!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προορισμός γ 3ημερο
Re: Προορισμός γ 3ημερο
Απορώ τις σας αρέσει απο το Κυπαρίσσι. Και του πατέρα μου του αρέσει και πάνε με τη μάνα εκει πολλές φορές. Ποτέ δε το χώνεψα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
νύχτα
να πας!
Λατρεία είναι - όλη η περιοχήΕρμής έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:30 Απορώ τις σας αρέσει απο το Κυπαρίσσι. Και του πατέρα μου του αρέσει και πάνε με τη μάνα εκει πολλές φορές. Ποτέ δε το χώνεψα.
Ενα από τα ωραία είναι ανάβαση στο βουνό - μέσα στο τοπ 3 στην Ελλάδα - πεζοπορία μέχρι την Κρεμαστή - τσάκισμα στα τρομερά γλυκά και επιστροφή από το νότιο μονοπάτι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είσαι Κυπαρίσσι και η πιο κοντινή πόλη είναι το Λεωνίδιο ή οι Μολάοι σε απόσταση περίπου σαρανταπενταλέπτου. 
μπα. Δε το χω με τα μέρη. Αν φτάσω και εγώ κοντά στα 60 σα τον πατέρα μου μπορεί να γουστάρω.
Γ Σεπτέμβρη Χόλαντ
Να πάτε Λέιντεν , άμα σας φέρει ο άνεμος . Ένα από τα λίγα χωριά που θα έκανα παιδιά κ θα ασκούσα το επάγγελμα της ζωής μου, κομμώτρια .
Να πάτε Λέιντεν , άμα σας φέρει ο άνεμος . Ένα από τα λίγα χωριά που θα έκανα παιδιά κ θα ασκούσα το επάγγελμα της ζωής μου, κομμώτρια .
~~¥~~
Πρέσπες με 10 ευρώ μ επιστροφη
Ρε Συριζαίε, εσύ έχεις φάει ban, τι δουλειά έχεις εδώ με άλλο προφίλ;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τα βροχερά ΣΚ του Ιούνη, οι γνώστες δεν ακυρώνουν, το πιθανότερο είναι ότι θα βρέξει λιγάκι, ο κόσμος θα είναι πιο λίγος γιατί θα ακυρώσουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ
, πέρυσι όλος ο Ιούνιος σχεδόν έτσι πήγε και κάθε ΣΚ άνοιγε για λίγο και χωρίς αέρα ήταν τέλεια τα μπανάκια, μετά σκούπισμα και φαϊ στο υπόστεγο το απογευματάκι με θέα θάλασσα και σχετική ηρεμία για ΣΚ Ιουνίου πάντα μιλώντας....
Το κακό είναι ότι η επιστροφή που έτσι και αλλιώς είναι λίγο μιζέρια με συννεφιασμένο καιρό είναι λίγο πιο αποπνικτική από ό,τι συνήθως...
Αλλά και πάλι τουλάχιστον δεν έχει συνωστισμό. Με λίγα λόγια αν έχει κανείς ανάγκη την απόδραση μπορεί και να του κάτσει καλά. Όπως επίσης είναι ορατή μια απογοήτευση από τους καταστηματάρχες που δεν βλέπουν τον κόσμο που θα ήθελαν.
Το κακό είναι ότι η επιστροφή που έτσι και αλλιώς είναι λίγο μιζέρια με συννεφιασμένο καιρό είναι λίγο πιο αποπνικτική από ό,τι συνήθως...
Για βάλε στο χάρτη την διαδρομή που λες.Αγις έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:41Λατρεία είναι - όλη η περιοχήΕρμής έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:30 Απορώ τις σας αρέσει απο το Κυπαρίσσι. Και του πατέρα μου του αρέσει και πάνε με τη μάνα εκει πολλές φορές. Ποτέ δε το χώνεψα..
Ενα από τα ωραία είναι ανάβαση στο βουνό - μέσα στο τοπ 3 στην Ελλάδα - πεζοπορία μέχρι την Κρεμαστή - τσάκισμα στα τρομερά γλυκά και επιστροφή από το νότιο μονοπάτι.
.
πάρε μία που μάλλον θα καταφέρεις να κάνεις ( σε 3 ημέρες - ανα κατεύθυνση = σύνολον 6 )Μηχανικός έγραψε: 18 Ιουν 2018, 20:06Για βάλε στο χάρτη την διαδρομή που λες.Αγις έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:41Λατρεία είναι - όλη η περιοχήΕρμής έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:30 Απορώ τις σας αρέσει απο το Κυπαρίσσι. Και του πατέρα μου του αρέσει και πάνε με τη μάνα εκει πολλές φορές. Ποτέ δε το χώνεψα..
.
Κυπαρύσσι.jpg
http://www.kremasti.gr/index.php/usefull/monopatia
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τριήμερο όχι, αλλά μια χαρά ΣΚ μπορείς να περάσεις και εντός Αττικής. Ξεκινήσαμε για ένα μπάνιο την Παρασκευή και τελικά γυρίσαμε ξημέρωμα Κυριακής 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση