!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Αλλάζουν οι οδηγίες.
Δεν χρειάζεται να έχεις ταξιδιωτικό ιστορικό.
Όποιος με πυρετό και βήχα/δυσκολία στην ανάσα/καταρροή
Δεν πάει εργασια
Δεν βγαίνει έξω
Δεν πάει νοσοκομείο
Μιλάει με ΕΟΔΥ ή κ μένει σπίτι για 14 μέρες.
Δεν πάει εργασια
Δεν βγαίνει έξω
Δεν πάει νοσοκομείο
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
πριν από λίγο μου έδειξε μια φίλη, που ο αδερφός της δουλεύει στο ΕΚΑΒ, σε φωτό τις μάσκες που πρέπει να φορούν όταν παραλαμβάνουν με το ασθενοφόρο ασθενή με κορονοιο. ήταν αυτές του βιολογικού πολέμου.
αυτό.
αυτό.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Αυτοί κόλλησαν λόγω εκδρομής που έκαναν στο Ισραήλ,την Παλαιστίνη και στο Σινά οι οποίες είναι περιοχές που μαστίζονται από τον κορωνοιο.Δεν κόλλησαν μέσα σε εκκλησία.
Δεν εχουν εκκλησιες εκει;Teros έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:39Αυτοί κόλλησαν λόγω εκδρομής που έκαναν στο Ισραήλ,την Παλαιστίνη και στο Σινά οι οποίες είναι περιοχές που μαστίζονται από τον κορωνοιο.Δεν κόλλησαν μέσα σε εκκλησία.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
= 14ημερη άδεια σε όλους τους εργαζόμενουςΓαληνός έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:20 Αλλάζουν οι οδηγίες.
Δεν πάει εργασια
Δεν βγαίνει έξω
Δεν πάει νοσοκομείο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εεεε, εγώ που σπανίως αρρωσταίνω,είχα 3 μέρες καταρροή και ζαλάδα ,άνευ πυρετού.
Πριν με μπινελικώσετε
, να προσθέσω ότι από Νοέμβριο τελώ σε γονική άδεια ανατροφής, επομένως δεν πάω σχολείο.
Πριν με μπινελικώσετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 05 Μαρ 2020, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ο Παπαγιώργης έβγαινε και έκανε δηλώσεις και έλεγε ότι έχει δέκατα πήρε ένα ντεπονάκι και πέρασε. Και ότι αφού γύρισαν οι μισοί από το γκρουπ ειχαν συμπτώματα. Τώρα ένα πράγμα μπορεί να γίνει δυστυχώς και αυτό άμεσα. Καραντίνα στην περιοχή (lock down) Αν δεν γίνει αυτό άμεσα θα γίνει διασπορά του ιου στην Αθήνα κυρίως και θα έχουμε πολλούς νεκρούς.
ρε φιλε το καταλαβαμε οτι φταιει η θρησκεια για τον ιο ... ξεκολλα τωραArisvilla έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:56 Και ο Παπαγιώργης έβγαινε και έκανε δηλώσεις και έλεγε ότι έχει δέκατα πήρε ένα ντεπονάκι και πέρασε. Και ότι αφού γύρισαν οι μισοί από το γκρουπ ειχαν συμπτώματα. Τώρα ένα πράγμα μπορεί να γίνει δυστυχώς και αυτό άμεσα. Καραντίνα στην περιοχή (lock down) Αν δεν γίνει αυτό άμεσα θα γίνει διασπορά του ιου στην Αθήνα κυρίως και θα έχουμε πολλούς νεκρούς.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Καλά όσοι πήγαν σε αυτή την προσκυνηματική εκδρομή κολλησαν όλοι; Τι στον πεο;
Αλλά θα μου πεις, θα ήταν ώρες μαζί στα λεοφωρεια.
Εντωμεταξυ αυτά τα έλεγε με τη δημοσιογράφο να βρίσκεται σε απόσταση 50 πόντων.Arisvilla έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:56 Και ο Παπαγιώργης έβγαινε και έκανε δηλώσεις και έλεγε ότι έχει δέκατα πήρε ένα ντεπονάκι και πέρασε.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Την κάτσαμε τη βάρκα τώρα...
Να κάτι με το οποίο είναι βέβαιο ότι θα συμμορφωθει ο μέσος ελλημπάνος.Γαληνός έγραψε: 05 Μαρ 2020, 15:20 Αλλάζουν οι οδηγίες.
Δεν πάει εργασια
Δεν βγαίνει έξω
Δεν πάει νοσοκομείο
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Namrail έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:03 Καλά όσοι πήγαν σε αυτή την προσκυνηματική εκδρομή κολλησαν όλοι; Τι στον πεο;
γκρουπ πανε ναι,μαζι σε φαγητο,μαζι στην εκκλησια,στο κεντρο(Εχει και τετοια σε καποιες εκδρομες!αλλα σεμνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 05 Μαρ 2020, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και στέλνει τις αρρώστιες για να μας δοκιμάσει.
Εκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου από το πρωί και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα.
Κάθε λεπτό με ανοικτό τον Ισθμό και το Ρίο-Αντίρριο είναι εγκληματική αμέλεια.
Κάθε λεπτό με ανοικτό τον Ισθμό και το Ρίο-Αντίρριο είναι εγκληματική αμέλεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις