!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Re: ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Από σάιτ τοπικής αυτοδιοίκησης θυμάμαι ότι σε εμπόλεμη κατάσταση καλούνται να πολεμήσουν όλοι οι ικανοί να φέρουν όπλο ανεξαρτήτως ηλικίας.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:17 σε περίπτωση που δε με καλέσουν μπορώ να πάω εθελοντής;
Όλοι μπορούν να δηλώσουν εθελοντές αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σε δεχτούν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis

Leporello έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:18
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:17
Daje έγραψε: 03 Μαρ 2020, 20:48 Απο τι ηλικια και πανω τη σκαπουλαρουμε?
Τους γιωταδες τους καλουν η οχι?
Μην ψάχνεις ηλικίες. Κι εξηντάρηδες θα πάρουν.
Εξηντάρηδες δεν πήραν ούτε το 1940. Νομίζω, ούτε στην μάχη των Πλαταιών δεν πολέμησαν εξηντάρηδες.
Μόνο που τώρα με την υπογεννητικότητα και την φυγή στο εξωτερικό συν το ότι οι ηλικίες φιλέτο είναι σε αναβολή λόγω σπουδών άρα ανεκπαίδευτοι, δεν ξερεις μεχρι που μπορεί να φτάσει.

Αλλωστε έναν 60ρη δεν θα τον πάρουν για την πρώτη γραμμή, υπάρχουν τόσες υπηρεσίες στα μετόπισθεν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Έχουμε και αδερφούς και γαμπρούς και δεν θα θέλαμε κάτι τέτοιο σ' αυτή την περίσταση. Αν είχα εκπαιδευτεί και με φώναζαν δεν θα είχα αντίρρηση να πάω όπως και πολλές χωρίς οικογένεια που παρεμπιπτόντως είναι μια χαρά. Οι παντρεμένες και χωρισμένες μας έχουν πρήξει σ' αυτή την χώρα, όχι όλες, αλλά είναι τόσο ξιπασμένες που τις υπερκεράζουν όλες. Αφού η λέξη χωρισμένη θεωρείται τίτλος.
Άβαταρ μέλους
Chainis

hades έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:37 Το 74 έγινε γενική επιστράτευση για αυτό χαθηκε η μπάλα τις πρώτες μέρες Το 40 15 κλάσεις πρέπει να κάλεσαν
Τώρα θεωρητικά λόγω δημογραφικού θα ανέβουν τα όρια πιστεύω
Το 40 είχαν καλέσει μεχρι και την κλάση του 1923 δηλαδή όσους δεν ειχαν πολεμησει πάλι.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Ελπίζω να μου δώσουν το ΚΨΜ
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Μ'αρεσει που εχετε λυσσαξει στα ΣΚΙΣΤΕΤΣ ΓΑΜΗΣΤΕΤΣ ΑΠΟΣΙΝΤΟΥΝΙΣΤΕΤΣ και ο ενας θελει το ΚΨΜ, ο αλλος ρωταει πως να γινει γιωτας, ο αλλος ελπιζει να μη καλουν 60ρηδες κοκ :blm:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 03 Μαρ 2020, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

lonelyrider έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:39 Από σάιτ τοπικής αυτοδιοίκησης θυμάμαι ότι σε εμπόλεμη κατάσταση καλούνται να πολεμήσουν όλοι οι ικανοί να φέρουν όπλο ανεξαρτήτως ηλικίας.
Αν παραστει αναγκη ΟΛΟΙ θα παρουν οπλο.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

εγω ειμαι κοντος.

γιατι να πολεμησω;
ας πολεμησει ενας αλλος πιο ψηλος
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

hades έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:37 Το 74 έγινε γενική επιστράτευση για αυτό χαθηκε η μπάλα τις πρώτες μέρες Το 40 15 κλάσεις πρέπει να κάλεσαν
Τώρα θεωρητικά λόγω δημογραφικού θα ανέβουν τα όρια πιστεύω
Το 74 είχε γίνει της μουρλης.
Επιστράτευση Μίκυ Μαους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Απόσπασμα από το βίντεο: Είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που γνώριζε τον γέροντα Παΐσιο για δεκαπέντε χρόνια και είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του.

Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα για να τον γνωρίσουμε από κοντά και το υλικό που μας εμπιστεύθηκε νομίζω πως είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το προβάλλουμε σταδιακά

«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε. Με έβαλε μέσα στο κελλί του και καθόταν στο πάσι. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, του πήγαινα καμιά μάλλινη φανέλα για το κρύο. Πήρα και τον σάκκο μαζί μου και τον έβαλα σε μια γωνιά.
Μου λέει “μην τον πειράζεις τον σάκκο”…

Εγώ μέσα στον σάκκο είχα ένα μαγνητοφωνάκι που κατέγραφε από απόσταση συνομιλίες και είχα σκοπό μόλις πάω να βγάλω την φανέλα να το πατήσω και να αρχίσει να καταγράφει τα λόγια του γέροντα.

Μόλις σηκώθηκα μου λέει “Κ. μην το ανοίγεις, δεν πρόκειται να δουλέψει. Φέρ’ το εδώ να το δω κι εγώ.”

Αφού με κατάλαβε το πήρα και του το έδωσα. Μου λέει “τίνος είναι αυτό;”. Του λέω “είναι του φίλου μας του Β.” ο οποίος ήταν γνωστός του γέροντα. Άρχισε να το περιεργάζεται και λέει “είναι πολύ ωραίο αλλά να ξέρεις δεν θα λειτουργούσε. Αφού δεν είχες ευλογία δεν θα λειτουργούσε.”

Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.

Μόλις ήρθε μέσα του λέω “γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο”.

Μου λέει ο γέροντας “θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!”.
Τον ρωτάω “εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;”
“Όχι!”, μου λέει. “Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…”»

Ο Άγιος εμφανίστηκε προ λιγων ημερών σε μοναχή της Σουρωτής χαρούμενος.
Οι προφητείες θα γίνουν, για να μη γίνουν θέλει να μετανοήσει όλος ο κόσμος πράγμα αδύνατον
Με συνεχή επίκληση και επιστράτευση..προσευχής περνάει πιο ανώδυνα έρχεται πιο μικρό το κακό

viewtopic.php?f=46&t=18683
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Παιδιά, μήπως με φειδώ οι Προφητείες; Ας είμαστε κάπως πιο συγκρατημένοι.
Ordem e Progresso.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Cavaliere έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:29 Παιδιά, μήπως με φειδώ οι Προφητείες; Ας είμαστε κάπως πιο συγκρατημένοι.
Τωρα δεν τις ακούμε στις ειδήσεις;;
Ξερεις κι οι Τούρκοι κάποιοι τις φοβούνται
Οτι γραφηκε θα γίνει
Οτι ειπώθηκε ειναι για προετοιμασία κι οχι για φόβο
Εμεις οι Έλληνες εκτος τη πεινα θα τη σκαπουλάρουμε, αλλα παιδιά θέλει λιγο προσευχή

Μου φέρνει απεριόριστη χαρά το γεγονός οτι εμφανιστηκε ο Άγιος χαρούμενος
Αυτό κάτι καλό σημαινει ως έκβαση
Αυτο και μόνο δε φτάνει να πετάξει κάποιος τον φόβο;;

Απλα ξες τι; Θα αλλάξει η συνηθεια μας η καθημερινοτητα και αυτο δεν μας βολεύει
Αλλα ήταν χαρούμενος
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Nero έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:38
Chainis έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:36
Fluffy έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:07 να πάνε να σκοτωθούν τα παιδιά των τουρκων με τα παιδιά των ελληνων για να μοιράσουν οι αστικές τάξεις των χωρών τις αγορές. Βρε ουστ.
Ποιες αγορές;;;
Των Σκοπίων και της Βουλγαρίας. Ο σύντροφος αιγαιομακεδόνας κάπου έγραψε σε άλλο νήμα ότι "τώρα που η ελληνική αστική τάξη ξεπέρασε την κρίση και στάθηκε στα πόδια της έβαλε στόχο την κατάκτηση των αγορών των Βαλκανίων" :lol:
:lol:

σε 3.2.1 μηνυμα για τα πετρελαια των πολυεθνικωνε :lol:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

bluerose έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:32
Cavaliere έγραψε: 04 Μαρ 2020, 14:29 Παιδιά, μήπως με φειδώ οι Προφητείες; Ας είμαστε κάπως πιο συγκρατημένοι.
Τωρα δεν τις ακούμε στις ειδήσεις;;
Ξερεις κι οι Τούρκοι κάποιοι τις φοβούνται
Οτι γραφηκε θα γίνει
Οτι ειπώθηκε ειναι για προετοιμασία κι οχι για φόβο
Εμεις οι Έλληνες εκτος τη πεινα θα τη σκαπουλάρουμε, αλλα παιδιά θέλει λιγο προσευχή
Εγώ πάλι, λέω να είμαστε λιγομίλητοι.
Ordem e Progresso.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”