!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:42
Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:31 Παντως για ακομη μια φορα φαινεται ποσο τσιγκογυφτοι ειναι οι ευρωπαιοι. Οι αμερικανοι πες τους οτι θες αλλα μετα τον ΒΠΠ εριξαν δις των φορολογουμενων τους για το δογμα hearts and minds για να ξαναστησουν στα ποδια τους τους ναζι που μεχρι χθες τους σκοτωναν. Καταλαβαιναν οτι με το μελι πιανεις πιο πολλες μυγες παρα με το ξυδι. Οι ευρωτσιφουταιοι και ειδικα τα ευεργετηθεντα εγγονια των ναζι, κοιτανε μην τους πεσει πενηνταρακι.
Αντι να πληρωνουν λυτρα στον Ερντογαν θα μπορουσαν να φτιαξουν μια πανευρωπαικη ακτοφυλακη στην οποια θα συνεισφερουν οσες χωρες εχουν ναυτικο υλικο και προσωπικο και οσες δεν εχουν χρηματα για την συντηρηση της. Κλεινεις την Ελλαδα αεροστεγως και του λες να παει να γαμηθει.
Ενδιαφέρουσα πρόταση.

https://ec.europa.eu/commission/pressco ... nt_19_6237
Today, the Council has officially adopted the Commission's proposal to reinforce the European Border and Coast Guard. The European Border and Coast Guard Agency will have a standing corps of 10,000 border guards, a stronger mandate on returns and will also be able to cooperate more closely with non-EU countries, including those beyond the EU's immediate neighbourhood. This will give the Agency the right level of ambition to respond to the challenges facing Europe in managing migration and its external borders.
...
The European Parliament and the Council will now jointly sign the final text. The text will then be published in the Official Journal of the European Union and the European Border and Coast Guard's reinforced mandate will enter into force 20 days later. The new European Border and Coast Guard standing corps will be ready for deployment from 2021, and will then gradually reach its full capacity of 10,000 border guards.
ναι... δεν χρειαζεται συσταση ειδικων σωματων που απαιτουν δεκα τονους χαρτουρα και 25 συμποσια για γερους μεθυστακες. Oπως γινεται μια κοινη ασκηση με τον ιδιο τροπο μπορει να γινεται ενα rotation ναυτικων δυναμεων απο τις υπαρχουσες ενοπλες δυναμεις. Με αυτον τον τροπο το σχημα θα ειναι ευελικτο αλλα εσεις εκει θελετε σφραγιδες, χαρτοσημα, πρωτοκολα. Δεν γινεται να βγει το Πασοκ απο μεσα σας.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Μέχρι στιγμής, τί κάνουν οι Ευρωπαίοι, έχω χάσει επεισόδια λέμε, πείτε ρε

Επίσης, δεν έχω παρακολουθήσει γιατί βριζόσαστε αλλά με τέτοιο θέμα, αναμενόμενο :P
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:52
Nandros έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:48
They want to spread racism and their ideology of "white supremacy".

Εικόνα

Επτά (7) αυστριακές νεοναζιάρες θα προσηλυτίσουν τους κατοίκους του Έβρου! :smt077:
Εγω ειπα οτι αρχιζουν και κατεβαινουν νεοναζι. Εσυ ζητησες πηγη επειδη εισαι και δυσπιστουλης. Σου εδωσα την πηγη και η απαντηση σου πια ηταν φυσικα? Να γραψεις μια μαλακια ως συνηθως. Για πες μου τωρα που μιλησα εγω για προσηλυτισμο...
Έτσι γράφει στο λινκ που έφερες. Δεν το διάβασες; :003:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

kameron έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:16
Gherschaagk έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:07
Nandros έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:06
Χτυπήσαμε κάποιο ρεκόρ;
Δεν έχω ιδέα.
Στο καινούργιο σίγουρα.
Στο παλαιό τα μεγαλύτερα πόλς πήγαιναν μέχρι τις 120 ψήφους σε εκλογές (βασικά 2-3 περιπτώσεις σε δεκαπέντε χρόνια). Υπήρξε όμως ένα πολ στο δημοψήφισμα που είχε μαζέψει γύρω στις 150 ψήφους.
Είμαστε στις 150 ψήφους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Σουβλίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:56 Μέχρι στιγμής, τί κάνουν οι Ευρωπαίοι, έχω χάσει επεισόδια λέμε, πείτε ρε

Επίσης, δεν έχω παρακολουθήσει γιατί βριζόσαστε αλλά με τέτοιο θέμα, αναμενόμενο :P
κανουν μανιωδως συνεδριασεις για το χρωμα που θα εχουν τα πιατακια του τσαγιου στο κυριως meeting
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:53
Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:31 Παντως για ακομη μια φορα φαινεται ποσο τσιγκογυφτοι ειναι οι ευρωπαιοι. Οι αμερικανοι πες τους οτι θες αλλα μετα τον ΒΠΠ εριξαν δις των φορολογουμενων τους για το δογμα hearts and minds για να ξαναστησουν στα ποδια τους τους ναζι που μεχρι χθες τους σκοτωναν. Καταλαβαιναν οτι με το μελι πιανεις πιο πολλες μυγες παρα με το ξυδι. Οι ευρωτσιφουταιοι και ειδικα τα ευεργετηθεντα εγγονια των ναζι, κοιτανε μην τους πεσει πενηνταρακι.
Αντι να πληρωνουν λυτρα στον Ερντογαν θα μπορουσαν να φτιαξουν μια πανευρωπαικη ακτοφυλακη στην οποια θα συνεισφερουν οσες χωρες εχουν ναυτικο υλικο και προσωπικο και οσες δεν εχουν χρηματα για την συντηρηση της. Κλεινεις την Ελλαδα αεροστεγως και του λες να παει να γαμηθει.
Ενδιαφέρουσα πρόταση.

Today, the Council has officially adopted the Commission's proposal to reinforce the European Border and Coast Guard. The European Border and Coast Guard Agency will have a standing corps of 10,000 border guards, a stronger mandate on returns and will also be able to cooperate more closely with non-EU countries, including those beyond the EU's immediate neighbourhood. This will give the Agency the right level of ambition to respond to the challenges facing Europe in managing migration and its external borders.
...
The European Parliament and the Council will now jointly sign the final text. The text will then be published in the Official Journal of the European Union and the European Border and Coast Guard's reinforced mandate will enter into force 20 days later. The new European Border and Coast Guard standing corps will be ready for deployment from 2021, and will then gradually reach its full capacity of 10,000 border guards.
ναι... δεν χρειαζεται συσταση ειδικων σωματων που απαιτουν δεκα τονους χαρτουρα και 25 συμποσια για γερους μεθυστακες. Oπως γινεται μια κοινη ασκηση με τον ιδιο τροπο μπορει να γινεται ενα rotation ναυτικων δυναμεων απο τις υπαρχουσες ενοπλες δυναμεις. Με αυτον τον τροπο το σχημα θα ειναι ευελικτο αλλα εσεις εκει θελετε σφραγιδες, χαρτοσημα, πρωτοκολα. Δεν γινεται να βγει το Πασοκ απο μεσα σας.
Κάτι αυτοσχέδιο γίνεται και τώρα. Τώρα, αν εσύ βλέπεις τους θεσμούς σαν "χαρτούρα", το έλλειμα δυτικής παιδείας φταίει.
(Αλλά σίγουρα κέρδισες ένα χειροκρότημα από Οριον22, σε καλή μεριά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 05 Μαρ 2020, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Gherschaagk έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:57
Gherschaagk έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:07

Δεν έχω ιδέα.
Στο καινούργιο σίγουρα.
Στο παλαιό τα μεγαλύτερα πόλς πήγαιναν μέχρι τις 120 ψήφους σε εκλογές (βασικά 2-3 περιπτώσεις σε δεκαπέντε χρόνια). Υπήρξε όμως ένα πολ στο δημοψήφισμα που είχε μαζέψει γύρω στις 150 ψήφους.
Είμαστε στις 150 ψήφους.
Υπήρχε και ένα πολλ στο παλιό που έλεγε "τι ομάδα είστε".
Είχε κοντά 200 ψήφους.

Αλλά αυτό εδώ και πολλές και απίστευτη σύμπλευση για τα δεδομένα τα ελληνικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Έτοιμη την είχαν τη Δύναμη Ταχείας Επέμβασης οι ευρωγκέϊ, παραλίγο δεν πρόλαβαν.
Κάτι υπογραφές λείπανε...

Εικόνα
Έχουν κι άλλες δουλειές να κάνουν βέβαια, μην τα θέλουμε όλα δικά μας
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Σουβλίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:56 Μέχρι στιγμής, τί κάνουν οι Ευρωπαίοι, έχω χάσει επεισόδια λέμε, πείτε ρε

Οι λαοί μας στηρίζουν φουλ!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2020, 00:00
Gherschaagk έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:57

Στο καινούργιο σίγουρα.
Είμαστε στις 150 ψήφους.
Υπήρχε και ένα πολλ στο παλιό που έλεγε "τι ομάδα είστε".
Είχε κοντά 200 ψήφους.

Αλλά αυτό εδώ και πολλές και απίστευτη σύμπλευση για τα δεδομένα τα ελληνικά.
Έτσι. Και τα ποσοστά έχουν σταθεροποιηθεί προ πολλού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Στις ειδήσεις είπανε ότι στη Λέσβο σήμερα και χθες δεν πέρασε καμιά βάρκα.
Μάλλον αρχίζει να γίνεται δουλειά και στα θαλάσσια σύνορα.

Θα πέσει κι άλλο κλάμα που τους ζαίους. :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Nandros έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:56
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:52
Nandros έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:48
They want to spread racism and their ideology of "white supremacy".

Εικόνα

Επτά (7) αυστριακές νεοναζιάρες θα προσηλυτίσουν τους κατοίκους του Έβρου! :smt077:
Εγω ειπα οτι αρχιζουν και κατεβαινουν νεοναζι. Εσυ ζητησες πηγη επειδη εισαι και δυσπιστουλης. Σου εδωσα την πηγη και η απαντηση σου πια ηταν φυσικα? Να γραψεις μια μαλακια ως συνηθως. Για πες μου τωρα που μιλησα εγω για προσηλυτισμο...
Έτσι γράφει στο λινκ που έφερες. Δεν το διάβασες; :003:
Εσυ τι λες?
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2020, 00:01

:roll:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:59
Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 23:53
Ενδιαφέρουσα πρόταση.

Κάτι αυτοσχέδιο γίνεται και τώρα. Τώρα, αν εσύ βλέπεις τους θεσμούς σαν "χαρτούρα", το έλλειμα δυτικής παιδείας φταίει.
(Αλλά σίγουρα κέρδισες ένα χειροκρότητα από Οριον22, σε καλή μεριά)
Tωρα δεν γινεται τιποτα εκτος απο μια Token force που βασικα καταγραφει και λειτουργει ως ρουφιανος για επαναπροωθηση στην Ελλαδα κανενος ξεμπαρκου που βρεθει σουλατσαρει στις ιλουστριες ευρωπρωτευουσες. Η συσταση ενος ευρωσυνασπισμου που θα συμβαλουν ολοι μπορει να γινει ταχιστα και με υπαρχοντα μεσα αρκει να υπαρχει θεληση. Χωριζεις τομεις, κανεις μια αναλυση πορων και ο καθενας συμβαλει υλικα ή χρηματικα. Τωρα. Οχι απο το 19 το 21 ενω εχουν προηγηθει 20 χρονια παραβιασεων. Αλλα ειπαμε... δεν ειναι τυχαιο οτι τα εκσυγχρονιστηρια εχαιραν μεγαλης εκτιμησης στους ευρωκυκλους... ταλε κουαλε
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Σουβλίτσα έγραψε: 05 Μαρ 2020, 00:05
Golden Age έγραψε: 05 Μαρ 2020, 00:01

:roll:
Μια βόλτα να κάνεις στα σοσιαλ μίντια και να δεις τα σχόλια θα καταλάβεις. Τώρα όσον αφορά τις κυβερνήσεις, οι χώρες του Βίζεγκραντ μας στηρίζουν ήδη και προτίθενται να στείλουν κι ενισχύσεις.

Μέχρι και η Γερμανία που κοιτά να μας χτυπήσει κάτω απο τη ζώνη αναγκάζεται να κωλοτουμπιάσει προσπαθόντας πάντοτε να το αποφύγει και πετώντας διπλωματικά δέλεαρ του τύπου "πάρτε χρήματα και ανοίξτε τα σύνορά σας" (φυσικά αυτό δεν πρέπει να γίνει γιατί εαν ανοίξουν τα σύνορα, όλοι αυτοί θα έλθουν εδώ και το μέλλον τις χώρας θα 'ναι σαφές,ακόμη κι αν χαρίζουν στον καθένα απο αυτούς την περιουσία του Ωνάση).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Μαρ 2020, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”