Νομιζω πως ουτε εσενα σ αρεσει που υπαρχεις. Τεσπα, να παιρνεις τα φαρμακα σου και να εισαι κοσμιος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δρομοκαΐτειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Δρομοκαΐτειο
-
Ανδρέας
Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Μαρ 2020, 20:20Αμεσως να κακολογησουν συμφορουμιτη...εδω ειμαστε ολοι αδερφια.
-
Ανδρέας
Α ναι οκ τα φάρμακά μου μου τα στέλνουν από Β.Κορέα δεν θα μου λείψουν ποτές!blackpaint έγραψε: 02 Μαρ 2020, 20:21Νομιζω πως ουτε εσενα σ αρεσει που υπαρχεις. Τεσπα, να παιρνεις τα φαρμακα σου και να εισαι κοσμιος.
Όσο για το άλλο....θα τα ακούσεις τα; μαντάτα...
Εντάξει ρε τύπε, το καταλάβαμε. Νοσηλεύτηκες για κάποιον λόγο σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Μην κάνεις όμως σαν τον πιτσιρικά με τον τσοπερά θείο, που τον πήγε μια βόλτα και την είδε Hell's Angels.
Μην κάνεις όμως σαν τον πιτσιρικά με τον τσοπερά θείο, που τον πήγε μια βόλτα και την είδε Hell's Angels.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μπήκες στο Δρομοκαϊτειο; Εγώ δεν έμπαινα ούτε με πληρωμή. Θα προτιμούσα να πέσει βόμβα δίπλα μου.
Έβλεπα και την ταινία Πολυξένη εχθές. Είναι και επίκαιρο το θέμα. Πως ένας άνθρωπος δημιουργεί και πως η δημιουργία γίνεται φύλλο και φτερό από ανθρώπους χαμηλότερης ηθικής στάθμης που δεν μπορούν να δημιουργούν αλλά θέλουν να πλιατσικολογούν. Που πας μωρή Πολυξένη με τον Τούρκο επίσης; Μήπως ήτανε και έρωτας αυτός που έκανε; Νομίζω και ο Τούρκος ήταν στην συμμορία κλοπής της περιουσίας.
Έβλεπα και την ταινία Πολυξένη εχθές. Είναι και επίκαιρο το θέμα. Πως ένας άνθρωπος δημιουργεί και πως η δημιουργία γίνεται φύλλο και φτερό από ανθρώπους χαμηλότερης ηθικής στάθμης που δεν μπορούν να δημιουργούν αλλά θέλουν να πλιατσικολογούν. Που πας μωρή Πολυξένη με τον Τούρκο επίσης; Μήπως ήτανε και έρωτας αυτός που έκανε; Νομίζω και ο Τούρκος ήταν στην συμμορία κλοπής της περιουσίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 02 Μαρ 2020, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ανδρέας
Feindflug έγραψε: 02 Μαρ 2020, 20:26 Εντάξει ρε τύπε, το καταλάβαμε. Νοσηλεύτηκες για κάποιον λόγο σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Εσύ θα τη γλυτώσεις ρε!
-
Ανδρέας
θα ξαναμπώ από μόνος μου αυτή τη φορά....Antares έγραψε: 02 Μαρ 2020, 20:28 Μπήκες στο Δρομοκαϊτειο; Εγώ δεν έμπαινα ούτε με πληρωμή. Θα προτιμούσα να πέσει βόμβα δίπλα μου.