Τα συριζομποτάκια και οι halilέγγυοι ισλαμοτουρκολάγνοι!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς ΕΧΕΙ ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά, δατς δε χολ φάκινγκ πόηντ.dna replication έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:12αν είναι έτσι, υπάρχει προβλημα...sys3x έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:04 Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουνε μείνει δυό τρεις αθρωπισταί-άθρωποι, η ναδάη ο αχάριστος η νάμρέηλ και ο μπλάκπέην, όλοι οι άλλοι είμαστε ζώα-φασίστες, κατά τα άλλα όλα καλά ρε.
σταματήστε να επιτίθεστε σε όσους διαφωνούν, δεν είναι πλειοψηφική άποψη,
η κυβέρνηση του Κούλη ορμπανοποιήθηκε απο τις εξελίξεις, σύρθηκε από την κοινωνία όλη,
και η όποια αντίδραση στην είσοδο μεταναστών και προσφύγων πρέπει να έχει ΚΑΙ ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά
Εδώ μιλάμε για κάτι λίγο διαφορετικό όμως νομίζω φίλε μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
πολύ λίγοι διψάνε για αίμα.Υδράργυρος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:25Σωστο αλλα ο οχλος διψαει για αιμα και η κυβερνηση υπερθεματιζειdna replication έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:12αν είναι έτσι, υπάρχει προβλημα...sys3x έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:04 Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουνε μείνει δυό τρεις αθρωπισταί-άθρωποι, η ναδάη ο αχάριστος η νάμρέηλ και ο μπλάκπέην, όλοι οι άλλοι είμαστε ζώα-φασίστες, κατά τα άλλα όλα καλά ρε.
σταματήστε να επιτίθεστε σε όσους διαφωνούν, δεν είναι πλειοψηφική άποψη,
η κυβέρνηση του Κούλη ορμπανοποιήθηκε απο τις εξελίξεις, σύρθηκε από την κοινωνία όλη,
και η όποια αντίδραση στην είσοδο μεταναστών και προσφύγων πρέπει να έχει ΚΑΙ ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά
Αλλά σχεδόν το σύνολο επικροτεί να μην περάσει ούτε κουνούπι.
Ανθρωπιστική αντιμετώπιση δε σημαίνει φιλικό πατ πατ στην πλάτη και σου κάνουμε όλα τα χατήρια. Ανθρωπιστική αντιμετώπιση σημαίνει θα αμυνθούμε με την απολύτως αναγκαία βία, αν παρ' όλα αυτά περάσεις και σε τσακώσουμε θα σε πιάσουμε και θα έχεις μια πολιτισμένη δίκη, κανείς δε θα σε βασανίζει στη φυλακή, θα έχει φαγητό, γιατρό κλπ.
-
Ανδρέας
22χρονος δεν είναι "ασυνόδευτο" ανήλικο, ούτε ανήκει στα γυναικόπαιδα.
Ήταν στρατεύσιμος που προσπάθησε να εισβάλει σε ξένη χώρα!
Καλά του έκαναν οι Τούρκοι και τον σκότωσαν!
Δεν θα οδηγήσουν κάτι τέτοιοι σε πολεμικό επεισόδια 2 σύμμαχες χώρες!
Λοιπόν, επειδή δεν θέλω να χάνω χρόνο με ρακομελισμούς: Αν πυροβολήσουν, θα γίνει της Πόπης. Ακόμα δεν κάνανε χρήση όπλων. Μιλάμε για την πιο πολιτισμένη απώθηση εισβολέων στην Ιστορία του Κόσμου. Μοιραία, αν συνεχιστεί αυτό, θα γίνει και ρήση πυρός, και δυστυχώς δεν θα φταίμε εμείς. Εσύ, τι θες τώρα; Είπαμε, δεν γίνεται να μπούνε. Και επίσης δεν τους παίρνει κανείς άλλος.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:22Βρε αγάπη μου όμορφη, αυτό πες είναι προπαγάνδα. Είπες όμως ότι σε οποιοδηποτε κράτος να πάνε να μπουν όπως σε εμάς τώρα, είναι λογικό να πυροβολούν. Σωστά;
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:38Λοιπόν, επειδή δεν θέλω να χάνω χρόνο με ρακομελισμούς: Αν πυροβολήσουν, θα γίνει της Πόπης. Ακόμα δεν κάνανε χρήση όπλων. Μιλάμε για την πιο πολιτισμένη απώθηση εισβολέων στην Ιστορία του Κόσμου. Μοιραία, αν συνεχιστεί αυτό, θα γίνει και ρήση πυρός, και δυστυχώς δεν θα φταίμε εμείς. Εσύ, τι θες τώρα; Είπαμε, δεν γίνεται να μπούνε. Και επίσης δεν τους παίρνει κανείς άλλος.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:22Βρε αγάπη μου όμορφη, αυτό πες είναι προπαγάνδα. Είπες όμως ότι σε οποιοδηποτε κράτος να πάνε να μπουν όπως σε εμάς τώρα, είναι λογικό να πυροβολούν. Σωστά;
Είσαι υπόδειγμα υπομονής.
Σου βγάζω το καπέλο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
1. Όχλος είναι οι εισβολείς, όχι οι κάτοικοι ενός κράτους.Υδράργυρος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:25Σωστο αλλα ο οχλος διψαει για αιμα και η κυβερνηση υπερθεματιζει
2. Κανείς δεν διψά για αίμα, μιλάμε για ως τώρα την πιο ανθρωπιστική υποδοχή και αντιμετώπιση μαζικής εισβολής στην Ιστορία.
Ordem e Progresso.
-
Ανδρέας
Χαρά στο κουράγιο σου!Cavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:411. Όχλος είναι οι εισβολείς, όχι οι κάτοικοι ενός κράτους.Υδράργυρος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:25Σωστο αλλα ο οχλος διψαει για αιμα και η κυβερνηση υπερθεματιζει
2. Κανείς δεν διψά για αίμα, μιλάμε για ως τώρα την πιο ανθρωπιστική υποδοχή και αντιμετώπιση μαζικής εισβολής στην Ιστορία.
τωρα που στελνουνε 1000 στρατοχωροφυλακες να δεις τι θα γινει ... θα τους ριχνουνε οι Τουρκοι αν επιστρεφουνε πισω ...εδω να δω τα μποτακια σε ποια τρυπα θα χωθουνεΑνδρέας έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:34 22χρονος δεν είναι "ασυνόδευτο" ανήλικο, ούτε ανήκει στα γυναικόπαιδα.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μουνοδουλος ειναι μαλλον....τεν τεν έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:40Cavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:38Λοιπόν, επειδή δεν θέλω να χάνω χρόνο με ρακομελισμούς: Αν πυροβολήσουν, θα γίνει της Πόπης. Ακόμα δεν κάνανε χρήση όπλων. Μιλάμε για την πιο πολιτισμένη απώθηση εισβολέων στην Ιστορία του Κόσμου. Μοιραία, αν συνεχιστεί αυτό, θα γίνει και ρήση πυρός, και δυστυχώς δεν θα φταίμε εμείς. Εσύ, τι θες τώρα; Είπαμε, δεν γίνεται να μπούνε. Και επίσης δεν τους παίρνει κανείς άλλος.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:22Βρε αγάπη μου όμορφη, αυτό πες είναι προπαγάνδα. Είπες όμως ότι σε οποιοδηποτε κράτος να πάνε να μπουν όπως σε εμάς τώρα, είναι λογικό να πυροβολούν. Σωστά;
Είσαι υπόδειγμα υπομονής.
Σου βγάζω το καπέλο
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Είναι τιμή μου που έχουμε κάτσει στο ίδιο τραπέζι καραμπαμπα!Cavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:411. Όχλος είναι οι εισβολείς, όχι οι κάτοικοι ενός κράτους.Υδράργυρος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:25Σωστο αλλα ο οχλος διψαει για αιμα και η κυβερνηση υπερθεματιζει
Που κολλάνε οι κλειστες δομές; Γιατί τις αναφέρεις; Τεσπα την απάντηση μου την έδωσα, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:16
Οχι ρωτησα ΕΣΥ τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει και η απαντηση σου για να εχει οποιοδηποτε βαρος θα πρεπει να λαμβανει υποψην τους διαθεσιμους πορους. Απ οτι καταλαβαινω λοιπον δεν θελεις κλειστους καταυλισμους, τι ακριβως προτεινεις? Μεχρι στιγμης προτεινες αργομισθιες.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι ειδικότητες όπως σύνοδοι ασυνοδευτων ανηλίκων είναι αργομισθίες, είναι δικό σου πρόβλημα. Εγώ ξέρω τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, εζησα την καθημερινότητα τους στον καταυλισμό των Θερμοπυλών.
Εσύ έχεις καμία επαφή, ή αποκαλεις κάποιες υπηρεσίες αργομισθίες απλά επειδή φαντάζεσαι ότι είναι τέτοιες;
Ούτε για την αστυνομία έχω να δώσω διαφορετική απάντηση. Παρουσιάζεις την ΕΛΑΣ σαν εντελώς κατεστραμμένη χωρίς καμία δυνατότητα παρέμβασης. Λες και πρόκειται για την αστυνομία της Παπούα Νέα Γουινέα ξέρω γω που κάθε μέρα γίνονται 10 ανεπιλυτοι φόνοι.
Δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα. Εσύ υποβαθμιζεις για κάποιο λόγο τους διαθέσιμους πόρους.
Παντως παιδες καλου κακου, επειδη οι καιροι ειναι ζορικοι, οσους δεν μας πιασει η πρωτη επιστρατευση, καλο θα ειναι να στοκαρετε 9βολα, 1βολα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
nostromos έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:45τωρα που στελνουνε 1000 στρατοχωροφυλακες να δεις τι θα γινει ... θα τους ριχνουνε οι Τουρκοι αν επιστρεφουνε πισω ...εδω να δω τα μποτακια σε ποια τρυπα θα χωθουνεΑνδρέας έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:34 22χρονος δεν είναι "ασυνόδευτο" ανήλικο, ούτε ανήκει στα γυναικόπαιδα.
Nope. Οι Τούρκοι μέρα την αποτυχία να εισβάλουν στα σύνορα οι ορδές, πάνε στο θερμό επεισόδιο.
Θέλαν θύματα για να μπορέσουν να οξύνουν την κατάσταση και να δικαιολογήσουν τις κινήσεις τους.
Κατασκεύασαν 3 νεκρούς και με αυτή την αφορμή στέλνουν 1000 εδ της στρατοχωροφυλακης *.
Τώρα το πιόνι κουνουθηκε παμε στο επόμενο, προβλέπω πυρά στο ποτάμι.
* Η στρατοχωροφυλακη ειμαι οι πραιτοριανοί του Ερντογάν. Αυτοί ήταν οι πιστοί του στο πραξικόπημα; αυτοί ενισχύθηκαν υπερβολικά Μετά, αυτοί κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Στο 1:12 είναι η τελευταία φορά που έκανε ο ίδιος ποστ. Στο 1:20 είναι η τελευταία αναφορά αυτόπτη μάρτυρα που είναι πλέον κοντά στο φράχτη.Υδράργυρος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 13:18Στο 1.12 το σημείο του συμβάντος εντοπίζεται μέσα στην επικράτεια της Τουρκίας.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 01:02 The Killing of Muhammad al-Arab
https://vimeo.com/395567226?fbclid=IwAR ... 4NkUc3MfOo
Ξαναδές το.
Επίσης στο 03:04 αναφέρεται το όνομα του νοσοκομείου αλλά δεν το βγάζω. Όποιος το καταλαβαίνει ας βοηθήσει. Δεν είναι πάντως το όνομα του νοσοκομείου που αναφέρθηκε σε άλλο ποστ από κάποιο Τούρκο γιατρό. Εκτός αν το ίδιο νοσοκομείο έχει 2 ονόματα. Το video όπως έγραψα σε άλλη ανάρτηση είναι από επαγγελματίες (https://forensic-architecture.org) και πρέπει να έχουν ελέγξει τα στοιχεία τους. Δεν έχω βρει ακόμα στην σελίδα τους ποιος ζήτησε την ανάλυση όπως βλέπω σε άλλα video τους.
Εντύπωση εξακολουθεί να κάνει ότι δεν είδαμε πουθενά το τραύμα και σχετική έκθεση. Οψόμεθα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση