Και εγώ έχω ακούσει ιστορίες και οι περισσότεροι μου έχουν πει ότι θα προτιμούσαν να μην έπεφτε ο σοσιαλισμός. Τι θα κάνουμε τώρα διαγωνισμό προσωπικών ιστοριών που έχουμε ακούσει από ανθρώπους που έμειναν στην ΕΣΣΔ;TOR έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:53Namrail έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:39Δεν αναπαράγω κανένα ψέμα και δεν με ενδιαφέρει η προπαγάνδα σου εναντίων της σοβιετικής Ένωσης. Η ΕΣΣΔ ήταν το πιο λαμπρό κράτος που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα και δεν πρόκειται να κάτσω να απολογηθω για το τι πάθανε αυτοί που το υπονόμευσαν. Έπαθαν ακριβώς ότι τους άξιζε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις. Έχω συγγενείς/προγόνους που παγιδεύτηκαν για δεκαετίες πίσω από το Παραπέτασμα και έχω ακούσει ιστορίες που ο νους σου δε φαντάζεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Οι δικοί σου ήταν αντικαθεστωτικοί, ήθελαν να ανατρέψουν τη λαϊκή κυριαρχία, καλά τους έκαναν.TOR έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:53Namrail έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:39Δεν αναπαράγω κανένα ψέμα και δεν με ενδιαφέρει η προπαγάνδα σου εναντίων της σοβιετικής Ένωσης. Η ΕΣΣΔ ήταν το πιο λαμπρό κράτος που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα και δεν πρόκειται να κάτσω να απολογηθω για το τι πάθανε αυτοί που το υπονόμευσαν. Έπαθαν ακριβώς ότι τους άξιζε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις. Έχω συγγενείς/προγόνους που παγιδεύτηκαν για δεκαετίες πίσω από το Παραπέτασμα και έχω ακούσει ιστορίες που ο νους σου δε φαντάζεται. Δε θα επεκταθώ περισσότερο, γιατί ξέρω ότι πάλι τα δικά σου θα πεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει ένας μαγικός τρόπος να βρεθείτε εσύ και οι ομοϊδεάτες σου στην ΕΣΣΔ επί Στάλιν και να ζήσετε για λίγο σε αυτό το «λαμπρό κράτος», γιατί πραγματικά αυτό ακριβώς θα σας άξιζε.
Ένας που λατρεύει το Χίτλερ μπορείς να τον πείσεις με λογικά επιχειρήματα;
Ίδια περίπτωση είναι και αυτός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 05 Μαρ 2020, 19:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ανδρέας
Συνταξιούχοι ή ανώτερα στελέχη του Κώματος;Namrail έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:55
Και εγώ έχω ακούσει ιστορίες και οι περισσότεροι μου έχουν πει ότι θα προτιμούσαν να μην έπεφτε ο σοσιαλισμός.
Γιατί δεν αναλαμβάνει να τεκνοθετήσει τους ανήλικους το κκε;Namrail έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:53Μιλάμε για αυτούς που είναι ήδη εδώ, στις προσφυγικές δομές, αν δε το έχεις καταλάβει.
Ακόμη και ως στρατηγική κίνηση θα είναι καλή, γιατί παίζει υπογεννητικότητα και στο κόμμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Α ρε σουλτάνε, τι μας κάμνεις.
Απασφάλισαν όλες οι δυνάμεις του φωτός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έτσι έλεγε και ο φίλος μου ο πρεζάκιας, το ίδιο θα έκανε ο οποιοσδήποτε, όχι, δεν είμαστε όλοι το ίδιο, δεν υπάρχει καμμία σύγκριση, ίσα ίσα, στην ανθρώπινη ιστορία πάρα πολύ λίγες φορές εμφανίστηκαν τόσο αδίστακτα ολοκληρωτικά καθεστώτα όπως αυτό που τόσο θαυμάζεις.Namrail έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:50sys3x έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:45
αυτό είναι ο ορισμός του ρατσιστικού παραληρήματος, η κατηγοριοποίηση σε ράτσες για να διώξεις, σφάξεις κτλ ΔΕΝ είναι ταξική, μπετόστοκε ρατσίσταρε φασίστα, ότι και να λες.
Υπήρχε εμφύλιος λέμε. Η παλιά τάξη που έχασε την εξουσία προχωρούσε συνεχώς σε νέους εμφυλίους γύρους. Αυτη είχε το κίνητρο να επιτεθεί διότι είχε χάσει τα προνόμια της και όχι η σοβιετική εξουσία που είχε γίνει καθεστώς.
Ο πρώτος εμφύλιος μάλιστα ήταν αμεσως μετά την επικράτηση της οκτωβριανής επανάστασης. Τότε που η αντίδραση με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε αιματοχυσία με τη συνδρομή πολλών ξένων χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Αυτό συνεχίστηκε αμείωτα με μόνο ορισμένες περιόδους ανάπαυσης και ανασυγκρότησης. Τι να κάνουμε τώρα κάποιοι ήθελαν να ρίξουν με τη βία την σοβιετική εξουσία. Η Αρχή απάντησε με μόνο γνώμονα την επιβίωση της.
Το ίδιο θα έκανε ο οποιοσδήποτε.
υπάρχουν πολύ πιο διαλλακτικοί γιαχωβάδες στον πραγματικό κόσμο από εσένα, γιαχωβά του Περισσού, δεν έχεις απολύτως καμμία κριτική ικανότητα ανάλυσης, είσαι τόσο μπάηαστ όσο μπορεί να είναι κάποιος και όσο και να κρατάς χαμηλά τους τόνους από πλευράς σου αυτό δεν αλλάζει, εγώ από την άλλη δεν έχω καμμία ανοχή σε κανένα ΦΑΣΙΣΤΑ όπως και του λόγου σου, εξ ου και οι χαρακτηρισμοί οι οποίοι σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να ληφθούν ως προσβλητικοί αλλά ακριβέστατοι, τον ρατσιστή ρατσιστή, τον φασίστα φασίστα και τον ιδεολογικά κολλημένο γιαχωβά, έτσι για να μιλάμε καθαρά και ξάστερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γιατί αν είναι να αφήνουμε σε πρωτοβουλίες ιδιωτών τόσο σοβαρά ζητήματα, τότε τι το θέλουμε το.οργανωμενο κράτος;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:58Γιατί δεν αναλαμβάνει να τεκνοθετήσει τους ανήλικους το κκε;
Ακόμη και ως στρατηγική κίνηση θα είναι καλή, γιατί παίζει υπογεννητικότητα και στο κόμμα.
-
Ανδρέας
Που τους βρίσκετε;
Εγώ όσους εργάτες από πρώην Φασιστικά Κομμουνιστικά καθεστώτα βρίσκω χαίρονται που ήρθαν σε καπιταλιστική χώρα και τρώνε κρέας 2 φορές τη βδομάδα!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Αν ξαναχρησιμοποιήσεις πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, θα κάνω καταγγελία.Namrail έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:02Γιατί αν είναι να αφήνουμε σε πρωτοβουλίες ιδιωτών τόσο σοβαρά ζητήματα, τότε τι το θέλουμε το.οργανωμενο κράτος;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:58Γιατί δεν αναλαμβάνει να τεκνοθετήσει τους ανήλικους το κκε;Namrail έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:53
Μιλάμε για αυτούς που είναι ήδη εδώ, στις προσφυγικές δομές, αν δε το έχεις καταλάβει.
Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Οπότε, για μένα τουλάχιστον δεν τίθεται καν το ερώτημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ούτε και γω, το διόρθωσες, στω ρε.
τώρα κόλλησε αυτή...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση