ναι... δεν χρειαζεται συσταση ειδικων σωματων που απαιτουν δεκα τονους χαρτουρα και 25 συμποσια για γερους μεθυστακες. Oπως γινεται μια κοινη ασκηση με τον ιδιο τροπο μπορει να γινεται ενα rotation ναυτικων δυναμεων απο τις υπαρχουσες ενοπλες δυναμεις. Με αυτον τον τροπο το σχημα θα ειναι ευελικτο αλλα εσεις εκει θελετε σφραγιδες, χαρτοσημα, πρωτοκολα. Δεν γινεται να βγει το Πασοκ απο μεσα σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:42Ενδιαφέρουσα πρόταση.Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:31 Παντως για ακομη μια φορα φαινεται ποσο τσιγκογυφτοι ειναι οι ευρωπαιοι. Οι αμερικανοι πες τους οτι θες αλλα μετα τον ΒΠΠ εριξαν δις των φορολογουμενων τους για το δογμα hearts and minds για να ξαναστησουν στα ποδια τους τους ναζι που μεχρι χθες τους σκοτωναν. Καταλαβαιναν οτι με το μελι πιανεις πιο πολλες μυγες παρα με το ξυδι. Οι ευρωτσιφουταιοι και ειδικα τα ευεργετηθεντα εγγονια των ναζι, κοιτανε μην τους πεσει πενηνταρακι.
Αντι να πληρωνουν λυτρα στον Ερντογαν θα μπορουσαν να φτιαξουν μια πανευρωπαικη ακτοφυλακη στην οποια θα συνεισφερουν οσες χωρες εχουν ναυτικο υλικο και προσωπικο και οσες δεν εχουν χρηματα για την συντηρηση της. Κλεινεις την Ελλαδα αεροστεγως και του λες να παει να γαμηθει.
https://ec.europa.eu/commission/pressco ... nt_19_6237Today, the Council has officially adopted the Commission's proposal to reinforce the European Border and Coast Guard. The European Border and Coast Guard Agency will have a standing corps of 10,000 border guards, a stronger mandate on returns and will also be able to cooperate more closely with non-EU countries, including those beyond the EU's immediate neighbourhood. This will give the Agency the right level of ambition to respond to the challenges facing Europe in managing migration and its external borders.
...
The European Parliament and the Council will now jointly sign the final text. The text will then be published in the Official Journal of the European Union and the European Border and Coast Guard's reinforced mandate will enter into force 20 days later. The new European Border and Coast Guard standing corps will be ready for deployment from 2021, and will then gradually reach its full capacity of 10,000 border guards.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Μέχρι στιγμής, τί κάνουν οι Ευρωπαίοι, έχω χάσει επεισόδια λέμε, πείτε ρε
Επίσης, δεν έχω παρακολουθήσει γιατί βριζόσαστε αλλά με τέτοιο θέμα, αναμενόμενο
Επίσης, δεν έχω παρακολουθήσει γιατί βριζόσαστε αλλά με τέτοιο θέμα, αναμενόμενο
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έτσι γράφει στο λινκ που έφερες. Δεν το διάβασες;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:52Εγω ειπα οτι αρχιζουν και κατεβαινουν νεοναζι. Εσυ ζητησες πηγη επειδη εισαι και δυσπιστουλης. Σου εδωσα την πηγη και η απαντηση σου πια ηταν φυσικα? Να γραψεις μια μαλακια ως συνηθως. Για πες μου τωρα που μιλησα εγω για προσηλυτισμο...Nandros έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:48They want to spread racism and their ideology of "white supremacy".
Επτά (7) αυστριακές νεοναζιάρες θα προσηλυτίσουν τους κατοίκους του Έβρου!:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είμαστε στις 150 ψήφους.kameron έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:16Στο καινούργιο σίγουρα.
Στο παλαιό τα μεγαλύτερα πόλς πήγαιναν μέχρι τις 120 ψήφους σε εκλογές (βασικά 2-3 περιπτώσεις σε δεκαπέντε χρόνια). Υπήρξε όμως ένα πολ στο δημοψήφισμα που είχε μαζέψει γύρω στις 150 ψήφους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κανουν μανιωδως συνεδριασεις για το χρωμα που θα εχουν τα πιατακια του τσαγιου στο κυριως meetingΣουβλίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:56 Μέχρι στιγμής, τί κάνουν οι Ευρωπαίοι, έχω χάσει επεισόδια λέμε, πείτε ρε
Επίσης, δεν έχω παρακολουθήσει γιατί βριζόσαστε αλλά με τέτοιο θέμα, αναμενόμενο![]()
- Dwarven Blacksmith
Κάτι αυτοσχέδιο γίνεται και τώρα. Τώρα, αν εσύ βλέπεις τους θεσμούς σαν "χαρτούρα", το έλλειμα δυτικής παιδείας φταίει.Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:53ναι... δεν χρειαζεται συσταση ειδικων σωματων που απαιτουν δεκα τονους χαρτουρα και 25 συμποσια για γερους μεθυστακες. Oπως γινεται μια κοινη ασκηση με τον ιδιο τροπο μπορει να γινεται ενα rotation ναυτικων δυναμεων απο τις υπαρχουσες ενοπλες δυναμεις. Με αυτον τον τροπο το σχημα θα ειναι ευελικτο αλλα εσεις εκει θελετε σφραγιδες, χαρτοσημα, πρωτοκολα. Δεν γινεται να βγει το Πασοκ απο μεσα σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:42Ενδιαφέρουσα πρόταση.Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:31 Παντως για ακομη μια φορα φαινεται ποσο τσιγκογυφτοι ειναι οι ευρωπαιοι. Οι αμερικανοι πες τους οτι θες αλλα μετα τον ΒΠΠ εριξαν δις των φορολογουμενων τους για το δογμα hearts and minds για να ξαναστησουν στα ποδια τους τους ναζι που μεχρι χθες τους σκοτωναν. Καταλαβαιναν οτι με το μελι πιανεις πιο πολλες μυγες παρα με το ξυδι. Οι ευρωτσιφουταιοι και ειδικα τα ευεργετηθεντα εγγονια των ναζι, κοιτανε μην τους πεσει πενηνταρακι.
Αντι να πληρωνουν λυτρα στον Ερντογαν θα μπορουσαν να φτιαξουν μια πανευρωπαικη ακτοφυλακη στην οποια θα συνεισφερουν οσες χωρες εχουν ναυτικο υλικο και προσωπικο και οσες δεν εχουν χρηματα για την συντηρηση της. Κλεινεις την Ελλαδα αεροστεγως και του λες να παει να γαμηθει.
https://ec.europa.eu/commission/pressco ... nt_19_6237Today, the Council has officially adopted the Commission's proposal to reinforce the European Border and Coast Guard. The European Border and Coast Guard Agency will have a standing corps of 10,000 border guards, a stronger mandate on returns and will also be able to cooperate more closely with non-EU countries, including those beyond the EU's immediate neighbourhood. This will give the Agency the right level of ambition to respond to the challenges facing Europe in managing migration and its external borders.
...
The European Parliament and the Council will now jointly sign the final text. The text will then be published in the Official Journal of the European Union and the European Border and Coast Guard's reinforced mandate will enter into force 20 days later. The new European Border and Coast Guard standing corps will be ready for deployment from 2021, and will then gradually reach its full capacity of 10,000 border guards.
(Αλλά σίγουρα κέρδισες ένα χειροκρότημα από Οριον22, σε καλή μεριά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 05 Μαρ 2020, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Υπήρχε και ένα πολλ στο παλιό που έλεγε "τι ομάδα είστε".Gherschaagk έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:57Είμαστε στις 150 ψήφους.kameron έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:16Στο καινούργιο σίγουρα.
Στο παλαιό τα μεγαλύτερα πόλς πήγαιναν μέχρι τις 120 ψήφους σε εκλογές (βασικά 2-3 περιπτώσεις σε δεκαπέντε χρόνια). Υπήρξε όμως ένα πολ στο δημοψήφισμα που είχε μαζέψει γύρω στις 150 ψήφους.
Είχε κοντά 200 ψήφους.
Αλλά αυτό εδώ και πολλές και απίστευτη σύμπλευση για τα δεδομένα τα ελληνικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Έτοιμη την είχαν τη Δύναμη Ταχείας Επέμβασης οι ευρωγκέϊ, παραλίγο δεν πρόλαβαν.
Κάτι υπογραφές λείπανε...

Έχουν κι άλλες δουλειές να κάνουν βέβαια, μην τα θέλουμε όλα δικά μας
Κάτι υπογραφές λείπανε...

Έχουν κι άλλες δουλειές να κάνουν βέβαια, μην τα θέλουμε όλα δικά μας
- Golden Age
Οι λαοί μας στηρίζουν φουλ!Σουβλίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:56 Μέχρι στιγμής, τί κάνουν οι Ευρωπαίοι, έχω χάσει επεισόδια λέμε, πείτε ρε
Επίσης, δεν έχω παρακολουθήσει γιατί βριζόσαστε αλλά με τέτοιο θέμα, αναμενόμενο![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι. Και τα ποσοστά έχουν σταθεροποιηθεί προ πολλού.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2020, 00:00Υπήρχε και ένα πολλ στο παλιό που έλεγε "τι ομάδα είστε".Gherschaagk έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:57Είμαστε στις 150 ψήφους.kameron έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:16
Στο καινούργιο σίγουρα.
Είχε κοντά 200 ψήφους.
Αλλά αυτό εδώ και πολλές και απίστευτη σύμπλευση για τα δεδομένα τα ελληνικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Στις ειδήσεις είπανε ότι στη Λέσβο σήμερα και χθες δεν πέρασε καμιά βάρκα.
Μάλλον αρχίζει να γίνεται δουλειά και στα θαλάσσια σύνορα.
Θα πέσει κι άλλο κλάμα που τους ζαίους.
Μάλλον αρχίζει να γίνεται δουλειά και στα θαλάσσια σύνορα.
Θα πέσει κι άλλο κλάμα που τους ζαίους.
Εσυ τι λες?Nandros έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:56Έτσι γράφει στο λινκ που έφερες. Δεν το διάβασες;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:52Εγω ειπα οτι αρχιζουν και κατεβαινουν νεοναζι. Εσυ ζητησες πηγη επειδη εισαι και δυσπιστουλης. Σου εδωσα την πηγη και η απαντηση σου πια ηταν φυσικα? Να γραψεις μια μαλακια ως συνηθως. Για πες μου τωρα που μιλησα εγω για προσηλυτισμο...Nandros έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:48
They want to spread racism and their ideology of "white supremacy".
Επτά (7) αυστριακές νεοναζιάρες θα προσηλυτίσουν τους κατοίκους του Έβρου!:
![]()
Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2020, 00:01Οι λαοί μας στηρίζουν φουλ!Σουβλίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:56 Μέχρι στιγμής, τί κάνουν οι Ευρωπαίοι, έχω χάσει επεισόδια λέμε, πείτε ρε
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Tωρα δεν γινεται τιποτα εκτος απο μια Token force που βασικα καταγραφει και λειτουργει ως ρουφιανος για επαναπροωθηση στην Ελλαδα κανενος ξεμπαρκου που βρεθει σουλατσαρει στις ιλουστριες ευρωπρωτευουσες. Η συσταση ενος ευρωσυνασπισμου που θα συμβαλουν ολοι μπορει να γινει ταχιστα και με υπαρχοντα μεσα αρκει να υπαρχει θεληση. Χωριζεις τομεις, κανεις μια αναλυση πορων και ο καθενας συμβαλει υλικα ή χρηματικα. Τωρα. Οχι απο το 19 το 21 ενω εχουν προηγηθει 20 χρονια παραβιασεων. Αλλα ειπαμε... δεν ειναι τυχαιο οτι τα εκσυγχρονιστηρια εχαιραν μεγαλης εκτιμησης στους ευρωκυκλους... ταλε κουαλεDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:59Κάτι αυτοσχέδιο γίνεται και τώρα. Τώρα, αν εσύ βλέπεις τους θεσμούς σαν "χαρτούρα", το έλλειμα δυτικής παιδείας φταίει.Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:53ναι... δεν χρειαζεται συσταση ειδικων σωματων που απαιτουν δεκα τονους χαρτουρα και 25 συμποσια για γερους μεθυστακες. Oπως γινεται μια κοινη ασκηση με τον ιδιο τροπο μπορει να γινεται ενα rotation ναυτικων δυναμεων απο τις υπαρχουσες ενοπλες δυναμεις. Με αυτον τον τροπο το σχημα θα ειναι ευελικτο αλλα εσεις εκει θελετε σφραγιδες, χαρτοσημα, πρωτοκολα. Δεν γινεται να βγει το Πασοκ απο μεσα σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:42
Ενδιαφέρουσα πρόταση.
https://ec.europa.eu/commission/pressco ... nt_19_6237
(Αλλά σίγουρα κέρδισες ένα χειροκρότητα από Οριον22, σε καλή μεριά)
- Golden Age
Μια βόλτα να κάνεις στα σοσιαλ μίντια και να δεις τα σχόλια θα καταλάβεις. Τώρα όσον αφορά τις κυβερνήσεις, οι χώρες του Βίζεγκραντ μας στηρίζουν ήδη και προτίθενται να στείλουν κι ενισχύσεις.Σουβλίτσα έγραψε: 05 Μαρ 2020, 00:05Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2020, 00:01Οι λαοί μας στηρίζουν φουλ!Σουβλίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:56 Μέχρι στιγμής, τί κάνουν οι Ευρωπαίοι, έχω χάσει επεισόδια λέμε, πείτε ρε
![]()
Μέχρι και η Γερμανία που κοιτά να μας χτυπήσει κάτω απο τη ζώνη αναγκάζεται να κωλοτουμπιάσει προσπαθόντας πάντοτε να το αποφύγει και πετώντας διπλωματικά δέλεαρ του τύπου "πάρτε χρήματα και ανοίξτε τα σύνορά σας" (φυσικά αυτό δεν πρέπει να γίνει γιατί εαν ανοίξουν τα σύνορα, όλοι αυτοί θα έλθουν εδώ και το μέλλον τις χώρας θα 'ναι σαφές,ακόμη κι αν χαρίζουν στον καθένα απο αυτούς την περιουσία του Ωνάση).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Μαρ 2020, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση