εικαζω οτι η λογική πίσω απο αυτο ειναι, κοιταξε να δεις, εχω χιλιαδες που πιστολιαζουν εφκα (κακα τα ψεματα εφκα μπορεις να πιστολιασεις σε αντίθεση πχ με το ικα των εργαζομένων σου), επομένως θα τους ψησω να δινουν τουλάχιστον τις εισφορες α κατηγορίας. Επίσης θα δείξω οτι εριξα τις εισφορες σαν καλός δεξιος που είμαι.
- Northern Spirit
1. Στα 72 θα πανε τα ορια συνταξιοδοτησης το...2066 σε 46 χρονια απο τωρα δηλαδη..Οι μονοι που πρεπει να ανησυχουνε ειναι οι 20 και κατω..
2. Το προδοκιμο τοτε θα εχει περασει τα 90.
3. Παιδια δεν κανετε, μεταναστες δεν θελετε, να αυξηθουνε τα ορια συνταξιοδοτησης δεν θελετε, τι στον λουτσο θελετε; Πού θα βρεθουνε τα λεφτα; Θα φυτεψετε λεφτοδεντρα;
Η επιβιωση του πασοκικου εθνικου οραματος των 40χρονων συνταξιουχων εχει καταστρεψει αυτη τη χωρα.
3. Παιδια δεν κανετε, μεταναστες δεν θελετε, να αυξηθουνε τα ορια συνταξιοδοτησης δεν θελετε, τι στον λουτσο θελετε; Πού θα βρεθουνε τα λεφτα; Θα φυτεψετε λεφτοδεντρα;
Η επιβιωση του πασοκικου εθνικου οραματος των 40χρονων συνταξιουχων εχει καταστρεψει αυτη τη χωρα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- EKPLIKTIKOS
Ειναι γενική τάση αυτή με τα παιδιά (Εσύ έχεις αλήθεια; ), όπως και με τους μετανάστες. Καμια σχεδόν δυτική χωρα δεν τα παει καλα σε αυτον τον τομέα, εκτός απο την Ιρλανδία. Και το ιδιο ισχύει και για τους μετανάστες, σε ολες τις δυτικες χώρες υπάρχει αντιμεταναστευτική ταση (ας μην ξεχναμε οτι και στην Αγγλία ενα κλασικό επιχείρημα κατά της ΕΕ είναι η μετανάστευση, αν και όχι το μονο). Τα αυξημένα όρια συνταξιοδότησης δεν τα θέλουμε όχι απο τεμπελιά. Τα δεδομένα δείχνουν οτι εχουν αρνητικό effect στην οικονομία και την κοινωνία.Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 12:49
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν τα θέλω και από τεμπελιά.
Αλλά και επειδή σημαίνει περισσότεροι κολλημένοι γέροι σε θέσεις ισχύος.
Αλλά και επειδή σημαίνει περισσότεροι κολλημένοι γέροι σε θέσεις ισχύος.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν είναι μόνο του ΠΑΣΟΚ του συστημα. Και η ΝΔ μια χαρά συνταξιούχους έβγαλε στα 40.Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 12:49 1. Στα 72 θα πανε τα ορια συνταξιοδοτησης το...2066 σε 46 χρονια απο τωρα δηλαδη..Οι μονοι που πρεπει να ανησυχουνε ειναι οι 20 και κατω..
Και μια μέση λύση δεν μπορεί να υπάρξει; Οι εναλλακτικές θα είναι η 40 η θα πεθάνεις χωρίς σύνταξη;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- hellegennes
Αν δεις τις κατηγορίες συνταξιοδότησης με βάση τις κατηγορίες εισφορών, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μην δίνεις την κατώτατη εισφορά αν δεν κοντεύεις να βγεις στην σύνταξη, γιατί η ανταποδοτικότητα είναι γελοία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Μαρ 2020, 12:38hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:19 Το προηγούμενο σύστημα ήταν για τα μπάζα αλλά και το νέο εφεύρημα είναι εξίσου γελοίο. Βλέπω το ΕΦΚΑ να χρεοκοπεί πολύ σύντομα, για μια ακόμη φορά.
Σωστα τα λες. Εικαζω οτι η λογική πίσω απο αυτο ειναι, κοιταξε να δεις, εχω χιλιαδες που πιστολιαζουν εφκα (κακα τα ψεματα εφκα μπορεις να πιστολιασεις σε αντίθεση πχ με το ικα των εργαζομένων σου), επομένως θα τους ψησω να δινουν τουλάχιστον τις εισφορες α κατηγορίας. Επίσης θα δείξω οτι εριξα τις εισφορες σαν καλός δεξιος που είμαι.
Π.χ. μεταξύ πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, η μέγιστη διαφορά στην σύνταξη είναι 78 ευρώ (για 40 χρόνια εργασίας) με 40 ευρώ διαφορά στις ασφαλιστικές εισφορές. Η δε ελάχιστη διαφορά (για 30 χρόνια εργασίας) είναι 44 ευρώ. Για ποιον γαμημένο λόγο να δίνω 30 (χρόνια) χ 40 ευρώ περισσότερα αν είναι να πάρω 15* (χρόνια) χ 44 ευρώ περισσότερη σύνταξη; Τουλάχιστον μέχρι την τρίτη κατηγορία είναι κοροϊδία και βγαίνεις χαμένος. Προτιμώ να τα βάλω στην τράπεζα ή να τα επανεπενδύσω.
Επίσης, με κράτος καρνάβαλο, σαν το δικό μας, η εμπιστοσύνη μου -και όχι μόνο η δικιά μου- ότι αυτό το σύστημα θα συνεχίσει να ισχύει 30 χρόνια αργότερα και θα πάρω αυτά τα λεφτά που λέει ο πίνακας τείνει στο μηδέν.
Στο μεταξύ, αν και γελοίο το προηγούμενο σύστημα, τουλάχιστον στις πολύ υψηλές κατηγορίες εισοδημάτων έβγαζε αρκετά περισσότερο χρήμα χωρίς ηθική ζημιά (δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα επιβίωσης ο Βαρδινογιάννης αν αυξάνονταν οι εισφορές του). Με το choose your destiny που επινόησαν, δεν έχει κανέναν λόγο ο πλούσιος να επιλέξει να δώσει κάτι διαφορετικό από την ελάχιστη εισφορά, αφού δεν θα περιμένει να ζήσει από την σύνταξή του, έτσι κι αλλιώς.
Ένα μεικτό σύστημα, όπου μπορείς να επιλέξεις την κατηγορία σου με ελάχιστο δυνατό όριο ανάλογο των εισοδημάτων σου (με χρήση κλίμακας) θα ήταν πολύ αποδοτικότερο.
* 67 + 15 = 82. Το προσδόκιμο για τους άντρες στην Ελλάδα είναι τα 78, αλλά ας το πάρω χαριστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Επαρκής ασφάλεια στην εργασία. Το ότι έχω σήμερα δουλειά, αν δεν κάνω καμιά μαλακία (πχ να κλέψω), να σημαίνει ότι θα έχω και τα επόμενα δεκαοχτώ με είκοσι χρόνια που θα χρειαστεί να μεγαλώνω έναν άνθρωπο.Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 12:49 3. Παιδια δεν κανετε, μεταναστες δεν θελετε, να αυξηθουνε τα ορια συνταξιοδοτησης δεν θελετε, τι στον λουτσο θελετε; Πού θα βρεθουνε τα λεφτα; Θα φυτεψετε λεφτοδεντρα;
ναι πρέπει να τους μαζέψουν τους κόπρουςμίστερ μαξ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 09:05 Δεν πειράζει, το ζήτημα ειναι να καθαρίσουν τα Εξάρχεια και να ευλογουν οι παπάδες τις παραστρατιωτικές ομάδες του Έβρου. Ας πάνε και στα 82.
δηλώνεις αντιεξουσιαστής και σύνταξη από τα είκοσι
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Northern Spirit
Οχι δεν εχω παιδια αλλα ειμαι υπερ της μεταναστευσης. Οσοι ειναι κατα δικαιωμα τους αλλα να μην διαμαρτυρονται αν μειωθουνε οι συνταξεις η αυξηθουνε τα ορια συνταξιοδοτησης. Πρεπει να βγουνε τα νουμερα για το συνταξιοδοτικο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Μαρ 2020, 13:09Ειναι γενική τάση αυτή με τα παιδιά (Εσύ έχεις αλήθεια; ), όπως και με τους μετανάστες. Καμια σχεδόν δυτική χωρα δεν τα παει καλα σε αυτον τον τομέα, εκτός απο την Ιρλανδία. Και το ιδιο ισχύει και για τους μετανάστες, σε ολες τις δυτικες χώρες υπάρχει αντιμεταναστευτική ταση (ας μην ξεχναμε οτι και στην Αγγλία ενα κλασικό επιχείρημα κατά της ΕΕ είναι η μετανάστευση, αν και όχι το μονο). Τα αυξημένα όρια συνταξιοδότησης δεν τα θέλουμε όχι απο τεμπελιά. Τα δεδομένα δείχνουν οτι εχουν αρνητικό effect στην οικονομία και την κοινωνία.Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 12:49
Για την συνεπειες στην κοιωννια και την εργασια απο την αυξηση συνταξιοδοτικων οριων αυτες εξαρτωνται. Για μενα η εργασια μεχρι αργα στην ζωη ειναι θεμα δημιουργικοτητας και διαθεσης για προσφορα...και αυτο εχει θετικο γενικοτερο αντικτυπο.
Αν δεν υπαρχουνε θεματα υγειας δεν βλεπω γιατι καποιος θα πρεπει να τα ξυνει στο καφενειο η μπροστα στην τιβι απο τα 65 ή και λιγοτερο για ορισμενους. Ας κανουνε κατι παραγωγικο.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Τις εναλλακτικες τις καθοριζουνε τα νουμερα του συνταξιοδοτικου....Ολοι θελουνε καλες συνταξεις, ολοι θελουνε να βγουνε στη συνταξη νωρις...Αυτα τα δυο ειναι ασυμβιβαστα εκτος αν οπως ειπα αρχισουμε να φυτευουμε λεφτοδεντρα.Gewponos90 έγραψε: 06 Μαρ 2020, 13:29Δεν είναι μόνο του ΠΑΣΟΚ του συστημα. Και η ΝΔ μια χαρά συνταξιούχους έβγαλε στα 40.Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 12:49 1. Στα 72 θα πανε τα ορια συνταξιοδοτησης το...2066 σε 46 χρονια απο τωρα δηλαδη..Οι μονοι που πρεπει να ανησυχουνε ειναι οι 20 και κατω..
Και μια μέση λύση δεν μπορεί να υπάρξει; Οι εναλλακτικές θα είναι η 40 η θα πεθάνεις χωρίς σύνταξη;
- Northern Spirit
δεν υπαρχει τετοιο πραγμα....Μονο στο ελληνικο δημοσιο για την ωρα εχουνε ασφαλεια και γι'αυτο ειναι εγκατεστημενα εκει ολα τα κομματοσκυλα και το τεμπελαριο της χωρας.Βλήμα έγραψε: 06 Μαρ 2020, 14:25Επαρκής ασφάλεια στην εργασία. Το ότι έχω σήμερα δουλειά, αν δεν κάνω καμιά μαλακία (πχ να κλέψω), να σημαίνει ότι θα έχω και τα επόμενα δεκαοχτώ με είκοσι χρόνια που θα χρειαστεί να μεγαλώνω έναν άνθρωπο.Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 12:49 3. Παιδια δεν κανετε, μεταναστες δεν θελετε, να αυξηθουνε τα ορια συνταξιοδοτησης δεν θελετε, τι στον λουτσο θελετε; Πού θα βρεθουνε τα λεφτα; Θα φυτεψετε λεφτοδεντρα;
Οι υπολοιποι οφειλουνε να προσπαθουνε συνεχεια.
Αυτό δεν ίσχυε πάντα. Μπορεί ο εργαζόμενος να μην είχε την σιγουριά που περιγράφω, αλλά είχε πολλά περισσότερα δικαιώματα και ασφάλεια απ' ότι σήμερα. Από τότε που σταμάτησε να τα έχει, μειώθηκαν οι γεννήσεις κατά πολύ. Λογικό δεν είναι;Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 14:52δεν υπαρχει τετοιο πραγμα....Μονο στο ελληνικο δημοσιο για την ωρα εχουνε ασφαλεια και γι'αυτο ειναι εγκατεστημενα εκει ολα τα κομματοσκυλα και το τεμπελαριο της χωρας.Βλήμα έγραψε: 06 Μαρ 2020, 14:25Επαρκής ασφάλεια στην εργασία. Το ότι έχω σήμερα δουλειά, αν δεν κάνω καμιά μαλακία (πχ να κλέψω), να σημαίνει ότι θα έχω και τα επόμενα δεκαοχτώ με είκοσι χρόνια που θα χρειαστεί να μεγαλώνω έναν άνθρωπο.Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 12:49 3. Παιδια δεν κανετε, μεταναστες δεν θελετε, να αυξηθουνε τα ορια συνταξιοδοτησης δεν θελετε, τι στον λουτσο θελετε; Πού θα βρεθουνε τα λεφτα; Θα φυτεψετε λεφτοδεντρα;
Οι υπολοιποι οφειλουνε να προσπαθουνε συνεχεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 33 Απαντήσεις