Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
για ποιο λογο?
ειπα να ριξω με μπεβατρον ?
ειπα για κλαστερ μπομπιγκ στην ηλεια ? ξερεις τα κλασσικα αστειακια ποου κανεις εσυ ,
γιατι να φαω εγω ενα μην επειδη ειναι κομπλεξα?
Το ίδιο είναι ρε ένα μη υπαρκτό όπλο και η μη αληθινή δυνατότητα βομβαρδισμού με το να βρίζεις τον κόσμο;
Ναι το ίδιο είναι.
Εκτός αν μου αποδείξεις οτι άμα πεις κάποιον ξεκωλιαρη σκατομαλάκα αυτομάτως υλοποιείται μια ψωλή που του σκάβει με λύσσα το παχύ έντερο ενώ ο ίδιος αυτοϊκανοποιειται μανιασμένα με σκατωμένη χούφτα.
Alien666 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:35
21 επιπλέον τα κρούσματα από το πουλμαν των θρήσκων μπούμερς. Αυτοί είχαν εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα και ήρθαν σε επαφή με πολύ κόσμο.
Ηδη παντως οι Ιταλοί έχουν περισσότερους νεκρούς σήμερα από ότι οι Κινέζοι. Και έχουν πολλά κρούσματα στην εντατική. Στο τέλος δεν υπάρχει περίπτωση θα ξεπεράσουν αναλογικά σε νεκρούς τους νεκρούς της Κίνας. Και μας έλεγαν παραμύθια για τον super spreader Matia και ξύστα τα αρχίδια. Εδώ και ενάμιση μήνα αυτοί που νόμιζαν στην Ιταλία ότι είχαν γρίπη είχαν κορωνοιο.
bluerose έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:43
Για τη Θεία Κοινωνία λέμε ότι δεν κολλάει
Ίσως επειδή είναι αλκοόλ...για σκέψου το...
Είναι και μετουσιώνεται σε Σώμα και Αίμα Χριστού
Οποίοι είναι έτοιμοι πνευματικά δέχονται τη Χάρη κι οποίοι δεν είναι ή νομίζουν ότι είναι,δεν καταλαβαίνουν τίποτα
Στο άλλο άκρο αυτοί που προσβάλλουν τη Κοινωνία, είναι αμαρτία και μάλιστα στα Θεία,στο μυστήριο αυτό
Arisvilla έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:45
Ηδη παντως οι Ιταλοί έχουν περισσότερους νεκρούς σήμερα από ότι οι Κινέζοι. Και έχουν πολλά κρούσματα στην εντατική. Στο τέλος δεν υπάρχει περίπτωση θα ξεπεράσουν αναλογικά σε νεκρούς τους νεκρούς της Κίνας. Και μας έλεγαν παραμύθια για τον super spreader Matia και ξύστα τα αρχίδια. Εδώ και ενάμιση μήνα αυτοί που νόμιζαν στην Ιταλία ότι είχαν γρίπη είχαν κορωνοιο.
Εγώ σου λέω όχι μόνο στην Ιταλία, και στην Ελλάδα και αλλού συμβαίνει αυτό και ίσως από πολύ νωρίτερα
Πόσους θανάτους είχαμε φέτος από περιστατικά καταγεγραμμένα και μη ως πνευμονία ή λοιμώξεις κτλ? Πολλά. Παγκοσμίως.
Μήπως πολλά από αυτά ήταν τελικά κορωνοιός?
Εγώ σου λέω όχι μόνο στην Ιταλία, και στην Ελλάδα και αλλού συμβαίνει αυτό και ίσως από πολύ νωρίτερα
Πόσους θανάτους είχαμε φέτος από περιστατικά καταγεγραμμένα και μη ως πνευμονία ή λοιμώξεις κτλ? Πολλά. Παγκοσμίως.
Νομίζω σε εμάς μέχρι στιγμής δεν είχαμε πολλά περιστατικά πνευμονίας. Νομίζω 70 θάνατοι μέχρι στιγμής από την εποχική γρίπη.
Νομίζω σε εμάς μέχρι στιγμής δεν είχαμε πολλά περιστατικά πνευμονίας. Νομίζω 70 θάνατοι μέχρι στιγμής από την εποχική γρίπη.
να σου ξαναθεσω το θεμα 70 θανατοι,70 ειναι αυτοι που ηταν σε μεθ και ηταν με την βουλα αρρωστοι απο την γριππη ,οσοι πεθαινουν αριστερα δεξια απο επιπλοκες της γριππης χωρις να εχει γινει εργαστηριακη ταυτοποιηση δεν θεωρουνται θυματα της γριππης.