!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είπε ο Τσίπρας το αυτονόητο και κλάμα οι αλληλέγγυοι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Είπε ο Τσίπρας το αυτονόητο και κλάμα οι αλληλέγγυοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 15:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:31
Σαντορινιός, Κυρίτσης, Μουζάλας, Ζαχαριάδης, Σκουρλέτης και όσοι δεν θυμάμαι και κάνουν συνέχεια αστείες δηλώσεις αυτές τις μέρες, είναι ακραία σταγονίδια; :lol:

Θες να σου θυμησω γατουλα ΠΟΣΟΙ νεοδημοκρατες και συγγενεις του Μητσοτακη ειναι σε ΜΚΟ και ποσοι συμμβουλοι του ειναι υπερ των υποχωρησεων στους Τουρκους στα ελληνοτουρκικα;

Μην κουνατε το δαχτυλο γιατι δεν σας παιρνει.

Πρωτοποροι εισαστε στο ανοιγμα των συνορων και σε ολα τα εθνομηδενιστικα.

.
στο εσείς βάζεις και τον καμμένο όταν ήταν με εμάς? εσύ τότε που ήσουν από τις πολλές πιρουέτες ζαλιστήκαμε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Απαντησε μου πρωτα σε αυτο και θα σου πω που ημουνα.

Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:58 Να μην μιλαει η ΝΔ που:

α) Δεν θα εκλεινε τα συνορα ουτε στον αιωνα τον απαντα αν δεν προηγουνταν το ξυλο των νησιωτων στα ΜΑΤ και η απειλη του 1.000.000 προσφυγων του ΕΡντογαν.

β) Εδωσε τα πιο πλουσια επιδοματα παγκοσμιως στους μεταναστες.

γ) Θελει να γεμισει την Ελλαδα με hot spot που ομως θα ειναι ανοιχτες δομες.

δ) Ηταν το πρωτο κομμα που ανοιξε τα συνορα και εκανε σεφτε με 900.000 Αλβανους.

ε) Ηταν το πρωτο κομμα που εδωσε υπηκοοτητα σε μεταναστες.

.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

independent_44 έγραψε: 04 Μαρ 2020, 00:33 Πάρε ένα Κυρίτση να μελετήσεις
Σάλος στα social media με άρθρο του Κυρίτση: Η κυβέρνηση σκηνοθετεί έναν πόλεμο στον Έβρο :078:
https://www.enikos.gr/politics/705655/s ... i-skinothe
Η ναρκισσιστική τσούλα κατάφερε να τραβήξει πάλι την προσοχή!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Πέφτουν και τα τελευταία προσχήματα.
Όλο και πιο κοντά στην "κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σαντορινιός, Κυρίτσης, Μουζάλας, Ζαχαριάδης, Σκουρλέτης και όσοι δεν θυμάμαι και κάνουν συνέχεια αστείες δηλώσεις αυτές τις μέρες, είναι ακραία σταγονίδια; :lol:

Θες να σου θυμησω γατουλα
Έχω πολύ καλύτερη μνήμη από τη δική σου. Γενικώς και ειδικώς.

Και αν θεωρείς ότι εσύ μπορείς να χειραγωγήσεις εμένα όπως τα χάπατα τους ακόλουθους σου, πλανάσαι πλάνην οικτράν.

Οπότε, παίξε μπάλα εκεί που σε παίρνει και άσε αυτές τις απόπειρες σε μεγαλύτερα παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:58 Να μην μιλαει η ΝΔ που:

α) Δεν θα εκλεινε τα συνορα ουτε στον αιωνα τον απαντα αν δεν προηγουνταν το ξυλο των νησιωτων στα ΜΑΤ και η απειλη του 1.000.000 προσφυγων του ΕΡντογαν.

β) Εδωσε τα πιο πλουσια επιδοματα παγκοσμιως στους μεταναστες.

γ) Θελει να γεμισει την Ελλαδα με hot spot που ομως θα ειναι ανοιχτες δομες.

δ) Ηταν το πρωτο κομμα που ανοιξε τα συνορα και εκανε σεφτε με 900.000 Αλβανους.

ε) Ηταν το πρωτο κομμα που εδωσε υπηκοοτητα σε μεταναστες.

.
Μια ζωή ψέματα και διαστρέβλωση ρε πστη μου! :smt005:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Επιστολή ενός Μάχιμου Αστυνομικού που βρίσκεται στον Έβρο προς τον πρώην Πρωθυπουργό Κο Τσίπρα.

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πρώην Πρωθυπουργέ Κε Τσίπρα σ άκουσα πολύ προσεκτικά στην συνέντευξη σου στο MEGA, δυστυχώς δεν μπορώ να σ' έχω απέναντι μου να τα πούμε. Ας τα πιάσουμε όμως ένα ένα. Ανέφερες το 2015 ότι κράτησες κλειστό τον Έβρο και εσύ. Το 2015 ήμουν στον Έβρο και με τις δύο κυβερνήσεις 6 μήνες στο σύνολο.

Μόλις βγήκες ήθελες να ρίξεις τον φράκτη, μείωσες τον αριθμό των Αστυνομικών στα σύνορα όταν τους παρέλαβες 500 συν την τοπική δύναμη και τους έκανες περίπου 100συν την τοπική δύναμη. Έκοψες το πρόγραμμα "Ασπίδα" δύο φορές επί των ημερών σου αφήνοντας στο έλεος τους τις τοπικές δυνάμεις με γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Με τις πλημμύρες όταν έπεσε ο φράκτης στην πράσινη πόρτα που δεν τον επισκεύασες ποτέ, κάνατε πάρτυ απ' την χαρά σας και οι συνάδερφοι, γνωστοί μου και φίλοι μου καλοί συνεργάτες, επί των ημερών σας μπάλωναν τον φράκτη με σύρματα και με πένσες γιατί εσύ δεν τον συντήρησες ποτέ.

Επίσης ας μας απαντήσεις για το πιο δυνατό εργαλείο που είχες στα σύνορα, τις θερμικές κάμερες από το Ισραήλ, πόσες φορές τις έστειλες για συντήρηση και πόσες λειτουργούσαν. Όταν τυφλοί οι συνάδερφοι μου και εγώ τους βλέπαμε μέσα στα σκοτάδια ξαφνικά κοπάδια μπροστά μας. Είπες ότι στα νησιά επί των ημερών σου έμπαιναν 80-100 άτομα την ημέρα. Το 2016 ήμουν στην Λέρο και δακτυλοσκοπούσαμε και καταγράφαμε 2000-2500 ημερησίως όταν τους καλούσαν και τους καλοδεχόταν οι δικοί σου και οι αγαπημένες σου ΜΚΟ μετά από την προτροπή σας ότι δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα και ελάτε στην Ελλάδα γιατί σας αγαπάμε.

Σήμερα είπατε ότι ανησυχείτε για τις κινήσεις των απλών πολιτών που υποστηρίζουν τις δυνάμεις της αστυνομίας (που εσείς αποδυναμώσατε σε όλη σας την θητεία και τις χρησιμοποιήσατε κατά το δοκούν), όταν εσείς καπηλευτήκατε την ελληνική φιλοξενία και φέρατε σε σημείο απόγνωσης τους απλούς πολίτες και τις κοινωνίες με τις ανοιχτές δομές που δημιουργήσατε από το 2015 και μετά.

Εσείς κ. Πρώην Πρωθυπουργέ καταφέρατε να σφραγίσουν επί των ημερών σας τα ευρωπαϊκά κράτη τα σύνορα τους με τα "λιάζονται" και εξαφανίζονται και τους πάστωσες εδώ σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στα νησιά. Έκρινες αυστηρά τον κ. Μητσοτάκη του έκανες υποδείξεις, του έδωσες κατευθύνσεις, απόψε και είπες και το μαγικό....αυτός είναι κυβέρνηση και πρωθυπουργός, μόνο που παρέλειψες να μας πεις ότι εσύ κατάφερες με τις καινοτομίες σου να τον κάνεις πρωθυπουργό, η αυτοκριτική ποτέ δεν έκανε κακό, επίσης και το να λές που και που την αλήθεια.

O Αστυνομικός θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:54

Θες να σου θυμησω γατουλα
Έχω πολύ καλύτερη μνήμη από τη δική σου. Γενικώς και ειδικώς.

Και αν θεωρείς ότι εσύ μπορείς να χειραγωγήσεις εμένα όπως τα χάπατα τους ακόλουθους σου, πλανάσαι πλάνην οικτράν.

Οπότε, παίξε μπάλα εκεί που σε παίρνει και άσε αυτές τις απόπειρες σε μεγαλύτερα παιδιά.

Nα σου κοψω τον πολυ αερα θελω, οχι να σε χειραγωγησω.

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2020, 23:14
Jimmy81 έγραψε: 03 Μαρ 2020, 23:00 Δεν είναι κακό ένας πολιτικός να εξελίσσεται. Μια χαρά τα λέει ο Τσίπρας.

Και κυριως μια χαρα τα εκανε στο μεταναστευτικο οταν κυβερνουσε. Και τους γκλομπαλιστες ΟΗΕδες και Ευρωπαιους Σοσιαλδημοκρατες και Πρασινους ειχε ευχαριστημενους και τις ροες τις ειχε μικρες και διαχειρισιμες.

.
Το λες και το ξαναλές... Εεε, νισάφι! Οι ορδές ήρθαν με τη νέα κυβέρνηση γιατί τώρα τις έστειλε ο Σουλτάνος! Γιατί έχει την εντύπωση ότι μπορεί να αναβοκατεβάζει κυβερνήσεις ΕΔΩ με αυτούς που στέλνει.

Λες τόση ώρα ότι ο Τσίπρας διαχειρίστηκε σωστά το μεταναστευτικό που ο δίπλα του είχε στείλει το 1/10 των μεταναστών που στέλνει τώρα.

Κατηγορείς τον Μητσοτάκη γιατί ο Σουλτάνος άνοιξε τις κάνουλες τώρα. Μοιράζεις σανό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

aspergillus έγραψε: 03 Μαρ 2020, 23:15 Αν έχετε καταλάβει καλά όλοι εσείς οι φασιστογανακτισμένοι μπατριώτες, κανένας δεν είναι ουσιαστικά υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της ασύστολης μετακίνησης πληθυσμών ακόμα και αν αυτοί έχουν ως στόχο χώρες της βόρειας Ευρώπης και όχι την Ελλάδα.
Το πρόβλημα που προκαλεί αντιδράσεις είναι η ελεεινή συμπεριφορά πολλών συμπατριωτών μας οι οποίοι ξερνούν ρατσιστικό ναζιστικό δηλητήριο απλόχερα όλες αυτές τις μέρες.Αρκετοί δε, έφτασαν στο σημείο να παρακαλάνε για πνιγμούς, πυροβολισμούς, ξυλοδαρμούς, φυλακίσεις και άλλα τέτοια ωραία σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχουν καμία επαφή και ούτε έχουν ενοχληθεί ποτέ από αυτούς.
Αλλος απο δω. Το αφήγημα των αλληλέγγυων και των ΜΚΟ τι σχέση έχει με τη δήλωση που κάνεις τώρα; Γιατί εντοπίζεις το πρόβλημα στους "φασίστες μπαντριώτες" και όχι στους αλληλέγγυους και στις ΜΚΟ (οι οποίοι ήταν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της ασύστολης υποδοχής πληθυσμών).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

O Σουλτανος τις εστειλε τωρα γιατι βρηκε εξαρχης τον Κουλη πολυ βολικο.

Και στο μεταναστευτικο.

Και στα ελληνοτουρκικα.

Δεν το λεω εγω, ο Τσαβουσογλου το ειπε.

Ουτε ενα τηλεφωνο δεν σηκωσε ο αρχηγος της ΝΔ να παραπονεθει στον Ερντογαν για το ζητημα απο το καλοκαιρι.

Καθισε και δεχτηκε μοιρολατρικα οτι του εκανε.

.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Παρακαλω πολυ να μην συγκρινουμε το ξεφραγο αμπελι επι Τσιπρα με τα σημερινα. Ειδικα απο δεξιους δεν το περιμενα. Ακους Αριστο;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Lord Brum έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:51
Awesomatic έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:12 Τις σωστές κινήσεις πρέπει να τις στηρίζουμε. Ορθώς ο Τσίπρας έβαλε στη θέση τους τους κατιμάδες του 1,5% και σαφέστατα πρέπει να κάνει μια εσωτερική εκκαθάριση γιατί αυτά τα ελάχιστα ακραία αντίστροφα σταγονίδια δεν μπορεί να επιβάλλουν με κραυγές πράγματα που θέλω να πιστεύω πως δεν αντιπροσωπεύουν την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του.

Βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα να παραδώσει τα ηνία του κομματός του σε μια τραγική μειοψηφία αφηνιασμένων ΜΚΟτζηδων και δικαιωματιστών που κάνει πολύ φασαρία στα social media ή να πατήσει πόδι και να κρατήσει το κόμμα ζωντανό σε εθνική γραμμή και επαφή με την κοινωνία. Φαίνεται να επέλεξε το δεύτερο, ο χρόνος θα δείξει αν το εννοεί ή όχι.

Αν δεν πατήσει πόδι και δεν τους αποβάλλει από το σώμα του κόμματος θα τον φάνε ζωντανό οι δικοί του. Οι μεν που θα βλέπουν την προοπτική της εξουσίας να χάνεται όσο χάνεται και η επαφή με την κοινωνία, και οι δε που επιδιώκουν στροφή σε πιο ακραίες και μηδενιστικές θέσεις που επιδιώκουν αυτή τη στροφή και θα τον βλέπουν σαν εμπόδιο.
Είναι οι νέοι λαφαζάνηδες. Μη σου πω από assets θα γίνουν liabilities, είναι μαέστρος στο να προδίδει τους ανθρώπους του ο ποκοπικος γι ανα διασωθεί ο ίδιος.
Αλαβάνος, Λαφαζάνης, Καμμένος, Βαρουφάκης και τόσοι άλλοι. Τι έχει ο σκουρλέτης περισότερο από αυτούς?
Καλά, οι ψηφοφόροι τους δεν έχουν ακόμη πάρει πρέφα τι είδους μεταλλάξεις υφίσταται η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αριστερά όταν ανεβαίνει στην εξουσία και κάνει στροφή προς τον ρεαλισμό. Γι' αυτό και αιωνίως θα μεταπηδούν από ΠΑΣΟΚ του 81, σε ΣΥΡΙΖΑ και από εκεί σε ΜΕΡΑ25 και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αν τυχόν κυβερνήσουν κι αυτοί, θα πουν "δεν είναι αυτό αριστερά" και θα μεταπηδήσουν σε οικολόγους πράσινους και από εκεί σε ότι ακροαριστερό προκύψει.

Οι νέοι είναι που παραμυθιάζονται γιατί δεν έχουν ζήσει πολλές φορές το φαινόμενο "αριστερά στην εξουσία που λέμε ότι δεν είναι αριστερά και μεταπηδούμε αριστερότερα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:22 O Σουλτανος τις εστειλε τωρα γιατι βρηκε εξαρχης τον Κουλη πολυ βολικο.

Και στο μεταναστευτικο.

Και στα ελληνοτουρκικα.

Δεν το λεω εγω, ο Τσαβουσογλου το ειπε.

Ουτε ενα τηλεφωνο δεν σηκωσε ο αρχηγος της ΝΔ να παραπονεθει στον Ερντογαν για το ζητημα απο το καλοκαιρι.

Καθισε και δεχτηκε μοιρολατρικα οτι του εκανε.

.
Εσύ τι το βολικό είδες (άσε τι λέει ο Τσαβούσογλου) και πότε πρόλαβες; Γιατί τις βάρκες τις έστειλε αμέσως μόλις ανέλαβε ο Κούλης. Που σημαίνει ότι επιθυμεί εδώ την κυβέρνηση που τον βολεύει (συνεκμετάλλευση στο αιγαίο ανευ αντίρρησης)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Nostalgia έγραψε: 04 Μαρ 2020, 17:24 Παρακαλω πολυ να μην συγκρινουμε το ξεφραγο αμπελι επι Τσιπρα με τα σημερινα. Ειδικα απο δεξιους δεν το περιμενα. Ακους Αριστο;

O Tσαβουσογλου ειπε οτι με την κυβερνηση του Κουλη τα βρισκουνε και μονο η κακη κυβερνηση Τσιπρα που ηταν πολυ εθνικιστικη τους χαλασε το νταραβερι.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”