!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Lord Snow έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:56

μπαινουν ΕΛ και βιαζουν στα γκετο?
Οπότε αναλογικά αν σε μια συνοικία Αλβανών στην Αθήνα εκτοξευθούν τα περιστατικά βιασμών μπορούμε.να κάνουμε τα στραβά ματια γιατί δεν υπαρχει ελλ στο σκηνικό.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

ST48410 έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:41
Namrail έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:38 Θα τους τα δώσεις γιατί αφενός πρέπει να τους τα δώσεις και επιπλέον επειδή σαν κράτος με μεγαλυτερη ισχύ από αυτούς, μπορείς να επιβάλλεις ένα μνημόνιο οριακής συμβίωσης που αναγκαστικά θα ακολουθήσουν.
Αυτή η δυνατότητά σου περιορίζεται τόσο όσο αυξάνονται οι αριθμοί. Και περιορίζεται δραστικά.
Το Ισλάμ φαίνεται ότι δεν είναι συμβατό με τη δημοκρατία και την Ευρώπη. Οι μουσουλμάνοι που είχαν κάνει τρομοκρατικές ενέργειες στη Γαλλία ειχαν, υποτίθεται, ενσωματωθεί, αφού είχαν γκόμενες Γαλλίδες, έπιναν αλκοόλ και πήγαιναν σε κλαμπ. Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε.

Ναι στο άσυλο σε πρόσφυγες, αλλά δε θα διαλυσουμε τη χώρα υποδεχόμενοι ανεξέλεγκτα μετανάστες, όταν οι Ευρωπαίοι αδιαφορούν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

Namrail έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:00 Λορδε, δεν ξέρω αν είδες την ανάρτηση του νοικοκυραιου που ψυχοπλακωνεται με τα φονικά πριν τη σβήσουν.

:D
Οχι δεν την ειδα, αλλα η εγκληματικοτητα στα hot spot δειχνει οτι οι προσφυγες και μεταναστες δεν ειναι η ομογενοποιημενη μαζα, που πολλοι αφελεις εχουν στο μυαλο τους. Δεν ειναι καποιου ειδους pets να τα χαιδευεις και να τους δινεις κονσερβουλα.
Άβαταρ μέλους
Noor1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:01
Namrail έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:54
Κάνετε τα στραβά μάτια στους καθημερινούς βιασμούς ανηλίκων στα γκέτο. Στα εγκλήματα που καθημερινά γίνονται εκεί. Δεν τρέχει κάστανο όταν οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε άθλιες συνθήκες και δεν έχουν τα στοιχειώδη. Είναι απλά μια τέταρτη σαν τις άλλες όταν ο μετανάστης δεν μπορεί να βρει γιατρό να τον εξετάσει και υποβαθμίζεται η υγεία του και η ύπαρξη του λόγω αυτού.

Δεν τρέχει μια όταν οι άνθρωποι αυτοι σαν κρέατα θα οδηγηθούν στα ξερονήσια ή στις φυλακές, δλδ σε απομόνωση σαν να είναι μιάσματα ή σε εγκλεισμό.

Αλλά δεν είστε και φασίστες ώστε να ζητήσετε αύριο μεθαύριο κάτι χειρότερο. Οκ, εμένα με επεισες. :D
Το ερώτημα είναι ποιες ακριβώς ήταν οι δράσεις των καθ' ύλην αρμόδιων για τα γκέτο. Πόσοι από τους βιασμούς αυτούς πήραν δημοσιότητα και πόσοι μπήκαν κάτω από το χαλί για να μη δώσουν βήμα σε μισαλλόδοξους ισχυρισμούς και δαιμονοποιήσεις εθνικοτήτων κλπ
Οι περισσότερες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης δεν καταγγέλονται, ανακαλύπτονται από τους γιατρούς και τους ψυχολόγους που δουλεύουν στους καταυλισμούς.

Της πουτανας γίνεται εκεί μέσα και στο φως δεν έρχεται ούτε το 1 στα 100 περιστατικά. Και αυτό δε γίνεται για να μη δαιμονοποιηθουν τάχα οι εθνικότητες. Συμβαίνει γιατί δε νοιάζεται κανένας.

Και άμα ρωτήσουμε τους φιλτατους συμπατριώτες μας από το νησί που έβριζαν προχθές τις εγγυους, τη γνώμη τους για τα περιστατικά βιασμών στους καταυλισμους, φαντάζομαι ότι θα παίρναμε μια απάντηση του στυλ "καλά να πάθουν".

Τέτοιοι άνθρωποι, σύμφωνα με κάποιους εδώ μέσα, δεν είναι και φασίστες ώστε αύριο μεθαύριο να ζητήσουν τελικές λύσεις. Όλα και όλα.
Άρτεμις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άρτεμις »

panos291 έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:00 Όταν είπε ο Ερντογάν ότι "οι γείτονές μας οι Ελληνες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι κάποια ημέρα ίσως χρειαστούν το ίδιο έλεος που χρειάζονται σήμερα οι πρόσφυγες",
Μαθήματα ανθρωπισμού από τον Ερντογάν. :lol: Λίγο πολύ βέβαια αυτό το κήρυγμα «ηθικής και ανθρωπισμού» δεν διαφέρει από αυτά που μας λένε 16 χρόνια τώρα οι διάφοροι «δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι-ανοιχτά σύνορα» του στυλ «μα και οι Έλληνες πήγαν σε άλλες χώρες ως πρόσφυγες και μετανάστες»κλπ. τυχαίο; Δε νομίζω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:51

Ρε συ foscilis γιατί νομίζεις ότι οι μετανάστες έχουν ως όνειρο ζωής τα επιδόματα;
γιατί έχω μιλήσει με αφγανό ταρίφα το 2015 στο Λονδίνο. Όταν του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα (την Ελλάδα του 2015 με τα #ΟΧΙ και τα μνημόνια και όλα αυτά) μου είπε "χάλια χώρα. Σου δίνουν επίδομα ανεργίας μόνο τρακόσια quid και ακόμα και για αυτό πρέπει να δουλέψεις πρώτα σχεδόν ένα χρόνο. Για μένα η καλύτερη χώρα σε όλη την Ευρώπη είναι το Βέλγιο. Χίλια quid το μήνα αν είσαι παντρεμένος με παιδί. Εδώ λίγο χειρότερα. Ισπανία που έχω έναν ξάδερφο το επίδομα ανεργίας είναι σχεδόν όσο ο βασικός μισθός. Σουηδία ααα, πολύ καλά όμως δύσκολο να βρεις σπίτι. Σαν την Ελλάδα όμως δεν έχει τόσο χάλια, άκου τρακόσια quid επίδομα ανεργίας και τίποτα άλλο!" Ο τύπος ανέλυε την Ευρώπη με τον πιο μονοδιάστατο τρόπο που έχω δει στη ζωή μου, υπήρχε κυριολεκτικά μία διάσταση, αυτή των επιδομάτων.

Επίσης όλοι αυτοί είναι βασικά απόγονοι του Μεγαλέξανδρου. Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει τι όνειρο ζωής έχει ΚΑΘΕ άτομο με έστω και μια σταγόνα πασοκικό αίμα στις φλέβες του.
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

Namrail έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:01
Κάνετε τα στραβά μάτια στους καθημερινούς βιασμούς ανηλίκων στα γκέτο. Στα εγκλήματα που καθημερινά γίνονται εκεί. Δεν τρέχει κάστανο όταν οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε άθλιες συνθήκες και δεν έχουν τα στοιχειώδη. Είναι απλά μια τέταρτη σαν τις άλλες όταν ο μετανάστης δεν μπορεί να βρει γιατρό να τον εξετάσει και υποβαθμίζεται η υγεία του και η ύπαρξη του λόγω αυτού.

Δεν τρέχει μια όταν οι άνθρωποι αυτοι σαν κρέατα θα οδηγηθούν στα ξερονήσια ή στις φυλακές, δλδ σε απομόνωση σαν να είναι μιάσματα ή σε εγκλεισμό.

Αλλά δεν είστε και φασίστες ώστε να ζητήσετε αύριο μεθαύριο κάτι χειρότερο. Οκ, εμένα με επεισες. :D
Το ερώτημα είναι ποιες ακριβώς ήταν οι δράσεις των καθ' ύλην αρμόδιων για τα γκέτο. Πόσοι από τους βιασμούς αυτούς πήραν δημοσιότητα και πόσοι μπήκαν κάτω από το χαλί για να μη δώσουν βήμα σε μισαλλόδοξους ισχυρισμούς και δαιμονοποιήσεις εθνικοτήτων κλπ
Οι περισσότερες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης δεν καταγγέλονται, ανακαλύπτονται από τους γιατρούς και τους ψυχολόγους που δουλεύουν στους καταυλισμούς.

Της πουτανας γίνεται εκεί μέσα και στο φως δεν έρχεται ούτε το 1 στα 100 περιστατικά. Και αυτό δε γίνεται για να μη δαιμονοποιηθουν τάχα οι εθνικότητες. Συμβαίνει γιατί δε νοιάζεται κανένας.

Και άμα ρωτήσουμε τους φιλτατους συμπατριώτες μας από το νησί που έβριζαν προχθές τις εγγυους, τη γνώμη τους για τα περιστατικά βιασμών στους καταυλισμους, φαντάζομαι ότι θα παίρναμε μια απάντηση του στυλ "καλά να πάθουν".

Τέτοιοι άνθρωποι, σύμφωνα με κάποιους εδώ μέσα, δεν είναι και φασίστες ώστε αύριο μεθαύριο να ζητήσουν τελικές λύσεις. Όλα και όλα.
Τι προτεινεις?
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

foscilis έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:13

Ρε συ foscilis γιατί νομίζεις ότι οι μετανάστες έχουν ως όνειρο ζωής τα επιδόματα;
γιατί έχω μιλήσει με αφγανό ταρίφα το 2015 στο Λονδίνο. Όταν του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα (την Ελλάδα του 2015 με τα #ΟΧΙ και τα μνημόνια και όλα αυτά) μου είπε "χάλια χώρα. Σου δίνουν επίδομα ανεργίας μόνο τρακόσια quid και ακόμα και για αυτό πρέπει να δουλέψεις πρώτα σχεδόν ένα χρόνο. Για μένα η καλύτερη χώρα σε όλη την Ευρώπη είναι το Βέλγιο. Χίλια quid το μήνα αν είσαι παντρεμένος με παιδί. Εδώ λίγο χειρότερα. Ισπανία που έχω έναν ξάδερφο το επίδομα ανεργίας είναι σχεδόν όσο ο βασικός μισθός. Σουηδία ααα, πολύ καλά όμως δύσκολο να βρεις σπίτι. Σαν την Ελλάδα όμως δεν έχει τόσο χάλια, άκου τρακόσια quid επίδομα ανεργίας και τίποτα άλλο!" Ο τύπος ανέλυε την Ευρώπη με τον πιο μονοδιάστατο τρόπο που έχω δει στη ζωή μου, υπήρχε κυριολεκτικά μία διάσταση, αυτή των επιδομάτων.
Μιλάς για μεμονωμένη περίπτωση ενσωματωμένου μετανάστη στην Ευρώπη, που συνήθισε τον τρόπο ζωής του ευρωπαίου (όλα λυμένα, πάμε για επιδόματα και ρέκλα). Όχι για κάποιον που δεν έχει δει Ευρώπη ακόμα.
Σε αυτό τί να απαντήσω ρε συ Φόσιλις; Ότι ξέρω τον φίλο του φίλου που μου είπε το ανάποδο; :102:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Namrail έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:02
Belisarius έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:37
stergiosbik έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:32 Οποιαδήποτε χώρα που θα σεβοτανε τον εαυτό της θα είχε ήδη κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία με αυτά που κάνει.
Πρώτον είμαστε ο αδύναμος παίκτης και δεύτερον ας κηρύξουμε πρώτα τα 12 νμ και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να κηρύξει τον πόλεμο.
Αν δεν κάνω λάθος, σύμφωνα με την νέα διεθνή νομολογία, η κήρυξη πολέμου απαγορεύεται ή είναι έγκλημα ή κάτι τέτοιο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γκιώνης έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:52 Ρε μλκα συσεξ ξεκόλλα,βρίζεις το ναμρέιλ εδώ και πόση ώρα κι αυτός αν μη τι άλλο γράφει κόσμια και δεν επιστρέφει χαρακτηρισμούς.
δεν είμαι αυτοκόλλητο :D , ο γιαχωβάς του Περισσού λέει νέτα σκέτα απροκάλυπτα ψέματα για τον τρόπο δράσης του σοβιετικού καθεστώτος απλά και μόνον για να δικαιολογήσει κάτι πραγματικά απάνθρωπο σε σχέση δε με τον τρόπο που χειριζόμαστε εμείς εδώ στην Ελλάδα το μεταναστευτικό, τέρμα πούστικη προπαγάνδα δηλαδή.
πέρυσι πρόπερσι (δε θυμάμαι ακριβώς) έγινε ένα συνέδριο στο Πέραμα (δεν θυμάμαι πάλι ακριβώς) από διάφορους Ποντιακούς συλλόγους στο οποίο συζήτησαν καθηγητές ιστορίας κτλ εκτός των άλλων για τα εγκλήματα της σοβιετικής ένωσης κατά των Ελλήνων του Πόντου, αυτά τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ πήγαν με προκλητικό τρόπο να προσπαθήσουν να το εμποδίσουν, και πάρα πολύ λίγα λέω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:15
foscilis έγραψε: 04 Μαρ 2020, 21:13

Μιλάς για μεμονωμένη περίπτωση ενσωματωμένου μετανάστη στην Ευρώπη, που συνήθισε τον τρόπο ζωής του ευρωπαίου (όλα λυμένα, πάμε για επιδόματα και ρέκλα). Όχι για κάποιον που δεν έχει δει Ευρώπη ακόμα.
Σε αυτό τί να απαντήσω ρε συ Φόσιλις; Ότι ξέρω τον φίλο του φίλου που μου είπε το ανάποδο; :102:
Αυτοί που δεν έχουν δει την Ευρώπη, μίλησαν στο smartphone (τελευταίο μοντέλο οι φτωχούληδες) με αυτούς που συνήθισαν τον τρόπο ζωής τους Ευρωπαίου και για αυτό έρχονται, για τα επιδόματα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:47 [

γιατί δεν είμαστε φασισταριά σαν εσένα

δεν έχω σκοπό να σε πείσω για τίποτα, τέτοιου είδους ψέματα και συγκρίσεις εντελώς για τον μπούτσο να τα λέτε μεταξύ σας οι γιαχωβάδες και να αισθάνεστε όσο πιο ανώτεροι θέλετε, όχι σε μένα, σκατοφασίστα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Γκιώνης έγραψε: 04 Μαρ 2020, 20:52 Ρε μλκα συσεξ ξεκόλλα,βρίζεις το ναμρέιλ εδώ και πόση ώρα κι αυτός αν μη τι άλλο γράφει κόσμια και δεν επιστρέφει χαρακτηρισμούς.
Μια φορά είπε να πει κάτι δικό του αντί να φλαφεριάσει άλλον, και βρήκε να την πέσει στο Ναμ. :-?
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”