Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Απ'τους Τουρκους. Εσυ φιλε μου θα ηθελες να ζεις σε καποιο κλειστο κεντρο στην Τουρκια ή καπου ελευθερος στην Ευρωπη?
Εγώ όπως και οι γονείς μου πήγαν μετανάστες με διακρατικές συμφωνίες και με την νόμιμη οδό.
Μέχρι και τα δόντια κοιτούσαν
Δεν πήγαν στα μουλωχτά από τη θάλασσα, δεν πήγαν να μπουκάρουν με την βία και φυσικά με όλα τα χαρτιά
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
τεν τεν έγραψε: 01 Μαρ 2020, 23:40
Εγώ όπως και οι γονείς μου πήγαν μετανάστες με διακρατικές συμφωνίες και με την νόμιμη οδό.
Δεν πήγαν στα μουλωχτά από τη θάλασσα, δεν πήγαν να μπουκάρουν με την βία και φυσικά με όλα τα χαρτιά
Αν δεν υπήρχαν διακρατικές συμφωνίες,και πεθαίνατε της πείνας οικογενειακώς στην Ελλάδα. Τι θα κάνατε;
Αν δεν υπήρχαν διακρατικές συμφωνίες,και πεθαίνατε της πείνας οικογενειακώς στην Ελλάδα. Τι θα κάνατε;
Θα μέναμε Ελλάδα όπως και οι θείοι μου
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απ'τους Τουρκους. Εσυ φιλε μου θα ηθελες να ζεις σε καποιο κλειστο κεντρο στην Τουρκια ή καπου ελευθερος στην Ευρωπη?
αφου ειναι κλειστο πως βγηκανε οικογενειακως ...? ολο ασυναρτησιες εισαι
Ξερω γω? Μηπως τους αφησαν πχ? Μηπως δεν ηταν καν σε κεντρο και ηταν στο δρομο?
αν δεν ξερεις να μην μιλας για κλειστα κεντρα στην Τουρκια ... να σκεφθεις ποσο αρχιδι πρεπει να ειναι καποιος να βαλει το μωρο του σε κινδυνο για να περναει αυτος ζωη ξεκουραστη ... αυτο μονο
nemo έγραψε: 01 Μαρ 2020, 20:37
Επιτελούς! αν και θα προτιμούσα μετά από το ξύλο πέταμα και στην θάλασσα
Δεν πρέπει να γίνουμε ζώα.
Όταν την έπεφταν στους ΜΑΤατζήδες ήτανε καλοί. Τώρα που κυνηγούν τους "ταξικού συντρόφους" ΜΚΟτζήδες που τόσα έχουν προκαλέσει στο νησί τους, σ' έπιασε ο πόνος για τον πολιτισμό...
Το πόσο υποφέρουν απο τη λαθροετανάστευση, ούτε που σας νοιάζει...
αν δεν υπηρχανε διακρατικες συμφωνιες θα χρησιμοποιουσαμε τα παιδια μας για ασπιδες να τρωνε αυτα τα δακρυγονα ... σωπα ρε μεγαλε
nemo έγραψε: 01 Μαρ 2020, 20:37
Επιτελούς! αν και θα προτιμούσα μετά από το ξύλο πέταμα και στην θάλασσα
Δεν πρέπει να γίνουμε ζώα.
Όταν την έπεφταν στους ΜΑΤατζήδες ήτανε καλοί. Τώρα που κυνηγούν τους "ταξικού συντρόφους" ΜΚΟτζήδες που τόσα έχουν προκαλέσει στο νησί τους, σ' έπιασε ο πόνος για τον πολιτισμό...
φυλακιση στους ενηλικους που θεσανε τοσες παιδικες ζωες σε κινδυνο ... περασανε σε ακραιες συνθηκες παιδακια απο ασφαλη χωρα την Τουρκια χωρις λογο στην Ελλαδα ... να εφαρμοστει ο νομος ΑΜΕΣΑ
αφου ειναι κλειστο πως βγηκανε οικογενειακως ...? ολο ασυναρτησιες εισαι
Ξερω γω? Μηπως τους αφησαν πχ? Μηπως δεν ηταν καν σε κεντρο και ηταν στο δρομο?
αν δεν ξερεις να μην μιλας για κλειστα κεντρα στην Τουρκια ... να σκεφθεις ποσο αρχιδι πρεπει να ειναι καποιος να βαλει το μωρο του σε κινδυνο για να περναει αυτος ζωη ξεκουραστη ... αυτο μονο
Ξερεις εσυ απο που ερχονται και πως περνουσαν? Γιατι δε μας το λες και εμας?
Η οδός γίνεται "νόμιμη" με βούληση του κράτους. Δεν υπάρχει νόμιμη και παράνομη είσοδος, αλλά νομιμοποιημένη και μη.
Αυτό που συζητάμε εδώ είναι κατά πόσο οφείλουμε να νομιμοποιήσουμε την είσοδο ανθρώπων που έρχονται από τριτοκοσμικές χώρες ή εμπόλεμες ζώνες προσδοκώντας μία καλύτερη ζωή, που δεν έχουν επειδή έτυχε να γεννηθούν σε μέρος στο οποίο πέφτουν βόμβες ή κόβονται κεφάλια.