Εξηντάρηδες δεν πήραν ούτε το 1940. Νομίζω, ούτε στην μάχη των Πλαταιών δεν πολέμησαν εξηντάρηδες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:17Μην ψάχνεις ηλικίες. Κι εξηντάρηδες θα πάρουν.Daje έγραψε: 03 Μαρ 2020, 20:48 Απο τι ηλικια και πανω τη σκαπουλαρουμε?
Τους γιωταδες τους καλουν η οχι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
Re: ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
στο κυπριακο ο πολυ σπουδαιος μουστακας πηγε με την κυνηγετικη του στολη και το οπλο στο αστυνομικο τμημα και τους ειπε να τον παρουν για την κυπρο αλλα δεν δεχτηκαν
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Καλά αλλά καλού κακού να είστε πλυμμενοιAwesomatic έγραψε: 03 Μαρ 2020, 20:55 Ρε παλιογεροι, εκεί θα έρθετε μαζί μας και μαζί θα στέλνουμε στον Αλλάχ τα κεμπάπ.
Τα αρχιδια δεν είναι μόνο για τις μουνάρες.
Είναι και για να τα τρίψουμε στη μούρη του Ερντογάν.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Κακή σύγκριση. Τα κουτάβια από όπου και να προέρχονται είναι αξιολάτρευτα.
Εννοείται, να μην προσβληθούν οι στρατιές από τουρκάλες φρεσκοχηρεμένες μουνάρες που θα στείλουμε να γονιμοποιήσει ο Daje
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
στο κυπριακο ειχαν φωναξει μαλλον στον ναυσταθμο και μεγαλυτερους ο παππους μου ηταν περιπου 62 και ειχε πολεμησει στον β παγκοσμιο, ως υποπλοιαρχος και τον πηραν μαζι με πολλους αλλους αλλα δεν τον εστειλαν.....υπολογιζω οτι η εμπειρια τους ηταν ανεκτιμητη.ενα απο τα προβλημα τα ηταν οτι χρειαζοταν αρκετοι διαφορα φαρμακα......Leporello έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:17Δεν υπάρχει κανόνας. Το 1974 π.χ. εκλήθησαν όλοι μέχρι 40 ετών, συν κάποιες ειδικότητες. Π.χ. ο πατέρας μου που ήταν 46 ετών κλήθηκε στην χωροφυλακή (δεν είχε καμμία σχέση με την χωροφυλακή πριν) γιατί λέει είχε εκπαιδευθεί στην αεράμυνα.Daje έγραψε: 03 Μαρ 2020, 20:48Απο τι ηλικια και πανω τη σκαπουλαρουμε?
Εγώ έχω χάσει όλα τα στρατιωτικά μου έγγραφα και δεν ξέρω κάν αν έχω κληθεί ποτέ γιά ασκήσεις ή κάτι τέτοιο. Βέβαια, με βοηθάει ότι είμαι 62 ετών.
Εμπρός παιδιά
Κάθε κορφή και φλάμπουρο
Κάθε κλαδί και κλέφτης
Κάθε κορφή και φλάμπουρο
Κάθε κλαδί και κλέφτης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Nero
Leporello έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:18Εξηντάρηδες δεν πήραν ούτε το 1940. Νομίζω, ούτε στην μάχη των Πλαταιών δεν πολέμησαν εξηντάρηδες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:17Μην ψάχνεις ηλικίες. Κι εξηντάρηδες θα πάρουν.Daje έγραψε: 03 Μαρ 2020, 20:48 Απο τι ηλικια και πανω τη σκαπουλαρουμε?
το καλο daje ειναι οτι μετα απο καθε μεγαλο πολεμο οσοι ζησουν γαμανε τα καλυτερα μουνια, γιατι οι αντρες νεαρης ηλικιας εχουν γινει ηρωες.....
για αυτο αν εχεις προσεξει πολλες γυναικες τα παλιοτερα χρονια ειχαν μεινει ανυπαντρες και αρκετα συχνα και παρθενες αφου τους πηραν τους αντρες που περισσεψαν οι πιο καπατσες
για αυτο αν εχεις προσεξει πολλες γυναικες τα παλιοτερα χρονια ειχαν μεινει ανυπαντρες και αρκετα συχνα και παρθενες αφου τους πηραν τους αντρες που περισσεψαν οι πιο καπατσες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λέω να κόψετε τις υπερβολές.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
O συγχωρεμενος ήταν πατριώτης Μικρός στην ΕΟΚΑ βασανίστηκε από τους βρωμοεγγλεζους και πριν πεθάνει ζήτησε να τον θάψουν με την ελληνική σημαίαbolek έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:20στο κυπριακο ο πολυ σπουδαιος μουστακας πηγε με την κυνηγετικη του στολη και το οπλο στο αστυνομικο τμημα και τους ειπε να τον παρουν για την κυπρο αλλα δεν δεχτηκαν
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ποιες αγορές;;;Fluffy έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:07 να πάνε να σκοτωθούν τα παιδιά των τουρκων με τα παιδιά των ελληνων για να μοιράσουν οι αστικές τάξεις των χωρών τις αγορές. Βρε ουστ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το 74 έγινε γενική επιστράτευση για αυτό χαθηκε η μπάλα τις πρώτες μέρες Το 40 15 κλάσεις πρέπει να κάλεσαν
Τώρα θεωρητικά λόγω δημογραφικού θα ανέβουν τα όρια πιστεύω
Τώρα θεωρητικά λόγω δημογραφικού θα ανέβουν τα όρια πιστεύω
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
hades έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:35O συγχωρεμενος ήταν πατριώτης Μικρός στην ΕΟΚΑ βασανίστηκε από τους βρωμοεγγλεζους και πριν πεθάνει ζήτησε να τον θάψουν με την ελληνική σημαίαbolek έγραψε: 03 Μαρ 2020, 21:20στο κυπριακο ο πολυ σπουδαιος μουστακας πηγε με την κυνηγετικη του στολη και το οπλο στο αστυνομικο τμημα και τους ειπε να τον παρουν για την κυπρο αλλα δεν δεχτηκαν
καλα εκανες και το σχολιασες!
-
Nero
Των Σκοπίων και της Βουλγαρίας. Ο σύντροφος αιγαιομακεδόνας κάπου έγραψε σε άλλο νήμα ότι "τώρα που η ελληνική αστική τάξη ξεπέρασε την κρίση και στάθηκε στα πόδια της έβαλε στόχο την κατάκτηση των αγορών των Βαλκανίων"