!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δρομοκαΐτειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ανδρέας
Δρομοκαΐτειο
Ένα υπέροχο ίδρυμα (νοσοκομείο δεν το λέω) που φιλοξενεί ταλαιπωρημένους από την Λογική ανθρώπους.
Όσο με φιλοξένησαν, πρέπει να ομολογήσω, πως ήταν άψογοι απέναντί μου και απέναντι σε όλους τους συναθλητές μου.
Θέλω να ευχαριστήσω και από δω όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την βοήθειά τους.
Τελικά πήρα εξιτήριο και μια συμβουλή από τον κορυφαίο ψυχίατρο της χώρας:
"Γάμησέ τους ρε ΑνΤρίκο...δεν καταλαβαίνουν"
Αυτά...καλώς σας ξαναβρήκα....
Όσο με φιλοξένησαν, πρέπει να ομολογήσω, πως ήταν άψογοι απέναντί μου και απέναντι σε όλους τους συναθλητές μου.
Θέλω να ευχαριστήσω και από δω όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την βοήθειά τους.
Re: Δρομοκαΐτειο
Θα μας σπασεις τ'@@ τωρα με τα νηματα σου?
- Obi Wan Iakobi
Σας γλενταει ο παλαιοπασοκος.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Σαπαμαρει, ουτε καν τρολαρει.
-
Ανδρέας
Καλώς σε ξαναβρήκα άρχοντα...(στους από πάνω δεν απαντώ...δεν "λογάνε")
-
Ανδρέας
Μίλα νόστιμα ρε αρχίδι!
- phorumitis
Μέχρι να τον μπαναρουν και να αρχίσει να ξανακλαιγεται όπως έκανε στο παλιό φορουμ
-
Ανδρέας
Κάνε με ιγκνόρ ρε μουνί!
Γαμώ το σπίτι σου (αν δε μένεις με νοίκι)!
Ξεκωλιάρη!
Ω ρε φίλε, είχα να βρίσω έτσι από το 1992 που μου έδωκε κλήση ένας μπάτσος για "φθαρμένα ελαστικά"!
Μισό να βάλω κι αυτό (μην ανοίγω ανάρτηση και σε χαλάω)
Είδε κάρβουνα η ηλίθια και έτρεξε...τα χταπόδια δεν τα μύρισε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδρέας την 02 Μαρ 2020, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν σε θυμάμαι. Ήμουν 25 χρόνια μέσα.Ανδρέας έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:34 Ένα υπέροχο ίδρυμα (νοσοκομείο δεν το λέω) που φιλοξενεί ταλαιπωρημένους από την Λογική ανθρώπους.
Spoiler
-
Ανδρέας
Εγώ σε θυμάμαι...νοσοκόμε!taliban έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:46Δεν σε θυμάμαι. Ήμουν 25 χρόνια μέσα.Ανδρέας έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:34 Ένα υπέροχο ίδρυμα (νοσοκομείο δεν το λέω) που φιλοξενεί ταλαιπωρημένους από την Λογική ανθρώπους.
Αυτά...καλώς σας ξαναβρήκα....Spoiler
![]()
-
Ανδρέας
Για πες....phorumitis έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:43
Μέχρι να τον μπαναρουν και να αρχίσει να ξανακλαιγεται όπως έκανε στο παλιό φορουμ
ή θες να πω εγώ;
Ουσιαστικώς δεν βγήκες, άλλαξες ίδρυμα.Ανδρέας έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:34 Ένα υπέροχο ίδρυμα (νοσοκομείο δεν το λέω) που φιλοξενεί ταλαιπωρημένους από την Λογική ανθρώπους.
Καλώς τον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το πρακτικό πρόβλημα που προκύπτει από αυτό το σπαμάρισμα τρολαρίσματος, είναι ότι γεμίζει η οθόνη με τα "πρόσφατα" και χάνονται νήματα που είναι πιο σημαντικά.
Η διαχείρισις πρέπει να το δει.
Η διαχείρισις πρέπει να το δει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.