hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2020, 17:05 Το 10% που προανέφερα είναι στον γενικό πληθυσμό. Στον ανδρικό πληθυσμό είναι περίπου 50% μεγαλύτερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί "πέταξα" τα ράσα
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Δημοκράτης
Re: Γιατί "πέταξα" τα ράσα
Σωστό αυτοelchav έγραψε: 27 Ιαν 2020, 16:03 καλά, πέταξε τα ράσα επειδή πήγαινε με όπισθεν ακόμα και στην Εθνική Οδό;
αφού ήταν στο κατάλληλο περιβάλλον
- hellegennes
Έλα, βρήκα έρευνα των LA Times που λέει ότι, το 15% των παπάδων που ρώτησαν, απάντησαν ότι είναι είτε αποκλειστικά είτε κυρίως ομοφυλόφιλοι. Στους δε νεότερους παπάδες, το ποσοστό ήταν 23%. Η έρευνα ήταν του 2002. Μόλις το 67% του συνόλου απάντησαν ότι είναι αποκλειστικά ετεροφυλόφιλοι.Nero έγραψε: 27 Ιαν 2020, 16:51eείσαι άνθρωπος της επιστήμης λοιπόν. Hard facts κλπ. Λυπάμαι, δεν έχωΔημοκράτης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 16:49Δεν με ενδιαφέρουν οι υποθέσεις, οι στατιστικές ειναι στατιστικέςNero έγραψε: 27 Ιαν 2020, 16:46
Στατιστικά, φαντάζομαι ότι θα είναι περισσότεροι σε μέρη που συγκεντρώνουν μεγαλύτερο αντρικό πληθυσμό και η γυναικεία παρουσία είναι πιο αραιή, αν όχι ανύπαρκτη...αν όχι ταμπού.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, τα παραθέτω από αληθινές στατιστικές.Δημοκράτης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 17:07 δεν υπάρχιε πουθενά το 105, σε όλες τις χώρες οι στατιστικές γύρω στο 3% μετράνε
τα νούμερα που λες τα βγάζεις από το κεφάλι σου
Φοβάσαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
δεν είναι 100% σχετικό αλλά θα ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία να πλαγκάρω το νήμα μου που πήγε άπατοhellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2020, 17:12Έλα, βρήκα έρευνα των LA Times που λέει ότι, το 15% των παπάδων που ρώτησαν, απάντησαν ότι είναι είτε αποκλειστικά είτε κυρίως ομοφυλόφιλοι. Στους δε νεότερους παπάδες, το ποσοστό ήταν 23%. Η έρευνα ήταν του 2002. Μόλις το 67% του συνόλου απάντησαν ότι είναι αποκλειστικά ετεροφυλόφιλοι.Nero έγραψε: 27 Ιαν 2020, 16:51eείσαι άνθρωπος της επιστήμης λοιπόν. Hard facts κλπ. Λυπάμαι, δεν έχωΔημοκράτης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 16:49
Δεν με ενδιαφέρουν οι υποθέσεις, οι στατιστικές ειναι στατιστικές
viewtopic.php?f=11&t=17673
- hellegennes
Σε μια κλίμακα από το 0% ως το 100% είναι ενδιαφέρον που διαλέγεις να πας με το δεύτερο ως πιο κοντινό στην πραγματικότητα. 
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
Αν διαβάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2020, 17:17 Σε μια κλίμακα από το 0% ως το 100% είναι ενδιαφέρον που διαλέγεις να πας με το δεύτερο ως πιο κοντινό στην πραγματικότητα.![]()
Ας δοκίμαζε να έμπαινε στον παράδεισο ρε τύπε, από την πίσω πόρτα. Ξέρει αυτός...Δημοκράτης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 12:21 Μετά αρχίζει η hardcore sjw παραφιλολογια
Εν ολιγης ένας gay δεν άντεξε την ανχροκρατια και πέταξε το ράσο γιατί ο χριστιανισμό λέει πως οι πουστηδες δεν πάνε στον παραδισο
Συγκλονοατοκη μ αρτηρία
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Παραμένει θρήσκος. Είναι τεταρτοκυματικός και λογοκριτικός Millennial.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
παρέθεσε ότι θες τι να φοβηθώ; Λες να έχω κάποιο θέμα με το πόσοι πούστηδες υπάρχουν;hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2020, 17:13Όχι, τα παραθέτω από αληθινές στατιστικές.Δημοκράτης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 17:07 δεν υπάρχιε πουθενά το 105, σε όλες τις χώρες οι στατιστικές γύρω στο 3% μετράνε
τα νούμερα που λες τα βγάζεις από το κεφάλι σου
Φοβάσαι;
- hellegennes
Ναι, έτσι φαίνεται. Καθησυχάζεσαι με τα μικρότερα ποσοστά που φαντάζεσαι και δείχνεις τον φόβο σου προσπαθώντας να χρησιμοποιήσεις υποτιμητικές λέξεις για να τον ξορκίσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
ρε πας καθόλου καλά; Εγώ τις έφτιαξα τις στατιστικές; Λέμε οι πούστηδες και οι λεσβίες στατιστικώς είναι περί το 3% σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης . Τώρα αν εσυ θες να βγάλεις στατιστικές από την κεφάλα σου δικό σου θέμαhellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2020, 17:25 Ναι, έτσι φαίνεται. Καθησυχάζεσαι με τα μικρότερα ποσοστά που φαντάζεσαι και δείχνεις τον φόβο σου προσπαθώντας να χρησιμοποιήσεις υποτιμητικές λέξεις για να τον ξορκίσεις.
- hellegennes
Το μυαλό σου και μια αγγλική λίρα:
In a large survey of attitudes amongst Generation Z, it has been revealed that 66 per cent of 16 to 22-year-olds say they are only attracted to the opposite sex.
https://www.independent.co.uk/life-styl ... 69876.html
In a large survey of attitudes amongst Generation Z, it has been revealed that 66 per cent of 16 to 22-year-olds say they are only attracted to the opposite sex.
https://www.independent.co.uk/life-styl ... 69876.html
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δημοκράτης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 11:55 Φαίνεται πολύ σοβαρή προσωπικότητα χρήζει αξία άπλετης προσοχής
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra