!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Πότε άλλαξες άβαταρ;;

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μόνο εγώ πιστεύω οτι ο Ερντογάν δεν τα κάνει αυτά-ή δεν τα κάνει μόνο-για εσωτερική κατανάλωση στην χώρα του?
Όσον αφορά τους 8, δεν καταλαβαίνω γιατί ο Maspoli εμμένει τόσο σε αυτό το θέμα. Λες αν είχαμε δώσει τους 8 (κι εγώ τότε έλεγα οτι οι 8 έπρεπε με κάποιον τρόπο να έχουν φύγει χθες από το ελληνικό έδαφος με κάποιον "διακριτικό τρόπο) σήμερα να μην βλέπαμε αυτά τα γεγονότα? Συγγνώμη αλλά με τέτοια επιχειρήματα και με κατα καιρούς τοποθετήσεις σου άλλα φαινεται να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
Όσον αφορά τους 8, δεν καταλαβαίνω γιατί ο Maspoli εμμένει τόσο σε αυτό το θέμα. Λες αν είχαμε δώσει τους 8 (κι εγώ τότε έλεγα οτι οι 8 έπρεπε με κάποιον τρόπο να έχουν φύγει χθες από το ελληνικό έδαφος με κάποιον "διακριτικό τρόπο) σήμερα να μην βλέπαμε αυτά τα γεγονότα? Συγγνώμη αλλά με τέτοια επιχειρήματα και με κατα καιρούς τοποθετήσεις σου άλλα φαινεται να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είμαι βαθιά συγκινημένος με την ενότητα του λαού μας αυτές τις στιγμές. Με την ετοιμότητα του στρατού μας. Των παιδιών μας. Με τους γενναίους Ακρίτες μας. Ακόμα και με τον μαλάκα τον Μητσοτάκη είμαι συγκινημένος. Είναι ιστορικές στιγμές αυτές για την Ελλάδα μας. Όπως κάποτε, έτσι και τώρα αναχαιτίζουμε τις ορδές των βαρβάρων ενωμένοι σαν μία γροθιά. Μπράβο στον Τσίπρα που είπε το αυτονόητο, μπράβο στην στρατιωτική μας ηγεσία. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Νιώθω ρίγος.
Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος στο τι λέω.τεν τεν έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:08 Maspoli δεν νομίζω να πιστεύεις ότι η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τη Τουρκία από την στιγμή που έδωσε άσυλο στους Τούρκους αξιωματικούς.
Είναι παιδική προσέγγιση αυτη, στα πλαίσια του νεοοθωμανισμου είμαστε στο στόχαστρο της.
Αν βάλεις στο πλάνο ότι πρέπει ο Ερντογάν να δείξει μια νίκη στο εσωτερικό του μετά της ψυχολογικές ήττες που έχει δεχτεί σε Συρία και Λιβύη δεν θέλει και πολλά.
Η Ελλάδα δεν είχε κανένα εθνικό συμφέρον να προστατέψει τους 8 πραξικοπηματίες. Κανένα απολύτως.
Με την πράξη της, που έγινε υπό τας υποδείξεις άλλων, έκοψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας με την Τουρκία. Την ίδια περίοδο η Βουλγαρία παρέδωσε στην Τουρκία εμπλεκόμενους στο πραξικόπημα, φορτώνοντας το μελλοντικό μουτζούρη-που ήταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα ξανάρχονταν (με Τούρκους έχουμε να κάνουμε)-μόνο στην Ελλάδα.
Ποιος φέρθηκε πιο έξυπνα; Η Ελλάδα που έκοψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας και δεν προετοιμάστηκε/οχυρώθηκε σε κανέναν τομέα ή η Βουλγαρία;
Αν η Ελλάδα είχε φερθεί έξυπνα όπως η Βουλγαρία, στην πιο άσχημη για μας εκδοχή, το πρόβλημα στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, θα το επιμερίζονταν και η Βουλγαρία-και θα μπορούσε οι ενέργειες Ελλάδος-Βουλγαρίας ως προς πιθανά αντίμετρα (πχ κλείσιμο μεταφορών) να ήταν πιο συντονισμένες και επιτυχείς.
Κλείσιμο μεταφοράς για την Τουρκία και από τις δύο πύλες εισόδου προς την ΕΕ?
Γιατί δεν εξηγείς απλά και κατανοητά, το χειροπιαστό όφελος που είχε η Ελλάδα προστατευοντας τους 8;Σουβλίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:14 Μόνο εγώ πιστεύω οτι ο Ερντογάν δεν τα κάνει αυτά-ή δεν τα κάνει μόνο-για εσωτερική κατανάλωση στην χώρα του?
Ισως τότε το καταλάβω και καταλάβω γιατί ακόμα επιμένετε ότι ήταν κάτι σωστό.
Χειροπιαστό όμως. Όχι αρλούμπες για πολιτικό κόστος στον Ερντογαν
Καλημέρα.
Ελπίζω να μην τρόμαξες πρωί πρωί.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 00:00Ποια απ' όλες τις Αθώες;sys3x έγραψε: 03 Μαρ 2020, 23:46Ε όχι και τη Τασία ρε φιλενάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2020, 23:28
Καλά, εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω ότι το "πρόσφυγας" θα παίξει δυνατά τα επόμενα χρόνια ως επαγγελματικός προσανατολισμός.
Και μακάρι να διαψευσθώ.
Αν γίνει, δηλώνω από τώρα ότι θα βάλω άβαταρ την Τασία για όσο θέτε.![]()
Κάτι πιο υποφερτό, την Αθώα πχ.
![]()
Ενιγουέι, σκέφτηκα κάτι πιο σατανικό. Να βάλω άβαταρ την Τασία τώρα. Είχαν μείνει 20 ενεργές συνάψεις στους αλληλέγγυους, με τον Έβρο τους κάηκαν οι μισές, αν βλέπουν καθημερινά τη φάτσα της πασιονάριας τους σε συνδυασμό με ακροδεξιά, φασιστικά και μισαλλόδοξα μηνύματα θα πάθουν τελειωτικό μπλακάουτ.
Τι λες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα είχες κάποιο πρόβλημα με αυτό το ενδεχόμενο;Σουβλίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:20 Κλείσιμο μεταφοράς για την Τουρκία και από τις δύο πύλες εισόδου προς την ΕΕ?
1.Ο Ερντογάν μας ζήτησε με απειλές τους 8 λέγοντας πόσο δυνατός είναι ο Τουρκικός στρατός και διάφορα άλλα όπως σας πνίξαμε σας πετάξαμε στην Θάλασσα αν δεν τους δώσετε θα σας κάνουμε τα ίδια θα έρθουμε ένα βράδυ και πολλά άλλα.Maspoli έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:18Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος στο τι λέω.τεν τεν έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:08 Maspoli δεν νομίζω να πιστεύεις ότι η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τη Τουρκία από την στιγμή που έδωσε άσυλο στους Τούρκους αξιωματικούς.
Είναι παιδική προσέγγιση αυτη, στα πλαίσια του νεοοθωμανισμου είμαστε στο στόχαστρο της.
Αν βάλεις στο πλάνο ότι πρέπει ο Ερντογάν να δείξει μια νίκη στο εσωτερικό του μετά της ψυχολογικές ήττες που έχει δεχτεί σε Συρία και Λιβύη δεν θέλει και πολλά.
Η Ελλάδα δεν είχε κανένα εθνικό συμφέρον να προστατέψει τους 8 πραξικοπηματίες. Κανένα απολύτως.
Με την πράξη της, που έγινε υπό τας υποδείξεις άλλων, έκοψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας με την Τουρκία. Την ίδια περίοδο η Βουλγαρία παρέδωσε στην Τουρκία εμπλεκόμενους στο πραξικόπημα, φορτώνοντας το μελλοντικό μουτζούρη-που ήταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα ξανάρχονταν (με Τούρκους έχουμε να κάνουμε)-μόνο στην Ελλάδα.
Ποιος φέρθηκε πιο έξυπνα; Η Ελλάδα που έκοψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας και δεν προετοιμάστηκε/οχυρώθηκε σε κανέναν τομέα ή η Βουλγαρία;
Αν η Ελλάδα είχε φερθεί έξυπνα όπως η Βουλγαρία, στην πιο άσχημη για μας εκδοχή, το πρόβλημα στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, θα το επιμερίζονταν και η Βουλγαρία-και θα μπορούσε οι ενέργειες Ελλάδος-Βουλγαρίας ως προς πιθανά αντίμετρα (πχ κλείσιμο μεταφορών) να ήταν πιο συντονισμένες και επιτυχείς.
Αυτά όλα τα ξέχασες;
Άρα και για λόγους αξιοπρέπειας δεν έπρεπε να τους δώσουμε.
Ανεξάρτητα αν υπάρχουν και άλλοι λόγοι εξίσου σημαντικοί.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Φαίνεται πως θέλεις να επιμείνεις σε ένα συγκεκριμένο δικό σου αφήγημα από την στιγμή που η απάντησή σου κλείνει τα μάτια σε ό,τι έγραψα εγώ προσωπκά σε αυτό το ποστ, το μπολνταρισμένο δηλαδήMaspoli έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:22Γιατί δεν εξηγείς απλά και κατανοητά, το χειροπιαστό όφελος που είχε η Ελλάδα προστατευοντας τους 8;Σουβλίτσα έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:14 Μόνο εγώ πιστεύω οτι ο Ερντογάν δεν τα κάνει αυτά-ή δεν τα κάνει μόνο-για εσωτερική κατανάλωση στην χώρα του?
Ισως τότε το καταλάβω και καταλάβω γιατί ακόμα επιμένετε ότι ήταν κάτι σωστό.
Χειροπιαστό όμως. Όχι αρλούμπες για πολιτικό κόστος στον Ερντογαν
εγώ?! κανένα βέβαια
άλλος μάλλον θα είχε και ίσως γι αυτόν τον λόγο ΔΕΝ το επιχείρησε
Όσο και να μην μας συμφέρει (αυτό είναι θέμα ερμηνείας και είναι νωρίς ακόμα, θα δείξει) η Ελλάδα συγκριτικά είναι μια δημοκρατικότατη χώρα όσον αφορά πολίτες ξένων χωρών (πολιτικούς και μη πρόσφυγες, λαθρό κτλ).Maspoli έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:02Αφελής είναι όποιος νομίζει πως η Ελλάδα κέρδισε με το να μη δώσει τους 8 και δε ζημίωσε τα συμφέροντά της.Echelon έγραψε: 04 Μαρ 2020, 08:57 Πείτε μου πως υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως αν δίναμε τους 8 σήμερα δεν θα είχαμε πρόβλημα; Ρε μαλάκες σοβαρά; Τόση αφέλεια;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτά έγιναν όταν διαφάνηκε μετά το πέρας του πρώτου χρονικού διαστήματος, ότι η Ελλάδα δε θα παρέδιδε τους πραξικοπηματίες.Niki έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:24 1.Ο Ερντογάν μα; ζήτησε με απειλές τους 8 λέγοντας πόσο δυνατός είναι ο Τουρκικός στρατός και διάφορα άλλα όπως σας πνίξαμε σας πετάξαμε στην Θάλασσα αν δεν τους δώσετε θα σας κάνουμε τα ίδια θα έρθουμε ένα βράδυ και πολλά άλλα.
Αυτά όλα τα ξέχασες;
Όχι από την πρώτη στιγμή μάλιστα έλεγε ότι δεν έχουμε εναλλακτική σαν να είμαστε τσιφλίκι του.Maspoli έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:26Αυτά έγιναν όταν διαφάνηκε μετά το πέρας του πρώτου χρονικού διαστήματος, ότι η Ελλάδα δε θα παρέδιδε τους πραξικοπηματίες.Niki έγραψε: 04 Μαρ 2020, 09:24 1.Ο Ερντογάν μα; ζήτησε με απειλές τους 8 λέγοντας πόσο δυνατός είναι ο Τουρκικός στρατός και διάφορα άλλα όπως σας πνίξαμε σας πετάξαμε στην Θάλασσα αν δεν τους δώσετε θα σας κάνουμε τα ίδια θα έρθουμε ένα βράδυ και πολλά άλλα.
Αυτά όλα τα ξέχασες;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
Εμπεδοκλής
Η μαλακία είναι ότι δώσαμε το ελικόπτερο.
Κάποια στιγμή σε τούτο το νήμα πρέπει να θυμηθούμε κάποιον λεγόμενο Τουργκούτ Οζαλ:
Δεν χρειάζεται να προκαλέσουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού οι πληθυσμιακές εξελίξεις των δύο λαών θα επιλύσουν το Κυπριακό και το Αιγαίο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση