Τιποτα απλα απο περιεργεια. Σαμο, Χιο, Ροδο, Μυτηληνη, Κω. Εκει γυρω τελος παντων ρε αδερφεstergiosbik έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:55Toυρ ανα την Ευρωπη θα κανουμε;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:53Σαμο, Χιο, Ροδο?stergiosbik έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:49
Oχι.
Εχω ομως αδελφο και συγγενεις εκει.Επισης πολλους γνωστους.
Γεννηθηκα εκει αλλα εφυγα πολυ μικρος.Προχωρα στο παρασυνθημα.
Πες τι θες βρε ανθρωπε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Εμείς πάντως θα πάθουμε σιγουρα ρήξη αμφιβληστροειδoύς, αν δεν αλλάξεις άβαταρ.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:55Nα μας ειδοποιάνε άλλη φορά γιατί παραλίγο να πάθομε ρήξη τυμπάνου από τον θόρυβο.Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, αμέσως μετά, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε ότι μετά την επίσκεψη των τριών προέδρων των θεσμών χθες στον Έβρο και της κροατικής Προεδρίας, η Ένωση έστειλε ένα «εκκωφαντικό μήνυμα αλληλεγγύης» προς την Ελλάδα η οποία αντιμετωπίζει μία «άνευ προηγουμένου πρόκληση».![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 04 Μαρ 2020, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Nero
Ήθελα να το γράψω κι εγώ. Είναι πιο τρομακτικό απο το τελευταίο το Λεγεώνvagabondo έγραψε: 04 Μαρ 2020, 18:01Εμείς πάντως θα πάθουμε σηγουρα ρήξη αμφιβληστροειδoύς, αν δεν αλλάξεις άβαταρ.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:55Nα μας ειδοποιάνε άλλη φορά γιατί παραλίγο να πάθομε ρήξη τυμπάνου από τον θόρυβο.Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, αμέσως μετά, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε ότι μετά την επίσκεψη των τριών προέδρων των θεσμών χθες στον Έβρο και της κροατικής Προεδρίας, η Ένωση έστειλε ένα «εκκωφαντικό μήνυμα αλληλεγγύης» προς την Ελλάδα η οποία αντιμετωπίζει μία «άνευ προηγουμένου πρόκληση».![]()
Καπου διαβασα σημερα το εξης ευστοχο...ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:55Nα μας ειδοποιάνε άλλη φορά γιατί παραλίγο να πάθομε ρήξη τυμπάνου από τον θόρυβο.Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, αμέσως μετά, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε ότι μετά την επίσκεψη των τριών προέδρων των θεσμών χθες στον Έβρο και της κροατικής Προεδρίας, η Ένωση έστειλε ένα «εκκωφαντικό μήνυμα αλληλεγγύης» προς την Ελλάδα η οποία αντιμετωπίζει μία «άνευ προηγουμένου πρόκληση».![]()
"Οποτε ακουω Ελληνα να σκουζει, βγαζω το πορτοφολι μου"
Αρχαια Ευρωπαικη παροιμια
Διάβασα κι εγώ κάτι.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 18:03Καπου διαβασα σημερα το εξης ευστοχο...ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:55Nα μας ειδοποιάνε άλλη φορά γιατί παραλίγο να πάθομε ρήξη τυμπάνου από τον θόρυβο.Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, αμέσως μετά, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε ότι μετά την επίσκεψη των τριών προέδρων των θεσμών χθες στον Έβρο και της κροατικής Προεδρίας, η Ένωση έστειλε ένα «εκκωφαντικό μήνυμα αλληλεγγύης» προς την Ελλάδα η οποία αντιμετωπίζει μία «άνευ προηγουμένου πρόκληση».![]()
"Οποτε ακουω Ελληνα να σκουζει, βγαζω το πορτοφολι μου"
Αρχαια Ευρωπαικη παροιμια
Όποτε ακούω χαλιλέγγυο να γαυγίζει, βγάζω μια χούφτα φρίσκις.
Σύγχρονη φιλοζωϊκή σύσταση
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Η διαφορα ειναι οτι το ενα ειναι ευστοχο και το αλλο μια μαλακια που κατεβασες απ'τη κεφαλα σου για να κανεις για ακομα μια φορα την ξυπνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 18:10Διάβασα κι εγώ κάτι.
Όποτε ακούω χαλιλέγγυο να γαυγίζει, βγάζω μια χούφτα φρίσκις.
Σύγχρονη φιλοζωϊκή σύσταση
-
Nero
Niki έγραψε: 04 Μαρ 2020, 18:14 Έπεσαν μπουνίδια στην Τουρκική Βουλή.
https://www.militaire.gr/xylo-sti-toyrkiki-voyli/
Την είπε στον Ερντογαν επειδή δήλωσε ότι "χάσαμε 36 κεφάλια στη Συρία", εννοώντας Τούρκους στρατιώτες και του έστειλε τον εισαγγελέαΗ φράση που προκάλεσε τα επεισόδια ήταν ο χαρακτηρισμός που έκανε για τον Πρόεδρο χωρίς φυσικά να επικαλεστεί το όνομα του ¨Ο άνθρωπος που αποκαλεί τους ηρωικούς νεκρούς μας ¨κεφάλια¨ είναι μικροπρεπής, αναξιοπρεπής, αφιλότιμος, προδότης¨.
Όντως ο Ερντογάν χρησιμοποίησε αυτή την έκφραση την ώρα που ανακοίνωνε τους 36 νεκρούς στρατιώτες στη Συρία.
Ο Εισαγγελέας της Άγκυρας άσκησε δίωξη σε βάρος του βουλευτή….
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εγώ είμαι Σκορπίνα, χαρά μου.Nero έγραψε: 04 Μαρ 2020, 18:03 Ήθελα να το γράψω κι εγώ. Είναι πιο τρομακτικό απο το τελευταίο το Λεγεών![]()
Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει τρομακτικό.
Και μη μου αρχίσετε τα αου αου για τα ζώδια γιατί μέχρι τώρα πιστεύατε στη δύναμη των τοτέμ. Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχει νόμος στην Τουρκία που πέρασε ο Ερντο ότι αν κάνεις σχόλιο που θίγει την προεδρία πας τρία χρόνια φυλακή Μέχρι και δεκαπεντάχρονος καταδικάστηκε για σχόλιο στο Τουίτερ πριν από κάποια χρόνιαNero έγραψε: 04 Μαρ 2020, 18:20Niki έγραψε: 04 Μαρ 2020, 18:14 Έπεσαν μπουνίδια στην Τουρκική Βουλή.
https://www.militaire.gr/xylo-sti-toyrkiki-voyli/Την είπε στον Ερντογαν επειδή δήλωσε ότι "χάσαμε 36 κεφάλια στη Συρία", εννοώντας Τούρκους στρατιώτες και του έστειλε τον εισαγγελέαΗ φράση που προκάλεσε τα επεισόδια ήταν ο χαρακτηρισμός που έκανε για τον Πρόεδρο χωρίς φυσικά να επικαλεστεί το όνομα του ¨Ο άνθρωπος που αποκαλεί τους ηρωικούς νεκρούς μας ¨κεφάλια¨ είναι μικροπρεπής, αναξιοπρεπής, αφιλότιμος, προδότης¨.
Όντως ο Ερντογάν χρησιμοποίησε αυτή την έκφραση την ώρα που ανακοίνωνε τους 36 νεκρούς στρατιώτες στη Συρία.
Ο Εισαγγελέας της Άγκυρας άσκησε δίωξη σε βάρος του βουλευτή….![]()
![]()
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
κουθμουνιστικότατο είναι ψηλάκο, αν πρέπει σον και καλά να το πλασάρουμε αριστερά ή δεξιά αυτό, φυσικά αδυνατείς να το καταλάβεις/παραδεχτείς γιατί σε έχουν κάνει το μυαλό νερό προφανώς από πολύ μικρή ηλικία, κακώς; κακώς, αλλά τι να κάνουμε, κάτισαν δημοκρατία έχουμε, μπορείς να λες όοοοτι μαλακία θες.Namrail έγραψε: 04 Μαρ 2020, 15:34Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2020, 15:23Έλα τώρα.Namrail έγραψε: 04 Μαρ 2020, 15:16
Δλδ δεν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί; Εσύ τι θες να κάνουμε, να απαντήσουμε στην πρόκληση με επιθετικότητα και να κλιμακωθεί η κατάσταση;
Ακόμα και το ενδεχόμενο να πάνε στα ξερονήσια ακροδεξιό το λες.
Μα είναι ακροδεξιό, δε χρειάζεται να το πω εγώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
για να κάνει την ξύπνια πρώτα πρέπει να μην είναι ξύπνια.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 18:19Η διαφορα ειναι οτι το ενα ειναι ευστοχο και το αλλο μια μαλακια που κατεβασες απ'τη κεφαλα σου για να κανεις για ακομα μια φορα την ξυπνια.
.
.
Ρε σy sysex, ποιος σε ελεγε backing vocalist?
δε ξέρω, κλασικό πιάνο παίζω.
κάποιος ίσως ακόμη περισσότερο αφελής από σένα;
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση