!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Ο Μοράτα έχει δύο σημαντικά μειονεκτήματα. Είναι μονοδιάστατος σαν επιθετικός (δηλαδή δουλεύει μόνο μέσα στο κουτί) και επιπλέον δεν συμμετέχει στα μαρκαρίσματα.
Φυσικά, με την κατάλληλη τροφοδοσία μπορεί να αποδώσει, καθώς τα τελειώματα και η ντρίμπλα σε μικρό χώρο είναι τα μεγάλα του ατού, όμως οι βλέψεις σχετικά με το χτίσιμο αυτής της ομάδας ήταν άλλες.
Προωθήθηκε η δουλειά και η δίψα για διάκριση έναντι της ατομικής ποιότητας και του εγωισμού. Διότι εντάξει, ποιότητα είχε ανέκαθεν η Ισπανία, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να στραπατσαριστεί στην προηγούμενη διοργάνωση.
Μια επιλογή που δείχνει ανάγλυφα τα θεμέλια της φιλοσοφίας του προπονητή που έχτισε αυτή την ομάδα, είναι ο Λούκας. Ένα τίμιο 7αρι που αποδίδει πάντα σε αυτό το επίπεδο και τρέχει μαραθωνίους κυνηγώντας τον αντίπαλο και μην αφήνοντας καμία φάση στην τύχη της.
Αν η ομαδική δουλειά συναντηθεί με την ποιότητα κάποιων παικτών που είναι game changers όπως ο Ίσκο και ειδικά ο Ασένσιο, τότε ο ορίζοντας της Ισπανίας είναι η κορυφή.
Φυσικά, με την κατάλληλη τροφοδοσία μπορεί να αποδώσει, καθώς τα τελειώματα και η ντρίμπλα σε μικρό χώρο είναι τα μεγάλα του ατού, όμως οι βλέψεις σχετικά με το χτίσιμο αυτής της ομάδας ήταν άλλες.
Προωθήθηκε η δουλειά και η δίψα για διάκριση έναντι της ατομικής ποιότητας και του εγωισμού. Διότι εντάξει, ποιότητα είχε ανέκαθεν η Ισπανία, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να στραπατσαριστεί στην προηγούμενη διοργάνωση.
Μια επιλογή που δείχνει ανάγλυφα τα θεμέλια της φιλοσοφίας του προπονητή που έχτισε αυτή την ομάδα, είναι ο Λούκας. Ένα τίμιο 7αρι που αποδίδει πάντα σε αυτό το επίπεδο και τρέχει μαραθωνίους κυνηγώντας τον αντίπαλο και μην αφήνοντας καμία φάση στην τύχη της.
Αν η ομαδική δουλειά συναντηθεί με την ποιότητα κάποιων παικτών που είναι game changers όπως ο Ίσκο και ειδικά ο Ασένσιο, τότε ο ορίζοντας της Ισπανίας είναι η κορυφή.
Τον ροντρίγκο; Δεν λέει πολλά πράγματα.Rocco Siffredi έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:20 μορατα τα λεγαμε και σε αλλο τοπικ ξεκιινησε καλα αλλα μετα τα χριστουγεννα ψοφησε μαζι με την τσελσι
βλεπω εχει εναν την Βαλενθια δεν τον ξερω οι αλλοι ειναι γνωστοι
Αν πόνταρα σε μια αποκάλυψη για την Ισπανία αυτός θα ήταν ο Άσπας. Πολύ καλός επιθετικός, με εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού.
Στα προκριματικά, και ιδίως προς το τέλος όπου είδα τα παιχνίδια, η Ουρουγουάη έπαιζε μπάλα χειρότερη και απ τη Λαμία (χωρίς καμία δόση υπερβολής).xCandia έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:22 Παιδιά υπολογίστε Ουρουγουάη. Για μένα θα πάει ψηλά, καθώς μπορεί να παίξει τη μπάλα που θέλει ένα Μουντιάλ. Ίσως να τη δούμε να κάνει κάποια μεγάλη έκπληξη.
Ούτε μισός αυτοματισμός, μόνο δύναμη και παιχνίδι δίχως πλάνο, με γεμίσματα από την άμυνα. Ονόματα έχει, και φυσικά είναι διαφορετικά τα προκριματικά από την τελική φάση του μουντιάλ, αλλά για μένα είναι ερωτηματικό.
Πχ η διαφορά του άσπας με τον μοράτα. Ο Μοράτα έχει μεγαλύτερη ποιότητα, καλύτερη ντρίμπλα.
Όμως ο Άσπας είναι πιο έξυπνος στο παιχνίδι και μαρκάρει σαν σκυλί. Και αυτή η επιλογή δείχνει κάτι.
Όμως ο Άσπας είναι πιο έξυπνος στο παιχνίδι και μαρκάρει σαν σκυλί. Και αυτή η επιλογή δείχνει κάτι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
αυτον το Ντιέγκο Κόστα, μονο εγώ τον θεωρώ τρομερά υπερεκτιμημένο? Αυτος πως μπηκε 11αδα,μονο και μονο επειδη ειναι δυνατός? Εγω δεν τον θεωρω καν τεχνιτη, βόδι ειναι. Το να μεινει εξω ο Μορατα γι αυτον, εμενα μου φάνηκε καπως...
Ο Ντιέγκο Κόστα είναι σχολής τσόλο, δηλαδή έχει στο νου του να μαρκάρει και παράλληλα, σε αντίθεση με το μοράτα που είναι σοφτ παίκτης (λουλού θα τον έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος), θα ρίξει την αγκωνιά του στον αμυντικό για να μάθει να σέβεται κλπ.
Ο Άσπας θα παίξει μπαλάραα. Αν έχει κάποιες ελπίδες η Ισπανία είναι σε αυτόν.Namrail έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:29 Πχ η διαφορά του άσπας με τον μοράτα. Ο Μοράτα έχει μεγαλύτερη ποιότητα, καλύτερη ντρίμπλα.
Γενικότερα, εγώ πιο "ομάδα" και φαβορί δίνω τη Γερμανία. Αργεντινή-Βραζιλία παρόλο τα ονόματα Μέσσι-Νεϋμάρ δεν νομίζω. Θέλει ομάδα το μουντιάλ και όχι ονόματα. Από εκεί κι ύστερα θεωρώ πως η Ουρουγουάη και Κολομβία μπορούν να παίξουν oldschool λατινοαμερικάνικη μπάλα και να καθαρίσουν τις ομάδες που θα πέσουν μαζί τους.
Η Γερμανία έχει μαζέψει πολλές χρυσές μετριότητες μέσα στο ρόστερ (γκουντογκάν, γκορέτσκα, κίμιχ, ντράξλερ, μπραντ, σούλε κλπ), ενώ οι παίκτες κλειδιά της είτε δεν έχουν κάνει τρελά καλή χρονιά (οζίλ, μίλερ ακόμα και ο κροος), είτε δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου, όπως ο καθοριστικός Νόιερ.
Μπορεί να ξεχωρίσουν ο ρόις και η δική μου αδυναμία, ο υπερτίμιος Τίμο Βέρνερ(αν τον βάλει και δεν προτιμήσει τον γκόμεζ), αλλά σε γενικές γραμμές δεν τους βλέπω για κούπα.
Μπορεί να ξεχωρίσουν ο ρόις και η δική μου αδυναμία, ο υπερτίμιος Τίμο Βέρνερ(αν τον βάλει και δεν προτιμήσει τον γκόμεζ), αλλά σε γενικές γραμμές δεν τους βλέπω για κούπα.
Βλέπω πολλοί έχουν ποντάρει αργεντινή. Με αυτό το ρόστερ η αργεντινή δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται, να πάει για κούπα. Θα πρέπει να κουβαλήσει τους πάντες ο Μεσίας που αντικειμενικά, ηγέτη δεν τον λες.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
φιλε στην webtv της ΕΡΤ νομιζω οτι εχει ολα τα ματς διαθεσιμα και λογικα μπορεις να τα δεις εκειChilloutbuddy έγραψε: 15 Ιουν 2018, 04:25 Mάγκες σημαντική ερώτηση πλιζ.
Χρειάζομαι ένα online link, δε με πειράζει να πληρώσω αν χρειααστεί. Η τηλεόραση εδώ τα δείχνει όλα λάϊβ αλλά μόνο λάϊβ, και είναι στη μέση της νύχτας. Βασικά θέλω να μπορώ να δώ χτεσινά παιχνίδια ολόκληρα.
Έχετε δει τίποτα;
το χτεσινο ματς π.χ. πρεπει να βρισκεται εδω ολοκληρο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- alekhine
να πω εδω οτι την ισπανια την υποστηριζω παραδοσιακα στα μουντιαλ απο την εποχη του καμινερο και του κικο
αλλα φετος δεν με ψηνουν οτι μπορουν να πανε ψηλα κυριως επειδη οι κομβικοι παικτες που θα σου κανουν το γκολ προσωπικα μου φαινονται λιγοι
θα φτασουν λογικα 8αδα αλλα για παραπανω ειναι δυσκολα τα πραγματα
θα δουμε
αλλα φετος δεν με ψηνουν οτι μπορουν να πανε ψηλα κυριως επειδη οι κομβικοι παικτες που θα σου κανουν το γκολ προσωπικα μου φαινονται λιγοι
θα δουμε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
αυτο! Εγω ουτε καν φιναλιστ δεν τη βλεπω.Namrail έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:50 Βλέπω πολλοί έχουν ποντάρει αργεντινή. Με αυτό το ρόστερ η αργεντινή δεν γίνεται, απλά δεν γίνεται, να πάει για κούπα. Θα πρέπει να κουβαλήσει τους πάντες ο Μεσίας που αντικειμενικά, ηγέτη δεν τον λες.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, δεν έχει ούτε έναν επιθετικό που να μπορεί αβίαστα να γίνει σημείο αναφοράς των γκολ. Όμως αυτό θα εξισορροπηθεί από το γεγονός ότι δυνητικά (με τη μεσαία γραμμή που διαθέτει και τα εξτρέμ αλλά και τα μπακ), μπορεί να φτιάξει πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο.alekhine έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:53 να πω εδω οτι την ισπανια την υποστηριζω παραδοσιακα στα μουντιαλ απο την εποχη του καμινερο και του κικο
θα δουμε
Να εμπιστευτω το πολλ και παιξω τελικο Γερμανια - Αργεντινη,
και οτι θα κερδισει η Αργεντινη, επειδη... ετσι; ε;ε;ε;ε;ε;
και οτι θα κερδισει η Αργεντινη, επειδη... ετσι; ε;ε;ε;ε;ε;
- alekhine
Namrail έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:02Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, δεν έχει ούτε έναν επιθετικό που να μπορεί αβίαστα να γίνει σημείο αναφοράς των γκολ. Όμως αυτό θα εξισορροπηθεί από το γεγονός ότι δυνητικά (με τη μεσαία γραμμή που διαθέτει και τα εξτρέμ), μπορεί να φτιάξει πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο.alekhine έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:53 να πω εδω οτι την ισπανια την υποστηριζω παραδοσιακα στα μουντιαλ απο την εποχη του καμινερο και του κικο
θα δουμε
για να τα λεμε και ολα, στο επιπεδο των εθνικων ομαδων ειναι δυσκολο να εχεις και βαρβατο φορ και παραγωγικο κεντρο που μπορει να ταισει αυτο τον φορ σωστα
αν δλδ η ισπανια ειχε ενα φορ σαν τον λεβαντοφσκι η αντιστοιχα η πολωνια μπορουσε να ταισει σωστα τον λεβα θα μιλαγαμε για γκραν φαβορα
εξισου σημαντικο ειναι οι παικτες να μπορουν να αποδωσουν καλα με την εθνικη
π.χ. ο αγκουερο που ειναι στο τοπ-5 των επιθετικων με την εθνικη ειναι μονιμως χωμα
το σημερινο ματς παντως προσφερει καλο δειγμα για τις δυνατοτητες και των ισπανων και των πορτογαλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 24 Απαντήσεις