Πάρα πολύ. Για αυτό πληρώνω τη φύλαξη συνόρων.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:17
Εντάξει, λέω ανοησίες. Όλα είναι θέμα απωθησης των μεταναστών στους φράχτες, θα έρχονται, εμείς θα τους σπρώχνουμε πισω, θα έρχονται από τη θάλασσα εμείς θα τους σπρώχνουμε πάλι πίσω και η ζωή μας και ζωή τους θα κυλάει έτσι ώσπου να το πάρουν απόφαση να γυρίσουν στη Τουρκία. Εντάξει τώρα ικανοποιημένος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Ordem e Progresso.
Ποια υπόνοια; καθαρά στο είπα. Η ψηφος σου συντάσσεται με την ιδεολογία σου. Όλα δεξιά.Nero έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:17
Οκ, παιξ'το τρέλα. Την υπόνοια για την ιδεολογία μου ακόμα δεν την ξεκαθάρισες πάντως και με τρώει το ερώτημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Μαρ 2020, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπεροχα συμφωνήσαμε.Cavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:20Πάρα πολύ. Για αυτό πληρώνω τη φύλαξη συνόρων.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:17
Εντάξει, λέω ανοησίες. Όλα είναι θέμα απωθησης των μεταναστών στους φράχτες, θα έρχονται, εμείς θα τους σπρώχνουμε πισω, θα έρχονται από τη θάλασσα εμείς θα τους σπρώχνουμε πάλι πίσω και η ζωή μας και ζωή τους θα κυλάει έτσι ώσπου να το πάρουν απόφαση να γυρίσουν στη Τουρκία. Εντάξει τώρα ικανοποιημένος;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ σε διαψεύδω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ρε Νάιδα, άντε στρίβε από δω που πουλάς και εξυπνακισμό (ηλίθιο) όταν η χώρα σου είναι στην φωτιά. Άει σιχτίρ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Golden Age
Όλα αυτά τα κάναμε το 2015. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουμε με τους "πρόσφυγες". Αυτά (όπως και τα λεφτά που υπόσχεται (ενδεχομένως στ' αλήθεια) η Γερμανία) είναι τερτίπια για ν' ανοίξουμε τα σύνορα και να έλθουν εδώ μιλιούνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Μαρ 2020, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά μην μου επιτίθεσαι. Θεωρώ την χώρα μου αρκετά αρκετά δυνατη και ψύχραιμη να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο πανικός και ο φόβος δεν συμβάλει. Εξάλλου εκεί ποντάρει και ο Έρντο.Σουβλίτσα έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:23 Ρε Νάιδα, άντε στρίβε από δω που πουλάς και εξυπνακισμό (ηλίθιο) όταν η χώρα σου είναι στην φωτιά. Άει σιχτίρ
Ηρεμήστε μη σας πάρει ο διάολος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
΄΄
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Noor1 την 05 Μαρ 2020, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενώ η ιδεολογία "όλα αριστερά", λέει πως αν θέλει όλη η Ασία να μπει στην Ελλάδα, πρέπει να τους δεχτούμε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:20Υπεροχα συμφωνήσαμε.Cavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:20Πάρα πολύ. Για αυτό πληρώνω τη φύλαξη συνόρων.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:17
εισαι μια οαση διασκεδασης σε ενα περιπλοκο κοσμο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Golden Age
Όσο δυνατός και ψύχραιμος να είσαι, εαν κάνεις bungee jumping με κλωστή, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με το να είσαι το αντίθετο.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:26Καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά μην μου επιτίθεσαι. Θεωρώ την χώρα μου αρκετά αρκετά δυνατη και ψύχραιμη να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο πανικός και ο φόβος δεν συμβάλει. Εξάλλου εκεί ποντάρει και ο Έρντο.Σουβλίτσα έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:23 Ρε Νάιδα, άντε στρίβε από δω που πουλάς και εξυπνακισμό (ηλίθιο) όταν η χώρα σου είναι στην φωτιά. Άει σιχτίρ
Ηρεμήστε μη σας πάρει ο διάολος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Μαρ 2020, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Αυτό που λέει ο Αντώναρος ως πληροφορία και το βλέπει σαν "δελεαστική πρόταση", ήταν πρότασή μας και επίσημη πολιτική μας το 2015. Δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα.Noor1 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:27Ποιό 2015 ρε βλάκα; Έλεος.Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:25Όλα αυτά τα κάναμε το 2015. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουμε με τους "πρόσφυγες".
Όχι.vagabondo έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:27Ενώ η ιδεολογία "όλα αριστερά", λέει πως αν θέλει όλη η Ασία να μπει στην Ελλάδα, πρέπει να τους δεχτούμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εδώ αποκαλύπτει τις φάπες που έφαγε. Καμιά δελεαστική πρόταση.Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:30Αυτό που λέει ο Αντώναρος ως πληροφορία και το βλέπει σαν "δελεαστική πρόταση", ήταν πρότασή μας και επίσημη πολιτική μας το 2015. Δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα.Noor1 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:27Ποιό 2015 ρε βλάκα; Έλεος.Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:25
Όλα αυτά τα κάναμε το 2015. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουμε με τους "πρόσφυγες".
Ρε την πέσατε στη ναιδα επειδή είναι ρομαντική; Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.
Πάντως απ' ότι φαίνεται το επεισόδιο προετοιμάζεται, μετά και τους 1000 ειδικοδυναμιτες που έστειλε ο σουλτάνος στα σύνορα.
Πάντως απ' ότι φαίνεται το επεισόδιο προετοιμάζεται, μετά και τους 1000 ειδικοδυναμιτες που έστειλε ο σουλτάνος στα σύνορα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση