!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Είναι επιτακτική ανάγκη να κλείσει ο Ισθμός και το Ρίο-Αντίρριο.
Οι στιγμές επιτάσσουν σκληρά μέτρα, όχι ημίμετρα.
-
Ανδρέας
Και τα Τέμπη...Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2020, 08:37 Είναι επιτακτική ανάγκη να κλείσει ο Ισθμός και το Ρίο-Αντίρριο.
οι θρησκευομενοι κανανε τη ζημια.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2020, 08:22 10ο κρούσμα, συγγενής του πυργιώτη. Μας γάμησαν εκεί στην Πελοπόννησο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
να συλληφθει ο χρηστης ηρακλειτος, και να του απαγγελθουν κατηγοριες για εγκληματικη αμελεια. αν εκανε σωστα τη δουλεια του δεν θα ειχαμε τωρα θεματα.
να αναλαβει την εργασια αποστειρωσης της περιοχης ο χρηστης πσι.
να αναλαβει την εργασια αποστειρωσης της περιοχης ο χρηστης πσι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- EKPLIKTIKOS
Η σωστή προβοκατόρικη ερώτηση θα ήταν να βάλει μεσα κ το γιατί. Δηλαδή να εκμαιεύσει μια απάντηση τύπου "ειναι ασφαλές επειδή κοινωνεις σωμα κ αιμα κυρίου" ξέρω γω.
https://relief.unboundmedicine.com/reli ... __COVID_19_
Μιας και είχε αναφερθεί το Diamond Princess Cruise Ship σαν in vitro τεστ, οι θάνατοι είναι 6/706 περιπτώσεις, προς το παρόν (<1%).
Από τα στατιστικά μου φαίνονται εξαιρετικά υψηλοί οι θάνατοι στην Ιταλία.
Μιας και είχε αναφερθεί το Diamond Princess Cruise Ship σαν in vitro τεστ, οι θάνατοι είναι 6/706 περιπτώσεις, προς το παρόν (<1%).
Από τα στατιστικά μου φαίνονται εξαιρετικά υψηλοί οι θάνατοι στην Ιταλία.
My Life had stood, a Loaded Gun
- hellegennes
Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την αυθεντικότητα της απάντησης. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν το δω τυπωμένο στο site του ΕΟΔΥ δεν μπορώ να του δώσω ιδιαίτερη σημασία, παρότι δεν θεωρώ απίθανο ο υπάλληλος από μόνος του να θέλησε να δώσει τέτοια απάντηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μπορει να σκεφτηκε ο υπαλληλος ασε την φυσικη επιλογη να δουλεψειhellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 13:17Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την αυθεντικότητα της απάντησης. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν το δω τυπωμένο στο site του ΕΟΔΥ δεν μπορώ να του δώσω ιδιαίτερη σημασία, παρότι δεν θεωρώ απίθανο ο υπάλληλος από μόνος του να θέλησε να δώσει τέτοια απάντηση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμενα μου έκανε εντύπωση η όλη συμπεριφορά του υπαλλήλου. Οκ, δεν εχω καλέσει ποτέ στον ΕΟΔΥ να ξέρω, αλλά δεν βγαίνει κάποιος τηλεφωνητής με καποιες βασικες οδηγίες πριν σε συνδέσει με εκπρόσωπο/υπάλληλο? Βγαίνει κατευθείαν ο υπάλληλος λέγοντας ενα "ναι", λες και παιρνεις τηλ στο φορτηγατζή της γειτονιάς σου? Ουτε εστω ενα "παρακαλώ" ή "καλησπέρα, μιλάτε με τον τάδε εκπρόσωπο του ΕΟΔΥ, παρακαλώ πείτε μου το πρόβλημά σας". Κι εγώ θελω να το ψάξω περισσότερο το όλο συμβαν, αν και δεν μου φαίνεται απιθανο. Σε αυτη τη χώρα τα 'χουμε δει ολα.hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 13:17Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την αυθεντικότητα της απάντησης. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν το δω τυπωμένο στο site του ΕΟΔΥ δεν μπορώ να του δώσω ιδιαίτερη σημασία, παρότι δεν θεωρώ απίθανο ο υπάλληλος από μόνος του να θέλησε να δώσει τέτοια απάντηση.
- hellegennes
Με δεδομένο ότι δημοσιεύτηκε σαν είδηση στο Στοκουμέντο, του Μπαγκς Μπάνι, και ότι ο τύπος είναι δημοσιογράφος -και βίγκαν, άλλο ένα πλην-, μην θεωρείτε την πιθανότητα να είναι στημένο μικρή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα τρώει ο * τους τα μασονάκια...
-
stergiosbik
Ρε μλκς τι ειπε τωρα ο αλλος γιατι δεν το ειδα καλα;
21 ΑΤΟΜΑ απο το γκρουπ βρεθηκαν θετικα και περιμενουν τ αποτελεσματα και απο τους αλλους;
21 ΑΤΟΜΑ απο το γκρουπ βρεθηκαν θετικα και περιμενουν τ αποτελεσματα και απο τους αλλους;
21 επιπλέον τα κρούσματα από το πουλμαν των θρήσκων μπούμερς. Αυτοί είχαν εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα και ήρθαν σε επαφή με πολύ κόσμο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-