!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- NewModelArmy
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
7 κρουσματα,εως μεθαυριο βραδυ ανετα ξεπερναμε τα 50
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
παρηγορο που υπαρχει μια διαδρομη ανιχνευσης...
το περιβαλλον τους δηλαδη βρισκεται υπο ελεγχο...
το περιβαλλον τους δηλαδη βρισκεται υπο ελεγχο...
- EKPLIKTIKOS
Για Αθηνα θα μιλήσω, έχει να κανει με το ιδιωτικό. Χοντρικά, υπάρχουν δυο κατηγορίες, τα τοπ ιδιωτικά που δεν τα βλέπει κανενα δημοσιο (με το αναλογο αντίτιμο παντα) και τα κωλοχανεια που απλα παρεχουν ενα βοηθητικο περιβάλλον να τελειωσεις το σχολειο, με σβήσιμο απουσιών, ένταξη κωλοπαιδων κ προβληματικών χαρακτήρων κτλ. Υπάρχουν κ κάποια ενδιαμεσα αλλα παίζουν στα δυο ακρα.
Κατι τέτοιο ισχύει κ για τα δημόσια εν μερει. Υπάρχουν δημοσια που ειναι πρότυπα, κ αλλα ειναι μπουρδελα. Αυτο ενιοτε το βλέπεις κ σε μια περιοχή, πχ η Νεα Σμύρνη έχει και πολυ καλο δημοσιο, έχει κ πολυ μαπα δημοσιο.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καποτε υπηρχαν πειραματικα με εξετασεις κ.λπ προτυπα
μετα τα κατηργησε το ΠΑΣΟΚ,τα επανεφερε ο σαμαρας,μετα τα ματακατηργησε ο συριζα(Για τους ιδιους λογους που ολοι υποψιαζεστε)και τωρα δεν ξερω
μετα τα κατηργησε το ΠΑΣΟΚ,τα επανεφερε ο σαμαρας,μετα τα ματακατηργησε ο συριζα(Για τους ιδιους λογους που ολοι υποψιαζεστε)και τωρα δεν ξερω
- hellegennes
Εξαρτάται τον χρόνο που θα σου πάρει. Αν σου πάρει 1 λεπτό, θα έχουν πεθάνει περίπου 20 Κινέζοι (από όλα τα αίτια).Gherschaagk έγραψε: 29 Φεβ 2020, 18:13Πώς γίνεται να πεθάνουν 12.8 που λέει ο GoBack;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
στο πανεπιστημιακο στα γιαννενα περιεμενουν πολλα αποτελεσματα .
- Philip Mortimer
Αναβολή της συνδιάσκεψης του Κινήματος Αλλαγής λόγω κορωνοϊού
https://www.kathimerini.gr/1067140/arti ... -korwnoioy
https://www.kathimerini.gr/1067140/arti ... -korwnoioy
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Συζητούσα με ένα φίλο που τελειωσε ιατρική και η μεταπτυχιακή του ήταν πάνω στην ίδια οικογένεια ιών sars,mers.
Μου είπε πως το κόκκινο μήλο έχει μια ουσία που τον εξουδετερώνε-περιοριζει. Τα ω3.Τα κρανμπερι.
Επίσης αν ο λαιμός είναι ξηρός κολλας άμεσα. Αν είναι ενυδατομενος δεν μπορεί να επιβιώσει.
Ο λόγος που κάνει μέρες να εμφανιστεί είναι επειδή ο οργανισμός δεν το καταλαβαίνει άμεσα. Αλλά μόλις προχωρήσει.
Όσοι έχουν νορμάλ ανοσοποιητικό περνάει με ήπια συμπτώματα.
Μου είπε πως το κόκκινο μήλο έχει μια ουσία που τον εξουδετερώνε-περιοριζει. Τα ω3.Τα κρανμπερι.
Επίσης αν ο λαιμός είναι ξηρός κολλας άμεσα. Αν είναι ενυδατομενος δεν μπορεί να επιβιώσει.
Ο λόγος που κάνει μέρες να εμφανιστεί είναι επειδή ο οργανισμός δεν το καταλαβαίνει άμεσα. Αλλά μόλις προχωρήσει.
-
stergiosbik
Τυχαιο οτι το κοκκινο χρωμα νικαει των κοροναΐο;taliban έγραψε: 01 Μαρ 2020, 19:07 Συζητούσα με ένα φίλο που τελειωσε ιατρική και η μεταπτυχιακή του ήταν πάνω στην ίδια οικογένεια ιών sars,mers.

- hellegennes
Σήμερα ο ίδιος πελάτης μού ζήτησε 150 κιλά μακαρόνια (δηλαδή 300 πακέτα).ST48410 έγραψε: 29 Φεβ 2020, 10:11Αυτός θα πρέπει να έχει δώσει πολλά λεφτά σε σχετική υποδομή. Δεν θα μπορεί να τρέφεται μόνο με όσπρια και ζυμαρικά. Θα έχει στοκάρει και κρέας. Άρα θέλει μεγάλους καταψύκτες και προφανώς UPS και γεννήτριες για να μη του χαλάσουν τα πράγματα σε μια τυχαία διακοπή ρεύματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μήπως ο ιός θα μεταδίδεται και με τα κουνούπια που θα έχουμε το καλοκαίρι;
Αν ένα κουνούπι ρουφάει αίμα από έναν φορέα του ιού και μετά τσιμπάει ένα άλλον, μήπως θα του μεταδίδει τον ιό;
Αν ένα κουνούπι ρουφάει αίμα από έναν φορέα του ιού και μετά τσιμπάει ένα άλλον, μήπως θα του μεταδίδει τον ιό;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μηχανικός έγραψε: 02 Μαρ 2020, 11:43 Μήπως ο ιός θα μεταδίδεται και με τα κουνούπια που θα έχουμε το καλοκαίρι;
Δεν είμαι σίγουρος αλλά οι ιοί του αναπνευστικού όπως αυτός δεν μεταδίδονται έτσι.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχουμε να κάνουμε με έναν ´πανέξυπνο ´ ιο..Μηχανικός έγραψε: 02 Μαρ 2020, 11:43 Μήπως ο ιός θα μεταδίδεται και με τα κουνούπια που θα έχουμε το καλοκαίρι;
Παρατηρητής...
ήρθε μαιλ από το taxis για τον ιο. Και σύστημα ενημέρωσης πολιτικής προστασίας η εφορία, αφού πολιτική προστασία δεν έχουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις