Μην είσαι άδικος, έχουν εξελιχθεί. Πριν κάποια χρόνια θα τον έβγαζαν Ίνοσεντ Αλ Ρεφιουτζάντι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 05 Μαρ 2020, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Θεωρείς τις απόψεις μου ηλιθιες δεκτόCavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:32 Otto, δεν έχω λόγο να αποκλείσω τη Naida μόνο επειδή έχει ηλίθιες απόψεις. Μου είναι πολύ αγαπητή.
Otto αη πιες το γάλα σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μουχάμαντ αλ-Αράβ! Για πολλά γέλια!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 01:35Ετσι μπραβοLord Snow έγραψε: 05 Μαρ 2020, 01:32ελα μην κλαιςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 01:26
Δε το ακουσα απλα. Ουτε τωρα ξερω αν ειναι 100% αληθεια. Απλα το βιντεο εβαλα, ΟΚ? Εσυ εχεις τιποτα αποδειξεις οτι δεν εγινε και οτι το βιντεο λεει ψεματα? Αν ναι, για δωσε. Αντε με ολους τους μαλακες εδω μεσα που ψαχνετε αφορμη για τσακωμο, γιδια.
Περιμενω τις αποδειξεις σου...Τετοιες απαντησεις περιμενω απο σενα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δώσε πόνο.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:43Θεωρείς τις απόψεις μου ηλιθιες δεκτόCavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:32 Otto, δεν έχω λόγο να αποκλείσω τη Naida μόνο επειδή έχει ηλίθιες απόψεις. Μου είναι πολύ αγαπητή.ωστόσο θα σου πω ότι είναι η μόνη λύση για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δίνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:44Δώσε πόνο.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:43Θεωρείς τις απόψεις μου ηλιθιες δεκτόCavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:32 Otto, δεν έχω λόγο να αποκλείσω τη Naida μόνο επειδή έχει ηλίθιες απόψεις. Μου είναι πολύ αγαπητή.ωστόσο θα σου πω ότι είναι η μόνη λύση για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Otto αη πιες το γάλα σου.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΣολάρειΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:44Δώσε πόνο.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:43Θεωρείς τις απόψεις μου ηλιθιες δεκτόCavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:32 Otto, δεν έχω λόγο να αποκλείσω τη Naida μόνο επειδή έχει ηλίθιες απόψεις. Μου είναι πολύ αγαπητή.ωστόσο θα σου πω ότι είναι η μόνη λύση για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Otto αη πιες το γάλα σου.![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ΗΚ11 IntensifiesΜαυροβασίλης έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:20ήλπιζα αντιρρησίας συνείδησης ή ι-κάτι τουλάχιστονNewModelArmy έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:00μια χαρα επιασα οπλο.Τα φαινομενα απατουν,τι να κανουμε επρεπε να αντεξουμε αυτο το θεατρο του παραλογου που μας επιβαλλει το Ελ κρατος.![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Κοπέλα μου, σε οποιοδήποτε κράτος να πάνε ορδές να μπούνε, θα τους σκοτώσουν. Βasta. Ως τώρα από θαύμα δεν πέθαναν. Και η λύση που προτείνεις έχει αποριφθεί από τα άλλα κράτη, πρέπει να σκεφτείς κάτι που να ΓΙΝΕΤΑΙ. Επίσης να σε ενημερώσω πως ήδη ζεις ακήρυκτο πόλεμο από τους Τούρκους.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:43Θεωρείς τις απόψεις μου ηλιθιες δεκτόCavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:32 Otto, δεν έχω λόγο να αποκλείσω τη Naida μόνο επειδή έχει ηλίθιες απόψεις. Μου είναι πολύ αγαπητή.ωστόσο θα σου πω ότι είναι η μόνη λύση για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Ordem e Progresso.
- Nandros
Αυτό δεν θέλετε; Γιατί λοιπόν σκούζετε;Υδράργυρος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 08:43Με τον Κούλη-Μηταράκη, Γεωργιάδη κυβέρνηση θα γίνουμε προάστιο της ΙσταμπούλΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Μαρ 2020, 08:42 Ο υπουργός εσωτερικών της Τουρκίας δήλωσε 10 φορές στο cnn turk ότι οι έλληνες δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα σύνορά τους κι ότι θα φέρει 1.000.000 μετανάστες στην ανδριανούπολη.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Αν δίνεις λέει. Τους έχεις ρημάξει τους πρώην αλληλέγγυους, γενικώς και ειδικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Και κάποιοι άλλοι που θεωρείς ότι αξίζουν να τους διαβαζεις ειναι χειρότεροι...Με εξέπληξες...Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:39Δεν είναι θέμα συμπάθειας ή αντιπάθειας. Ούτε θέμα απόψεων. Αλλιώς πχ θα είχα μπλοκάρει τον Υδράργυρο.Cavaliere έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:32 Otto, δεν έχω λόγο να αποκλείσω τη Naida μόνο επειδή έχει ηλίθιες απόψεις. Μου είναι πολύ αγαπητή.
Η βλακεία όμως και η πλήρης ασχετοσύνη που έχει για σχεδόν οτιδήποτε είναι εξουθενωτικες.
Σε μια τόσο σημαντική και επικίνδυνη συγκυρία λοιπόν, το να έχεις έναν τέτοιο άτομο να περιφέρει την βλακεία του από σελίδα σε σελίδα πάει πολύ.
Για τον ίδιο λόγο έβαλα στο ignore και την αρσενική εκδοχή της που ακούει στο όνομα Εθνικοκοινωνιστης.
Παρατηρητής...
- Nandros
Κοιμήσου μωρό μου και παρήγγειλα στην Πόλη τα προικιά σου, στα Γιάννενα τα ρούχα σου και τα χρυσαφικά σου!Υδράργυρος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 08:46 Εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας
Το μέλλον του Κούλη
[img]http:// csef.ru/media/articles/8220/9971.jpg[/img]
[img]https:// www.dw.com/image/41584089_401.jpg[/img]
Τι θες να πεις πσι, ότι ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ είναι ντιπ γίδι; είναι ντιπ γίδι ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ πσι; μίλα καθαρά, ο άθρωπος είναι Α-ΘΡΩΠΙΣΤΗΣ, Α-ΘΡΩΠΙΣΤΗΣ.enterprise-psi έγραψε: 05 Μαρ 2020, 12:10 Ακόμα και μηδέν εμπειρία να έχεις απο το θέμα, καταλαβαίνεις από τις τελευταίες μόνο μέρες, οτι αν υπήρχε στα αλήθεια νεκρός, θα είχαν πεσει 20 κάμερες πάνω του 8Κ ανάλυσης, ντρον , θα είχαν δημοσιευτεί οι εξετάσεις του , τα πάντα όλα .
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στον γερμανικό Τύπο, αναδεικνύει σωστά το θέμα η Welt.Οι άλλοι ασχολούνται με τα ζουζούνια.
Ordem e Progresso.
-
Planis
http://newpost.gr/kosmos/5e60d261949b0d ... e-o-kosmos
Σόρος στους FT: Στηρίξτε την Τουρκία στη Συρία – Ο Άσαντ πιο βάρβαρος ηγέτης που είδε ο κόσμος
Έπεσαν και οι μάσκες των φιλανθρώπων...
Ο -άλλοτε λαλίστατος και λίαν ευαίσθητος περί αυτά τα ζητήματα- "πάπας" Φραγκίσκος πού είναι άραγε να παρέμβει;
Σόρος στους FT: Στηρίξτε την Τουρκία στη Συρία – Ο Άσαντ πιο βάρβαρος ηγέτης που είδε ο κόσμος
Έπεσαν και οι μάσκες των φιλανθρώπων...
Ο -άλλοτε λαλίστατος και λίαν ευαίσθητος περί αυτά τα ζητήματα- "πάπας" Φραγκίσκος πού είναι άραγε να παρέμβει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Planis την 05 Μαρ 2020, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση