Ιδού ένα πατριωτικό όραμα για την ελλάδα!Isomnia έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:36
Μια χαρά λειτουργούν οι μονομερείς ενέργειες. Βλ. Κιμ Γιονγκ Ουν. Στυγνός παγκόσμιος εκβιασμός και τώρα τον "χρυσώνουν"....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
το ίδιο θα γίνει και σε αυτήν την συμφωνία τότε .Νομίζω είχε κυρωθεί .Το συναγματικό τους δικαστήριο την ακύρωσε .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Χμ, μπορεί να έχεις και δίκιο, δεν το θυμάμαι πολύ καλά. Πάντως στην Ελλάδα δεν υπάρχει συνταγματικό δικαστήριο για να εφαρμοσθεί αυτό το τρικ.
Μόνο που εμείς διαφωνούμε στον τρόπο εφαρμογής, επειδή το σχέδιο υπάρχειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:38Ιδού ένα πατριωτικό όραμα για την ελλάδα!Isomnia έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:36
Μια χαρά λειτουργούν οι μονομερείς ενέργειες. Βλ. Κιμ Γιονγκ Ουν. Στυγνός παγκόσμιος εκβιασμός και τώρα τον "χρυσώνουν"....
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
υπάρχει Βουλή όμως .Δυστυχώς είναι η πρώτη φορά που σε ένα θέμα τέτοιας βαρύτητας, κυβέρνηση δεν πάει σε εκλογές. Δεν έχει ξαναγίνει
Το θέμα είναι ότι είναι κακή συμφωνία πολύ κακή. Πρέπει να πέσει πολύ μπούλιγκ στους ξεφτύλες των ΑΝΕΛ να παραιτηθούν να πάμε σε εκλογές. Λίγες πιθανότητες λόγω χαρακτήρα των βουλευτών αλλά δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
η συμφωνία έπασχε γιατί και πάλι δίναμε πολλά στους Αλβανούς . Δεν παύει .ομως να μας έπαιξαν πουστιά μεγάλη. Δεν είδα να βγήκε από το ΝΑΤΟ η Αλβανία.Υδράργυρος έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:35Η συμφωνία αυτή με την Αλβανία έπασχε. Την υπέγραψε άρον άρον ο μπερίσα για να μην εμποδιστεί η είσοδος της Αλβανίας στον ΝΑΤΟ. ΛΚογικ΄οήταν οτι θα ξαναερχόταν στο τραπέζι
Και κάτι άσχετο θέλω να μου πείτε αν η είσοδος στο ΝΑΤΟ περιόρισε τις απαιτήσεις της Αλβανίας απέναντι στην Ελλάδα ή τις μεγιστοποιησέ. Η απάντηση είναι το δεύτερο. Αυτό για τις δικαιολογίες για την είσοδο των σκοπίων στο ΝΑΤΟ
Πάντως πυο να δέιτε τι έκτρωμα φτιάχνει ο Κοτζιάς για τις διμερείς σχέσεις με την Αλβανία.
- ΜπλεΜπουμπυς
Να φτιαξουμε πυρηνικα δηλαδη οπως ο Κιμ ;Isomnia έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:44Μόνο που εμείς διαφωνούμε στον τρόπο εφαρμογής, επειδή το σχέδιο υπάρχειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:38Ιδού ένα πατριωτικό όραμα για την ελλάδα!Isomnia έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:36
Μια χαρά λειτουργούν οι μονομερείς ενέργειες. Βλ. Κιμ Γιονγκ Ουν. Στυγνός παγκόσμιος εκβιασμός και τώρα τον "χρυσώνουν"....![]()
Μας εσεις τον καταδικαζατε που ειχε πυρηνικα...
Μπερδεμενα τα λετε.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Αλλού 'ντ' αλλού...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:55 Να φτιαξουμε πυρηνικα δηλαδη οπως ο Κιμ ;
Μας εσεις τον καταδικαζατε που ειχε πυρηνικα...
Μπερδεμενα τα λετε.
α. δεν κατάλαβες τον παραλληλισμό
β. δεν κατάλαβες το χιούμορ
γ. με κατατάσσεις στο "εσείς" χωρίς δική μου δήλωση, αυθαιρετείς
δ. προσωπικό επιχείρημα με σαφή δόση σαρκασμού
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Δεν μπορει να ακυρωθει δυστυχως.zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:44 Εδω θελω να μου γραψουν οι δεξιοι και οι εθνικιστες πως θα ακυρωσουν την συμφωνια ακομα και εαν ψηφιστει.
Αυτοι θα εχουν μπει στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ θα ειναι αναγνωρισμενοι απο την Ελλαδα ως Μακεδονες.
Τι θα ακυρωσεις ; Την υπογραφη της βουλης σου ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Βασικά φτιάχνει ένα σουρεαλιστικό συνδυασμό.Beria έγραψε: 15 Ιουν 2018, 10:03
Η παρουσία στην ίδια φράση της λέξης λογική μαζί με την ΧΑ φτιάχνει έναν πολύ παράξενο συνδυασμό
Η Χρυσή αυγή απλά λέει για προδότες που πρέπει να τουφεκιστούν κλπ. Μλκιες δηλαδή και εύπεπτος λαικισμός που ακούγεται ευχάριστος, μόνο στα πιο κατώτερα και απαίδευτα κοινωνικά στρώματα.
Βασικά τώρα και σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα ο μόνος από τους δύο που μπορεί να φέρει σε πέρας την "Ένωση" με στρατιωτικό τρόπο δεν είναι οι σκοπιανοί αλλά εμείς...argouen έγραψε: 15 Ιουν 2018, 10:15 Τι να ακυρωθεί μωρέ? Μπήκε υπογραφή, μπήκαν ΝΑΤΟ, έληξε το πανηγύρι. Θα συνυπάρχουμε ξαφνικά με ένα κρατίδιο με όνομα Β. Μακεδονία πάνω από το κεφάλι μας και θα περιμένουμε το μοιραίο (το μπουμ δλδ όταν κάποιος σκοπιανός αρχίσει να μιλάει για ένωση βόρειας - νότιας).
zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:58 Εγω σαν αντιιμπεριλιστης λεω οχι στην συμφωνια διοτι δεν θελω την επεκταση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Υδράργυρος
Αφήστε τα όνειρα για αθετήσεις συμφωνιών. Θα καθήσετε στο τραπέζι ισότιμα σαν εταίροι με αυτούς που μέχρι χτες λέγατε γυφτοσκοπιανούς.
Ελα να κανουμε επανασταση να φερουμε τον σοσσιαλισμο για να μην την παθαινουμε τοτε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πολιτικο λιντσαρισμα ειναι ο σωστος ορος.hades έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:46υπάρχει Βουλή όμως .Δυστυχώς είναι η πρώτη φορά που σε ένα θέμα τέτοιας βαρύτητας, κυβέρνηση δεν πάει σε εκλογές. Δεν έχει ξαναγίνει
Το θέμα είναι ότι είναι κακή συμφωνία πολύ κακή. Πρέπει να πέσει πολύ μπούλιγκ στους ξεφτύλες των ΑΝΕΛ να παραιτηθούν να πάμε σε εκλογές. Λίγες πιθανότητες λόγω χαρακτήρα των βουλευτών αλλά δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα
Δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι εφικτο να παραιτηθουν βουλευτες απο νΔουλα,κινημα τρωκτικων, κατσαπλιαδικοκομμαελ, χρυσηαλητεια κλπ ωστε να παμε σε εκλογες.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση