wooded glade έγραψε: 05 Μαρ 2020, 04:26Η 21st of April στην εποχή της δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αβγά. Απολύτως:Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2020, 04:02Ποτέ δεν υποστήριξαν την Τουρκία.wooded glade έγραψε: 05 Μαρ 2020, 02:52
1000% τουρκόσποροι ήταν και έβγαιναν σε όλα τα ραδιόφωνα.
Τα ιταλοαβγά μπορεί να είχαν άλλη άποψη - δεν θα το απέκλεια (πέντε-έξη-εφτά όσοι ήταν τα ιταλοαβγά).
Δεν είμαι αβγό φυσικά όταν οι παππούδες μου πολέμησαν το γκερμάνιος, στο Βέλγιο, στην Αφρική.
Βέβαια εξαρτάται και τί εννοείς εσύ με το "αβγά". "Αβγά" θεωρείς και τους Τόρις.
Ολίγον παπαντοπουλ είσαι, έστω και περιστασιακά.
Ότι άλλο συνέβαινε μπορεί να συνέβαινε επί 21st αλλά αβγισμός δεν υπήρχε. Ρώτα τους ίδιους βέβαια, εγώ δεν είχα καμία σχέση ώστε να τους πω να είστε αβγά ή να μην είστε.
Το 74 γινόταν αυτό που λέω με τα αγγλοαβγά.
Οι εργατικοί που ήταν στην κυβέρνηση έδειξαν δειλία. Διέσωσαν τον μπλακ μακ που δεν νομίζω ότι αν ήταν άλλοι δεν θα τον διέσωζαν, αλλά έδειξαν δειλία κατά τα γνωστά. Οι τόρυς έλεγαν ότι λένε και τώρα "να τα βρουν μεταξύ τους". Τα αβγά είπαν το "γιασασίν Ραούφ Ντενκτάς".
Η φωτογραφία που βάζεις δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα. Μπορώ να σου βάλω ανάλογες φωτογραφίες με...άλλους.
Στην 21η υπήρχε μέχρι και "αβγο"-πτέρυγα.
Όσον αφορά τα της Βρεττανίας, οι Βρεττανοί εθνικιστές ήδη απο τη δεκαετία του '70 έβγαζαν βίντεο με τη μαζική μετανάστευση Μουσουλμάνων στη Βρεττανία. Δεν υπήρχε περίπτωση να υποστήριζαν την Τουρκία.