Δεν ξέρω με τι προσπάθησε να τα εξισώσει αλλά καμία σχέση. Τα γκούλαγκ ήταν κορυφαία επιτυχία. Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μπήκε μαλάκας και να βγήκε ίδιος μαλάκας.sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:23
Τι λες πάλι και συ βρε λάχανο, είδες τι έγραψε για τα γκούλαγκ και τι προσπάθησε να εξισώσει δικαιολογώντας μάλιστα το καθεστώς λειτουργίας τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Οπου απο την Αγγλια με τηλεκινηση δουλευαν σαν σκυλια στην Κυπρο...oldjedi έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:21![]()
Με συγχωρεις ... Οι Κυπριοι το 74 δεν μεταναστευσαν ομαδικα στην Ελλαδα ... Μηγαν , οσοι εφυγαν , στην Αγγλια ...
![]()
Eννοείς ότι θα τους προσφερθεί καλύτερη ποιότητα ζωής στον συγκεκριμένο καταυλισμό και μεγαλύτερη ασφάλεια από αυτήν που τους προσφέρεται στην εε;Northern Spirit έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:33αν εχουνε προστασια πολλοι θα γυρισουνε...Ο Ερτογαν το ζηταει αυτο εδω και χρονια..Το ελεγε και η Κλιντον: ζηνη ασφαλειας στην Βορεια Συρια και να μεταφερθουνε εκει οι Συροι προσφυγες απο τις γυρω χωρες..Αλλα οι μαο μαο της μπανανιας θελανε ουγκ-ουγκ Ασαντ..Τωρα τους φταιει ο σουλτανος, η Μερκελ, η ΕΕ.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 19:56Και πόσοι Σύριοι πιστεύεις ότι θα προτιμήσουν να μείνουν εκεί;Northern Spirit έγραψε: 04 Μαρ 2020, 19:43 Το θεμα ειναι οτι ζωνη ασφαλειας εντος της Συριας εξυπηρετει μετεγκατασταση Συρων προσφυγων εκει..
Απλώς εξασφαλίζει μια εδαφική έκταση στον Ερντογάν και προσθέτει τους Σύριους της ασφαλούςζώνης στις συνήθεις μεταναστευτικές ροές.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι Σύροι είναι στην κορφή της λίστας για άσυλο. Και έχουν χαρτιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Juno έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:24Εσύ μπορεί να τα διέσχιζες και στα τέσσερα, όμως εγώ δεν σου λέω τι θα έκανες γιατί δεν έχω κληρονομικό χάρισμα. Εσύ που έχεις δεν μας λες μερικούς αριθμούς για το ΛΟΤΤΟ;
Θα σου έβαζα βίντεο με αποκεφαλισμούς στη Σερβία, στην Οσετία, στο Αφγανιστάν για να αντιληφθείς την πραγματικότητα του πολέμου, αλλά ίσως είναι καλύτερα να φαντάζεσαι ότι εσύ προσωπικά θα πάρεις το σπαθί σου και θα φας 100 με ένα χτύπημα, Juno.
Οι ψευδαισθήσεις ίσως προσφέρουν μία σπίθα αισιοδοξίας.
ΕΡΤ1:
Κατρούγκαλος τώρα ζητάει ΒΕΤΟ στην Ευρώπη αν οι Ευρωπαίοι κρατήσουν χαλαρή στάση έναντι της Τουρκίας
Κατρούγκαλος τώρα ζητάει ΒΕΤΟ στην Ευρώπη αν οι Ευρωπαίοι κρατήσουν χαλαρή στάση έναντι της Τουρκίας
Θα παλευουν με τα σπαθια στα σουπερ μαρκετς για τα μακαρονια και τ'αλευρια. Το'χουμε δει το εργο πολλες φορες.stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:28Juno έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:24Εσύ μπορεί να τα διέσχιζες και στα τέσσερα, όμως εγώ δεν σου λέω τι θα έκανες γιατί δεν έχω κληρονομικό χάρισμα. Εσύ που έχεις δεν μας λες μερικούς αριθμούς για το ΛΟΤΤΟ;stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:15
Δεν θα τα περνούσες απλά. Πετώντας θα τα διέσχιζες.
Απλά έχεις την πολυτέλεια να βρίσκεσαι στην "άνετη" πλευρά και να φαντασιώνεσαι Μπουμπουλίνες κλπ.![]()
Θα σου έβαζα βίντεο με αποκεφαλισμούς στη Σερβία, στην Οσετία, στο Αφγανιστάν για να αντιληφθείς την πραγματικότητα του πολέμου, αλλά ίσως είναι καλύτερα να φαντάζεσαι ότι εσύ προσωπικά θα πάρεις το σπαθί σου και θα φας 100 με ένα χτύπημα, Juno.
- Dwarven Blacksmith
sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:23Τι λες πάλι και συ βρε λάχανο, είδες τι έγραψε για τα γκούλαγκ και τι προσπάθησε να εξισώσει δικαιολογώντας μάλιστα το καθεστώς λειτουργίας τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:23Μια φορά είπε να πει κάτι δικό του αντί να φλαφεριάσει άλλον, και βρήκε να την πέσει στο Ναμ.Γκιώνης έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:52 Ρε μλκα συσεξ ξεκόλλα,βρίζεις το ναμρέιλ εδώ και πόση ώρα κι αυτός αν μη τι άλλο γράφει κόσμια και δεν επιστρέφει χαρακτηρισμούς.![]()
Μ' αρέσει που υποτίθεται ότι νομίζετε ότι σας κόβει κιόλας, κουνουπίδια.
Ναι, έγραψε το αφήγημα του.
Ψυχραιμία, θυμήσου ότι είσαι ο κουλ χιουμορίστας που σπάει πλάκα με τους εύθικτους ε.
Είπα εγώ πως θα φάω 100 με ένα χτύπημα ψεύτη;stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:28Juno έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:24Εσύ μπορεί να τα διέσχιζες και στα τέσσερα, όμως εγώ δεν σου λέω τι θα έκανες γιατί δεν έχω κληρονομικό χάρισμα. Εσύ που έχεις δεν μας λες μερικούς αριθμούς για το ΛΟΤΤΟ;stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:15
Δεν θα τα περνούσες απλά. Πετώντας θα τα διέσχιζες.
Απλά έχεις την πολυτέλεια να βρίσκεσαι στην "άνετη" πλευρά και να φαντασιώνεσαι Μπουμπουλίνες κλπ.![]()
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσεις.
Τέλος πάντων εδώ μιλάμε για Αφγανούς, Πακιστανούς, Μαροκινούς κλπ, καμία σχέση με πόλεμο. Ακόμα και η Συρία είναι ασφαλής στα νότια. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν έχει τελειώσει, γίνονται κάποιες συγκρούσεις στις περιοχές των Ταλιμπάν, ε ας φύγουν από εκεί και να πάνε σε ασφαλείς περιοχές. Αυτό που μας πουλάτε πως έσκασε μία βόμβα και σκότωσε 15 άτομα, έχει ως απάντηση τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη. Έφυγε κανένας Ευρωπαίος λαθρομετανάστης;
Και να παρόλα αυτά έφευγα λαθραία σε βάρκα (να σου κάνω τη χάρη), η χώρα στην οποία θα έβγαινα θα είχε κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την παραμονή μου εκεί και αν τη δεχόταν θα έπρεπε να αποδεχθώ τους όρους τους μου άρεσε δεν μου άρεσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 04 Μαρ 2020, 22:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ποια διαφορετική άποψη ρε γιαχωβά, να την σταματήσουν πήγανε με το έτσι θέλω, φασιστικά ντε.Namrail έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:33Δε λέω κανένα ψέμα. Τα Γκουλάγκ δημιουργήθηκαν εν μέσω ταξικού εμφυλίου και επιτέλεσαν συγκεκριμένο ρόλο.sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:18
ο γιαχωβάς του Περισσού λέει νέτα σκέτα απροκάλυπτα ψέματα για τον τρόπο δράσης του σοβιετικού καθεστώτος απλά και μόνον για να δικαιολογήσει κάτι πραγματικά απάνθρωπο σε σχέση δε με τον τρόπο που χειριζόμαστε εμείς εδώ στην Ελλάδα το μεταναστευτικό, τέρμα πούστικη προπαγάνδα δηλαδή.
Τη σοβιετια δε, την έφερες στην κουβέντα εσύ και όχι εγώ, γιατί προφανώς δεν άντεξες στον πειρασμό του αντικομμουνισμού.
Τι λες ρε παιδί μου; Τολμάει το ΚΚΕ να έχει διαφορετική άποψη από μια ένωση Ελλήνων του Πόντου και να διεκδικεί αυτή η άποψη του να ακουστεί; Μουνόπανα το λιγότερο. Και λίγα λες φίλε μου δημοκράτη.sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:18 πέρυσι πρόπερσι (δε θυμάμαι ακριβώς) έγινε ένα συνέδριο στο Πέραμα (δεν θυμάμαι πάλι ακριβώς) από διάφορους Ποντιακούς συλλόγους στο οποίο συζήτησαν καθηγητές ιστορίας κτλ εκτός των άλλων για τα εγκλήματα της σοβιετικής ένωσης κατά των Ελλήνων του Πόντου, αυτά τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ πήγαν με προκλητικό τρόπο να προσπαθήσουν να το εμποδίσουν, και πάρα πολύ λίγα λέω.
Δεν σας εμπόδισε κανένας να λέτε την γνώμη σας αλλά αυτά τα πούστικα ψέματα την στιγμή που αφέθηκε τόσος κόσμος να πεθάνει από την πείνα και τις κακουχίες εγώ δεν τα δέχομαι, στα χοντρά μου αρχίδια πόσο κολλημένος είσαι με μια ιδεολογία, η φάση πάει ψέμα > φάπα.
Την συζήτηση για τον τρόπο που αντιμετώπιζε η πολυαγαπημένη σου σοβιετική ένωση την έφερε ο Otto Weininger στο τραπέζι.
Είστε πνευματικά απολιθώματα μας αποτυχημένης ιδεολογίας, πρακτικά δεν υπάρχει κανένας αντικομμουνισμός, πως θα μπορούσε να υπάρχει τέτοιο πράγμα, απέναντι σε τι; σε ένα πτώμα;
Γελάει ο κόσμος μαζί σας αδερφέ, πάρτο χαμπάρι, το μαγαζί έκλεισε, μόνο εσείς οι γιαχωβάδες έχετε μείνει, μόνοι και έρημοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κουμουτσάκος: 14 κράτη μέλη θα στηρίξουν με εξοπλισμό την Ελλάδα και κάποια προσφέρθηκαν να πάρουν ασυνόδευτους ανήλικους
Δηλαδή αρνείσαι πως υπήρξε το Ναζινο;
Κάνε και μια μήνυση στον wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Nazino_affair
Στην ανάγκη πούλα κουπόνια των 2 ευρώ στο μετρό για να μαζέψεις τα λεφτά για δικηγόρο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ξέρεις σίγουρα την διαφορά μεταξύ αφηγήματος και στεγνού ψέματος, φαίνεται, είσαι πολύ έξυπνος, κι αυτό φαίνεται.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:33sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:23Τι λες πάλι και συ βρε λάχανο, είδες τι έγραψε για τα γκούλαγκ και τι προσπάθησε να εξισώσει δικαιολογώντας μάλιστα το καθεστώς λειτουργίας τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:23
Μια φορά είπε να πει κάτι δικό του αντί να φλαφεριάσει άλλον, και βρήκε να την πέσει στο Ναμ.![]()
Μ' αρέσει που υποτίθεται ότι νομίζετε ότι σας κόβει κιόλας, κουνουπίδια.![]()
Ψυχραιμία, θυμήσου ότι είσαι ο κουλ χιουμορίστας που σπάει πλάκα με τους εύθικτους ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:41Ξέρεις σίγουρα την διαφορά μεταξύ αφηγήματος και στεγνού ψέματος, φαίνεται, είσαι πολύ έξυπνος, κι αυτό φαίνεται.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:33sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:23
Τι λες πάλι και συ βρε λάχανο, είδες τι έγραψε για τα γκούλαγκ και τι προσπάθησε να εξισώσει δικαιολογώντας μάλιστα το καθεστώς λειτουργίας τους.
Μ' αρέσει που υποτίθεται ότι νομίζετε ότι σας κόβει κιόλας, κουνουπίδια.![]()
Επανέρχεσαι σιγά-σιγά. Βαθιές ανάσες. Ήρθε κι ο φος, για δες τι χρειάζεται.
stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:22Η ομοιδεάτισσά σου λέει ότι ήταν ήδη πλούσιοι εκεί αφού λέει κυκλοφορούν με smartphones.oldjedi έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:15Οχι ...stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:07
Αν γίνονταν πόλεμος αύριο στην Ελλάδα κι εσύ ένας μετανάστης κάτοχος smartphone θα ήσουν αφού θα ήταν το μοναδικό και ίσως χρησιμότερο πολυεργαλείο που θα επιχειρούσες να σώσεις.
Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα της φτώχειας.
Είναι σα να μου λες ότι όλοι οι μετανάστες είναι εύποροι και αναζητούσαν την περιπέτεια, οπότε παράτησαν τα πλούτη τους για να πνίγονται στα φουσκωτά του Αιγαίου...
Αντι να δουλευουν σαν σκυλια στην χωρα τους και να την προοδευουν , προτιμανε το να το κωλοβαρανε στην ΕΕ και να εισπραττουν επιδοματα ...
Έχεις ποτέ σου δει πλούσιους να φεύγουν από τα πλούτη τους οικειοθελώς για να κυνηγήσουν επιδόματα αφού πρώτα τους κρατήσουν σε κλειστές φυλακές ή σε ειδικές δομές;
1) Δεν με ενδιαφερει τι λεει η "ομοϊδεατισα¨ μου ... Ασχολουμαι με οσα λεω ΕΓΩ ...
Εσυ εχεις δει πολλους ευκαταστατους να φευγουν απο την χωρα τους και να γινονται λαθρομεταναστες ;;
Η συνέπεια των επιχειρημάτων που χρησιμοποιείτε είναι επιπέδου δημοτικού ρε συ oldjedi. Τουλάχιστον, κάντε μία προσπάθεια να φτιάξετε οργανωμένο λόγο. Δεν είμαι κατά του αντιλόγου, αλλά κατά του παραλόγου σε έναν ορθολογικό διάλογο.
Με συγχωρεις , κατα την δικη μου ( οχι μας ) λογικη , τα δικα σου επιχειρηματα ειναι προνηπιακης λογικης ... Εχεις μια τελειως διεστραμμενη λογικη , που μονο ενα νηπιο θα μπορουσε να εχει .
Εισαι ενας τελειος εκπροσωπος της λογικης ( οπως τα μωρα ) οτι ΟΛΑ θα επρεπε να ειναι ομορφα και αγγελικα πλασμενα και οπως ενα μωρο αδυνατεις να δεις την ρεαλιστικη λογικη ...
Δεν φταις εσυ , προφανως , ετσι σε εμαθαν , αυτα λες ... Το οτι σου ειπαν ψεμματα για την πραγματικοτητα , τωρα δεν μπορεις να το καταλαβεις ... σου ειναι αδιανοητο ... Και γι΄αυτο λες και γραφεις , οσα λες και γραφεις ...
Λυπαμαι ...
![]()
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
- Otto Weininger
Το αφήγημα του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2020, 22:33
![]()
Πριν κάνα χρόνο είχα γράψει σε άλλο νημα εδώ το παρακάτω:
Otto Weininger έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 23:13 Επίσης οι κομουνιστές και λοιποί συμπαθούντες είναι απείρως πιο επικίνδυνοι από τους νεοναζί απολογητές. Τούτο αποδεικνύεται από την στάση αμφοτέρων στο άκουσμα των εγκλημάτων των καθεστώτων που λατρεύουν.
Οι νεοναζί αρνούνται ότι έγιναν τα εγκλήματα τους. Ακόμα και όταν δεν χωράει καμία αμφιβολία, προτιμάνε να πουλάνε τρέλα και να βρίσκουν τις πιο απίθανες δικαιολογίες.
Αντίθετα, οι κομουνιστές και συνοδοιπόροι ΔΕΝ αρνούνται τίποτα. Μάλιστα δικαιολογουν τα πάντα, μιλώντας για προδότες, ναζί, αντεπαναστάτες,ταξικούς εχθρούς κλπ που καλως έπαθαν όσα έπαθαν.
Δεν τους νοιάζει το έγκλημα ή η πράξη. Αρκεί να γίνεται ενάντια σε οποίον γουστάρουν αυτοί.
Ακόμα και σήμερα, ενώ σκούζουν σαν υστερικές ακόμα και αν κάποιος τους στραβοκοιταξει, δεν έχουν πρόβλημα να ανοίξουν οι ίδιοι κεφάλια και δικαιολογουν κάθε φορά από ξυλοδαρμούς και βανδαλισμους μέχρι μολότωφ.
Ενίοτε, δικαιολογουν ακόμα και την 17 Νοέμβρη.
Άλλη μια επιβεβαίωση από τον Namrail.
Τέλος πάντων επειδή είναι άσχετο με το νήμα, το αφήνω εδώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση