Naida έγραψε: 02 Μαρ 2020, 18:46
Μη κλαις βρε άδικα. Εννοείται βρε συ στα ψέμματα είναι όλα. Και αυτό που πνίγηκε σήμερα, στα ψέμματα κάνει το πνιγμένο.
Eδώ που τα λέμε ούτε αυτοί που βύθισαν τη βάρκα έκλαψαν.
Naida έγραψε: 02 Μαρ 2020, 18:46
Μη κλαις βρε άδικα. Εννοείται βρε συ στα ψέμματα είναι όλα. Και αυτό που πνίγηκε σήμερα, στα ψέμματα κάνει το πνιγμένο.
Eδώ που τα λέμε ούτε αυτοί που βύθισαν τη βάρκα έκλαψαν.
Εγω έχω πει ποια είναι η πιο ειρηνική και ανθρώπινη λύση. Τους παίρνεις, τους καταγράφεις, φουλ έλεγχο όσοι δεν τηρουν προϋποθέσεις τους επιστρέφεις στη χώρα τους, τους στεγάζεις και πίεση στην Ευρώπη να διαμοιραστούν σε όλες τις χώρες.
Καλή μου ναιδα... Αυτο δεν γίνεται πρακτικά...
Μόνοι μας όχι. Είναι μεγάλος ο όγκος των μεταναστών.
Με την Ευρώπη σύμμαχο όμως ε; γιατί μην ξεχνάμε είμαστε στην ΕΕ.
που να ξέρω; Δε νομίζω να μάθουμε ποτέ, αλλά σίγουρα δεν είναι λόγος για να χαίρεσαι
Τι σημασία είναι αν είναι οι ίδιοι; Άλλη η μία δουλειά, άλλη η άλλη.
μ'αρέσει η διαφάνεια. Η μυστικότητα σε κρατικές υποθέσεις μου προκαλεί αυτόματα ανησυχία
Καλή είναι η διαφάνεια όταν δεν έχεις τίποτα να κρύψεις, αλλά το ότι μπουζουριάζεις κόσμο και να τον περνάς απέναντι δεν είναι κάτι που μπορεί να παραδεχτεί η Ελλάδα. Αν το κάνεις, έτσι πρέπει να γίνει, αλλιώς δεν το κάνεις. Για να γίνει επισήμως χρειάζεται ειδική συνθήκη με την Τουρκία.
There are decades where you fuck around and days where you find out
kameron έγραψε: 02 Μαρ 2020, 19:08
Αυτοί με τις κουκούλες έχουν επαναπροωθήσει αρκετούς πίσω στην Τουρκία δια της βίας το προηγούμενο διάστημα.
Υπήρξαν σχετικά ρεπορτάζ τουρκικών ΜΜΕ με μαρτυρίες μεταναστών ότι τους έδειραν και τους έστειλαν πίσω αφού πρώτα τους κατέστρεψαν τα κινητά, αλλά έξω από την Τουρκία το θέμα δεν πήρε διαστάσεις γιατί τα δυτικά ΜΜΕ έγραψαν κανονικά τους Τούρκους εν προκειμένω, αναρωτιέται κανείς γιατί;..
Όταν είχα γράψει εδώ πριν μήνες ότι η λύση είναι να γεμιζουν ταχυπλοα την νυχτα άνδρες των ΜΥΚ και να τους ξαναπάνε σε ερημικές παραλίες της Τουρκίας κάποιοι εσκιζαν τα ρουχα τους να μας πείσουν πόσο ανεφαρμοστο και επικίνδυνο και ανήθικο και ανφέαρ είναι κάτι τέτοιο κι ότι 1000% η Τουρκία θα μας κάνει πόλεμο και η διεθνής κοινότητα θα μας κατακρεουργήσει και οι εφτά πληγές του φαραό θα μας κτυπάνε κατα ριπάς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μαρ 2020, 19:25
Καλή είναι η διαφάνεια όταν δεν έχεις τίποτα να κρύψεις, αλλά το ότι μπουζουριάζεις κόσμο και να τον περνάς απέναντι δεν είναι κάτι που μπορεί να παραδεχτεί η Ελλάδα. Αν το κάνεις, έτσι πρέπει να γίνει, αλλιώς δεν το κάνεις. Για να γίνει επισήμως χρειάζεται ειδική συνθήκη με την Τουρκία.
Ναι, η Ελλάδα λ.χ. δεν πρόκειται να παραδεχθεί ότι γίνονται push backs, άσχετα αν γίνονται.
Ως γνωστόν, ορισμένα πράγματα γίνονται και δεν λέγονται. Οι Γάλλοι, εδώ και τέσσερις αιώνες το λένε Raison d'Etat.