!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...
Re: Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...
Εμεις οι ερωτομανεις, πως μπορουμε να βοηθησουμε?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δηλαδή όταν πηγαίνεις στον Όλυμπο δεν έχει ποτέ χιόνι;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Μαρ 2020, 07:26Κοίτα, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Τους άλλους σκέφτομαι.Ανδρέας έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:07Ποιον Απρίλη ρε; Μας δουλεύεις;
Πρωτομαγιά ανεβαίνουμε Ταΰγετο και έχει μισό μέτρο χιόνο...όχι Όλυμπο!![]()
Ε ναι. Πάντα με αθλητικά τον ανεβαίνω. 20 χλμ είναι όλο κι όλο χωρίς τρέξιμο με 25 λεπτά στο χλμ. Λίγο σκαρφάλωμα θέλει στον Μύτικα αλλά την τελευταία φορά που πήγα σκαρφάλωνε ένα 10χρονο.
Ποια διαβίωση; Δεν είμαστε ο γκρισλυ άνταμς.Μηχανικός έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:08Μάλλον δεν έχεις ιδέα από διαβίωση στο βουνό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μαρ 2020, 18:55 Για εξοπλισμό δε χρειάστηκα ποτέ τίποτα παραπάνω από αυτά:
![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Έχω ανεβεί στον Όλυμπο πολλές φορές με χιόνι αλλά ποτέ στην κορυφή. Είναι κάτι που δεν το προτείνω και φυσικά σε καμιά περίπτωση διανυκτέρευση.Μηχανικός έγραψε: 05 Μαρ 2020, 08:16Δηλαδή όταν πηγαίνεις στον Όλυμπο δεν έχει ποτέ χιόνι;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Μαρ 2020, 07:26Κοίτα, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Τους άλλους σκέφτομαι.Ανδρέας έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:07
Ποιον Απρίλη ρε; Μας δουλεύεις;
Πρωτομαγιά ανεβαίνουμε Ταΰγετο και έχει μισό μέτρο χιόνο...όχι Όλυμπο!![]()
Ε ναι. Πάντα με αθλητικά τον ανεβαίνω. 20 χλμ είναι όλο κι όλο χωρίς τρέξιμο με 25 λεπτά στο χλμ. Λίγο σκαρφάλωμα θέλει στον Μύτικα αλλά την τελευταία φορά που πήγα σκαρφάλωνε ένα 10χρονο.
Ποια διαβίωση; Δεν είμαστε ο γκρισλυ άνταμς.
Αυτό που προτείνω είναι μια ημερήσια διαδρομή που θα ξεκινάει ξημερώματα από πριόνια και θα καταλήγει εκεί. Μπαμ μπαμ πάνω κάτω. Ακόμα και κάποιος που δεν είναι αθλητικός μπορεί να τη βγάλει σε 10 ώρες. Δεν είναι τίποτα.
Υψηλό ηθικό βρε, μπορείτε ακόμη να πολεμήσετε και στα 60.
Ο Αναγνωσταράς, ο αγωνιστής του 1821 που πολέμησε με σπαθί σε πολλές μεγάλες μάχες, το 1821 ήταν 61 χρονών
Πέθανε σε ηλικία 65 χρονών πολεμώντας τα στρατεύματα του Ιμπραήμ.

Ο Αναγνωσταράς, ο αγωνιστής του 1821 που πολέμησε με σπαθί σε πολλές μεγάλες μάχες, το 1821 ήταν 61 χρονών
-
Ανδρέας
Συγχωριανός μου από την Πολιανή.Μηχανικός έγραψε: 05 Μαρ 2020, 13:43 Υψηλό ηθικό βρε, μπορείτε ακόμη να πολεμήσετε και στα 60.
Αυτός φυσικά δεν έκανε τη ζωή που κάνουμε εμείς σήμερα!
Ούτε ίντερνετ είχε!
Είσαι από την Πολιανή και πήρες γυναίκα από τα Βατερά;
Δεν πιστεύω να έχεις συγγένεια με τον Παπαφλέσσα που ήταν από την Πολιανή;
Με την ευκαιρία, οι σημερινοί Φλεσσαίοι από την Πολιανή, είναι συγγενείς του Παπαφλέσσα;
Με την ευκαιρία, οι σημερινοί Φλεσσαίοι από την Πολιανή, είναι συγγενείς του Παπαφλέσσα;
-
Ανδρέας
Κοίτα, είμαι από λίγο πιο ψηλά...από τα Πηγάδια αλλά έχω πολλούς συγγενείς σε όλα τα γύρω χωριά.Μηχανικός έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:02 Δεν πιστεύω να έχεις συγγένεια με τον Παπαφλέσσα που ήταν από την Πολιανή;![]()
Τώρα τι να σου πω..ο ίδιος ο Παπαφλέσσας δεν είχε απογόνους αλλά 25 αδέρφια ήντουσαν!
Κάποιες χιλιάδες απόγονοι θα υπάρχουν..είτε Δικαίοι είτε Φλεσσαίοι!
Τα πηγάδια του Ταϋγέτου;Ανδρέας έγραψε: 05 Μαρ 2020, 14:05 Κοίτα, είμαι από λίγο πιο ψηλά...από τα Πηγάδια αλλά έχω πολλούς συγγενείς σε όλα τα γύρω χωριά.
Τι συχωριανός σου τότε ήταν ο Αναγνωσταράς; Εμένα είναι πιο συχωριανός που είμαι από Καλαμάτα.
-
Ανδρέας
Σιγά ρε...χιλιομετρικά ίδια απόσταση έχουμε σχεδόν από την Πόλιανη!
Άσε που υψομετρικά είμαστε πιο κοντά εμείς οι Πηγαδιώτες!
Κάπου στις φωτό φαίνεται και το σπίτι μου...
https://web.archive.org/web/20120101074 ... igadia.htm
Τι βλέπουμε εδώ και που έχω ανέβει για να βγάλω την φωτογραφία;
Ποιο είναι το χωριό που φαίνεται λίγο στο μέσο περίπου της φωτογραφίας;
.
Η Πολιανή είναι το χωριό που φαίνεται λίγο στο κέντρο περίπου της φωτογραφίας, ο ασφαλτόδρομος μέσα στην κοιλάδα είναι αυτός που ανεβαίνει από Πολιανή προς Δυρράχι, και εγώ βρίσκομαι στην κορυφή της Ξεροβούνας, πού είναι ανατολικά από το Δυρράχι, στα 1500 μέτρα.
Είχα ανέβει απόγευμα και το βράδυ κοιμήθηκα εκεί πάνω.
Είχα ανέβει απόγευμα και το βράδυ κοιμήθηκα εκεί πάνω.
Μητροπέτροβας, 76 χρονών το 21.Μηχανικός έγραψε: 05 Μαρ 2020, 13:43 Υψηλό ηθικό βρε, μπορείτε ακόμη να πολεμήσετε και στα 60.
![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός