Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:07
Ήρθε ένας στο γραφείο που γύρισε από Πορτογαλία, σας έλεγξαν του λέω, πουθενά λέει ούτε εδώ ούτε Πορτογαλία. Άντε και καλά μας σαράντα.
Αν εσύ εύχεσαι καλά σαράντα για έναν, το τι πρέπει να ευχηθείτε στους νησιώτες και κατοίκους του Έβρου που βρίζετε, το έχετε σκεφτεί;
Έτσι από περιέργεια.
Και αυτό δεν είναι αστειάκι αλλά πολύ σοβαρό ερώτημα.
Έκφραση ειναι για την αμέλεια και ως ετσι το λέει...Άντε την πήρατε μονότερμα.
Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:30
Δε σε καταλαβαίνω. Εγώ στήριξα την ακύρωση των καρναβαλιών κ τα αυστηρά μέτρα. Παρόλο που λέω ότι το φαινόμενο είναι αντίστοιχο της γρίπης
Ιος που έχει στην καλύτερη ποσοστό θνησιμότητας δεκαπλάσιο από τη γρίπη και μεταδίδεται εξίσου εύκολα (μπορεί και περισσότερο) και δεν υπάρχει και εμβόλιο δυνητικά είναι 30 φορές και βάλε πιο επικίνδυνος από τη γρίπη.
Τα τελευταία στοιχεία από την Κίνα δείχνουν θνησιμότητα 1.4%
Οι θάνατοι από Κίνα δείχνουν πάντως 3,8%. Κι ακόμη και 1,4% θνησιμότητα είναι μεγάλη. 0,1% είναι στην Ελλάδα η θνησιμότητα της γρίπης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ιος που έχει στην καλύτερη ποσοστό θνησιμότητας δεκαπλάσιο από τη γρίπη και μεταδίδεται εξίσου εύκολα (μπορεί και περισσότερο) και δεν υπάρχει και εμβόλιο δυνητικά είναι 30 φορές και βάλε πιο επικίνδυνος από τη γρίπη.
Οι θάνατοι από Κίνα δείχνουν πάντως 3,8%. Κι ακόμη και 1,4% θνησιμότητα είναι μεγάλη. 0,1% είναι στην Ελλάδα η θνησιμότητα της γρίπης.
Αυτό που έβαλα ως παραπομπή είναι στοιχεία από Κίνα.
Μα αυτό ακριβώς φοβούνται. Την αύξηση των θανατηφόρων κρουσμάτων λόγω ραγδαίας εξάπλωσης. Και η ευκολία μετάδοσης αυξάνει το ποσοστό θανάτων ανεξαρτήτως των ήπιων συμπτωμάτων που θα υπάρξει στην πλειοψηφία των νοσούντων. Σ' αυτήν τη φάση καμμία ιατρική υποδομή χώρας, μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάτι τέτοιο.
Συν ότι η συνήθεια να γλείφεις το δάχτυλό σου για να γυρίσεις σελίδα είναι αηδιαστική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2020, 17:16
Αυτό που έβαλα ως παραπομπή είναι στοιχεία από Κίνα.
Άσε τις έρευνες και προς το παρόν μείνε στα διαθέσιμα στοιχεία. Τα διαθέσιμα στοιχεία κάνουν λόγο για 3013 θανάτους σε 80430 καταγεγραμμένες περιπτώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
για ποιο λογο?
ειπα να ριξω με μπεβατρον ?
ειπα για κλαστερ μπομπιγκ στην ηλεια ? ξερεις τα κλασσικα αστειακια ποου κανεις εσυ ,
γιατι να φαω εγω ενα μην επειδη ειναι κομπλεξα?