!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επαλήθευση username!

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: Επαλήθευση username!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:50
Ή, να γράψουμε 5-6 ασχετίλες ακόμα, να πάει σε πιο πίσω σελίδα.
Γουιαργκετινγκδεαρ! :lol:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:53
Spiros252 έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:50 Αν είναι παλιά μέλη του phorum.gr πιστοποιούνται κανονικά. Αρκεί να ξέρουμε (αναφέρετε) ποιο μέλος είναι.
Εγω νομιζα πως το θεμα ειναι να μην παρει αλλος, νικ αλλουνου. Τωρα δε μπορει άλλος, να παρει παλιο νικ των παιδιων που αλλαξαν; :xena:
:011: :011: :011: :011:
Όταν τα 'λεγα εγώ αυτά, με γράφατε... :011: :011: :011:

Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:54
shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:50
Ή, να γράψουμε 5-6 ασχετίλες ακόμα, να πάει σε πιο πίσω σελίδα.
Γουιαργκετινγκδεαρ! :lol:
φχαριστοπολυγιατηβοηθειαρε (καλά το 'γραψα;)

Άβαταρ μέλους
Custom_F

shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:58 Όταν τα 'λεγα εγώ αυτά, με γράφατε... :011: :011: :011:
Ποτε! Να πεσει φωτγια να μας, ςας καπσει! :003:
φχαριστοπολυγιατηβοηθειαρε (καλά το 'γραψα;)
φχαρστωπολυδγιατηβοηθγιαρε, θα ηταν πιο... σωστο, αλλα πολυ καλη προσπαθεια! :lol:

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:53
Spiros252 έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:50 Αν είναι παλιά μέλη του phorum.gr πιστοποιούνται κανονικά. Αρκεί να ξέρουμε (αναφέρετε) ποιο μέλος είναι.
Εγω νομιζα πως το θεμα ειναι να μην παρει αλλος, νικ αλλουνου. Τωρα δε μπορει άλλος, να παρει παλιο νικ των παιδιων που αλλαξαν; :xena:
Φυσικά αυτό είναι το βασικότερο! Εκτός από αυτό όμως υπάρχει και το θέμα της αναγνώρισης των μελών της διαδικτυακής κοινότητας. Η δυνατότητα ανοίγματος νήματος χωρίς συμπλήρωση 100 ποστ, η συμμετοχή σε τυχόν δημοψηφίσματα και ότι άλλο αποφασίσουμε.

Όχι δεν μπορεί να πάρει άλλος το νικ των πιστοποιημένων. Προστατεύεται. Επίσης προστατεύεται το νικ των μελών που δεν έχουν εγγραφεί ακόμα. Π.χ. τελευταία εγγράφηκε μέλος ως ΑΡΙΣΤΟΣ. Λάβαμε αναφορές ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο, το δέχτηκε και ο ίδιος και υποχρεώθηκε σε αλλαγή νικ.

Το πνεύμα γενικώς είναι να μην δημιουργείται σύγχυση για το ποια είναι ποια περσόνα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Spiros252 έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:07 Φυσικά αυτό είναι το βασικότερο! Εκτός από αυτό όμως υπάρχει και το θέμα της αναγνώρισης των μελών της διαδικτυακής κοινότητας. Η δυνατότητα ανοίγματος νήματος χωρίς συμπλήρωση 100 ποστ, η συμμετοχή σε τυχόν δημοψηφίσματα και ότι άλλο αποφασίσουμε.

Όχι δεν μπορεί να πάρει άλλος το νικ των πιστοποιημένων. Προστατεύεται. Επίσης προστατεύεται το νικ των μελών που δεν έχουν εγγραφεί ακόμα. Π.χ. τελευταία εγγράφηκε μέλος ως ΑΡΙΣΤΟΣ. Λάβαμε αναφορές ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο, το δέχτηκε και ο ίδιος και υποχρεώθηκε σε αλλαγή νικ.

Το πνεύμα γενικώς είναι να μην δημιουργείται σύγχυση για το ποια είναι ποια περσόνα.
Αρα οσα νικ ειχε ενα παλιο μελος προστατευονται ακομη και αν εχει μπει με νεο;

Πχ... Ενα παλιο μελος, μπαινει με νικ, παλιου μελους, που εδω το εχει αλλαξει. :102:

Κουβεντα να γινεται... δεν πιστευω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο επιπεδο ψυχασθενειας.

Αν καποιο νεο μελος, χωρις σκοπους, μπει με παλιο νικ καποιου; πως θα του πεις... Αλλαξε το, επειδη καποτε, σε αλλο φορουμ, που εμοιαζε με αυτο, το ειχε αλλος; :102:

moiraia_ola

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από moiraia_ola »

κι εγώ θέλω να γίνω πιστοποιημένη φορουμιτισσα

Τι πρέπει να κάνω; Βαριέμαι και τα διαδικαστικά!
Άβαταρ μέλους
Custom_F

moiraia_ola έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:13 κι εγώ θέλω να γίνω πιστοποιημένη φορουμιτισσα

Εισαι πιστοποιημενη εσυ καλεεεε!!!! :lol:

Άβαταρ μέλους
shrike

moiraia_ola έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:13 κι εγώ θέλω να γίνω πιστοποιημένη φορουμιτισσα

Τι εννοείς; Να γράφει "Πιστοποιημένες Πχωρουμίτισσες" αντί για "Πιστοποιημένοι Πχωρουμίτες" κάτω απ' το νικ σου; :smt017

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ναι μωρέ....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
moiraia_ola

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από moiraia_ola »

Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:16

Εισαι πιστοποιημενη εσυ καλεεεε!!!! :lol:

αχ δεν το χα δει!
εγινε απο μονο του

τι συγκινητικό! Σόρι παιδιά είαμι στην κοσμάρα μου χαχα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

α σόρρυ άλλο κατάλαβα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Spiros252
Διαχειριστής

Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:11 Αρα οσα νικ ειχε ενα παλιο μελος προστατευονται ακομη και αν εχει μπει με νεο;

Πχ... Ενα παλιο μελος, μπαινει με νικ, παλιου μελους, που εδω το εχει αλλαξει. :102:

Κουβεντα να γινεται... δεν πιστευω οτι εχουμε φτασει σε τετοιο επιπεδο ψυχασθενειας.

Αν καποιο νεο μελος, χωρις σκοπους, μπει με παλιο νικ καποιου; πως θα του πεις... Αλλαξε το, επειδη καποτε, σε αλλο φορουμ, που εμοιαζε με αυτο, το ειχε αλλος; :102:
Αν είχε πολλά νικ δεν θα φτάσουμε μέχρι εκεί να τα προστατεύσουμε όλα. Γενικά το πιο γνωστό ή / και το τελευταίο, το πολύ 2 όμως.

Δεν έχει σημασία αν είναι παλιό ή νέο μέλος που μπαίνει με νικ άλλου. Μιλάμε βέβαια για μέλη που ήταν επαρκώς ενεργά / γνωστά στο παλιό και με την προϋπόθεση ότι μπορούν να πιστοποιηθούν . Δεν μιλάμε για νικ μελών που έγραφαν μια φορά το χρόνο ή και καθόλου.

Αν χρησιμοποιεί νικ άλλου μέλους ενεργού από το παλιό θα υποχρεωθεί να το αλλάξει αν λάβουμε σχετικές αναφορές ή το μέλος που το είχε παραπονεθεί. Για νικ όσων έχουν πιστοποιηθεί ισχύει χωρίς αναφορές, προστατεύονται και δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Δεν είναι απλώς ένα φόρουμ που έμοιαζε με το παλιό, είναι η επανένωση μιας διαδικτυακής κοινότητας μελών σε νέο φόρουμ. Έχει διαφορά.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
shrike

Σπύρο, εγώ όπως σου είχα πει και παλιότερα, πιστεύω ότι αυτό έχει κάποιο νόημα για κάποιο διάστημα. Ας πούμε 6 μήνες (ή 9 ή 12 ή... ξέρω 'γω).
Από 'κει κι ύστερα, όποιος ήρθε, ήρθε κι όποιος όχι, όχι. Η επανένωση θα έχει γίνει, τουλάχιστον για τα περισσότερα μέλη (έστω, για αυτούς που έχουν την διάθεση να έρθουν). Από 'κει και μετά, ας πάρει ο καθένας όποιο νικ του αρέσει, ας ονομαστεί και pumpkin ή oden αν θέλει (κι αν αντέχει στο ξύλο).

Spiros252
Διαχειριστής

Ακόμα δεν έχουμε κλείσει 3 μήνες και έρχονται ακόμα παλιά μέλη.

Μια ιδέα που είχα είναι να λήξει το ζήτημα όταν παρέλθει ένας μήνας χωρίς έγγραφη παλιού μέλους.

Δεν νομίζω όμως ότι χάνουμε και τίποτα προστατεύοντας τα νικ παλιών μελών που δεν μας έχουν βρει ή δεν θέλουν να μπουν ακόμα για δικούς τους λόγους.

Κατά πάσα πιθανότητα κάποιος που εγγράφεται με νικ παλαιού μέλους το κάνει με κακό σκοπό. Εκτός αν είναι κάποια ιδιαιτερη σύμπτωση.
.
Stephen Hawking
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Εγώ ακόμα να πιστοποιηθώ; Αλλά αυτή είναι και η αλήθεια περί Ιστορίας, υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες που ποτέ δεν θα φανερωθούν στον πολύ τον κόσμο...
Ας μείνω απιστοποίητος, αφού δεν με "θυμάται" κανείς, αφού μάλλον η μεταγραφή κάποιου που είχα κάνει τότε (τι εποχές...) αύξησε τον όγκο των ποστ του τότε πχόρουμ 10% άμεσα και άλλα 20% έμμεσα, πέρασε απαρατήρητη, εντάξει, δεν πειράζει... Πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί όπως είχε πει και ο σαμαράς :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”