Eυχαριστο διαλλειμα απο το paokmania
Eχουν πεσει οι μασκες μολογανε και μονοι τους
από ron-swanson » Τετ 04 Μαρ 2020, 15:53
Κοίτα γενικά υπάρχει και η εξής απάντηση. Ο Ιβάν έχει καμιά δέκα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Ρωσία και δεν είναι περίεργο να ήθελε και ένα ακόμα. Πόσο μάλλον όταν είναι από τα καλύτερα στην περιοχή. Ε για να μην γίνει ντόρος έβαλε έναν ανιψιό του να το αγοράσει. Αυτό δυστυχώς στην Ελλάδα δεν λέγεται. Ειδικά οταν ο αντίπαλος σου ελέγχει το 80% των ΜΜΕ.
Επιρροή γιατί να ασκήσει στην Ξάνθη; Σιγά το μέγεθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είχε επιρροή στον βαζελο ή τον ΟΦΗ, σε μια πιο δυνατή ομάδα που μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς, όπως έχει κάνει ο Βαγγέλας με τον Καρυ, να το καταλάβω. Και αν ασκεί επιρροή γιατί δεν την άσκησε προχθές να πάρουμε το διπλό να μην μείνουμε πισω;
Προφανώς στον παραπάνω συλλογισμό έχω πάει στο ένα άκρο. Αλλά οκ να πηγαίνουμε και στο άλλο ότι ντε και καλά πήρε το μεγαθήριο την Ξάνθη για να πάρει πρωτάθλημα είναι καπως αστείο.
από giapas » Τετ 04 Μαρ 2020, 16:09
Ma εγώ δε λέω αν έκανε σωστά η λάθος. Ούτε έχω αμφιβολίες για τους υποκινητές αυτής της κατάστασης που μας κατηγορούν. Προσπαθώ να το κάνω όσο απλό μπορώ. Ο ανιψιός αποφάσισε αυτοβούλως να πάρει το σαλέ; Σορυ αδερφέ θα δεχτώ με χαρά το ναι-οχι-δεν απαντώ γιατί θεωρώ ηλίθια την ερώτηση. Please όμως μη μου πεις πάλι για εθνάρχη, τα βλέπω και τα ζω αυτά που λες. Δεν ειμαι ηλίθιος ούτε καραπαπας
από gika » Τετ 04 Μαρ 2020, 16:33
Rain, νομίζω δεν κατάλαβες το πνεύμα της συζήτησης. Κανείς δεν είπε ότι όλο αυτό το θέμα δεν είναι στημμένο, ή ότι δεν μεγαλοποιείται από τα ΜΜΕ άμεσης ή έμμεσης επηροής Μαρινάκη.
Το δικό μου point προσωπικά δεν είναι αν έκανε καλά ο Ιβάν που αγόρασε το σαλέ γιατί ήθελε να ελέγξει την ΠΑΕ Ξάνθη ή γιατί πίστεψε ότι είναι μια ωραία ξενοδοχειακή μονάδα. Δεν θα μπω σε ηθικά διλήμματα σε ένα τέτοιο σάπιο περιβάλλον. Αντιθέτως, αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι αν είσαι γυμνός ανάμεσα σε 10 μαύρους ψωλαράδες, το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις είναι να σκύψεις.
Δεν μπορεί ολόκληρος Ιβάν Σαββίδης, να γνωρίζει ότι όλοι τον περιμένουν στη γωνία, και να πηγαίνει να κάνει δουλειές με τον Συγγελίδη ενώ συνδέεται με γαύρο, να μοιράζει εκατομμύρια στους ιδιοκτήτες άλλης ομάδας, να έχει στο ΔΣ εταιρίας ανηψιού του άνθρωπο που είναι και στο ΔΣ της Ξάνθης κοκ. Ακόμα και όλα αυτά αν είναι 100% νομικά σωστά, όταν έχεις απέναντι σου ένα ολόκληρο κράτος, από την κυβέρνηση ως τα κανάλια, δεν κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε δαγκώσουν.
Η μαλακία του ήταν ότι φέρθηκε αφελώς. Ξανά. Πρώτα ήταν ο Αλαφούζος, μετά ήταν ο Μελισσανίδης, μετά ο Συγγελίδης και η λίστα μεγαλώνει. Δεν μπορεί να έχει φτάσει εκεί που είναι και να μη μπορεί να φυλλάξει τον κώλο του απέναντι σε τέτοιες πουστιές.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=4875