Δε χρειάζεται από πλευράς μας όξυνση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Philip Mortimer
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστό για την Ελλάδα να κλιμακώσει. Αυτή τη στιγμή έχει την κοινή γνώμη με το μέρος της. Ούτε πόλεμο θέλουμε, ούτε πρέπει να απειλήσουμε με κάτι τέτοιο ή να ανάγουμε τις ενέργειες των προσφύγων σε τέτοιες.
- phorumitis
Όπως έκανες εσύ επί Συριζα νουδουπαλληκακι;;under έγραψε: 02 Μαρ 2020, 15:13 Το βιντεο με το push back δειχνει και ποσο δυσκολες ειναι οι επιχειρησεις στη θαλασσα αφου οι λαθρο δεν φευγουν αμεσως και αναγκαζουν συχνα την εμπλοκη δυο δικων μας σκαφων.
Οσοι λενε λοιπον οτι τους αφηνουμε να περνανε μαλλον δεν καταλαβαινουν τι λενε ή το λενε εκ του πονηρου.
- Philip Mortimer
Όξυνση θέλει ο Ερντογάν απ' ο,τι φαίνεται.
-
Ανδρέας
Αιμοχαρή πολεμοκάπηλε....
Και πως θα δείξεις τον πραγματικό υπεύθυνο για αυτή την κρίση; Η κοινή γνώμη είναι με το μέρος μας, αλλά ακόμη ουσιαστικές κινήσεις από μεριάς Ευρωπαίων δεν έχω δει.ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:05Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστό για την Ελλάδα να κλιμακώσει. Αυτή τη στιγμή έχει την κοινή γνώμη με το μέρος της. Ούτε πόλεμο θέλουμε, ούτε πρέπει να απειλήσουμε με κάτι τέτοιο ή να ανάγουμε τις ενέργειες των προσφύγων σε τέτοιες.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εδώ οι Γερμανοί κάνουν τους κινέζους ακόμη και μετά τις σημερινές δηλώσεις του Ερντογάν και θα αποδείξεις ποιος είναι ο υπεύθυνος ανακαλώντας τον πρέσβυ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:09Και πως θα δείξεις τον πραγματικό υπεύθυνο για αυτή την κρίση; Η κοινή γνώμη είναι με το μέρος μας, αλλά ακόμη ουσιαστικές κινήσεις από μεριάς Ευρωπαίων δεν έχω δει.ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:05Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστό για την Ελλάδα να κλιμακώσει. Αυτή τη στιγμή έχει την κοινή γνώμη με το μέρος της. Ούτε πόλεμο θέλουμε, ούτε πρέπει να απειλήσουμε με κάτι τέτοιο ή να ανάγουμε τις ενέργειες των προσφύγων σε τέτοιες.
Και τα παιδάκια; Τι θα κάνουμε με τα παιδάκια των προσφύγων αν μας βομβαρδίσουν τα τουρκικά αεροπλάνα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπως βλέπεις υπάρχουν και άλλες απόψεις...
Δεν βλέπω σε τι θα βοηθούσε. Μου αρκεί να κινήσει γη και ο ουρανό ο Δένδιας και οι διπλωμάτες να ενημερωθεί με στοιχεία και ο τελευταίος Ευρωπαίος πολιτικός.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:09 Και πως θα δείξεις τον πραγματικό υπεύθυνο για αυτή την κρίση; Η κοινή γνώμη είναι με το μέρος μας, αλλά ακόμη ουσιαστικές κινήσεις από μεριάς Ευρωπαίων δεν έχω δει.
Ωραία αυτά σε φιλολογικό επίπεδο. Αν όμως χώριζες παιδιά από γονείς (γιατί αυτο είναι το λογικό, εφόσον τους κατηγορείς για δόλια έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο) δεν θα είχες ανθρώπους να τα φροντίσουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:04Και θα τους δίκαζα με την κατηγορία δόλιας έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.Namrail έγραψε: 02 Μαρ 2020, 15:56Το ερώτημα είναι, αν εκεί βουλιαζαν τη βαρκα αντί να φύγουν, τι θα έκανες;under έγραψε: 02 Μαρ 2020, 15:13 Το βιντεο με το push back δειχνει και ποσο δυσκολες ειναι οι επιχειρησεις στη θαλασσα αφου οι λαθρο δεν φευγουν αμεσως και αναγκαζουν συχνα την εμπλοκη δυο δικων μας σκαφων.
Οσοι λενε λοιπον οτι τους αφηνουμε να περνανε μαλλον δεν καταλαβαινουν τι λενε ή το λενε εκ του πονηρου.
Τα ανήλικα, ειδικά τα βρέφη, κάποιος πρέπει να τα προσέχει αν τα πάρεις απ' τους γονείς. Προσωπικό και δομες δεν υπάρχει και όσοι ασχολούνται με συνοδεία ανηλίκων ανήκουν κατά βάση σε ΜΚΟ και δεν φτάνουν.
Για αυτό και τα παιδιά δεν τα χωρίζουν σχεδόν ποτέ από τους γονείς, εκτός και αν είναι φανερό ότι υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση κλπ.
Ναι, το βλέπω. Έχεις υποχρέωση να τους σώσεις στη θάλασσα τόσο νομικά αλλά κυρίως από την ανθρωπιστική/ηθική πλευρά του ζητήματος. Αυτό δίνει ένα πλεονέκτημα στον Ερντογάν και καθώς βελτιώνεται ο καιρός οι ροές προς τα νησιά θα πολλαπλασιάζονται.
Πλέον όμως κανείς δεν θα μπορεί να υποκριθεί έξω ότι δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Αρκεί; Όχι. Αλλά είναι ένα καλό χαρτί για το Μητσοτάκη που δεν το είχες μέχρι τώρα. Ο Ερντογάν φαίνεται να ξεφεύγει μέρα με τη μέρα περισσότερο. Και να ξεμένει από συμμάχους που θα έπεφταν στη φωτιά για αυτόν. Η Αμερική κρατάει αποστάσεις, η Ρωσία αλλάζει στάση κάθε δυο μέρες και μένει ένα μέρος της Γερμανικής και ίσως της ευρύτερης ευρωπαϊκής κοινής γνώμης που έχεις να παλέψεις. Οι ακρότητές του το έκαναν λίγο πιο εύκολο από ότι ήταν πριν.
- phorumitis
Τι έλεγε ο υπαλληλακος ο άντερ το 2018
Εθνικά επικινδυνοι οι κλειστοί χώροι στα ακριτικα νησια, ακριβώς δηλαδή ότι θέλει να κάνει το κόμμα του. Ε ρε τι κάνει ο άνθρωπος για 60 λεπτά ανά ποστunder έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 13:15Οχι.Ειναι ανοιχτοι χωροι αυτοι.Οι λαθρο μπαινοβγαινουν.Εγω μιλαω για κλειστους.Και εννοειται οτι δεν πρεπει να υπαρχει κανενος ειδους επιδομα για στεγαση τροφη κλπ κλπ οπως αυτα που τους δινουν.Yochanan έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 13:10 Μα αυτή δεν ειναι η επισημη πολιτικη τώρα; Οι περισσότεροι δεν ειναι κλεισμένοι σε μοριες κλπ; Απο οσο ξερω η ελλαδα εχει απο τα χαμηλοτερα ποσοστα χορηγησης ασυλου
Σημειωσε επισης οτι ακομα και οι κλειστοι χωροι στα ακριτικα νησια ειναι εθνικα επικινδυνοι για ευνοητους λογους.
Στην γη και τον ουρανό δεν υπολογίζεται και ο πρέσβης;ST48410 έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:13Δεν βλέπω σε τι θα βοηθούσε. Μου αρκεί να κινήσει γη και ο ουρανό ο Δένδιας και οι διπλωμάτες να ενημερωθεί με στοιχεία και ο τελευταίος Ευρωπαίος πολιτικός.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:09 Και πως θα δείξεις τον πραγματικό υπεύθυνο για αυτή την κρίση; Η κοινή γνώμη είναι με το μέρος μας, αλλά ακόμη ουσιαστικές κινήσεις από μεριάς Ευρωπαίων δεν έχω δει.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Για τα νούμερα που αναμένεται να δεχθούμε όλα αυτά είναι πολύ δύσκολα. Εκτός αν το κάνεις συμβολικά σε μερικές περιπτώσεις για να περάσει μήνυμα. Από τον τρόπο που βλέπω πάντως κάποιοι να φέρονται στα παιδιά δεν νομίζω πως θα αποθαρρύνει πολλούς.Namrail έγραψε: 02 Μαρ 2020, 16:18Ωραία αυτά σε φιλολογικό επίπεδο. Αν όμως χώριζες παιδιά από γονείς (γιατί αυτο είναι το λογικό, εφόσον τους κατηγορείς για δόλια έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο) δεν θα είχες ανθρώπους να τα φροντίσουν.
Τα ανήλικα, ειδικά τα βρέφη, κάποιος πρέπει να τα προσέχει αν τα πάρεις απ' τους γονείς. Προσωπικό και δομες δεν υπάρχει και όσοι ασχολούνται με συνοδεία ανηλίκων ανήκουν κατά βάση σε ΜΚΟ και δεν φτάνουν.
Για αυτό και τα παιδιά δεν τα χωρίζουν σχεδόν ποτέ από τους γονείς, εκτός και αν είναι φανερό ότι υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση κλπ.
Όπως το βλέπω όχι. Θα αφήσεις κάθε δίαυλο επικοινωνίας με την Τουρκία ανοικτό για να μην έχει να λέει κανείς και πουθενά ότι βρήκες αφορμή να φερθείς επιθετικά. Αυτό που πρέπει να περάσεις προς τα έξω είναι ότι εσύ έρχεσαι αντιμέτωπος με την προκλητικότητα και επιθετικότητα των Τούρκων οι οποίοι οδηγούν μεγάλους αριθμούς προσφύγων στα σύνορα και προκαλούν ανθρωπιστική κρίση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση