Δεν με μπαναρουν συνέχεια οπότε είχα περιθώριο. Εσύ προσπαθείς αλλά...
[/quote]
συ ειπας
Δεν με μπαναρουν συνέχεια οπότε είχα περιθώριο. Εσύ προσπαθείς αλλά...
Πώς δεν έχει; Εσύ δεν έγραψες για το ΝΑΤΟ και την υποχρέωση της Ελλάδας να δεχθεί λαθρομετανάστες λόγω ΝΑΤΟ; Δεν είναι η Αλβανία στο ΝΑΤΟ; Περισσότερους στρατιώτες έχει η Αλβανία στο Αφγανιστάν παρά η Ελλάδα...Fluffy έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:16Δεν αναφέρομαι στην αλαβανία η οποία δεν έχει καμιά σχέση στην συζήτησηΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:12Είμαστε εχθροί με τους Αλβανούς; Καλά κάνεις και μας το λες για να σας απελαύνουμε. Στην τελική δεν έχετε πόλεμο. Να σας στείλουμε και μερικούς Αφγανούς και μαύρους να γελάσουμε με τον ανθρωπισμό σας...Fluffy έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:09
Αυτό δείχνει πως νατο και λοιποί οργανισμοί είναι ο ορισμός της λυκοσυμμαχίας. Το νάτο περικλύει τόσες αντιφάσεις που τα μέλη του είναι ταυτόχρονα και ετερόχρονα σύμμαχοι και οχτροί.![]()
ενταξει, εδω συζητάμε για την σταση της ελλαδας, δε θα πιάσουμε όλες τις χώρες της συμμαχίαςΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:37Πώς δεν έχει; Εσύ δεν έγραψες για το ΝΑΤΟ και την υποχρέωση της Ελλάδας να δεχθεί λαθρομετανάστες λόγω ΝΑΤΟ; Δεν είναι η Αλβανία στο ΝΑΤΟ; Περισσότερους στρατιώτες έχει η Αλβανία στο Αφγανιστάν παρά η Ελλάδα...Fluffy έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:16Δεν αναφέρομαι στην αλαβανία η οποία δεν έχει καμιά σχέση στην συζήτησηΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:12
Είμαστε εχθροί με τους Αλβανούς; Καλά κάνεις και μας το λες για να σας απελαύνουμε. Στην τελική δεν έχετε πόλεμο. Να σας στείλουμε και μερικούς Αφγανούς και μαύρους να γελάσουμε με τον ανθρωπισμό σας...![]()
Πού το διάβασες;Papa John έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:23 Διαβάζω ότι εκκενώθηκε το χωριό Καστανιές.Επίσης ότι ενισχύθηκε η φύλαξη των συνόρων με...600 επιπλέον στρατιώτες.Κάπου αλλού διάβασα ότι στις Καστανιές μπήκαν σε σπίτια και αρπάζουν ζώα.
Δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω,όλα είναι μπερδεμένα.
Γιατί όχι. Εδώ ισχυρίζεσαι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δεχθεί αφγανούς επειδή είναι στο Αφγανιστάν Αμερικάνοι και Αλβανοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ.Fluffy έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:40ενταξει, εδω συζητάμε για την σταση της ελλαδας, δε θα πιάσουμε όλες τις χώρες της συμμαχίαςΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:37Πώς δεν έχει; Εσύ δεν έγραψες για το ΝΑΤΟ και την υποχρέωση της Ελλάδας να δεχθεί λαθρομετανάστες λόγω ΝΑΤΟ; Δεν είναι η Αλβανία στο ΝΑΤΟ; Περισσότερους στρατιώτες έχει η Αλβανία στο Αφγανιστάν παρά η Ελλάδα...Fluffy έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:16
Δεν αναφέρομαι στην αλαβανία η οποία δεν έχει καμιά σχέση στην συζήτηση
1. Κανένα πρόβλημα κάνε το αν θεςΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:42Γιατί όχι. Εδώ ισχυρίζεσαι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δεχθεί αφγανούς επειδή είναι στο Αφγανιστάν Αμερικάνοι και Αλβανοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ.Fluffy έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:40ενταξει, εδω συζητάμε για την σταση της ελλαδας, δε θα πιάσουμε όλες τις χώρες της συμμαχίαςΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:37
Πώς δεν έχει; Εσύ δεν έγραψες για το ΝΑΤΟ και την υποχρέωση της Ελλάδας να δεχθεί λαθρομετανάστες λόγω ΝΑΤΟ; Δεν είναι η Αλβανία στο ΝΑΤΟ; Περισσότερους στρατιώτες έχει η Αλβανία στο Αφγανιστάν παρά η Ελλάδα...
Εσύ είσαι ένα σκουπίδι που σου δώσαμε ένα πιάτο φαγητό και φτύνεις αυτούς που σε έκαναν άνθρωπο. Παράλληλα υποστηρίζεις τους κατσαπλιάδες συγγενείς σου μην τυχόν και πάρουν κάποιο λαθρομετανάστη και χαλάσει η περίφημη αλβανική ράτσα...Fluffy έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:481. Κανένα πρόβλημα κάνε το αν θεςΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:42Γιατί όχι. Εδώ ισχυρίζεσαι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δεχθεί αφγανούς επειδή είναι στο Αφγανιστάν Αμερικάνοι και Αλβανοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ.Fluffy έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:40
ενταξει, εδω συζητάμε για την σταση της ελλαδας, δε θα πιάσουμε όλες τις χώρες της συμμαχίας
2. λιγο εντιμότητα στη συζήτηση δεν βλάπτει, εγώ ποτε δεν αιτιολόγησα έτσι την θέση μου. Κατηγορησε με για αυτά που λέω αλλά για αχυράνθρωπους δε νομίζω πως είναι σωστό.
Στα σχόλια στο Πρώτο Θέμα.Τελικά όπως είπε και ο Kameron,δεν ισχύει.Nandros έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:41Πού το διάβασες;Papa John έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:23 Διαβάζω ότι εκκενώθηκε το χωριό Καστανιές.Επίσης ότι ενισχύθηκε η φύλαξη των συνόρων με...600 επιπλέον στρατιώτες.Κάπου αλλού διάβασα ότι στις Καστανιές μπήκαν σε σπίτια και αρπάζουν ζώα.
Για να μάθουμε ποια είναι η σκατοφυλλάδα που διασπείρει ψέματα!
Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:51Εσύ είσαι ένα σκουπίδι που σου δώσαμε ένα πιάτο φαγητό και φτύνεις αυτούς που σε έκαναν άνθρωπο. Παράλληλα υποστηρίζεις τους κατσαπλιάδες συγγενείς σου μην τυχόν και πάρουν κάποιο λαθρομετανάστη και χαλάσει η περίφημη αλβανική ράτσα...Fluffy έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:481. Κανένα πρόβλημα κάνε το αν θεςΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:42
Γιατί όχι. Εδώ ισχυρίζεσαι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δεχθεί αφγανούς επειδή είναι στο Αφγανιστάν Αμερικάνοι και Αλβανοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ.
2. λιγο εντιμότητα στη συζήτηση δεν βλάπτει, εγώ ποτε δεν αιτιολόγησα έτσι την θέση μου. Κατηγορησε με για αυτά που λέω αλλά για αχυράνθρωπους δε νομίζω πως είναι σωστό.
Ανοίξτε τα σύνορα με την Αλβανία. Οι πρόσφυγες θέλουν να πάνε στην Ευρώπη. Αλβανοί δώστε τους άσυλο...ΚΑDYRΟV έγραψε: 01 Μαρ 2020, 16:04 η αλβανια πρεπει να δεχτει κι αυτη προσφυγες,φτανει με τον αλβανικο ρατσισμο
τα ειπαμε αυτα ... απο την Αλβανικη πλευρα η frontex εχει Γερμανους ... αυτοι παραδινουνε μεταναστες στην Αλβανικη αστυνομια η οποια τους γδυνει τους κλεβει τους χορταινει ξυλο και μας τους επιστρεφει ... απο την δικη μας ειναι κατι μπεκρηδες Εσθονοι και Λιθουανοι που δινουνε αναφορα στον Γερμανο χρηματοδοτηΚΑDYRΟV έγραψε: 01 Μαρ 2020, 16:04 η αλβανια πρεπει να δεχτει κι αυτη προσφυγες,φτανει με τον αλβανικο ρατσισμο
https://www.kathimerini.gr/836962/artic ... -ston-evroΠιέσεις δέχεται η κυβέρνηση από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από ομάδες ατόμων που δραστηριοποιούνται σε σχέση με το προσφυγικό, να ανοίξει ο φράχτης στον Εβρο προκειμένου να μειωθούν οι ροές μέσω θαλάσσης. Μετά τα απανωτά ναυάγια των τελευταίων ημερών, αυξάνονται οι φωνές στη βάση του κόμματος που ζητούν να πέσει ο φράχτης, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ταχθεί κατά του φράχτη χαρακτηρίζοντάς τον «ρατσιστικό» πριν γίνει κυβέρνηση
4 σκατοκωλοβοθρομπλόγκς που θα γράψουν οτιδήποτε για να μαζέψουν κλικς.Papa John έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:52Στα σχόλια στο Πρώτο Θέμα.Τελικά όπως είπε και ο Kameron,δεν ισχύει.Nandros έγραψε: 01 Μαρ 2020, 15:41Πού το διάβασες;Papa John έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:23 Διαβάζω ότι εκκενώθηκε το χωριό Καστανιές.Επίσης ότι ενισχύθηκε η φύλαξη των συνόρων με...600 επιπλέον στρατιώτες.Κάπου αλλού διάβασα ότι στις Καστανιές μπήκαν σε σπίτια και αρπάζουν ζώα.
Για να μάθουμε ποια είναι η σκατοφυλλάδα που διασπείρει ψέματα!